Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ισχύουν τα πιο κάτω, το κονσολ γορ, ξαναρχίζει από την αρχή. 

Μετά απο αυτό αν "περάσεις μια βόλτα" απο το neogaf θα λυπηθείς πολύ λαό....μιλάμε για εμετικό trolling υπερ της Sony...ξεκίνησε η κλάψα γιατί τα νέα είναι δυσάρεστα όπως φαίνεται(για τα fanboys πάντα)!!!Ειλικρινά απο την μια μίσησα την MS για τις πολιτικές που πήγε να περάσει και απο την άλλη χειρότερα fanboys απο αυτά της Sony δεν έχω "ξαναδει"/"δεν παίζουν"....τέρμα "εγκεφαλικά ανάπηρα"/"κολλημένα"/"καμμένα"!!!

Δημοσ.

αν ισχύουν τα πιο κάτω, το κονσολ γορ, ξαναρχίζει από την αρχή. 

Για να δουμε τι ακριβως σημαινει αυτο, παντως τοσο στο neogaf οσο και στο beyond3d λενε οτι τα νουμερα που δινουν , εμεσως λενε οτι εχει γινει downclock της GPU, στα 750mhz απο τα 800.

Let's go through this logically, I'll lay it out so everyone can understand.

Previously MS engineers though read/write was only unidirectional, and the APU to ESRAM bandwitdth was pegged at 102GB/s, the reality was that it was bidirectional, regardless of what they thought which meant it was actually 204GB/s which lines up perfectly to 800MHz for the GPU.

Now we have information saying that MS engineers have discovered that information is bidirectional (not that it is now, just that they found out it is) and the consolidated read/write bandwidth is 192GB/s which is 96GB/s in each direction. That figure is lower than the old 102GB/s figure and it implies a GPU clock of 750MHz.

So yes, 192 is higher than 102, but it is not comparable as the latter is unidirectional bandwidth and the former is bidirectional. The fact that MS engineers didn't know or realise that you could run read/write operations simultaneously is irrelevant because it was still possible, this is not a new addition, more a new discovery. Think of it like a scientific discovery, just because an apple fell on Newton it doesn't mean he invented gravity, it existed before that, he just discovered it.

So we've actually gone from 204GB/s to 192GB/s or on the old measure, 102GB/s to 96GB/s, it's not that hard to understand. Leadbetter has this one wrong and he should try to correct it.

και απο την αλλη εχουμε τετοιες δηλωσεις απο εκπροσωπους της Microsoft.

Xbox product planning boss Albert Penello feels that hardware analysis is “meaningless” because it’s all about the games.

Speaking with OXM, Penello said there are very few gamers who will buy consoles for the specs alone, so there is no sense in comparing Xbox One and PS4.

“The problem is that Sony decided to go out and publish a bunch of numbers, which are in some ways meaningless,” he said. “Because this isn’t like 1990, when it was 16-bit versus 32-bit.

και ο νοων νοητο.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο αυτό αν "περάσεις μια βόλτα" απο το neogaf θα λυπηθείς πολύ λαό....μιλάμε για εμετικό trolling υπερ της Sony...ξεκίνησε η κλάψα γιατί τα νέα είναι δυσάρεστα όπως φαίνεται(για τα fanboys πάντα)!!!Ειλικρινά απο την μια μίσησα την MS για τις πολιτικές που πήγε να περάσει και απο την άλλη χειρότερα fanboys απο αυτά της Sony δεν έχω "ξαναδει"/"δεν παίζουν"....τέρμα "εγκεφαλικά ανάπηρα"/"κολλημένα"/"καμμένα"!!!

για το cloud που θα boostarei ακομη περισσοτερο γραψανε η τους ξεφυγε;

Εγω λεω πως θαναι μακραν γρηγοροτερο

Δημοσ.

Εγω λεω να αφησετε να λεει το καθε site οτι θελει να πατε για κανα μπανιο τωρα που αρχιζουν οι ζεστες :-D και απο φθινοπωρο βλεπουμε τι θα γινει με τις κονσολες και που το πανε τελικα η MS,και η sony

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σου εχω ξαναπει για το Neogaf.Το βλεπεις ετσι γιατι δεν σου αρεσει η στροφη που εχουν παρει ολοι τα τελευταια χρονια υπερ της sony.

Eιναι οι ιδιοι που εθαβαν το ps3 το 2006-7.Τωρα εγιναν οι χειροτεροι?Δεν νομιζω.:P

Δημοσ.

και απο την αλλη εχουμε τετοιες δηλωσεις απο εκπροσωπους της Microsoft.

και ο νοων νοητο.

Καλά, με τέτοιες δηλώσεις ώρες ώρες θυμίζουν Nintendo, με ό,τι συνεπάγεται αυτό ("τα παιχνίδια μετράνε, τα specs δεν έχουν σημασία ή νόημα" κλπ).

Δημοσ.

Σου εχω ξαναπει για το Neogaf.Το βλεπεις ετσι γιατι δεν σου αρεσει η στροφη που εχουν παρει ολοι τα τελευταια χρονια υπερ της sony.

Eιναι οι ιδιοι που εθαβαν το ps3 το 2006-7.Τωρα εγιναν οι χειροτεροι?Δεν νομιζω. :P

Δηλαδή απο το 2005 που κυκλοφόρησε το 360 "έθαβαν" το play3 για 1 ολόκληρο χρόνο(2006-7) και τα υπόλοιπα 7 το xbox; :o Μου κάνει μάλιστα και εντύπωση πως άντεξαν 1 ολοκληρο χρόνο. :P Αυτό ομολογώ είναι τεράστια επιτυχία/πρόοδος!!!  :P

Κατά τ'άλλα σε σοβαρά sites/forums γελάει ο κόσμος με τα καρναβάλια...άστο καλύτερα pds!!!!

Δημοσ.

Τωρα δινεις σημασια σε hipsters "gamers" οι οποιοι το πολυ να εχουν τελειωσει κανενα flower/journey... :P Εχουν παθει αμοκ με τα indies και στο μυαλο τους indie = κουλτουρα/ποιοτητα ενω blockbuster = trash/dudebro κτλπ.. Τραγικα πραγματα μονο να γελας ειναι, και το χειροτερο game να τους δωσεις αν ειναι ps4 και ειναι και indie ειναι αυτοματα GOAT στο μυαλο τους.. :P

Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου δινουν αλλα εχω σταματησει να μπαινω για να μην εκνευριζομαι χωρις λογο.. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή απο το 2005 που κυκλοφόρησε το 360 "έθαβαν" το play3 για 1 ολόκληρο χρόνο(2006-7) και τα υπόλοιπα 7 το xbox;Μου κάνει μάλιστα και εντύπωση πως άντεξαν 1 ολοκληρο χρόνο. :P :o Αυτό ομολογώ είναι μεγάλη επιτυχία/πρόοδος!!! :P

Κατά τ'άλλα σε σοβαρά sites/forums γελάει ο κόσμος με τα καρναβάλια...άστο καλύτερα pds!!!!

Μπα παραπανω καιρο το εθαβαν απλα τοτε(2007) γινοταν περισσοτερο χαμος.Θα ελεγα αργησαν πολυ να κανουν την στροφη.

Εγω ουτε τοτε που σου αρεσαν επειδη εθαβαν το ps3,ουτε τωρα τους λεω καρναβαλια.Tην ιδια αποψη ειχα και εχω.

Εκει βλεπεις τα παντα,ολοι μπορουν να γραφτουν και να εχουν αποψη.Αν στο μεγαλυτερο gaming forum οι περισσοτεροι πλεον ειναι ps fans ,μαλλον κατι θα πρεπει να σου λεει αυτο.

Δεν μιλαμε για καποιο μικρο φορουμ(στο gaming μερος του) πχ insomnia που μπορει να εχει μαζεψει μια παρεα xbots ή psbots...

Μιλαμε για τεραστιο/απλησιαστο αριθμο ενεργων μελων.

Το μεταφραζεις λαθος ολο αυτο αν θες την αποψη μου.

Απο την αλλη παντου υπαρχουν fanboys και κολλημενοι.Μην κοιτας μονο την μια πλευρα.

Αλλα οπως βλεπεις παραπανω στο ποστ του Udontneed2know,δεν ειχαν και πολυ αδικο τελικα τα ''fanboys''.Tελικα δεν ηταν ''κακα fanboys'' μαλλον που κανουν οτι θελουν το neogaf..

YΓ.Μην μου πεις οτι τα σοβαρα site φορουμς ειναι τα xbox φορουμς.

Γιατι δεν ειδα καποιο πουθενα να εχει διαφορετικη σταση απο το neogaf για τα PS4/ONE.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει "δεν μου άρεσε" ή "δεν σου άρεσε" βρε pds....ποιος σου "είπε" ότι μου "άρεσε τότε" και δεν "μου αρέσει τώρα",Το συγκεκριμένο εσύ αυθαίρετα το συμπέρανες και δεν ασχολούμαι τόσα χρόνια με το neogaf(με την έννοια τουλάχιστον που λανθασμένα πιστεύεις) και ούτε έχω αυτή την διάθεση,γιατί πολύ απλά δεν αξίζει!Έχουν αποδείξει/εξωτερικεύσει άλλωστε ουκ ολίγες φορές το fanboyism που τους διέπει.Κατά τ'άλλα προφανώς και δεν αναφέρομαι σε xbox forums.

Απο εκεί και πέρα τι να σχολιάσω,το downclok που ισχυρίζονται τα "καμμένα"; :P Πραγματικά δηλαδή πιστεύεις ότι για να γίνει εφικτή αυτή η αλλαγή στο x1 ήταν μονόδρομος το downclock στη GPU επειδή και μόνο το γράφουν στο gaf ή οι γνωστές rumors once again ή τον Albert Penello που σε "ελεύθερη" μετάφραση εννοούσε(εμμέσως) ότι οι ατελείωτες αναλύσεις στο hardware κομμάτι μετά απο κάποια φάση δεν έχουν νόημα απο την στιγμή που όλα έχουν να κάνουν με τα games(για όσους δεν το κατάλαβαν ήταν σπόντα στην Sony γιατί ένα παραπλήσιο σύνθημα χρησιμοποιεί πολύ τελευταία/It's all about the gamers) και μετά το διευκρίνισε ακόμα περισσότερο για τα specs που είναι "στην μόδα" τελευταία βλέπε GDDR5 και την endless δύναμη που έχει καθώς και τις super-duper διαφορές που θα δούμε(όπως ισχυρίζονται είτε η Sony είτε τα φερέφωνα της καιρό τώρα) ανάμεσα στις 2 κονσόλες λες και είμαστε στην δεκαετία του '90(βλέπε πλακίτσα 16 και 32-bit)!!Επαναλαμβάνω δεν ξεχνάω και δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως πήγε να μας την φορέσει και η MS λίγες εβδομάδες πριν αλλά αυτό δεν σημαίνει και πλήρη ισοπέδωση.

Δεν παίζει ν'σχοληθώ περαιτέρω....ξέχνα το!!! :P

;

Επεξ/σία από empire_1924
  • Like 1
Δημοσ.

Απο εκεί και πέρα τι να σχολιάσω,το downclok που ισχυρίζονται τα "καμμένα"; :P Πραγματικά δηλαδή πιστεύεις ότι για να γίνει εφικτή αυτή η αλλαγή στο x1 ήταν μονόδρομος το downclock στη GPU επειδή και μόνο το γράφουν στο gaf

μαλλον και στο beyond3d εχουν γεμισει sony fanboys τοτε, γιατι τα ιδια πραγματα περι downclock διαβασα και εκει.

Δημοσ.

Εγω θα το αντεστρεφα λιγο το περι φανμποισμου. Και θα το θεσω ως εξης:

Υπαρχουν τα δεδομενα και μαλιστα facts για μενα τον αδαη τεχνολογικα:

1. Καλυτερη-πιο γρηγορη μνημη στο ΠΣ4 (176GB/sec bandwith) εναντι 68GB/sec της DDR3. Αντε εχει και 32ΜΒ SRAM με bandwith 102GB/sec, παλι πισω ειναι. Ενταξει πες οτι δε ξερω απο ταχυτητες ουτε specs να τα κραταω στο μυαλο μου, αλλα οι ΟΛΕΣ οι εταιριες που χρησιμοποιουν GDDR5 και οχι DDR3 στις καρτες γραφικων σαφως θα ξερουν κατι παραπανω. Αρα εχουμε ενα fact απο εδω.

2. 1,84 TF στο ΠΣ4 vs 1,2TF στο ΧΒΟΧ (50% περισσοτερη raw power στην GPU). Απ οσο ξερω οσο περισσοτερα TF τοσο καλυτερο το τελικο αποτελεσμα. Κι αλλο fact εδω

Και δε λεω οτι τα specs κανουν το τελικο αποτελεσμα μιας και στη τελικη περιμενουμε να δουμε games και πως αυτα φαινονται στο ματι οπως επισης και τι gameplay εχουν

Αλλα για μενα εχει πλακα (επειδη ειπα να το αντιστρεψω) το πως τα MS fanboys προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο με βαση τα οσα απλα τεχνολογικα θεματα ξερουμε εως τωρα και ψαχνουν να βρουν θεματα απο τεχνικης σκοπιας. Ξερουμε πολυ καλα οτι ολοι αυτοι θα αγοραζαν το Χ κουτι οπως και να ειχε αργα η γρηγορα με τα drms επανω και τωρα ψαχνουν να βρουν αλλου τυπου δικαιολογιες.

Θες ΧΒΟΧ; με γεια σου και χαρα σου. Πες οτι το θες γιατι ετσι γουσταρεις, γιατι ετσι σου βγαινει, γιατι γουσταρεις να παιζεις forza, Ryse, γιατι εκει εχεις τα gametags - achievements. Ολα αυτα ειναι λογικα.

Αλλα το να κανεις το ασπρο μαυρο απο τεχνικης σκοπιας αστο γιατι εκει δε σε παιρνει. Γιατι στο κατω κατω οι Sony fans εχουν ενα πατημα να μιλουν, Οι του ΧΒΟΧ τι εχουν; την SRAM;

Οποτε αναρρωτιεμαι και με το δικιο μου σε ποιους ταιριαζουν καλυτερα οι χαρακτηρισμοι

• Like 2
Δημοσ.

φίλε όταν θα κυκλοφορήσουν τα multiplatform και όντος το PS4 είναι μίλια μακριά (που δεν θα είναι) τότε η συζήτηση έκλεισε, μάλλον έχεις ξεχάσει τι έλεγαν οι tech geeks για τον cell και την διαστημική δύναμη του PS3.

Δημοσ.

2. 1,84 TF στο ΠΣ4 vs 1,2TF στο ΧΒΟΧ (50% περισσοτερη raw power στην GPU). Απ οσο ξερω οσο περισσοτερα TF τοσο καλυτερο το τελικο αποτελεσμα. Κι αλλο fact εδω

Και το Χ360 έχει δύο φορές πιο δυνατή GPU και διπλάσια RAM απο το PS3. ;)

Πραγματικά μην κοιτάτε νούμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...