Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επίσης polaki επειδή ξέρω έχεις λιώσει το FIFA στο XBL,θέλω να μου πεις εντυπώσεις από FIFA στο PSN γιατί εγώ έχω να σου πω πολλά...ελπίζω το σαλόνι σου να χωράει 20 άτομα γιατί μόνο έτσι θα δεις 10 vs 10 χαχαχα  :-D

:D

party στου polaki :D

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΔΕΝ επιβραβευεις τον ληστη επειδη δεν σε ληστεψε, ΔΕΝ επιβραβευεις τον βιαστη επειδη δεν σε βιασε. Αυτη ειναι η θεση μου, ακομα και το τεραστιο χειροκροτημα στην παρουσιαση της Sony στην Ε3 ηταν μια εμεση ηττα για τους gamers, γιατι εαν το δεις εντελως ψυχρα και αντικειμενικα, χειροκροτουσαμε την sony επειδη δεν τα εκανε πλακακια με την MS για να μας βιασουν ομαδικα, χειροκροτουσαμε την sony επειδη θα εκανε τα αυτονοητα.

Δεν προτεινω σε καποιον που σκοπευει να αγορασει Χ1 να μην το κανει, απλα λεω να μην το κανει απο την πρωτη μερα, στην τελικη η επιπλεον πιεση απο την αγορα ισως να οδηγησει και σε μειωση της τιμης και τελικα να βγει κερδισμενος.

Με το bold συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν είναι ασπρόμαυρα τα πράγματα ούτε βρίσκω πως οι αναλογίες με ληστές και βιαστές λειτουργούν καλά. Εταιρείες είναι και οι δύο και πλασάρουν πράγματα που νομίζουν ότι θα τους επιφέρουν μεγαλύτερα κέρδη. Κάποια είναι αποδεκτά και όντως επιφέρουν κέρδη, κάποια δεν είναι κι επιφέρουν απώλειες. Οταν μια εταιρεία, λόγω πίεσης της αγοράς, αλλάζει ή παίρνει πίσω τα μη αποδεκτά και δίνει ή επαναφέρει τα αποδεκτά τι παραπάνω μπορούμε να ζητήσουμε και με τι τρόπο; Νομίζω πως, ενώ έχεις απόλυτο δίκιο για την αντίδραση στη Sony και για το ότι θα έπρεπε να βλέπουμε ψυχρά τα πράγματα, βλέπεις κάπως συναισθηματικά την όλη φάση με την MS. Ισως και να κάνω λάθος, φυσικά, απλώς λέω τι εντύπωση μου δίνεις.

Αποψή μου αυτή τη στιγμή είναι πως αν κάποιος δε θέλει Χ1 και προτιμά PS4 για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεκτό. Αν κάποιος θέλει Χ1 και δεν το παίρνει για κάτι που τελικά δε θα εφαρμοστεί το βρίσκω ανούσιο. Το αν θα το κάνει την πρώτη ή την 365η μέρα είναι δικό του θέμα, όπως και όποια ρίσκα συνεπακολουθούν την κάθε επιλογή - και αφορούν και το PS4 (hardware faults της πρώτης φουρνιάς, πιθανώς καθυστερήσεις παιχνιδιών, μειώσεις τιμών κλπ).

ΥΓ. Φυσικά, τίθεται κι ένα θέμα εμπιστοσύνης. Κι όταν τα ψιλά γράμματα λένε "αλλάζουμε ό,τι θέλουμε όποτε θέλουμε" δεν μπορούμε να μιλάμε για εμπιστοσύνη ακόμα. Ωστόσο, δεν είμαι και σε θέση να γνωρίζω πόσο εύκολο ή περίπλοκο είναι γι' αυτούς να αλλάξουν πολιτική στο Live η οποία θα μπάρει μπάλα όλες τις συμφωνίες με όρους του κάθε publisher και παιχνιδιού. Δηλαδή, μπορεί να το φοβόμαστε, αλλά είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχουμε και σε αυτή τη γενιά τεχνικά προβλήματα.. [Enter text here]

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να εκφραστώ. Απαράδεκτο θα είναι το λιγότερο.

• Like 2
Δημοσ.

καλά το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπε ο Κυριάκος...ότι και 100 ευρώ να έκανε το ΧΒΟΧ day one κάποιοι ούτε που θα το σκεφτόντουσαν

επίσης polaki επειδή ξέρω έχεις λιώσει το FIFA στο XBL,θέλω να μου πεις εντυπώσεις από FIFA στο PSN γιατί εγώ έχω να σου πω πολλά...ελπίζω το σαλόνι σου να χωράει 20 άτομα γιατί μόνο έτσι θα δεις 10 vs 10 χαχαχα  :-D

Η Sony πρεπει να αποδειξει πολλα ωστε το psn σε αυτους τους τομεις να φτασει το live αλλα και η microsoft απο την αλλη επρεπε να βαλει πιο δυνατο hw,δηλαδη πιο ακριβη κονσολα, λογω kinect βεβαια,αλλα πιο αδυναμη?

Δημοσ.

Νομίζω πως, ενώ έχεις απόλυτο δίκιο για την αντίδραση στη Sony και για το ότι θα έπρεπε να βλέπουμε ψυχρά τα πράγματα, βλέπεις κάπως συναισθηματικά την όλη φάση με την MS. Ισως και να κάνω λάθος, φυσικά, απλώς λέω τι εντύπωση μου δίνεις.

ισως να φταιει το γεγονος οτι ξερουμε τις πολιτικες και τις μεθοδευσεις της MS στα PC ,και γιαυτο δεν μπορω να την εμπιστευτω, και δεν ειναι μονο αυτο. Συμφωνα με τις προσφατες δηλωσεις τους για αλλαγη πολιτικης, ολα τα Χ1 θα ερχοναι με ολο το φρικτο πακετο των DRM εγκατεστημενο στο λειτουργικο, και απλα θα πρεπει να κατεβασεις ενα patch για να τα κανεις ανενεργα, και εχοντας δειξει τις προθεσεις της ειναι πιθανο μελοντικα και εαν αποκτησει μεγαλο μεριδιο αγορας, να αρχισει να τα ξαναφερνει σιγα σιγα.

Δημοσ.

ισως να φταιει το γεγονος οτι ξερουμε τις πολιτικες και τις μεθοδευσεις της MS στα PC ,και γιαυτο δεν μπορω να την εμπιστευτω, και δεν ειναι μονο αυτο. Συμφωνα με τις προσφατες δηλωσεις τους για αλλαγη πολιτικης, ολα τα Χ1 θα ερχοναι με ολο το φρικτο πακετο των DRM εγκατεστημενο στο λειτουργικο, και απλα θα πρεπει να κατεβασεις ενα patch για να τα κανεις ανενεργα, και εχοντας δειξει τις προθεσεις της ειναι πιθανο μελοντικα και εαν αποκτησει μεγαλο μεριδιο αγορας, να αρχισει να τα ξαναφερνει σιγα σιγα.

Δεν ισχύει αυτό.

http://kotaku.com/xbox-one-drm-reversal-cuts-features-requires-one-time-514419715

Δημοσ.

Not a patch, they say. But, yes, your new Xbox console would have to connect online once in order to do the things Microsoft described today. And then you can keep it offline and play games without re-connecting to the Internet forever.

αρα ισχυει

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό, πάντως. Εχουν τόσους μήνες ως τότε και δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι που θα αλλάξουν με day one patch; 

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό, πάντως. Εχουν τόσους μήνες ως τότε και δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι που θα αλλάξουν με day one patch; 

γιατι προφανως , (και συγνωμη για την εκφραση) εχουν φτιαξει ολο το OS με πυρηνα τα DRM σκατα, και δεν προλαβαινουν να το ξαναγραψουν ολο απο την αρχη, οποτε πιστευουν οτι με ενα patch θα μπορεσουν να κανουν τους ελεγχους να μην εχουν πρακτικα ισχυ.

Δημοσ.

Not a patch, they say. But, yes, your new Xbox console would have to connect online once in order to do the things Microsoft described today. And then you can keep it offline and play games without re-connecting to the Internet forever.

αρα ισχυει

is actually not a result of today's DRM policy change. Rather, it was always planned and will simply be required for playing off-line, among other things.

γιατι προφανως , (και συγνωμη για την εκφραση) εχουν φτιαξει ολο το OS με πυρηνα τα DRM σκατα, και δεν προλαβαινουν να το ξαναγραψουν ολο απο την αρχη, οποτε πιστευουν οτι με ενα patch θα μπορεσουν να κανουν τους ελεγχους να μην εχουν πρακτικα ισχυ.

Κόψε λίγο τις θεωρίες συνομωσίας ιδίως όταν είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και τίποτα σχετικά με αυτά που αναφέρεις.

Δημοσ.

[PR Translator on]

"Δεν ηταν αποτελεσμα της αλλαγης πολιτικης, σχεδιαζαμε να σας δωσουμε ενα patch που θα αναιρουσε την πολιτικη μας"

[PR Translator off]

καλα ποιον κοροϊδευουν?

Κόψε λίγο τις θεωρίες συνομωσίας ιδίως όταν είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και τίποτα σχετικά με αυτά που αναφέρεις.

Ok, περιμενω μια ποιο λογικη εξηγηση, γιατι 5 μηνες πριν το launch , και ενω η κατασκευη δεν εχει καν ξεκινησει, δεν μπορουν να κυκλοφορησουν την κονσολα χωρις την αναγκη για ενα patch.

Δημοσ.

[PR Translator on]

"Δεν ηταν αποτελεσμα της αλλαγης πολιτικης, σχεδιαζαμε να σας δωσουμε ενα patch που θα αναιρουσε την πολιτικη μας"

[PR Translator off]

καλα ποιον κοροϊδευουν?

Day one patches είναι αναμενόμενα. Και το Wii U είχε και το ΧΒΟΧ One θα έχει και είμαι σίγουρος και το PS4.

Δημοσ.

Day one patches είναι αναμενόμενα.

κατσε για να το καταλαβω δηλαδη, η MS σχεδιαζε να βγαλει ενα day one patch , απλα δεν ηταν σχεδιασμενο για να κοψει τα drm, αλλα τωρα με την αλλαγη πολιτικης, θα μεγαλωσουν λιγο το patch και θα τα κοβει? αυτο λες?
Δημοσ.

είδαμε όλοι οτι στην MS δεν πάνε καλά , μας έδειξαν οτι μπορούν να κάνουν οτι παλαβομάρα του έρθει

σκέψου να αγόραζαν πολλοί gamers xboxone και να έλεγαν ξαφνικά "προέκυψε πρόβλημα με το patch και δεν μπορούμε να βγάλουμε το online check , ζητάμε συγνώμη και σας δίνουμε 5 τίτλους free σαν αποζημίωση ).

Τραβηγμένο απο τα μαλλιά όμως θα ήταν η υπέρτατη καφρίλα στην ιστορία του console gaming :devil:

Δημοσ.

Udontneed2know, υποθέτω πως ναι, απλώς πριν δε χρειαζόταν να το επισημάνουν, επειδή θα έπρεπε να είναι συνδεμένα στο ίντερνετ για να παίξεις. Τώρα που δεν είναι απαραίτητο αυτό χρειάζεται να πουν ότι πρέπει να τα συνδέσεις μία φορά στην αρχή για το patch. Τώρα το τι θα περιέχει δεν ξέρω, εγώ για το ότι σχεδίαζαν day one patch ανεξαρτήτως του τι θα έκαναν με τα DRM λέω.

Τέλος πάντων, από θεωρίες συνωμοσίας έχουμε άπειρες. Εχω κι εγώ μία που λέει ότι αυτή η κωλοτούμπα είχε αρχίσει να σχεδιάζεται νωρίτερα από την Ε3, γι' αυτό και ακύρωσαν όλες τις συνεντεύξεις κι άφησαν τον Νέλσον και τον άλλον βλάκα να βγάλουν άκρη και να λένε βλακείες. Σε αυτή τη θεωρία προσθέτει βάρος το γεγονός ότι στην παρουσίαση της Ε3 δεν αναφέρθηκαν καθόλου σε αυτά τα μέτρα. Ισως να αμφιταλατεύονταν και να περίμεναν να δουν τι θα έκανε η Sony. Σε περίπτωση που έκανε τα ίδια δε θα έλεγαν τίποτα και θα συνέχιζαν όπως ήταν, στην αντίθετη περίπτωση θα έβαζαν σε εφαρμογή το Πρότζεκτ Χμποχ 180 απλώς. 

είδαμε όλοι οτι στην MS δεν πάνε καλά , μας έδειξαν οτι μπορούν να κάνουν οτι παλαβομάρα του έρθει
σκέψου να αγόραζαν πολλοί gamers xboxone και να έλεγαν ξαφνικά "προέκυψε πρόβλημα με το patch και δεν μπορούμε να βγάλουμε το online check , ζητάμε συγνώμη και σας δίνουμε 5 τίτλους free σαν αποζημίωση ).

Τραβηγμένο απο τα μαλλιά όμως θα ήταν η υπέρτατη καφρίλα στην ιστορία του console gaming :devil:

Καλά αυτό δεν παίζει. Πρώτον, δεν πρόκειται να καταφέρουν κάτι έτσι, πέρα από το να εξοργίσουν όλους τους πελάτες τους, γιατί ο "αγώνας" της γενιάς δε θα κριθεί από τον πρώτο μήνα μόνο. Δεύτερον, άνετα επιστρέφεις το Χ1 εκεί από όπου το αγόρασες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...