Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Βεβαια με τα μυαλα που κουβαλανε δεν θα υπηρχε ανταγωνισμος και η αγαπημενη εταιρεια τους θα ηταν μονοπωλιο και θα τους απαυτωνε ασαλειωτα οπως φανηκε και στο PS3 με τα αισχη που εκανε η $ony. θελεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν ξερεις; Ενα θα σου πω και φτανει...τα firmware downgrades που με καθε εκδοση αφαιρουσανε δυνατοτητες απο τη κονσολιτσα τα θυμασαι;
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ναί, τόσο τυφλοί που έχουμε και τις δύο κονσόλες του "αντίπαλου" στρατοπέδου. Anyway.. @Vole Κανείς όμως δεν μας βεβαιώνει οτι δεν θα επαναφέρει τις πολιτικές της μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Είχε κυκλοφορήσει ένα άρθρο με το νέο license agreement του Χ1, ίσως να το είχες πετύχει κι όλας. Ναί, το μήνυμα πέρασε, αλλά κάποιοι τους θεοποιούν για την κίνησή της, και μιλάμε για πολιτικές οι οποίες πρέπει να είναι αυτονόητες. Δεν λέμε να μην πάρετε Χ1, επιλογή σας είναι. Απλά δεν συμφωνούμε, ειδικά για day-one. Κι εγώ θέλω στην πορεία να το πάρω, αλλά θα αργήσω πολύ (το ίδιο ισχύει φυσικά για την "αντίπαλη" κονσόλα). 2
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν ξερεις; Ενα θα σου πω και φτανει...τα firmware downgrades που με καθε εκδοση αφαιρουσανε δυνατοτητες απο τη κονσολιτσα τα θυμασαι; οκ καταλαβα την λογικη σου, το να κλεψεις μια καραμελα , ειναι το ιδιο με το κανεις ληστεια σε τραπεζα, αλλωστε κλοπη ειναι και τα δυο ετσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καταρχην τα fw updates προσθεσαν 1000 πραγματα αφαιρεσαν 1. Το μονο foul της sony ειναι το other os που εκοψε.Το οποιο και οι περισσοτεροι(το 99% των χρηστων) δεν χρησιμοποιουσαν.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καταρχην τα fw updates προσθεσαν 1000 πραγματα αφαιρεσαν 1. Το μονο foul της sony ειναι το other os που εκοψε.Το οποιο και οι περισσοτεροι(το 99% των χρηστων) δεν χρησιμοποιουσαν. Aκριβως, ειναι δυνατον να συγκρινεται αυτη η κινηση , που παρεπιπτοντως εγινε επειδη μεσω του otherOS μπηκε για πρωτη φορα CFW στην κονσολα, με αυτα που ηθελε να εφαρμοσει η MS? Συμφωνω και εγω οτι ηταν φαουλ, αλλα δεν ειναι καν συγκρισιμα μεγεθη.
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κυριάκο, δεκτό, και η Sony δεν έχει καθαρή τελείως τη φωλιά της. Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζουμε τη Sony, την MS και κάθε ανάλογη όταν αλλάζει πράγματα προς το καλύτερο. Δηλαδή, αν ζητάμε αλλαγές, τις κάνουν και μετά τους λέμε "πριτς, πάλι δε θα πάρω το προϊόν σου" δεν ξέρω τι νόημα θα έχει μετά γι' αυτούς να μας ακούν. Αυτοί που χαράσσουν πολιτικές σε αυτές τις εταιρείες τα νούμερα κοιτούν στην τελική. Αν η πολιτική Α φέρνει απώλειες και η πολιτική Β κέρδη η λογική δε λέει ότι το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν τη Β και στο μέλλον; Και, όπως λένε και τα παιδιά από πάνω μου, δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη των φάουλ της κάθε μιας.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Οταν δουν οτι η παραμικρη κινηση κατα του καταναλωτη και υπερ της τσεπης τους φερνει μακροπροθεσμες δυσμενεις συνεπειες , θα το σκεφτουν 10 φορες πριν ξανατολμησουν κατι παρομοιο. Πρεπει να φοβηθει η MS , και να φτυσει κυριολεκτικα αιμα για να κερδισει την εμπιστοσυνη των gamers, δεν μπορει να εχει ριξει στα 4, να σου εχει κατεβασει το παντελονι, και να ειναι ετοιμη να στον φορεσει, και μετα να σου πει, sorry μωρε πλακα εκανα, και να ειναι μετα ολα μελι γαλα, απλα δεν γινεται. οπως απαντησα και στον vole το ιδιο θα πω και σε σενα , ΝΑΙ αποδειχτηκαν οτι ειναι κωλοπαιδα του χειριστου ειδους, πρεπει να κανουν πολλα περισσοτερα για να εξιλεωθουν. ααα μπραβο,100 ευρω πιστευω ειναι οκ,να εξιλεωθουν you know.Troll mode disabled ,have fun
p3tran Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 παιδια ηδη η microsoft εχει μεινει πισω με τις μαλακιες που εκανε. δεν χρειαζεται να προσπαθει να πεισει ο ενας τον αλλον.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζουμε τη Sony, την MS και κάθε ανάλογη όταν αλλάζει πράγματα προς το καλύτερο. Δηλαδή, αν ζητάμε αλλαγές, τις κάνουν και μετά τους λέμε "πριτς, πάλι δε θα πάρω το προϊόν σου" δεν ξέρω τι νόημα θα έχει μετά γι' αυτούς να μας ακούν. Αυτοί που χαράσσουν πολιτικές σε αυτές τις εταιρείες τα νούμερα κοιτούν στην τελική. Αν η πολιτική Α φέρνει απώλειες και η πολιτική Β κέρδη η λογική δε λέει ότι το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν τη Β και στο μέλλον; Στο bold part ειναι η διαφωνια μου, το να μην με βιασει η MS δεν αλλαζει τα πραγματα προς το καλυτερο, το καλυτερο θα ηταν να μην ειχε κανει καν την αποπειρα οπως επραξε η sony, δεν μπορω λοιπον οπως καταλαβαινεις να συμφωνησω με την λογικη της αφεσης αμαρτιων. Οσο για την συγκριση πολιτικων , απο αυτους που παιρνουν τις αποφασεις, εγω δεν το βλεπω σαν "1)Βαζουμε DRM και πεθαινουμε, 2) παιρνουμε πισω τα DRM και ειναι ολα καλα" αλλα περισσοτερα σαν... "1) Βαζουμε DRM και πεθαινουμε, 2) παιρνουμε πισω τα DRM , και θα μεινουμε μηνες στο νοσοκομειο με αφορητους πονους, αλλα θα ζησουμε"
ultralisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 καλά το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπε ο Κυριάκος...ότι και 100 ευρώ να έκανε το ΧΒΟΧ day one κάποιοι ούτε που θα το σκεφτόντουσανεπίσης polaki επειδή ξέρω έχεις λιώσει το FIFA στο XBL,θέλω να μου πεις εντυπώσεις από FIFA στο PSN γιατί εγώ έχω να σου πω πολλά...ελπίζω το σαλόνι σου να χωράει 20 άτομα γιατί μόνο έτσι θα δεις 10 vs 10 χαχαχα 2
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Με τις προηγούμενες πολιτικές που είχε, και δώρο να μου το έφερναν, θα το πουλούσα για να πάρω Wii U. 1
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Στο bold part ειναι η διαφωνια μου, το να μην με βιασει η MS δεν αλλαζει τα πραγματα προς το καλυτερο, το καλυτερο θα ηταν να μην ειχε κανει καν την αποπειρα οπως επραξε η sony, δεν μπορω λοιπον οπως καταλαβαινεις να συμφωνησω με την λογικη της αφεσης αμαρτιων. Οσο για την συγκριση πολιτικων , απο αυτους που παιρνουν τις αποφασεις, εγω δεν το βλεπω σαν "1)Βαζουμε DRM και πεθαινουμε, 2) παιρνουμε πισω τα DRM και ειναι ολα καλα" αλλα περισσοτερα σαν... "1) Βαζουμε DRM και πεθαινουμε, 2) παιρνουμε πισω τα DRM , και θα μεινουμε μηνες στο νοσοκομειο με αφορητους πονους, αλλα θα ζησουμε" Το συγκεκριμένο "προς το καλύτερο" πήγαινε για τη Sony εδώ, αλλά έτσι όπως το έγραψα μάλλον δε φαινόταν. Βασικά, ας αφήσουμε τελείως αυτή τη λέξη γιατί μπερδευόμαστε. Ας πούμε απλώς ότι αλλάζουν τα πράγματα προς τα εκεί όπου θέλει ο καταναλωτής (τα οποία ήταν εκεί πριν, μεν, αλλά τώρα μιλάω σε σύγκριση με ό,τι νέο αποφάσισαν να κάνουν). Σίγουρα δε μιλάω για άφεση αμαρτιών, πάντως. Και το bold 2 είναι όντως έτσι. Απλώς προβληματίζομαι στο πώς επιβραβεύεις μια κίνηση για την οποία πίεσες χωρίς να παρεξηγηθεί η επιβράβευση. Θεωρητικό, περισσότερο, στη δική μου περίπτωση, καθώς υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι να μην προτιμήσω Χ1 ως πρώτη και βασική κονσόλα για τη νέα γενιά (τιμή - με ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει - παιχνίδια, indies, τιμολογιακή πολιτική του Live).
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 οκ καταλαβα την λογικη σου, το να κλεψεις μια καραμελα , ειναι το ιδιο με το κανεις ληστεια σε τραπεζα, αλλωστε κλοπη ειναι και τα δυο ετσι? Ευτυχως που καταλαβες τη λογικη μου φιλε...τιποτα δεν καταλαβες και ουτε προκειται ποτε. Και για να πουμε και κατι ουσιαστικο...το μονο που εμενα με εμποδιζει ειναι ο κινετορουφιανος.Αμα βγαλουν και αυτη τη μαλακια τοτε θα την αγορασω τη κονσολα οχι βεβαια απο τη πρωτη μερα για να πληρωνω υπεραξιες και κατασκευαστικα λαθη.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Απλώς προβληματίζομαι στο πώς επιβραβεύεις μια κίνηση για την οποία πίεσες χωρίς να παρεξηγηθεί η επιβράβευση. ΔΕΝ επιβραβευεις τον ληστη επειδη δεν σε ληστεψε, ΔΕΝ επιβραβευεις τον βιαστη επειδη δεν σε βιασε. Αυτη ειναι η θεση μου, ακομα και το τεραστιο χειροκροτημα στην παρουσιαση της Sony στην Ε3 ηταν μια εμεση ηττα για τους gamers, γιατι εαν το δεις εντελως ψυχρα και αντικειμενικα, χειροκροτουσαμε την sony επειδη δεν τα εκανε πλακακια με την MS για να μας βιασουν ομαδικα, χειροκροτουσαμε την sony επειδη θα εκανε τα αυτονοητα. Δεν προτεινω σε καποιον που σκοπευει να αγορασει Χ1 να μην το κανει, απλα λεω να μην το κανει απο την πρωτη μερα, στην τελικη η επιπλεον πιεση απο την αγορα ισως να οδηγησει και σε μειωση της τιμης και τελικα να βγει κερδισμενος. Ευτυχως που καταλαβες τη λογικη μου φιλε...τιποτα δεν καταλαβες και ουτε προκειται ποτε. Πες μας λοιπον ποια ειναι η λογικη σου, αφου ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαινουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις