The_Sheep Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 www.gametrailers.com/full-episodes/v45kp6/the-depths-episode-7--all-systems-are-go- κουβεντα για το τι ειδανε σε prive προβολη απο Titanfall
michael92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Always Online Removed: Check Used Games: Check Price Drop: On the way Μια καλύτερη κάρτα γραφικών μένει να βάλουν μόνο 1
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Για να το παρω πρεπει: Να το ριξουν στα 399€ Να βαλουν free xbox live Να ειναι διαθεσιμη η κονσολα και το live στην ελλαδα αμεσα Αλλιως, ps4... 1
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το 1 και το 3 ναι, το free Live δεν παίζει να γίνει ποτέ. Εδώ άρχισε και η Sony να χρεώνει για multi, θα το δώσει δωρεάν η MS; Αυτό που πρέπει να αλλάξει στο Live είναι το τι πράγματα μπαίνουν πίσω από το Gold. Είναι τρελό να σε βάζει να πληρώσεις συνδρομή για να έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις κι άλλη συνδρομή (Netflix, πχ) ή για να χρησιμοποιείς internet explorer (!!!) ή Youtube.
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ελατε ρε παιδια σιγα και ναρθει το 2014 στην ελλαδα τι εγινε; καλυτερα για εμας που θα ερθει αργοτερα γτ θα ακουμε απεξω τυχον προβληματα! εμενα αυτο με ευχαριστει πριν το αγορασω να ξερω τι γινεται
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Για να το παρω πρεπει: Να το ριξουν στα 399€ Να βαλουν free xbox live Να ειναι διαθεσιμη η κονσολα και το live στην ελλαδα αμεσα Αλλιως, ps4... Και τους ετρωγε αν εσυ θα παρεις το xbox one.Χεστηκανε με το συμπαθιο.Ηδη εχουν κανει αυτο που επρεπε ,σιγα μην σου κατσουν κιολας για να παρεις την κονσολα[μην ξαχνεμε οτι δινει μαζι και το κινεκτ]
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Και τους ετρωγε αν εσυ θα παρεις το xbox one.Χεστηκανε με το συμπαθιο.Ηδη εχουν κανει αυτο που επρεπε ,σιγα μην σου κατσουν κιολας για να παρεις την κονσολα[μην ξαχνεμε οτι δινει μαζι και το κινεκτ]Δεν καταλαβα την ειρωνια σου αλλα τελοσπαντων... MΙα χαρα τους τρωει για μενα και τους χιλιαδες για να μην πω εκατομμυρια που θα θελουν να παιξουν αμεσα next gen κονσολα και live multi... Οταν τα χριστουγεννα ολοι θα παιζουν ps4 κι εσυ θα καιγεσαι και θα κοιτας απο που βγαινει ο ηλιος, ελα να μου τα πεις μετα. Υποψιν η βασικη μου κονσολα ειναι 360 με 9 χρονια gold xbox live, δεν ειμαι sony fanboy. Το ps3 το εχω πουλησει χρονια τωρα, οπως και το wii...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβα την ειρωνια σου αλλα τελοσπαντων... MΙα χαρα τους τρωει για μενα και τους χιλιαδες για να μην πω εκατομμυρια που θα θελουν να παιξουν αμεσα next gen κονσολα και live multi... Οταν τα χριστουγεννα ολοι θα παιζουν ps4 κι εσυ θα καιγεσαι και θα κοιτας απο που βγαινει ο ηλιος, ελα να μου τα πεις μετα. Υποψιν η βασικη μου κονσολα ειναι 360 με 9 χρονια gold xbox live, δεν ειμαι sony fanboy. Το ps3 το εχω πουλησει χρονια τωρα, οπως και το wii... Οπως ειπα ,δεν θα σου κατσουν κιολας.Βγαλανε ολα τα restrictions ,η τιμη ειναι διια με του ps3[το κινεκτ κανει 100 ευρω],τι αλλο θελεις δηλαδη?Αν θελεις να παρεις ps4 παρε,nobody cares.Η μουν και εγω απο αυτους που ελεγαν παω για ps4 αν δεν βγαλουν αυτατα σκατα,εε τα βγαλανε,τι να τους πω τωρα,ριξτε την τιμη 300 ευρω να την παρω? 1
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κατι ακουγεται για πρωτο χρονο free gold xbox live. Αν ειναι ετσι θα ειναι πολυ καλο παντως...
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ε ναί, τώρα που έβγαλαν τους περιορισμούς, πρέπει να τους κάτσουμε εμείς.. Way to go! 1
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ε ναί, τώρα που έβγαλαν τους περιορισμούς, πρέπει να τους κάτσουμε εμείς.. Way to go! oποιος τους εμπιστευεται ακομα , ας τους δωσει τα λεφτα του....
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πάντως, αν και είμαι από τους τελευταίους που θα έλεγαν ότι εμπιστεύονται την MS, τίθεται κι ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί. Αν μια εταιρεία κάνει κάτι που δε μας συμφέρει ως καταναλωτές και αντιδράσουμε και η εταιρεία το αλλάξει - κάτι που αποδεικνύει ότι ο καταναλωτής έχει δύναμη κι ότι η εταιρεία από αυτόν εξαρτάται στην τελική - αλλά αφού το αλλάξει εμείς και πάλι δεν αγοράζουμε το προϊόν "για να μάθουν", τι μαθαίνουν ακριβώς σε αυτή την περίπτωση; Μήπως πως ό,τι και να κάνουν δεν έχει σημασία, οπότε ας κάνουν τα δικά τους τελικά; Θέλω να πω, δε θα έπρεπε το γεγονός ότι η MS υπέκυψε στις διάφορες πιέσεις, ειδικότερα σε αυτή των καταναλωτών, κάτι που μόνο μέσα από μη αγορά/αγορά μπορεί να γίνει με νόημα, να επιβραβευτεί, ώστε να έχει νόημα το "μήνυμα"; Bottom line, υποθέτω, είναι το εξής ερώτημα: Καταφέραμε με το να ρίξουμε Χ στο Χ1 να αλλάξουν την πολιτική τους. Με το να συνεχίζουμε να ρίχνουμε άκυρο γι' αυτόν το λόγο (αν είναι άλλοι οι λόγοι δεκτό, αλλά εγώ τώρα μιλάω για όσους - και για μένα μαζί - λένε ότι ακόμα κι έτσι δεν αγοράζουν Χ1) τι καταφέρνουμε; 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πάντως, αν και είμαι από τους τελευταίους που θα έλεγαν ότι εμπιστεύονται την MS, τίθεται κι ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί. Αν μια εταιρεία κάνει κάτι που δε μας συμφέρει ως καταναλωτές και αντιδράσουμε και η εταιρεία το αλλάξει - κάτι που αποδεικνύει ότι ο καταναλωτής έχει δύναμη κι ότι η εταιρεία από αυτόν εξαρτάται στην τελική - αλλά αφού το αλλάξει εμείς και πάλι δεν αγοράζουμε το προϊόν "για να μάθουν", τι μαθαίνουν ακριβώς σε αυτή την περίπτωση; Μήπως πως ό,τι και να κάνουν δεν έχει σημασία, οπότε ας κάνουν τα δικά τους τελικά; Θέλω να πω, δε θα έπρεπε το γεγονός ότι η MS υπέκυψε στις διάφορες πιέσεις, ειδικότερα σε αυτή των καταναλωτών, κάτι που μόνο μέσα από μη αγορά/αγορά μπορεί να γίνει με νόημα, να επιβραβευτεί, ώστε να έχει νόημα το "μήνυμα"; Bottom line, υποθέτω, είναι το εξής ερώτημα: Καταφέραμε με το να ρίξουμε Χ στο Χ1 να αλλάξουν την πολιτική τους. Με το να συνεχίζουμε να ρίχνουμε άκυρο γι' αυτόν το λόγο (αν είναι άλλοι οι λόγοι δεκτό, αλλά εγώ τώρα μιλάω για όσους - και για μένα μαζί - λένε ότι ακόμα κι έτσι δεν αγοράζουν Χ1) τι καταφέρνουμε; Ειπαμε,πρεπει να το πανε 200 δολλαρια για να το παρουμε,γιατι ειναι κωλοπαιδα,
Udontneed2know Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πάντως, αν και είμαι από τους τελευταίους που θα έλεγαν ότι εμπιστεύονται την MS, τίθεται κι ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί. Αν μια εταιρεία κάνει κάτι που δε μας συμφέρει ως καταναλωτές και αντιδράσουμε και η εταιρεία το αλλάξει - κάτι που αποδεικνύει ότι ο καταναλωτής έχει δύναμη κι ότι η εταιρεία από αυτόν εξαρτάται στην τελική - αλλά αφού το αλλάξει εμείς και πάλι δεν αγοράζουμε το προϊόν "για να μάθουν", τι μαθαίνουν ακριβώς σε αυτή την περίπτωση; Μήπως πως ό,τι και να κάνουν δεν έχει σημασία, οπότε ας κάνουν τα δικά τους τελικά; Θέλω να πω, δε θα έπρεπε το γεγονός ότι η MS υπέκυψε στις διάφορες πιέσεις, ειδικότερα σε αυτή των καταναλωτών, κάτι που μόνο μέσα από μη αγορά/αγορά μπορεί να γίνει με νόημα, να επιβραβευτεί, ώστε να έχει νόημα το "μήνυμα"; Bottom line, υποθέτω, είναι το εξής ερώτημα: Καταφέραμε με το να ρίξουμε Χ στο Χ1 να αλλάξουν την πολιτική τους. Με το να συνεχίζουμε να ρίχνουμε άκυρο γι' αυτόν το λόγο (αν είναι άλλοι οι λόγοι δεκτό, αλλά εγώ τώρα μιλάω για όσους - και για μένα μαζί - λένε ότι ακόμα κι έτσι δεν αγοράζουν Χ1) τι καταφέρνουμε; Οταν δουν οτι η παραμικρη κινηση κατα του καταναλωτη και υπερ της τσεπης τους φερνει μακροπροθεσμες δυσμενεις συνεπειες , θα το σκεφτουν 10 φορες πριν ξανατολμησουν κατι παρομοιο. Πρεπει να φοβηθει η MS , και να φτυσει κυριολεκτικα αιμα για να κερδισει την εμπιστοσυνη των gamers, δεν μπορει να εχει ριξει στα 4, να σου εχει κατεβασει το παντελονι, και να ειναι ετοιμη να στον φορεσει, και μετα να σου πει, sorry μωρε πλακα εκανα, και να ειναι μετα ολα μελι γαλα, απλα δεν γινεται. Ειπαμε,πρεπει να το πανε 200 δολλαρια για να το παρουμε,γιατι ειναι κωλοπαιδα, οπως απαντησα και στον vole το ιδιο θα πω και σε σενα , ΝΑΙ αποδειχτηκαν οτι ειναι κωλοπαιδα του χειριστου ειδους, πρεπει να κανουν πολλα περισσοτερα για να εξιλεωθουν. 2
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ενταξει ειναι προφανες οτι συγκεκριμενα ατομα εδω μεσα και τσαμπα να τη δινανε τη κονσολιτσα δεν θα τη θελανε γιατι πολυ απλα ειναι τυφλοι fans του "αντιπαλου" στρατοπεδου. Βεβαια με τα μυαλα που κουβαλανε δεν θα υπηρχε ανταγωνισμος και η αγαπημενη εταιρεια τους θα ηταν μονοπωλιο και θα τους απαυτωνε ασαλειωτα οπως φανηκε και στο PS3 με τα αισχη που εκανε η $ony. Αυτα βεβαια τα ξεχασανε και δεν ειχαν κανενα προβλημα να τους "εμπιστευτουν και να τους δωσουν τα λεφτα τους" και στο PS4... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις