Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχε βγει στο ps3 fifa07? ή εκατσε το ps3 ενα ολοκληρο χρονο χωρις fifa? ;)

To Fifa 07 κυκλοφορησε τον σεπτεμβριο του 2006, η κονσολα ηρθε στην ευρωπη τον μαρτιο του 2007

Has the Xbox One won you over, or has Microsoft broken your trust? Vote in our poll

No.  55.03%   

I plan to get one at a later date.  13.33%   

Yes.  12.97%   

Already did.  11.7%   

Maybe.  6.96% 

http://uk.ign.com/articles/2013/06/20/reactions-to-microsofts-policy-reversal

Δημοσ.

με απευθειας συγκριση, μπορεις να δεις οτι παρ'ολο που το fifa 06 ειχε ηδη βγει πριν κυκλοφορησει το 360,

με το που κυκλοφορησε το 360 ειχε το παιχνιδι απο διπλα.

αντιθετα, περασε μια ολοκληρη σαιζον (νοεμβριος 06 - σεπτεβριος 07) που το playstation υπηρχε στην αγορα αλλα δεν υπηρχε το fifa.

Δημοσ.

καταρχας την ειρωνια δεν θα ηθελα να την συνεχισεις..

οταν καποιος διαβαζει αυτο

εγω προσωπικα καταλαβαινω πως οκ παρολο που λενε για next gen μην περιμενεις και τα γραφικα τα γαματα..

μια κονσολα ιδια θα ειναι με λιγο καλυτερα γραφικα και αντε στο ps4 θα δουμε την ''διαφορα''..

αντιλαμβανεσαι πως το παιρνει ο αναγνωστης;

Tο ερμηνευεις λαθος. Το PS4 το ανεφερα μιας και η ND εχει εδω και 10+ χρονια ταλαντουχους devs που μπορουν να προσφερουν το κατι παραπανω στον τομεα των γραφικων ειδικα σε scale. Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι οι devs μετα απο 1-2 χρονια "παιρνουν μπρος" σε next-gen κονσολες.

Δημοσ.

με απευθειας συγκριση, μπορεις να δεις οτι παρ'ολο που το fifa 06 ειχε ηδη βγει πριν κυκλοφορησει το 360,

με το που κυκλοφορησε το 360 ειχε το παιχνιδι απο διπλα.

αντιθετα, περασε μια ολοκληρη σαιζον (νοεμβριος 06 - σεπτεβριος 07) που το playstation υπηρχε στην αγορα αλλα δεν υπηρχε το fifa.

Tωρα γιατι το κανεις αυτο? αφου ξερεις οτι το Fifa πουλαει στην ευρωπη, και οχι στην αμερικη. Το madden 07 γιατι βγηκε στο ps3 και οχι το fifa? Γιατι πολυ απλα δεν ειχε νοημα η κυκλοφορια του 6 μηνες μετα, οποιος ηθελε να το παιξει το ειχε κανει στο ps2, η εαν ηταν ανθρωπος που αγοραζει ολες τις κονσολες στο 360, για ποιο λογο να περιμενει να το παιξει μετα απο 6 μηνες?

Δημοσ.

To Fifa 07 κυκλοφορησε τον σεπτεμβριο του 2006, η κονσολα ηρθε στην ευρωπη τον μαρτιο του 2007

Has the Xbox One won you over, or has Microsoft broken your trust? Vote in our poll

No.  55.03%   

I plan to get one at a later date.  13.33%   

Yes.  12.97%   

Already did.  11.7%   

Maybe.  6.96% 

http://uk.ign.com/articles/2013/06/20/reactions-to-microsofts-policy-reversal

το 55.03% εχει καποιου ειδους νοημοσύνης. 

i+am+not+even+mad.+i+am+not+even+mad_679

μην ανγχωνεσαι naruto...rgh3 on xbox one is coming  :P

δεν θα χρειαζεται τπτ να δανεισεις  ;)

αμα γινει και αυτο...

Δημοσ.

Tωρα γιατι το κανεις αυτο? αφου ξερεις οτι το Fifa πουλαει στην ευρωπη, και οχι στην αμερικη. Το madden 07 γιατι βγηκε στο ps3 και οχι το fifa? Γιατι πολυ απλα δεν ειχε νοημα η κυκλοφορια του 6 μηνες μετα, οποιος ηθελε να το παιξει το ειχε κανει στο ps2, η εαν ηταν ανθρωπος που αγοραζει ολες τις κονσολες στο 360, για ποιο λογο να περιμενει να το παιξει μετα απο 6 μηνες?

χεχε, εσυ το βλεπεις ετσι, η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι η microsoft ΠΛΗΡΩΣΕ ωστε να μπορει να βγει στο leipzig και να ανακοινωσει οτι για τους επομενους 12 μηνες, ολα τα nextgen ποδοσφαιρακια ειναι xbox exclusive.

(και το PES συμπτωματικα)

http://lmgtfy.com/?q=Leipzig+microsoft+fifa+pes+exclusive+360

νομιζω φτανει με αυτο.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

H respawn μιλαει στο giantbomb και εξηγει το "cloud"

http://www.youtube.com/watch?v=6F8kI_kWIMk

βασικα δημιουργουν dedicated servers στη στιγμη χωρις να εχουν προβλεψει το hardware οι ιδιοι.

αν δουλεψει καλα αυτο, η microsoft ειναι η πιο ΗΛΙΘΙΑ εταιρεια στον κοσμο.

αν εβγαινε και ελεγε "παντου και παντα, σταθεροι και γρηγοροι dedicated server", αντι να λεει τις παπαρολες οτι το cloud δινει 3Χ τη δυναμη του xbox1, νομιζω το ολο θεμα θα ειχε πολυ πιο θετικη απηχηση στους gamers.

Δημοσ.

μια χαρά έμπαινα και από κάποιους εδώ μέσα δεν είχα δει ΤΙΠΟΤΑ τότε...μην πω ονόματα,ξέρουν ποιοι είναι

Προσωπικά δεν είπα κάτι γιατί δεν με ενδιέφεραν τα παραπάνω.

Εγώ το πήρα για να παίζω παιχνίδια και μόνο παιχνίδια.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είπα κάτι γιατί δεν με ενδιέφεραν τα παραπάνω.

Εγώ το πήρα για να παίζω παιχνίδια και μόνο παιχνίδια.

ναι αλλά επειδή υπάρχει πολύ κλάψα για την "κακιά" MS και τον σωτήρα των gamers SONY τα λέω αυτά...την αγία παρθένα...και εγώ για παιχνίδια το πήρα αλλά τα προσωπικά μου στοιχεία διέρρευσαν...δεν με χάλασε που έτρεχα στις τράπεζες

Δημοσ.

Kαι δικά μου διέρρευσαν, αλλά οκ..

20€ είχα στην pre-paid (τα οποία τα έβαλα την ημέρα που έπεσε το PSN :P ), ούτε λεπτό δεν έφυγε, και ούτε που την κλείδωσα την κάρτα.

Δεν την είπα σωτήρα, απλά αν πήγαινε κι αυτή με τα νερά της Μ$, θα άλλαζαν πάρα πολλά πράγματα.

υγ : αν και δεν φαίνεται, μου την σπάει η Sony, απλά η Μ$ μου την σπάει δύο φορές παραπάνω

Δημοσ.

Tο ερμηνευεις λαθος. Το PS4 το ανεφερα μιας και η ND εχει εδω και 10+ χρονια ταλαντουχους devs που μπορουν να προσφερουν το κατι παραπανω στον τομεα των γραφικων ειδικα σε scale. Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι οι devs μετα απο 1-2 χρονια "παιρνουν μπρος" σε next-gen κονσολες.

οκ τωρα εγινε κατανοητο και για τυχον επομενος αναγνωστες,

το ερμηνευσα λαθος γτ δεν το εδωσες να το καταλαβω στην αρχη..

τεσπα λυθηκε το θεμα!και συγνωμη για οποια επιθεση αν

δεχτηκες

Δημοσ.

"Δίνει" καλό πόνο.....!!!! B)

Don Mattrick's First Draft of the Xbox One Update Announcement

79ebead889dbfc41ca7fdccdc003a90a-don-mat

Source.png Πηγή: http://www.dorkly.com/article/52521/don-mattricks-first-draft-of-the-xbox-one-update-announcement">dorkly

δεν γινεται καποιος που παιρνει τοσα να γραφει αυτα τα πραγματα...

ελπιζω δλδ

Δημοσ.

503 λιρες amazon uk, μαζι με το forza5 και απλη αποστολη. done!

προβατε μπορεις να το παρεις με την αποστολη-εξπρες εσυ. σου δινω λοιπον 3-4 μερες αρχικο πλεονεκτημα.

μετα, τιποτα χεχε 8)

ΜΑ τί είναι αυτό το "8" που βάζεις σε κάθε ποστ σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...