Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

udontneedtoknow,

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ισχυει για την BUNGIE και τη SONY

H εταιρεια που εχει φτιαξει το μεγαλο HALO, το system seller του xbox για 2 γενιες,

στην εναρξη της τριτης γενιας ειναι αφαντη απο τη microsoft και αντιθετα μοστραρει τα νεα κολπα της στην sony και ταζει και exclusive υλικο.

Mην βλεπετε τα πραγματα διαφορετικα, αλλιως εσεις θα βγειτε χαμενοι καποια στιγμη.

Αν για σενα ειναι το ιδιο μια εταιρια που βγαζει ΕΝΑ παιχνιδι, με μια εταιρια που βγαζει ΔΕΚΑΔΕΣ , τοτε παω πασο. 

Την πατεντα απο πανω της SONY, την ειδες καλα?

Ειπαμε, και οι δυο ειναι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Επειδη το συγκεκριμενο προϊον τους ειναι video-games, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και φιλοι μας.... ;)

Αντε παλι με την πατεντα, η πατεντα θελει καμερα για να δουλεψει, το ps4 δεν εχει καμερα, αρα η πατεντα δεν μπορει να εφαρμοστει, end of story.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επομενως τι ακριβως προσφερει τωρα η M$? Μια ιδια κονσολα με την προηγουμενη, με το Kinect πανω, απλα τα παιχνιδια θα εχουν λιγο καλυτερα γραφικα (οσοι περιμενετε να μεινετε με ανοιχτο το στομα θα απογοητευτειτε, μονο καποια exclusives του PS4 θα εχουν πραγματι εντυπωσιακα καλυτερα γραφικα κυριως λογω της μνημης που θα το επιτρεψει ειδικα σε εταιριες οπως η ND )

αυτο μπορεις να μου εξηγησεις απο που συμπαιρανες οτι οι κονσολες θα εχουν τα ιδια γραφικα με την προηγουμενη κονσολα;

ξερερεις κτ και δεν μας το λες; :o (woow y are profit?)

εδω καλα καλα δεν κυκλοφορησε η κονσολα ουτε εχουν περασει καποια χρονακια για να δουλεψουν

οι developers πανω της για να δουμε τις δυνατοτητες της..μην λεμε αερολογιες

την στιγμη που δεν εχουμε αποδειξεις..

και δεν χρειαζεται να πιστευουμε τον καθε τυπα που θα λεει οτι ειναι 50% πιο ισχυρο το ps4 ή η κονσολα ειναι πλ πιο μπροστα

απο high end pc..ή οτιδηποτε αλλο..ημαρτον

Δημοσ.

Αν για σενα ειναι το ιδιο μια εταιρια που βγαζει ΕΝΑ παιχνιδι, με μια εταιρια που βγαζει ΔΕΚΑΔΕΣ , τοτε παω πασο. 

Αντε παλι με την πατεντα, η πατεντα θελει καμερα για να δουλεψει, το ps4 δεν εχει καμερα, αρα η πατεντα δεν μπορει να εφαρμοστει, end of story.

- μιλαμε για system-sellers.

η bungie ειναι system-seller, οπως system-seller ειναι και η respawn.

οταν οχι δεκαδες, αλλα εκατονταδες παιχνιδια δεν πουλανε ολα μαζι οσο το halo, τι σημασια εχει το αθροιστικο νουμερο?

και στην τελικη, η EA ελειπε απο την πρες κονφερανς της sony, αλλα ΟΛΑ τα δεκαδες games της που λες θα ειναι στο playstation την ιδια μερα με το xbox. ;)

- και ποσο σιγουρος εισαι εσυ, οτι αν το καταναλωτικο κοινο ΕΧΑΒΕ τις μαλακιες της microsoft, η sony δεν θα προχωραγε στο ιδιο ακριβως συστημα? λες να γουσταρουνε αυτοι να βγαζουνε λιγοτερο κερδος για παρτη μας?

αντιθετα, ολοι οι ψιθυροι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την Ε3, λεγανε οτι η sony εχει ακριβως το ιδιο drm πλανο, και μαλιστα εχει και αλλη πατεντα για drm σε δισκακι bluray ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται συνδεση στο internet. Και οπως ξερεις, και καμερα εχει, και τις αναλογες πατεντες εχει καταθεσει.

ειπα λοιπον, οτι ειναι περισσοτερο θεμα συγκυριας αυτο που εγινε, παρα οτι η sony ειναι πρωτη ξαδερφη με τη μητερα Τερεζα.

οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, ε, ας μην το καταλαβει :)

επειδη ισως δεν ξερεις πως πανε αυτα τα πραγματα στα console launch, ενα πολυ συνηθες κριτηριο για την επιτυχια στην αγορα, ειναι ποιος θα φτασει πρωτος στα 10 εκατομμυρια κονσολες. Αυτο το νουμερο φαινεται οτι ειναι μαγικο για τους αναλυτες, και ικανο να δικαιολογησει πολλων ειδων expenditures και να κανει την κονσολα που θα φτασει πρωτη εκει βιωσιμη και πετυχημενη.

εχοντας λοιπον αυτο το νουμερο στο μυαλο σου, σκεψου αν ησουνα η sony και εβλεπες τις δηλωσεις της microsoft, αλλα και κυριωτερα τις αντιδρασεις του κοινου, αν θα επαιρνες αποφασεις με κυριο σκοπο να φτασεις εκει πρωτος....

αυτος ειναι ο λογος που η sony εκανε και τα (αστεια) βιντεακια για το "πως μοιραζεσαι ενα παιχνιδι" καθως και ο λογος που η ομιλια του τρεντον στην Ε3 ηταν αυτη που ηταν.

• Like 1
Δημοσ.

και;σιγα την στιγμη που μας αφηνει να πουλαμε/ανταλαλζουμε used games..

δεν υπαρχει προβλημα νομιζω

Δημοσ.

Και επειδή τα αυτονόητα η MS δεν μπορεί να τα δώσει χωρίς τίμημα, ιδού:

Τί χάνει το Xbox One με την αφαίρεση του DRM

τι εννοεις δηλαδη? οτι θελεις ΚΑΙ "no drm", αλλα ΚΑΙ  το "δια δεκα" ??

φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτη η δυνατοτητα να μοιραζεσαι με 10 ατομα λεχθηκε απο τη microsoft σαν αντισταθμισμα για την απαγορευση των μεταχειρισμενων, των δανεισμων κλπ.  , τα οποια αρθηκαν χτες.

θες και αυτα, αλλα θες και τα αλλα?

ε απλα δεν παιζει. παραλογο και μην το συζητας καν!

απορω και με το "αρθρο" στο gameover. δεν το διαβαζω, αλλα νομιζα οτι δεν ασχολειται με τρολινγκ.

Δημοσ.

και;σιγα την στιγμη που μας αφηνει να πουλαμε/ανταλαλζουμε used games..

δεν υπαρχει προβλημα νομιζω

Πρωτοπορία ε? H MS ήρθε να αλλάξει τη βιομηχανία εφαρμόζοντας τα αυτονόητα :P\

Σας έχει πάρει η χαρά βλέποντας την αγαπημένη σας MS να εφαρμόζει πολιτικές οι οποίες κανονικά δεν πρέπει να τίθεται θέμα αν υπήρχαν και δεν βλέπετε τι γράφετε μου φαίνεται. Δηλαδή πρέπει να την ευχαριστούμε κ όλας? :P

Δημοσ.

είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί οι υποστηρικτές της SONY εδώ μέσα την αναθεμάτισαν όταν εις βάρους του καταναλωτή βγάλανε από το πρώτο PS3 το backward compatibility και τις USB θύρες και αργότερα τα Linux ή όταν διέθεσαν τα προσωπικά στοιχεία τους απλόχερα στο PSN...στάνταρ τότε ταχθήκατε υπέρ του καταναλωτή και δεν κάνατε αβαβα...ΝΟΟΟΤ

• Like 1
Δημοσ.

naruto δεν ειπα οτι ειναι πρωτοπορια ουτε οτι πρεπει να την ευχαριστησουμε..

αντιθετως η μσ και η καθε εταιρεια πρεπει να ευχαριστει εμας που τις δινουμε τα λευτα μας..

οσον αφορα τωρα το family sharing εγω κτλβ (και δεν ξερω αν κτλβ σωστα για αυτο και η απαντηση που εδωσα πιο πανω)

οτι την στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα για used games καταργουν το familly sharing δλδ το να παιζουμε ψηφιακα games ''δανειζοντας τα ''

αλλα παρα μονο θα παιζουμε με την υπαρξη του δισκακι..εκει εγω στηριζομαι

εξαλλου σιγα μην εχεις 10 γνωστους (οχι μεσω net)

που θα θελουν το ιδιο παιχνιδι :P

Δημοσ.

naruto δεν ειπα οτι ειναι πρωτοπορια ουτε οτι πρεπει να την ευχαριστησουμε..

αντιθετως η μσ και η καθε εταιρεια πρεπει να ευχαριστει εμας που τις δινουμε τα λευτα μας..

οσον αφορα τωρα το family sharing εγω κτλβ (και δεν ξερω αν κτλβ σωστα για αυτο και η απαντηση που εδωσα πιο πανω)

οτι την στιγμη που σου δινεται η δυνατοτητα για used games καταργουν το familly sharing δλδ το να παιζουμε ψηφιακα games ''δανειζοντας τα ''

αλλα παρα μονο θα παιζουμε με την υπαρξη του δισκακι..εκει εγω στηριζομαι

εξαλλου σιγα μην εχεις 10 γνωστους (οχι μεσω net)

που θα θελουν το ιδιο παιχνιδι :P

Δεν είναι απαραίτητα 10 οι γνωστοί αλλά θα ήταν χρήσιμο να μοιράζομαι το παιχνίδι με 4-5 φίλους με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να είμαστε και σε μεγάλη απόσταση και να είναι αδύνατο να του δώσω το δισκάκι για να παίξει.

Δημοσ.

Και μεσω net να ηταν ο γνωστος δεν υπηρχε προβλημα να το δωσεις.. Ασε που μπορει να μαζευομαστε 10 ατομα απο εδω να διναμε 6ε και να το ειχαμε ολοι το game στο shared library αν λειτουργουσε ετσι οπως καταλαβα..

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα 10 οι γνωστοί αλλά θα ήταν χρήσιμο να μοιράζομαι το παιχνίδι με 4-5 φίλους με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να είμαστε και σε μεγάλη απόσταση και να είναι αδύνατο να του δώσω το δισκάκι για να παίξει.

ΑΙΣΧΟΣ...θέλουμε ΚΑΙ κατάργηση DRM ΚΑΙ 10ppl sharing στα games ΤΩΡΑ...αλλιώς δεν αγοράζουμε

Δημοσ.

naruto μην επιμενεις, η λιστα των 10 δεν ηταν καν καλο αντισταθμισμα για αυτα που ηθελαν να παρουν απο τα χερια του καταναλωτη.

εστω βαζεις εσυ 10 "φιλους":

ποιος σου υπογραφει οτι οι επιλογες σου θα σου βγουν?

ποιος σου εξασφαλιζει οτι απο τους 10, ολοι θα συνεισφερουν το ιδιο επι μακρον και δεν θα γινουν ψιλο-free riders στα παιχνιδια των υπολοιπων?

και ξερεις, δεν εχει "βγαλε απο τη λιστα τον πετρο και βαλε τον μακη". ηταν μια κι εξω η λιστα. για αυτο την ονομασανε "FAMILY"

συν φυσικα οτι μονο ΕΝΑΣ καθε φορα μπορουσε να παιζει ενα game. οποτε στην πρεμουρα απανω ή στα multi ή στα co-op, παλι ολοι θα αγοραζανε απο ενα...

ασε τα "χρησιμα" λοιπον. ηταν ενα μαλακισμενο αντισταθμιστικο της microsoft, για μια μαλακια που ευτυχως δεν εγινε.

μην ψαχνεις πανω απο αυτο γιατι απλα εχεις αδικο.

ΑΝ παλι νομιζεις οτι ειναι τοσο απαραιτητο, γιατι δεν κανεις ενα γραμμα στη sony να το ιοθετησει? εγω τη γνωμη μου την εγραψα.

Ο προεδρος της sony στην Ε3 ειπε απο το βαθρο οτι <<εχει γινει support center στο twitter για τους fans του playstation>>. γραφτου το.

Δημοσ.

Θα με τρελάνετε ρε σεις? Που είπα εγώ ότι είναι απαραίτητο? Είπα ότι θα είναι χρήσιμο  feature. Δεν θα έβαζα όποιον να ναι μέσα στην λιστα αλλά θα συννενοούμουν με συγκεκριμένους φίλους που τους εμπιστεύομαι να μοιραζόμαστε όλοι το παιχνίδι. Το αν βρίσκετε εσείς κακό σε αυτό δεν έχει σχέση με το αν το θεωρώ καλό εγώ ή όχι. Γενικά όμως το κλίμα που έχει δημιουργήσει η MS με έκανε να την μισήσω πραγματικά σαν εταιρία. Τέτοια αλλαζονεία και αδιαφορία για το κοινό της δεν περνάνε έτσι εύκολα. Όσοι θέλετε ας αγοράσετε day one το Χ1. Εγώ πάνω από 200€ σε αυτήν την εταιρία δεν δίνω πάντως.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...