Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Βασικά αν δεν υπήρχε η αντίδραση από τον τύπο, εμένα και εσένα θα μας έγραφαν στα παλιά τους παπούτσια. Επίσης πριν λίγο καιρό έλεγαν ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν πολιτική. 1
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για μένα πάντως όλο αυτό είναι σαν να μου έλεγε η γυναίκα μου για 2-3 μήνες ότι σκέφτεται να με χωρίσει και μετά να μου είπε ότι τελικά άλλαξε γνώμη. Κι επαναλαμβάνω, όσο το ToS λέει ότι μπορούν να αλλάξουν πολιτικές όποτε θέλουν κι ότι αποποιούμαστε δικαιώματα σε ομαδικές αγωγές εναντίον τους αν υπογράψουμε, με τις κωλοτούμπες που κάνουν από τη μία μέρα στην άλλη, δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ. 6
p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ultra αν βρεις καμια καλυτερη τρυπα για προπαραγγελια απο οτι το αμαζον που εκλεισα, ενημερωσε πληζ νομιζω καποιος εκει στην οικογενεια ηταν γρηγορος παλια στο forza.. ισχυει ή με γελαει η μνημη μου? :DDDD Βασικά αν δεν υπήρχε η αντίδραση από τον τύπο, εμένα και εσένα θα μας έγραφαν στα παλιά τους παπούτσια. νομιζω πως ειναι το αντιθετο ακριβως. ενας κολοσσος σαν την microsoft, τον τυπο ποτε δεν τον βλεπει σαν "εμποδιο", ποσο μαλλον ανυπερβλητο. αντιθετα, τον βλεπει σαν καποιο πολυ προθυμο να (συν)εργαστει για λεφτα. τον τελικο αποδεκτη ομως?? 1
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ultra αν βρεις καμια καλυτερη τρυπα για προπαραγγελια απο οτι το αμαζον που εκλεισα, ενημερωσε πληζ νομιζω καποιος εκει στην οικογενεια ηταν γρηγορος παλια στο forza.. ισχυει ή με γελαει η μνημη μου? :DDDD αν βρω κάτι θα ενημερώσω asap ο γρήγορος ήταν ο bro...κλασσικός κάγκουρας
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 νταξ το χεσιμο στην μσ ηταν καθολικο...θα ηταν καταστροφικο να μην αντιδρασουν, το θεμα ειναι οτι ακομα και με αυτες τις αλαγες παλι χλωμοι ειναι, απλα πλεον θα εχουν μικροτερες απωλειες απο τους χ360 κατοχους... 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ultra αν βρεις καμια καλυτερη τρυπα για προπαραγγελια απο οτι το αμαζον που εκλεισα, ενημερωσε πληζ νομιζω καποιος εκει στην οικογενεια ηταν γρηγορος παλια στο forza.. ισχυει ή με γελαει η μνημη μου? :DDDD νομιζω πως ειναι το αντιθετο ακριβως. ενας κολοσσος σαν την microsoft, τον τυπο ποτε δεν τον βλεπει σαν "εμποδιο", ποσο μαλλον ανυπερβλητο. αντιθετα, τον βλεπει σαν καποιο πολυ προθυμο να (συν)εργαστει για λεφτα. τον τελικο αποδεκτη ομως?? Ακριβώς έρχεσαι στα λόγια μου. Ακόμα και με τα λεφτά δεν μπόρεσε να αποφύγει το κράξιμο από τον τύπο. Και ο τύπος καθορίζει τις εξελίξεις δυστυχώς. 1
p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αν ειχαν κουνηθει οι προπαραγγελιες, απλα θα βαζανε χερι στον τυπο, θα κουνουσαν επιδεικτικα κανα πακετο διαφημισης κλπ. επειδη ΔΕΝ κουνηθηκαν οι παραγγελιες, συνδιαζομενες με το καθημερινο feedback, η microsoft δεν ειχε τι αλλο να κανει. ο τυπος φανταζομαι θα εδειξε στη microsoft τα σχολια του καταναλωτικου κοινου κατω απο καθε πληρωτη προσπαθεια ωραιοποιησης και θα τελειωσαν εκει τα προβληματα τους με τη microsoft.
The_Sheep Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Microsoft also said today that all Xbox One games will be region-free, a reversal of its policy on Xbox 360. Physical copies of games will behave exactly as they do now with the 360, but without a region lock. και αλλα καλα νεα
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Και καλά δεν ήταν εύκολο να αποσύρουν τους περιορισμούς... Εξακολουθεί να είναι +100 βέβαια με το αναγκαστικό Kinect 1
OMGA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Να πάρουν πίσω και την online ενεργοποίηση. Επίσης, εγώ το cincet δεν το θέλω… Οπότε, ή το βγάζουν απ το πακέτο ή άντε γεια!
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 οχι, αλλα εδω ειναι λιγο διαφορετικα. ο ματρικ δεν ειναι βιαστης, ειναι γενικος διευθυντης μιας πολυεθνικης, και μολις πριν λιγο ολα τα site, και το xbox.com δημοσιευσαν κατι που εχει την υπογραφη του, και μιλαει σε πρωτο προσωπο.η πιθανοτητα αυτο να ειναι κολπο μαρκετινγκ (δηλ. να αλλαξει στο μελλον), ειναι πραγματικα μηδεν. συμφωνω σε αυτα που λες, απλα να καταλαβεις κατι: το αγγουρι δεν το εφαγε απο καμια sony. το αγγουρι το εφαγε απο σενα, απο μενα, απο ολους που γραφουνε/διαβαζουνε και ασχολουνται, και απο ολους τους φιλους τους. απο ολους εμας δηλαδη. Eαν δεν υπηρχε ο ανταγωνιστης στην γωνια , να εχει ξεσκιστει στις προπαραγγελιες ενω το δικο σου μηχανημα ειναι στα αζητητα, θα σου ελεγα εγω που θα εγραφε και μενα και σενα και τον καθενα, για μενα καθε ευχαριστημενος κατοχος του X1 θα πρεπει να ευχαριστει την sony. Kαι αυτο προσπαθω να σου πω με το παραδειγμα με τον βιαστη, πολυ απλα δεν τους πιστευω, αντεδρασαν ετσι επειδη ειδαν οτι θα καταστραφει η κονσολα πριν καν κυκλοφορησει, οτι και να πει η MS εμενα προσωπικα δεν μπορει να με πεισει οτι εαν αποκτησει μεγαλη βαση χρηστων , δεν θα προσπαθησει να περασει τα ιδια, εδειξε ποιο ειναι το πραγματικο της προσωπο, και αυτο θα επρεπε να ανησυχει καθε gamer, που σκεφτεται να της ξαναδωσει τα χρηματα του. 2
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Xbox 180: Why the Xbox One is Still a Definite "No" Today, Microsoft announced one of the biggest corporate 180s in gaming history. No longer will the upcoming Xbox One suffer from DRM issues, no longer will it need a forced internet connection, and no longer will it block used games in any form. That's all great and all (we're happy for and proud of the collective of consumers and gamers whose voices were heard), and it's good for Microsoft. However, these issues shouldn't even have been on the table in the first place, and that's what annoys us about this whole situation. Microsoft has done little to earn our trust back and here's why. Kinect is still mandatory at this stage, and with all that is happening with the NSA in the United States, we still aren't comfortable with the idea of an always-on Kinect. Let's also talk about Microsoft's treatment of indies. Sony and Nintendo are opening their arms wide open for indies, yet Microsoft contains the same ass-backwards and anti-indie policies that made so many developers scamper away in the first place. However, what really pisses us off is that gamers are so quick to jump back into their abusive relationship with Microsoft over the lack of DRM. It's basically thanking a company for spitting in your face, yet forgetting that that company was the one that spat in your face in the first place. It's disconcerting to see how swiftly some gamers are to leap back into Microsoft's lap after the company already revealed their true colors and how much they honestly care about consumers (see: not at all). Microsoft didn't kill DRM because they are nice and respectful to consumers. They didn't do it out of the goodness of their hearts. They did it because they had no choice in the matter unless they wanted the Xbox One to sell like crap.They killed DRM because they saw they were in deep, saw the PlayStation 4 pre-orders outpacing their system by a dramatic margin, and they absolutely positively hit the panic button. How else can this be interpreted with Microsoft and Xbox lackeys constantly defending their previous stances on DRM? They basically told consumers that their way was right and that consumers and gamers just "didn't understand." And we're supposed to automatically forgive them and their past arrogance?! Some people are actually celebrating and championing Microsoft for "seeing the light." We think that's horrible. Remember, this was a company that was willing to bestow ungodly DRM on people and throw onto consumers a heavily anti-consumer console, where their used games policies are reprehensible and a forced internet connection was needed. Microsoft was willing to make consumers bend over and take it (excuse the analogy, we don't usually go there, but we're mad). So no, Microsoft. You are not forgiven. You still have a mandatory Kinect, you still contain the worst lineup of first-party exclusives available, your support for your systems trails off early, and your Xbox One is still too expensive for our liking. The fact of the matter is that you've lost our trust after all the crap you've pulled. Fool us once, shame on you. Fool us twice, shame on us. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις