Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μακάρι αλλά χλωμό το κόβω να βρεθεί τρόπος να παρακάμψουν κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν βρουν τρόπο είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι απλός, οπότε λίγοι θα μπουν στη διαδικασία να το κάνουν.
euxoulhs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 την στιγμη που οι hackers εχουν ξεσκονησει πλεον το χ360 με το rgh triple boot αποτι φαινεται απω 1η ματια τουλαχιστον στα ιδια κυμαινονται μαλλον και στο χονε οποτε αργα η γρηγορα θαρθει και σε αυτο το σπασιμο,το θεμα ιεναι να μην μπαινουμε offline.. για μενα παντως μεσα στον χρονο θα γινει αγορα
Federer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 την στιγμη που οι hackers εχουν ξεσκονησει πλεον το χ360 με το rgh triple boot αποτι φαινεται απω 1η ματια τουλαχιστον στα ιδια κυμαινονται μαλλον και στο χονε οποτε αργα η γρηγορα θαρθει και σε αυτο το σπασιμο,το θεμα ιεναι να μην μπαινουμε offline.. για μενα παντως μεσα στον χρονο θα γινει αγορα Απο τι φαινεται αυτο?
empire_1924 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 την στιγμη που οι hackers εχουν ξεσκονησει πλεον το χ360 με το rgh triple boot αποτι φαινεται απω 1η ματια τουλαχιστον στα ιδια κυμαινονται μαλλον και στο χονε οποτε αργα η γρηγορα θαρθει και σε αυτο το σπασιμο,το θεμα ιεναι να μην μπαινουμε offline.. για μενα παντως μεσα στον χρονο θα γινει αγορα Σεβαστή η γνώμη σου και καλά κάνεις και υποστηρίζεις μια εταιρεία όπως η MS, η οποία και να "πέσει" όπως σωστά έχει αναφερθεί θα "ξανασηκωθεί" επειδή έχει πάρα μα πάρα πολύ "μαρούλι" καβάτζα και σίγουρα μπορεί να κάνει ένα reset/δυνατό comeback. Το θέμα είναι βάσει όλων όσων γνωρίζουμε η Sony έχει πιο δυνατο "μηχανάκι",βγάζει νέα ips σταθερά/κάθε 2 χρόνια και πολύ βασικό έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα εφαρμόσει αντίστοιχες πολιτικές όπως η MS, είναι RF η κονσόλα της(τεράστια μαγκιά) όπως και αρκετά πιο φθηνή(100 ευρώ είναι σημαντική διαφορά). Αντιστρέφω λοιπόν αυτό που γράφεις....φαντάσου τι χαμός θα γίνει αν "σπάσει" το play4 που ήδη έχεις απόλυτη ελευθερια στο offline κομμάτι του....και σ'ότι αφορά τις προπαραγγελίες του play4 ήδη σε πάρα πολλά sites ps4-ΤΕΛΟΣ!!!! 2
nikos5800 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 καλά περιττό να πω πως θα σπάσουν και οι δυο κονσολες πανευκολλα και πολύ σύντομα όταν θα κυκλοφορήσουν , χ86 αρχιτεκτονική έχουν δεν νομίζω οι χακερς να αντιμετωπισουν μεγάλα προβλήματα 2
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τελικά το BF4 1080p και 60 fps. Αυτά να τα ακούν όσοι κράζαν για έβαζαν για στάνταρ το 720p http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hands-on-with-xbox-one
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τελικά το BF4 1080p και 60 fps. Αυτά να τα ακούν όσοι κράζαν για έβαζαν για στάνταρ το 720p http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hands-on-with-xbox-one 1080p at 60FPS is being targeted on Xbox One ετσι οπως το γραφεις φενεται λες και ειναι γεγονος, που δεν ειναι, θα δουμε.... Εγω παντως εχω πολλες επιφυλαξεις για το πως θα ειναι το BF4 και στις δυο κονσολες. 3
RobinBlack Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Είναι τραγικοί... Microsoft sends staff to Wii U events to sway gamers for Xbox One Microsoft's pathetic attempt to sway Wii U owners to get an Xbox One instead Νομίζεις πως δεν υπάρχουν και στα forums τέτοιοι ? Πας να κάνεις συζήτηση και στην ουσία μιλάς σε πωλητή. τρατζικ http://www.youtube.com/watch?v=N57j0bwmP5s Και το ερώτημα κάθε μη Αμερικάνου: Σε τι θα χρησιμεύσει αυτό σε μένα ? 1
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το UI φαίνεται πολυ καλο παντως, όμορφο και responsive.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Και στο event Μαΐου λέγαμε για το πόσο responsive είναι, μέχρι που μάθαμε πως δεν έτρεχε σε πραγματικό χρόνο.
Udontneed2know Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Και στο event Μαΐου λέγαμε για το πόσο responsive είναι, μέχρι που μάθαμε πως δεν έτρεχε σε πραγματικό χρόνο. Nα πω και εγω την κακια μου, "ισως να τρεχει σε PC" Παντως σοβαρα τωρα, μπορει και να διορθωσαν ηδη καποια πραγματα ,αλλωστε για εταιρια software μιλαμε, δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας που να υποστηριζει σοβαρα οτι η MS θα εχει προβλημα με το ποσο responsive θα ειναι το λειτουργικο του One.
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ετρεχε σε PC με i7 και 770 για αυτο.. Περα απο την πλακα ας βγαλουμε και λιγο το tinfoil hat, το OS φαινεται πανεμορφο και με πολλες δυνατοτητες και ας μην ειναι οσο responsive στην τελικη..
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η απάντηση στο video με τα used games της Sony.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δεν θα το 'λεγα ακριβώς απάντηση, αλλά οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις