naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω μια απορία: Κανένα καλό νέο για το One θα διαβάσουμε ποτε ή τσάμπα μπαίνω στο topic? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω μια απορία: Κανένα καλό νέο για το One θα διαβάσουμε ποτε ή τσάμπα μπαίνω στο topic? Η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα λιγο τα αρνητικα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Πραγματικα μονο ενας εγκεφαλικα νεκρος θα αγοραζε αυτο το καρκινωμα....μου αρεσει που εβριζα τη $ony στη προηγουμενη γενεια για τις πρακτικες της.Μπροστα στη φασιστοεταιρεια του Redmond ειναι αγγελος!!!
p3tran Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 κανεις δεν ειναι αγγελος απο τους δυο τους Κυριακο. η sony με το ps3 εξυπηρετησε τα συμφεροντα της στην πλατη των μικρων παιδιων (bluray -> 600e, βρες δευτερη δουλεια) ενω πηγε να παγιδευσει και τους developers να κανουν τα παιχνιδια αναγκαστικα exclusive, λογω της υπερβολικης ιδιεταιροτητας της μαλακισμενης αρχιτεκτονικης και του μονοπωλιακου ποσοστου που κατειχε στην αγορα. παραλιγο να κλεισει και ηρεμησε. η microsoft δε, μας ειχε πει απο την αρχη οτι εχει "10 year plan", και απλα επειδη τα videogames εχουν ακομα λιγη μαγεια μεσα τους, ευχαριστα το ξεχασαμε.. αυτη δεν προκειται να κλεισει με τιποτα, αλλα φανταζομαι να πονεσει λιγο, μπορει.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ειπα μπροστα σε αυτα που κανει ΤΩΡΑ η Microsoft φιλε μου Petran....μην φοβασαι και δεν ειμαι αφελης να ξεχναω τα οσα εκανε στη προηγουμενη γενεια με αποκορυφωμα τα software degrades που αφαιρουσε δυνατοτητες απο τη κονσολα της.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 η sony με το ps3 εξυπηρετησε τα συμφεροντα της στην πλατη των μικρων παιδιων (bluray -> 600e, βρες δευτερη δουλεια) ενω πηγε να παγιδευσει και τους developers να κανουν τα παιχνιδια αναγκαστικα exclusive, λογω της υπερβολικης ιδιεταιροτητας της μαλακισμενης αρχιτεκτονικης. παραλιγο να κλεισει και ηρεμησε. Το πρωτο ειναι η αληθεια,αλλα η μιση.Τωρα αν μιλησουμε μονο για την τιμη,ηταν ρισκο και το πληρωσε αρκετα. Κατα τα αλλα δεν θα ηταν ασχημο,αν παιζαμε σε μεγεθη blu ray σε ολη την γενια ως κανονα.Η τιμες(ps3 και 360 στα 600) ομως θα ηταν γενικα/συνολικα εγκλημα για την πορεια και το μελλον του console gaming. Ειναι απο την μια καλο για το C.Gaming δλδ οτι υπηρχε και η αλλη προταση(360/DVD η οποια ως μεσο επικρατησε τελικα). Το δευτερο δεν το καταφερε ποτε.Το αναποδο εγινε. Αν ακολουθουσε το -πρωτο-ονειρο του kutaragi ή θα παγιδευε οντως τα παντα(εννοω επιτυχια για αυτους) ή θα εφευγε απο το gaming μια και καλη. Μειωσε το ρισκο αλλα και παλι ηταν ρισκο που δεν εφερε τα ακρα που περιγραφω παραπανω ,αλλα μια μεση κατασταση.
empire_1924 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r2Ug29BVEPI Πείτε την αλήθεια τώρα....δεν θα "παίζατε" με το Wii??? 1
privateer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 https://twitter.com/xboxsupport1/status/345775684045660160 1
empire_1924 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 https://twitter.com/xboxsupport1/status/345775684045660160 Ακόμα χειρότερα....οι μλκες γράφουν ότι αναφέρονται στο 360 ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο 360....μιλάμε για το χειρότερο marketing ever!!!!
p3tran Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 https://twitter.com/xboxsupport1/status/345775684045660160 μαλακα, εχουνε χασει τη μπαλα!! το να λενε οτι το προηγουμενο μηνυμα αναφεροταν στο 360, ειναι η μαλακια της χρονιας!! ποσοι εδω μεσα εχουν μπαναρισμενο 360 και παιζουνε εκτος δικτυου κανονικα? απο τοτε που φυγανε απο την ομαδα οι πραγματικοι οραματιστες, αυτοι που σχεδιασαν και το πρωτο αλλα και το δευτερο xbox, ειναι πλεον σιγουρο οτι μαϊμουδες εχουνε παρει τη θεση τους και εχουν στελεχωσει και τα αλλα ποστα. Η sony αλλα ακομα και η nintendo θα αναβουνε κερια στους θεους τους για την ανελπιστη θεϊκη βοηθεια χαχαχα
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Priv φιλαρακι παιζει να εισαι ο μονος που προσπαθει να σωσει τη κατασταση...
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εντάξει, το θέμα είναι να γίνεται κι ενημέρωση όμως, όχι να παραβλέπουμε πράγματα επειδή είναι για την κονσόλα που μισούμε τώρα Ο,τι προκύπτει καλά κάνει και το ποστάρει, να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο συνολική εικόνα.
privateer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 μαλακα, εχουνε χασει τη μπαλα!! το να λενε οτι το προηγουμενο μηνυμα αναφεροταν στο 360, ειναι η μαλακια της χρονιας!! ποσοι εδω μεσα εχουν μπαναρισμενο 360 και παιζουνε εκτος δικτυου κανονικα? απο τοτε που φυγανε απο την ομαδα οι πραγματικοι οραματιστες, αυτοι που σχεδιασαν και το πρωτο αλλα και το δευτερο xbox, ειναι πλεον σιγουρο οτι μαϊμουδες εχουνε παρει τη θεση τους και εχουν στελεχωσει και τα αλλα ποστα. Η sony αλλα ακομα και η nintendo θα αναβουνε κερια στους θεους τους για την ανελπιστη θεϊκη βοηθεια χαχαχα Παίζουν xbla games? Δεν νομίζω. Όπως και να έχει αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε τι παίζει με τα banned accounts. Priv φιλαρακι παιζει να εισαι ο μονος που προσπαθει να σωσει τη κατασταση... Μιας και είναι της μόδας το hating για το xbox one κάποιος πρέπει να ποστάρει τι λέει και η άλλη πλευρά. 1
ADHD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μπορει να υπάρχουν και καποιοι που δεν ακολουθούν τη μόδα και τους αρεσει να διαβάζουν θετικά νεα για το X1..
Προτεινόμενες αναρτήσεις