Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις η σειρα 700 εχει δυο μοντελα προς το παρον, την 770 και την 780, η πρωτη βγαζει 3,2Τflops η δευτερη 4Tflops, ενω το Xbone (επρεπε να το γραψω ετσι μια φορα) εχει 1.2Tflops και αυτο εαν τελικα δεν φαει downclock οπως φημολογειται.

Δεν ξερω πως θα ειναι το τελικο παιχνιδι παντως αυτα τα μηχανηματα που ετρεχαν τις PC εκδοσεις των παιχνιδιων, μασκαρεμενες σαν xbox one εκδοσεις, ειναι κατα πολυ ισχυροτερα.

_1371234169.jpg

Oh dayum!

And wait for it, wait for it...wait...for...it...Boom!

_1371234242.jpg

Δημοσ.

Ο κυκλος της ιστοριας κλεινει.Απο την στιγμη που ειχε ανακοινωσει η Microsoft το πρωτο X Box πολλοι ανυσηχησαν για τα χαλια που βλεπουμε τωρα με το ΟΝΕ. Θελανε αλλες δυο γενιες για να βγαλουν στη φορα τα σχεδια παντοκρατοριας: απιστευτοι περιορισμοι και ελεγχοι σε καταναλωτικα αγαθα (παιχνιδια και κονσολες), που ονομαζει υπηρεσιες.Αναλογους απαραδεκτους περιορισμους βαζει και σε μικρους developers, που αν δεν δεχθουν να τους πιουν το αιμα μεγαλοεκδοτες, δεν μπορουν να κυκλοφορησουν τα παιχνιδια τους στο ΟΝΕ.  Αυτη τη μπουρδελοκατασταση εχουν το θρασος να βαφτισουν ecosystem.

Η Sony επιστρεφει δυναμικα,και η Microsoft, πανω που αρχισαμε να τη συμπαθουμε, αποδυκνυει τι κωλοεταιρεια ειναι .Ολα ειναι πλεον ενταξει.

• Like 1
Δημοσ.

fWpJY1n.jpg

οποτε αν φας ban απο το live, ειτε για αναρμοστη συμπεριφορα, ειτε γιατι η διευθυνση της πιστωτικης σου δε συμφωνει με τη (ψευτικη αγγλικη) διευθυνση που εχεις δηλωσει στο live (μου εχει συμβει παλιοτερα), παιρνεις τα παπαρια μου?

ΟΛΑ τα games banned? single, multi, you name it... μα ειναι δυνατον??

• Like 3
Δημοσ.

p3tran οντως πολυ ομορφο το αγαπημενο σου παιχνιδι το forza, αλλα....

Link.png Site: http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/14/ps4-games-demoed-on-ps4-dev-kits-says-blow-xbox-one-games-spotted-running-on-pcs-with-nvidia-cards-bodes-ill-for-launch/">PS4 Games Demoed on PS4 Dev Kits Says Blow, Xbox One Games Spotted Running on PCs With Nvidia Cards

Αλλη μια αποδειξη οτι η MS τελικα δεν ηταν ακομα ετοιμη για την νεα γενια.

τωρα το ειδα αυτο...

ρε συ, δεν χρειαζεται να ψαχνεις τα trolo-news να ποσταρεις.

αυτη τη φορα, τα σκετα, νετα, αληθινα news ειναι πολυ γαμημενα απο μονα τους, και πολυ χειροτερα απο το να ψαχνεις να βρεις να τραβηξεις κατι απο τα μαλλια.

το pc αυτο, ετρεχε την 360 εκδοση του lococycle. τραβα δες τι game ειναι. ακομα και η εκδοση για xbone θα τρεχει ανετα στο λαπτοπ σου.

περα απο αυτο ομως, εχω ξαναπει χτες προχτες οτι ειναι 100% συνηθισμενο και industry standard οταν παρουσιαζεις κατι σε μια πλατφορμα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, να το παρουσιαζεις ειτε στο περιβαλλον αναπτυξης του, ειτε σε καποιο runtime περιβαλλον.

προχτες μαλιστα δεν εγραψα οτι μαλλον ενα pod του forza5 ετρεχε απο laptop? που ειναι το περιεργο?

και το 2005 ολα τα demo pods του 360, ειχαν απο πανω ενα αδειο κουτι 360, και απο κατω 2χ powermacs. so what?

οσο για τον jonathan blow, ειμαι πλεον σιγουρος οτι η microsoft τονε γαμησε με καποιο τροπο, ειτε για το braid ειτε για κατι αλλο..

δεν αφηνει τιποτα αντι-microsoft να πεσει κατω. παλιοτερα τους τα'χωνε για το cloud (που ειχε δικιο, αλλα και παλι σαν προγραμματιστης που εβγαζε games στην πλατφορμα, αυτες του οι δηλωσεις εδειχναν σαφως οτι καπου εχει στραβωσει με τη microsoft). φανταζομαι οτι θα ειναι και δικαιολογημενο το στραβωμα του, αλλα αυτη τη φορα κανει λαθος:

ΔΕΝ ειναι requirement να τρεχεις τον alpha/beta κωδικα σου για ενα μηχανημα που θα βγει 6 μηνες μετα, στο μηχανημα αυτο.

Mπορει εκεινος το νεο παιχνιδι του να το δειχνει στο devkit, αλλα αλλο πραμα φιλε jonathan να παρεις το προσωπικο σου devkit και να το πας στην εκθεση να δειξεις το προσωπικο σου game,

και αλλο να εισαι μια εταιρια που θα κατεβασει για 2 μερες 50 ή 100 demo pods.

θα αγορασεις 100 ms xbone kits για 2 μερες? μαλακας εισαι?

εδω οι μεγαλες εταιρειες, για το development παιρνουν καποια devkits και μετα προσομοιωνουν για ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους σε pc.

Εστω οτι ειμαι η ubisoft, και το watch dogs μου το ετοιμαζει μια ομαδα απο ~300-500 developers. λες να πηγα και να αγορασα απο τη microsoft ενα devkit για καθε ενα προγραμματιστη μου? 300-500 devkits?

ok, αλλα φτιαχνω με αλλες ubisoft ομαδες αλλα 4 μεγαλα games (tom clancy, crew, ac4, rocksmith) και αλλα 5-6 μικροτερα. ποσα devkits να αγορασω απο τη microsoft? 2000 devkits? μαλακας εισαι ρε jonathan?

Δημοσ.

Δυστηχως μεχρι να πλησιαζουμε στην ημερομηνια κυκλοφοριας οπου θα αρχιζει να ξεκαθαριζει λιγο το τοπιο,δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα παραπανω απο αυτα που ακουσαμε στην e3.Το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτα που εχουν ανακοινωθει ως τωρα παντα και τις αντιδρασεις παγκοσμιως,αμα δεν αλλαξει πολλα η Ms θα φαει κυριολεκτικα χωμα ιδικα στην Ευρωπη και Ελλαδα.

Δημοσ.

εχω ξαναπει χτες προχτες οτι ειναι 100% συνηθισμενο και industry standard οταν παρουσιαζεις κατι σε μια πλατφορμα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, να το παρουσιαζεις ειτε στο περιβαλλον αναπτυξης του, ειτε σε καποιο runtime περιβαλλον.

προχτες μαλιστα δεν εγραψα οτι μαλλον ενα pod του forza5 ετρεχε απο laptop? που ειναι το περιεργο?

και το 2005 ολα τα demo pods του 360, ειχαν απο πανω ενα αδειο κουτι 360, και απο κατω 2χ powermacs. so what?

H διαφορα ειναι οτι το hardware που εδειχναν τις παρουσιασεις ειναι κατα ΠΟΛΥ ισχυροτερο της κονσολας, και αυτο βαζει ακομα και τον ποιο καλοπιστο σε σκεψεις, θα μπορουσαν στα μηχανηματα επιδειξης να ειχαν καρτες οπως η 7850, που ειναι μεν ισχυροτερη απο το One, αλλα σε λογικα πλαισια. Δεν μπορεις να μου δειχνεις παιχνιδια που θα τρεχουν σε 1.2TF GPU και να μου τα κανεις επιδειξη σε 3.2TF GPU.

Y.Γ. τελικα το laptop που ετρεχε το forza εμαθες τι ηταν? κατι δυνατο αλλα νορμαλ? η κανενα τερας Alienware?

Δημοσ.

μην μπερδευσαι.

εχω titan sli, αλλα οταν τρεχω nintendo gameboy emulator, η αποδοση που εχω ειναι ενος...nintendo gameboy

ok? ;)

τα pc δεν ειναι εκει για να δειξουν παραπανω δυναμη απο αυτη που εχει το xbone (σιγα τη δυναμη anyway), δεν ειναι εκει για να μας κοροιδεψουν.

τα pc ειναι εκει γιατι αυτο ειναι το ΛΟΓΙΚΟ να συμβαινει.

ενημερωτικα κιολας, το καλυτερο παιχνιδι για μενα απο γραφικα στην εκθεση, το tom clancy, ετρεχε την PC ΕΚΔΟΣΗ του παιχνιδιου, χρησιμοποιωντας μαλιστα drivers για να το παιξουνε με το νεο χειριστηριο του ps4.

προσεξε τι εγραψα: H PC ΕΚΔΟΣΗ! ΟΧΙ Η ΕΚΔΟΣΗ PLAYSTATION ΣΕ PS4 DEVKIT (που ειναι φυσικα ενα pc και αυτο)

οπως ειναι και αυτο φυσιολογικο (αλλα λιγο πιο πουστικο), ετσι ειναι φυσιολογικο και αυτο που συνεβη στο lococycle και γενικα παντου.

Y.Γ. τελικα το laptop που ετρεχε το forza εμαθες τι ηταν? κατι δυνατο αλλα νορμαλ? η κανενα τερας Alienware?

τι να ητανε? δυστυχως, δεν υπαρχουν τοσο "τερατα" λαπτοπ οσο φανταζεσαι. η αποδοση στα λαπτοπ ειναι αρκετες κλιμακες πισω απο οτι στα desktop. παρολα αυτα, και απο οτι ειδαμε, ηταν παραπανω απο αρκετο

Δημοσ.

fWpJY1n.jpg

οποτε αν φας ban απο το live, ειτε για αναρμοστη συμπεριφορα, ειτε γιατι η διευθυνση της πιστωτικης σου δε συμφωνει με τη (ψευτικη αγγλικη) διευθυνση που εχεις δηλωσει στο live (μου εχει συμβει παλιοτερα), παιρνεις τα παπαρια μου?

λολ! όσο πάει γίνεται και καλύτερο

τους βλέπω να το δίνουν δώρο με τις εφημερίδες το one

Δημοσ.

fWpJY1n.jpg

Πιο μλκες πεθαίνεις όμως.....!!!Θα της μείνει στο τέλος ένα μόνο μικρό μέρος της Αμερικής ν'αγοράσει αυτό το έκτρωμα....επαναλαμβάνω θα ζήσουμε εποχές ps2!!!

Δημοσ.

Εκ πρωτης οψεως το να σε κανουν Ban απο το δυκτιο και περα απο την προσβαση που εχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ, να χανεις ΚΑΙ τα παιχνιδια, δειχνει εντελως παραλογο. Ομως τους τελευταιους μηνες η MS μας πλασαρει το παραλογο για λογικο οποτε δεν το αποκλειω να συμβει ΚΑΙ αυτο.

Επισης διαβαζοντας τα post στο neogaf επεσα επανω σε μερικους απο τους λογους που εχουν γινει ban ατομα απο το Live, να επαναλαβω το ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ live, εγω εφριξα.

People have been banned for taking advantage of badly coded games (which is about on par with spawn camping rather than hacking). People have had their accounts hijacked, had credit stolen from them and then been banned for getting a chargeback when the platform holder refuses refunds. People have been banned for buying games a day early. People have been banned because Halo 4 map packs were made available for free by mistake, and they got them.

Δημοσ.

αυτα ειναι temporary bans. παλι ψαχνεις να βρεις πραγματα... αφου δεν ξερεις απο 360 βρε συ, ασε να τα γραφουν αλλοι που ξερουν καλυτερα.

το να μπεις οnline με το νεο halo πριν αυτο κυκλοφορησει επισημα, σε banαρει απο το live(ή απο το παιχνιδι συγκεκριμενα)  μεχρι την ημερα κυκλοφοριας. προσωρινο. και δεν ισχυει για τα περισσοτερα games.

αυτο που εγραψα πιο πανω ομως, δεν ειναι ουτε προσωρινο ουτε τυχαιο.

εγω ειχα φαει ΜΟΝΙΜΟ ban και κλειδωμα του λογαριασμου μου, γιατι για να δηλωσω αγγλια ωστε να εχω προσβαση, ειχα δηλωσει αλλη διευθυνση κατοικιας (αγγλικη) απο αυτη που ξερει η πιστωτικη μου.

ετσι καποια μερα με κλειδωσανε απεξω, και το χειροτερο ηταν οτι οταν μιλουσα μαζι τους, για καποιο καιρο προφασιζονταν οτι "δεν υπαρχει xbox live στην Ελλαδα, και ως εκ τουτου δεν μπορουμε να συζητησουμε για καποιο προβλημα που να σχετιζεται με αυτο το θεμα"

επισης, μια αλλη φορα, μου ειχαν κλειδωσει το λογαριασμο γιατι εβαλα την καρτα μου και στο λογαριασμο ενος φιλου για να κατεβασει καποια πραγματα. και εκει μια απο τα ιδια. απλα αυτο ηταν παλιοτερο, και δεν ξερω αν το εχουν λυσει πλεον...

τα temp bans ειναι σταγονα στο ωκεανο μπροστα στις υποθετικες περιπτωσεις perm ban, οπου πλεον μιλαμε για λογαριασμο, κονσολα και παιχνιδια..(?!?!)

και οταν ο μονος τροπος για να παρεις xbone, ειναι να χρησιμοποιησεις (αναγκαστικα και μεχρι νεοτερας) αγγλικο λογ/μο......

Δημοσ.

Udontneed2know ειδικά αν είσαι "κακό παιδάκι" και λες/γράφεις κακές λέξεις πάλι σε κάνουν ban στο profile με το κάθε μλκισμένο να μπορεί να σου κάνει αναφορά ακόμα και για ένα "lol" γιατί είτε μπορεί να είναι psycho είτε να είναι "προβληματικός" και να ένιωσε θιγμένος κ.λ.π μλκίες!!!

Ζούμε ήδη μεγάλες στιγμές στο LIVE με κάτι τέτοια θέματα.....πραγματικά ας το κλείσουν το μπρδλο!!! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...