Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μονο που λες οτι δεν εχεις εμπειρια απο 360 τι παραπανω θες να σου πουμε?? Τα ειπαμε ολα απλα και ωραια δεν θα τα ξαναλεμε μεχρι να το καταλαβεις.. Θες εσυ να πιστευεις οτι θα παρεις ενα εντελως διαφορετικο PSN ανωτερο απο το live πιστευε το προβλημα σου. :P Το αν εισαι φαν της Σονυ δεν φαινεται απο πουθενα μην το ξαναπεις.. :P

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μονο που λες οτι δεν εχεις εμπειρια απο 360 τι παραπανω θες να σου πουμε?? Τα ειπαμε ολα απλα και ωραια δεν θα τα ξαναλεμε μεχρι να το καταλαβεις.. Θες εσυ να πιστευεις οτι θα παρεις ενα εντελως διαφορετικο PSN ανωτερο απο το live πιστευε το προβλημα σου. :P Το αν εισαι φαν της Σονυ δεν φαινεται απο πουθενα μην το ξαναπεις.. :P

Επειδή προφανώς συνεχίζεις να μην διαβάζεις τα posts μου, δες εδώ γιατί δεν έχω εμπειρία με το 360.

Από την στιγμή που δεν αγόρασα 360 και μάλλιστα δεν σκοπεύω λογικό δεν είναι να μην έχω εμπειρία? Τα multiplatform τα έπαιξα στο PS3 μου (πλέον λίγα έμειναν ακόμα γιατί τα υπόλοιπα θα παιχθούν στο PC) και τα exclusives του PS3 με τραβάνε περισσότερο. Αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα αυτήν την κονσόλα. Και δεν σύγκρινα ποτέ το 360 με το PS3 σε πράγματα που δεν γνωρίζω ή που χρειάζεται να έχει ασχοληθείς για να έχεις πλήρη άποψη.

Δεν είπα πουθενά ότι το PSΝ στο PS4 θα είναι ανώτερο από το Live. Εμ δεν διαβάζεις τα posts μου, εμ οσα διαβαζεις τα διαβαζεις λαθος. Ειπα μονο οτι δεν μπορουμε ακομα να ξερουμε ποιο απο τα 2 θα ειναι καλυτερο στη νεα γενια.

Και για πες μου εσυ που ξερεις καλυτερα, γιατι ειμαι fan της Sony? Επειδή πήρα την καλύτερη κονσόλα που βγήκε στην ιστορία του gaming (PS2)? Επειδή πήρα PS3 αντί για 360 γιατί μου άρεσαν περισσότερο τα exclusives που πρόσφερε? Δηλαδή για σένα για να μην ειναι fanboy επρεπε να δωσω λεφτα να αγορασω ντε και καλα δευτερη κονσολα σε αυτη τη γενια. Μαλιστα. Πολύ ωραία λογική.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ενα απο τα 2 θα ειναι καλυτερο τι απαναλαμβανεις συνεχεια δεν ξερουμε και δεν ξερουμε?? Σου ειπε κανεις οτι ειναι σιγουρος? Για τελευταια φορα και αν θες καταλαβε το: Για να κανεις υποθεσεις για το μελλον βασιζεσαι σε ιστορικα στοιχεια (facts) περισσοτερο και ΒΑΣΗ αυτων πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον στην αρχη καλυτερο το live και παλι..

Εσυ εχεις κολλησει τη βελονα στο δεν ξερουμε, ε δεν ειπαμε οτι ειδαμε το μελλον, με βαση το παρελθον αν δεν αλλαξει κατι δραματικα μιλαμε εχοντας δοκιμασει και τις 2 υπηρεσιες.. Εσυ εχεις δει μονο το PSN αυτο θα συνεχισεις να βλεπεις πως θα κανεις συγκρισεις λοιπον?? Απο αυτα που ακους απο αλλους, ε σορρυ τοτε την αποψη σου δεν μπορω να την παρω στα σοβαρα με τιποτα..

Δεν με ενδιαφερει η ηλικια σου, και 12 να ησουν μπορει να ελιωνες και να ηξερες περισσοτερα πραγματα απο εμενα, η να ησουν ξερω γω 35 και να μην ειχες ακουμπησει xbox live.. Η ηλικια δεν παιζει ρολο το ιδιο κανει αλλα αφου δεν εχεις εμπειρια απο μια πλατφορμα δεν εχει νοημα να μιλας για συγκρισεις και προβλεψεις οπως κανουμε εμεις τωρα..

Δημοσ.

Ε ενα απο τα 2 θα ειναι καλυτερο τι απαναλαμβανεις συνεχεια δεν ξερουμε και δεν ξερουμε?? Σου ειπε κανεις οτι ειναι σιγουρος? Για τελευταια φορα και αν θες καταλαβε το: Για να κανεις υποθεσεις για το μελλον βασιζεσαι σε ιστορικα στοιχεια (facts) περισσοτερο και ΒΑΣΗ αυτων πιστευω οτι θα ειναι τουλαχιστον στην αρχη καλυτερο το live και παλι..

Εσυ εχεις κολλησει τη βελονα στο δεν ξερουμε, ε δεν ειπαμε οτι ειδαμε το μελλον, με βαση το παρελθον αν δεν αλλαξει κατι δραματικα μιλαμε εχοντας δοκιμασει και τις 2 υπηρεσιες.. Εσυ εχεις δει μονο το PSN αυτο θα συνεχισεις να βλεπεις πως θα κανεις συγκρισεις λοιπον?? Απο αυτα που ακους απο αλλους, ε σορρυ τοτε την αποψη σου δεν μπορω να την παρω στα σοβαρα με τιποτα..

Δεν με ενδιαφερει η ηλικια σου, και 12 να ησουν μπορει να ελιωνες και να ηξερες περισσοτερα πραγματα απο εμενα, η να ησουν ξερω γω 35 και να μην ειχες ακουμπησει xbox live.. Η ηλικια δεν παιζει ρολο το ιδιο κανει αλλα αφου δεν εχεις εμπειρια απο μια πλατφορμα δεν εχει νοημα να μιλας για συγκρισεις και προβλεψεις οπως κανουμε εμεις τωρα..

Καταρχάς δεν σύγκρινα τις 2 online υπηρεσίες. Είπα απλά πως το Live του 360 είναι καλύτερο από το PSN του PS3. Εσείς όμως δεν κάνατε υποθέσεις αλλά είσασταν σίγουροι οτι αυτο θα ισχυει και στη νεα γενια. Εκεί ήταν η ένσταση μου. Εννοείται πως παίζει ρόλο το παρελθόν αλλά είπαμε, για να είμαστε σίγουροι πρέπει να δούμε τις online υπηρεσίες. Επίσης το online του PS3 αυτή τη φορά θα είναι επι πληρωμή οποτε ένας ακόμα λόγος περισσοτερο για να είναι πολύ καλό

Και να σε πω την αλήθεια δεν με ενδιαφερει ποιο θα είναι καλύτερο. Δεν πρόκειται να διαλέξω κονσόλα σύμφωνα με την online υπηρεσία σε αυτή τη γενιά. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα να κοιτάξουμε (DRM, block used games, Always-on κλπ) από τις online υπηρεσίες. Αν δεν αλλάξει πολιτική η MS σε αυτά δεν πάει να βγάλει και 1000 φορές ανώτερη online υπηρεσία το PS4, την κονσόλα της δεν θα την αγοράσω. Απλά τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν αγόρασα 360 και μάλλιστα δεν σκοπεύω λογικό δεν είναι να μην έχω εμπειρία? Τα multiplatform τα έπαιξα στο PS3 μου (πλέον λίγα έμειναν ακόμα γιατί τα υπόλοιπα θα παιχθούν στο PC) και τα exclusives του PS3 με τραβάνε περισσότερο. Αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα αυτήν την κονσόλα. Και δεν σύγκρινα ποτέ το 360 με το PS3 σε πράγματα που δεν γνωρίζω ή που χρειάζεται να έχει ασχοληθείς για να έχεις πλήρη άποψη.

ειναι προς τιμη σου που λες αληθειες για οτι δεν ξερεις/δεν εχεις. υπαρχουν αλλοι που ενω δεν εχουν/δεν ξερουν, προφασιζονται οτι ειναι και ειδημονες απο πανω. αυτοι ειναι που δεν αντεχονται κιολας ;)

@p3tran

Οκ, απλά πολλοί κολλάνε στην ηλικία και πετάνε ατάκες του τύπου "τι ξέρεις εσύ νιάνιαρο" κλπ.

υγ : longterm ενασχόληση μπορεί να έχει και κάποιος που είναι 20, απλά αρκετοί λόγω ηλικίας δεν θα το πάρουν στα σοβαρά, γι' αυτό και είπα οτι είπα :)

χμμ.. η πραγματικοτητα λεει οτι ενα "νιανιαρο" ειναι πιο πιθανο να βρει πιο πολυ ορεξη να ασχοληθει με κατι νεο και αγνωστο απο οτι ενας που "βαριεται"

οσο για τη longterm ενασχοληση.... ε, οσα χρονια και να εχει ενας 20χρονος super-ενασχοληση, (να πουμε απο τα 5 του?), σιγουρα υπαρχουν αλλοι σαν αυτον που ειναι 25, 30,35,40,45,κλπ κλπ. και εχουν ξεκινησει κι αυτοι απο τα ...πεντε :)

Δημοσ.

ειναι προς τιμη σου που λες αληθειες για οτι δεν ξερεις/δεν εχεις. υπαρχουν αλλοι που ενω δεν εχουν/δεν ξερουν, προφασιζονται οτι ειναι και ειδημονες απο πανω. αυτοι ειναι που δεν αντεχονται κιολας ;)

χμμ.. η πραγματικοτητα λεει οτι ενα "νιανιαρο" ειναι πιο πιθανο να βρει πιο πολυ ορεξη να ασχοληθει με κατι νεο και αγνωστο απο οτι ενας που "βαριεται"

οσο για τη longterm ενασχοληση.... ε, οσα χρονια και να εχει ενας 20χρονος super-ενασχοληση, (να πουμε απο τα 5 του?), σιγουρα υπαρχουν αλλοι σαν αυτον που ειναι 25, 30,35,40,45,κλπ κλπ. και εχουν ξεκινησει κι αυτοι απο τα ...πεντε :)

Έχω ψάξει τις δυνατότητες που έχει το Live, έχω διαβάσει ότι οι servers δουλεύουν άψογα και γενικά αφού έχω δει και από κοντά το UI του 360 φαίνεται πως είναι πολύ εύχρηστο και λειτουργικό. Από την άλλη το PSN το απεχθάνομαι και το θεωρώ από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του PS3. Πάλι καλά που έχω cfw και δεν χρειαζεται να μπαίνω συχνά :P

Δημοσ.

Εγω ειπα οτι ειμαι σιγουρος(αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι εγω το πιστευω παρόλα αυτα) οτι τα multiplayer fps θα ειναι καλυτερα στην αρχη λογο "στρωμενου" εδαφους απο το 360, μετα ειπα για την online υπηρεσια:

Μπορει να μην τα εχω δει αλλα εχω αρκετα δειγματα γραφης για να κανω "προβλεψεις" για το που θα κινηθουν πανω κατω τουλαχιστον στην αρχη..

Προφανως μπορει να πεσω εξω και να κανει την εκπληξη η Σονυ και εδω, αλλα εχω τις αμφιβολιες μου εχοντας ζησει και τα 2 μηχανηματα.. Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο, συμφωνω οτι το drm και τα υπολοιπα ειναι πιο σοβαροι λογοι να ασχοληθεις αυτη τη στιγμη.

Αυτο ειναι αληθεια..

Δημοσ.

να και οι μαλακιες που πραγματικα δεν αντεχω ουτε μισο λεπτο....

με το που τελειωσε η Ε3, και ενω η microsoft ειχε φροντισει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ ολες τις συνεντευξεις με τον ειδικο τυπο (για να γλυτωσει το ξυλο),

τσουπ, αρχισε παλι τις μαλακιες της....

σε ειδικο, κλειστο (πληρωτο) φορουμ που οργανωσε με τιτλο "xbox 101", καλεσε ανθρωπους της αγορας και τους αρχισε τις μαλακιες οτι το xbone ειναι πανισχυρο, 10 φορες πιο ισχυρο απο το 360, οτι μπορει να παρακολουθει 40.000 αστεροειδεις και τις τροχιες τους και ενα σωρο αλλες μαλακιες για το cloud.

λοιπον, οπως ειχαμε τη sony την προηγουμενη φορα να μας τα κανει τσουρεκια με τη δυναμη του ps3 (που δεν υπηρχε) και το ...folding

ετσι αυτη τη φορα θα εχουμε τη microsoft και τα αστεροσκοπεια της nasa.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-06-14-xbox-one-has-power-of-10-xbox-360-consoles-says-microsoft

"the company says the power becomes "infinite" with cloud technology, which game developers have been "incredibly positive" about"

Xbox One's power has enabled Microsoft to create a demo using real data from NASA to track the orbital velocity of 40,000 asteroids in space. While Henshaw and his team are very proud of the power of Xbox One when it's offline, the real advantage, he stressed, comes from Microsoft's special cloud services.

καταντια microsoft....... ταϊζει κουτοχορτα και οποιος τα μασησει...

στο τελος θα πριχτουν τα @@ μου και δεν θα ασχοληθω ουτε καν με το forza....

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα δεν παίζονται τα άτομα, ρε. Θα βαρεθούμε να ακούμε κι αυτές τις @@ για το cloud τώρα. Βρήκαν καινούργιο buzzword στο PR και χαίρονται...

Δημοσ.

Για μενα ειναι προφανες οτι προσπαθει με καθε τροπο να ανακοψει τις προπαραγγελιες του Ps4 , που ηδη μεγαλα καταστηματα δεν εγγυωνται παραδοση την ημερα κυκλοφοριας. Ετσι χθες ειχαμε το family sharing (too good too be true) και σημερα τα συνεφακια και τους αστεροοιδεις.

Δημοσ.

περισσοτερο τους νοιαζει πως να ΑΥΞΗΣΟΥΝ τις δικες τους παραγγελιες, και πολυ κυριωτερα πως θα ανατρεψουν την (αληθινη) ασχημη εικονα που σιγα-σιγα δημιουργειται στα μυαλα των καταναλωτων, παρα το τι κανει η sony.

Η sony τους εκαιγε τι θα κανει, στο βαθμο που θα ανακοινωνε διαφορετικες ή ιδιες πολιτικες απο εκεινους στην Ε3.

περα απο αυτο, στα @@ τους.

Ολοκληρο αυτο το event (καθως και ολα τα αλλα που θα μαθουμε στο προσεχες μελλον), εχει σαν στοχο να "τροφοδοτησει" μαλακιες αυτους τους ανθρωπους που βρισκονται σε σημαντικες θεσεις, ωστε αυτοι μετα να τραγουδανε το ιδιο τραγουδι στους υπολοιπους, με τελικο αποδεκτη τον (χαζο) καταναλωτη.

αφου λοιπον γινει η "τροφοδοτηση πληροφοριων", και παντα συνοδευομενη με το αντιστοιχο πακετο διαφημισεων/υποσχεσεων/κλπ, η microsoft περιμενει (και σωστα περιμενει) οτι τα παπαγαλακια της  θα παρουν μπρος.

φανταζομαι οτι αυτο το πραγμα θα εχει μια ανοδικη πορεια, μεχρι την επομενη φορα που η microsoft θα πιασει το θεμα απο μονη της, πιθανον ισως στην επομενη εκθεση που θα μιλησει.

μεχρι τοτε, ελπιζει να πιασουν τοπο μαλακιες τυπου <<we are seamlessly blending Xbox One's incredible processing power with the limitless processing power of the cloud>> , ειδικοτερα αν/οταν αυτες θα ακουγονται απο στοματα τριτων ως facts.

οπως ειπα, ο,τι μαλακια με εκανε και ξερναγα που ελεγε η sony, το ιδιο ακριβως φαινεται οτι κανει αυτη τη φορα η ms.

περιμενω να ακουσω αντιστοιχα πραγματα με τα τρομερα:

<< το ps2 μπορει να κανει render το toystory real time>>
<< ο σανταμ αγοραζει χιλιαδες ps2 για να τα χρησιμποιησει να οδηγησουν βαλλιστικη επιθεση με πυραυλους σε ολο τον κοσμο>>

<<το ps3 θα γιατρεψει τον καρκινο>>

<<οχι 60, αλλα 120 FPS!!!>>

και τοσες αλλες μαλακιες που ξεφουρνιζε η sony τοσα χρονια, λες και ολοι οι πιθανοι αγοραστες της εχουν σωνει και καλα το μυαλο πιθηκου...

ε, πιστευω λοιπον οτι η ms σε μια γεννια, εχει πιθανοτητες να καταφερει οτι η sony σε 2 ή 3.

• Like 2
Δημοσ.

p3tran οντως πολυ ομορφο το αγαπημενο σου παιχνιδι το forza, αλλα....

Link.png Site: http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/14/ps4-games-demoed-on-ps4-dev-kits-says-blow-xbox-one-games-spotted-running-on-pcs-with-nvidia-cards-bodes-ill-for-launch/">PS4 Games Demoed on PS4 Dev Kits Says Blow, Xbox One Games Spotted Running on PCs With Nvidia Cards

Αλλη μια αποδειξη οτι η MS τελικα δεν ηταν ακομα ετοιμη για την νεα γενια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου φαινεται τραβηγμενο να πεσει downgrade ομως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...