Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σε καμια περιπτωση Σε ολα καλυτερο(πιο δυνατο,παιχνιδια) κατα την αποψη μου το ps3(αν και ειναι κοινη αποψη πλεον).Kαλυτερο και απο oτι θα περιμενα κιολας. Αποψεις βεβαια αν και περιμενα μετα απο τοσα χρονια να εχεις αλλαξει αποψη. Τεσπα δεν θελω να γυρισουμε στα παλια,βαριεμαι. Φρεσκα κουλουρια. Σε προλαβα για το link.
Titanomaxos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Aσχολεισαι με ατομο που υποστιριζει το Crysis III ειχε 7% διαφορα η εκδοση του pc απο του ps3.... Πως δεν εβγαλες και την εκδοση του ps3 καλυτερη....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τις αυξησες τις οθονες spown,αποκλειρε?Βαλε καμια ακομα.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα τελευταια 3 χρονια εχω βαρεθει με τις κονσολες και δεν παρακολουθησα και πολυ τα πραγματα, επαιζα τα παντα στο pc.. Μεχρι τοτε ομως το x360 ηταν σαφεστατα η καλυτερη κονσολα, τωρα αν αλλαξαν στο τελος τα πραγματα δεν το γνωριζω και επιφυλάσσομαι να πω περισσοτερα..
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ειναι καλη ευκαιρια να κανεις μια υπερβαση και να πιασεις επαφη με το ρεαλισμο ;D Σε καμια περιπτωση lol ε οκ, μην πιασεις επαφη με το ρεαλισμο ποτε αν δε θελεις παντως ειναι ετσι οπως τα λεω τα πραγματα, και 9.5 στους 10 που εχουν και τις δυο παλιοκονσολες θα σου πουν το ιδιο. προσωπικα, τελευταια φορα που βλαστημησα το ps3, ηταν οταν (σα μαλακας) αποφασισα να παρω το skyrim στο ps3....μπας και το χρησιμοποιησω. μια βδομαδα μετα, το πηρα (αναγκαστικα) και στο 360, και καμια 20αρια μερες αργοτερα (pc) πηρα αποφαση οτι δεν ξαναπαιζω σοβαρο παιχνιδι σε αυτες τις κονσολες.... (παρολο που η εκδοση 360 ηταν 3 φορες καλυτερη απο του ps3) καπως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου pds
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν νομιζω petran.Mπορεις να δεις/παρατηρησεις την στροφη σε ολα τα ξενα φορουμς αλλα και εδω. Η Ταση προς ps3 μερια αρχισε μετα το 2008 με πολυ πολυ αργους ρυθμους(ως αποδοχη αρχικα) και αρχισε να κορυφωνεται απο το 2009 και μετα. Η ταση για Ps4 προυπηρχε λογο αυτων(ανοδος ps3).Αλλο που μετα λογο MS αυξηθηκε σε τεραστιο βαθμο. Οι περισσοτεροι αυτο θα σου πουν ακομα και στο insomnia που ηταν ολοι xbox Ολε(αρκετα δικαια θα ελεγα αρχικα).Ακομα και εδω εχουν αλλαξει τα πραγματα στο πλεον xboxκρατουμενο φορουμ στην Ελλαδα. Το 360 απο την αλλη με εξεπληξε θετικα,δεν αντιλεγω. Σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλες προτασεις τελικα και οι 2 κονσολες και αν παρακολουθουσες insomnia ,τελευταια το εχω πει πολλες φορες αυτο.
Titanomaxos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 lol ε οκ, μην πιασεις επαφη με το ρεαλισμο ποτε αν δε θελεις παντως ειναι ετσι οπως τα λεω τα πραγματα, και 9.5 στους 10 που εχουν και τις δυο παλιοκονσολες θα σου πουν το ιδιο. προσωπικα, τελευταια φορα που βλαστημησα το ps3, ηταν οταν (σα μαλακας) αποφασισα να παρω το skyrim στο ps3....μπας και το χρησιμοποιησω. μια βδομαδα μετα, το πηρα (αναγκαστικα) και στο 360, και καμια 20αρια μερες αργοτερα (pc) πηρα αποφαση οτι δεν ξαναπαιζω σοβαρο παιχνιδι σε αυτες τις κονσολες.... (παρολο που η εκδοση 360 ηταν 3 φορες καλυτερη απο του ps3) καπως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου pds Η εκδοση του Skyrim του pc ηταν 7% καλυτερη..... α ρε pds προσφερεις αφθονο γελιο!
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 απλα η microsoft απο το 09 και μετα τα εγραψε στα αρχιδια της και αρχισε να κυνηγαει τη nintendo και το δικο της target group. απο εκει και περα, ειναι που ολοι λεμε οτι εχασε τη μπαλα και μαλακιζεται διχως αυριο. εμπλεξε τους gamers με τους casual και τα παιχνιδια με τα apps και την τηλεοραση.. η sony, μην εχεις παρωπιδες, εφτυσε ΑΙΜΑ για να κρατηθει στην αγορα με τα ποσοστα αυτα που τελικα κρατηθηκε (τα οποια ειναι παρολα αυτα τεραστια ηττα), και μαγκια τους που βρηκανε το ανοιγμα και χωθηκαν με τα μπουνια. η ms σημερα, ειναι μια εκδοση της sony του '05, μονο σε χειροτερη μορφη.... για χεσιμο δηλαδη.. edit: Τις αυξησες τις οθονες spown,αποκλειρε?Βαλε καμια ακομα. titanomaxos = spawn? ε LOL
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 α ρε pds προσφερεις αφθονο γελιο! Tραβα μετρα pixels και παρατα μας P3tran εκανε τρελα λαθη η sony και οντως ζοριστηκε δεν αντιλεγω.Δεν εχω παρωπιδες,δεν ειπα οτι ηταν ολα τελεια day One.Ακομα και τοτε σου ελεγα ας μην την κρινουμε απο τωρα.Και αν εχεις προσεξει στο bashing του Χone ειμαι ο τελευταιος εδω(αναθεμα αν εχω κανει ποστ κατα του εδω και στο Ps3forums).Την ιδια σταση κραταω. Αλλα σε καποια φαση ηταν αλλη sony και γι αυτο εχει αλλαξει και για το 3 το κλιμα αλλα βλεπουν ολοι θετικα και το 4. Αλλα τωρα πανε αυτες.Τελευταια χρονιά ειναι. Παμε γι αλλα. btw το video με το forza μονο σε μενα δεν δειχνει 60 fps οταν το βαζω full screen ή φταιει το αρχαιο laptop μου? Γραφικαρες εχει παντως το ατιμο.
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 btw το video με το forza μονο σε μενα δεν δειχνει 60 fps οταν το βαζω full screen ή φταιει το αρχαιο laptop μου? μαντεψε... βαλτο στο CELL ρεεεεε να δεις frames οσον αφορα τα υπολοιπα που λες, οταν η sony εχει μεγαλη ζημια στα videogames, βγαινει ισα βαρκα-ισα γυαλο (και αμα) με τις τηλεορασεις κλπ, και ο μοναδικος κερδοφορος τομεας της ειναι οι ..."ασφαλειες ζωης sony", ε, σε αυτη την περιπτωση οι κινησεις που σε παιρνει να κανεις για να μην εξαφανιστεις, ειναι αναγκαστικα ολες "σωστες", και εννοω απο την πλευρα που αντιλαμβανεται ο καταναλωτης... για αυτο "αλλαξε", και μην νομιζεις τιποτα διαφορετικο απο αυτο.. αντιθετα, η microsoft εχει λεφτα να σκορπαει σε αποτυχημενες κονσολες για 30 χρονια, εφόσον βρει απλα μια μπαρουφα (πχ long term goals), ωστε να δικαιολογησει τις (προσωρινες θα πει) απωλειες στους μετοχους της. 2
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 απλα η microsoft απο το 09 και μετα τα εγραψε στα αρχιδια της και αρχισε να κυνηγαει τη nintendo και το δικο της target group. απο εκει και περα, ειναι που ολοι λεμε οτι εχασε τη μπαλα και μαλακιζεται διχως αυριο. εμπλεξε τους gamers με τους casual και τα παιχνιδια με τα apps και την τηλεοραση.. όντως...θυμάμαι τι διαμάντια από jrpg είχε στην αρχή το ΧΒΟΧ και λέω εδώ είμαστε...Lost Odyssey,Blue Dragon,Eternal Sonata, Star Ocean 4 ακόμα και το μέτριο Infinite Undiscovery...μετά άρχισαν οι Kinect μαλακίες γαμώ την Nintendo μου γαμώ...μέχρι και το PS3 επηρεάστηκε και έβγαλε την φουσκομαλακία που φώτιζε , αλλά εκείνοι τουλάχιστον έβγαζαν και κανά γαμάτο τίτλο ταυτόχρονα με τελευταίο το Ni Nο Kuni που σπέρνει 1
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 γαμώ την Nintendo μου γαμώ...Αν δεν υπήρχε η Nintendo, αμφιβάλλω αν η gaming βιομηχανία θα ηταν όπως είναι σήμερα.
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 μιλάω για το Wii trend και το να χτυπιόμαστε στο σαλόνι μας...σαφώς και δεν μιλάω γενικά και ξέρω την προσφορά της στην ιστορία του gaming
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Απλα δεν ξερω αν κανεις οτι δεν καταλαβαινεις η δεν εχεις δοκιμασει ποτε live.. Ειναι σαν να σου λεω το IOS ειναι περισσοτερο user friendly απο το android τα τελευταια 7 χρονια και να μου λες περιμενε την επομενη εκδοση evga ice cream η w/e και θα δεις γιατι τωρα δεν ξερουμε τιποτα.. Να την περιμενω κανενα προβλημα αλλα δεν μπορεις να λες δεν ξερουμε τιποτα οταν υπαρχει τετοια προυπηρεσια, αυτα ειναι τα facts που λεμε.. Δεν μπορω να περιμενω να αλλαξει κατι τοσο δραστικα ετσι απλα οσο φαν και αν εισαι το καταλαβαινεις αυτο ετσι..?? Βλεπω απο την υπογραφη σου οτι εισαι φαν της Sony, εγω προσωπικα εκανα import απο japan το PS3 μου(αυτο εχω ακομα και δουλευει αψογα.. ) τοσο κολλημα ειχα με το PS και εχω δοκιμασει αρκετα και τις 2 υπηρεσιες αλλα εχω ματια και βλεπω οταν καποιος κανει καλυτερα κατι.. Τελείως άκυρη σύγκριση σου με το android και το iOS. Δεν σου μιλάω για νέες εκδόσεις. Δεν είναι λογισμικά οι online υπηρεσίες. Από την κονσόλα εξαρτώνται. Αυτό εσύ το έχεις καταλάβει? Επίσης από ότι φαίνεται δεν διαβάζεις καθόλου τα posts μου. Και ανέφερα πως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το Live και ανέφερα όμως ότι είναι καλύτερο από το PSN. Και μόνο όσα έχω δει και έχω ακούσει φτάνουν για να το αποδείξουν. Αυτό που επίσης όμως δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως δεν μιλάμε για τις online υπηρεσίες του PS3 και του 360 αλλά του PS4 και του One. Δεν ξέρω αν παρακολουθείς video που βγάζουν οι εταιρίες. Η Sony έβγαλε ένα βίντεο που δείχνει το UI του PS4. ΔΕΝ έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση με του PS3. Πως μπορείτε λοιπόν να επιμένετε να ισχυρίζεστε εσύ και ο ultralisk ότι είναι χειρότερο από το Live του One που παρεμπιπτόντως ούτε αυτό έχουμε δει? Το ότι να ναι μάλλον σε σας πρέπει να πηγαίνει. Δεν μου λες, βλέπουμε την ίδια υπογραφή? Βλέπεις πουθενά να γράφει ότι είμαι fanboy? Να ξέρω να ψάξω να δω τι φταίει αν είναι μήπως είναι κανα bug του insomnia.
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε μπάρμπα δεν λέμε ότι θα είναι 100% καλύτερο αλλά έχουμε ΛΟΓΟ που το ΘΕΩΡΟΥΜΕ πιθανότερο...ο Naruto πριν έναν χρόνο μας ρώταγε τι σχήμα έχει το Vita και το PS3 και ξαφνικά έγινε ο γκουρού του gaming...α ρε insomnia, σχολείο είσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις