Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nintendo blasts Microsoft, “If you’re worried about used games sales, make better games.”

Over the past few days, Microsoft has been getting a lot of heat for their used game policy, as well as the required 24 hour check-in and the always on Kinect. Nintendo of America president Reggie Fils-Aime spoke directly to Polygon about the issue and says if people are so worried about used game sales, maybe they should make better games so people won’t want to trade them in.

“…Replayability of our content is super strong. The consumer wants to keep playing Mario Kart. The consumer wants to keep playing New Super Mario Bros. They want to keep playing Pikmin.”

At this year’s E3, Nintendo debuted several new games from beloved franchises, such as Mario Kart and Donkey Kong and Reggie states that he’s confident the gameplay these games will offer will keep these games on gamer’s shelves instead of at a game store for credit toward the next purchase.

“We are confident that if we build great content, then the consumer will not want to trade in our games.”

Δημοσ.

Έχεις δει το PSN του PS4? Μήπως δουλεύεις και εσύ στην Sony και δεν μας λες τι γίνεται και για τα άλλα θέματα που μας απασχολούν?

Ρε σεις συνέλθετε και προσέχετε τι γράφετε.

ένας που έχει εμπειρία ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΟΝΣΟΛΕΣ στο θέμα online multiplayer, μπορεί ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να περιμένει καλύτερη ποιότητα σε αυτόν τον τομέα στο XBL απ' ότι στο PSN...και δεν μιλάω σχετικά με free games που δίνει το PSN Plus και έχω αγοράσει και εγώ για κάποια free games στο Vita, αλλά αναφέρομαι αποκλειστικά στην multiplayer εμπειρία...εσύ δεν έχεις πείρα από XBL οπότε chill the f@ck out, will ya?

"προσέχετε τι γράφετε"...lololo

Δημοσ.

ένας που έχει εμπειρία ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΟΝΣΟΛΕΣ στο θέμα online multiplayer, μπορεί ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να περιμένει καλύτερη ποιότητα σε αυτόν τον τομέα στο XBL απ' ότι στο PSN...και δεν μιλάω σχετικά με free games που δίνει το PSN Plus και έχω αγοράσει και εγώ για κάποια free games στο Vita, αλλά αναφέρομαι αποκλειστικά στην multiplayer εμπειρία...εσύ δεν έχεις πείρα από XBL οπότε chill the f@ck out, will ya?

"προσέχετε τι γράφετε"...lololo

Συνεχίζετε το ίδιο βιολί. Η Sony συνεχώς τονίζει και το connectivity και το community του PS4. Πως γίνεται να παίρνεις σαν δεδομένο κάτι που ισχύει στις νέες κονσόλες και να το μεταφέρεις στις νέες? Είναι άτοπο όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά. Δεν έχουμε δει κανένα online, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να έχει το ένα και να μην έχει το άλλο, δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ. Το ότι στην τωρινή γενιά είναι καλύτερο το community στο 360 φυσικά και ισχύει. Για την επόμενη γενιά όμως δεν ξέρει κανείς μας οπότε καλό θα ήταν τέτοιες υποθέσεις που τοποθετούνται ως facts να αποφεύγονται. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί 3-4 posts γράφω το ίδιο πράγμα και συνεχίζετε και εσείς το ίδιο. Τι να πω δηλαδή...

Δημοσ.

Aν καποιο μηχανημα εχει αξια να το παρεις απο day one ειναι το ΧΒΟΧ με το Forza... το ps4 εχει launch games της πλακας!

Το Drive Club, πατατα! To infamous αθλιο απο gameplay και γραφικα....

Παλι τα thrid party θα τραβηξουν το κουπι.... που στο Pc θα ειναι πολλες φορες καλυτερα!

Δημοσ.

Aν καποιο μηχανημα εχει αξια να το παρεις απο day one ειναι το ΧΒΟΧ με το Forza... το ps4 εχει launch games της πλακας!

Παλι τα thrid party θα τραβηξουν το κουπι.... που στο Pc θα ειναι πολλες φορες καλυτερα!

χαχαχαχαχα, απίστευτος.

Day One το χειρότερο flop της 20ετίας;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχαχαχα

Δημοσ.

Αν μιλαμε καθαρα και μονο για παιχνιδια ετσι ειναι, τα υπολοιπα ειναι που σε κανουν να μην το θες..

Συνεχίζετε το ίδιο βιολί. Η Sony συνεχώς τονίζει και το connectivity και το community του PS4. Πως γίνεται να παίρνεις σαν δεδομένο κάτι που ισχύει στις νέες κονσόλες και να το μεταφέρεις στις νέες? Είναι άτοπο όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά. Δεν έχουμε δει κανένα online, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να έχει το ένα και να μην έχει το άλλο, δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ. Το ότι στην τωρινή γενιά είναι καλύτερο το community στο 360 φυσικά και ισχύει. Για την επόμενη γενιά όμως δεν ξέρει κανείς μας οπότε καλό θα ήταν τέτοιες υποθέσεις που τοποθετούνται ως facts να αποφεύγονται. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί 3-4 posts γράφω το ίδιο πράγμα και συνεχίζετε και εσείς το ίδιο. Τι να πω δηλαδή...

Απλα δεν ξερω αν κανεις οτι δεν καταλαβαινεις η δεν εχεις δοκιμασει ποτε live.. Ειναι σαν να σου λεω το IOS ειναι περισσοτερο user friendly απο το android τα τελευταια 7 χρονια και να μου λες περιμενε την επομενη εκδοση evga ice cream η w/e και θα δεις γιατι τωρα δεν ξερουμε τιποτα.. Να την περιμενω κανενα προβλημα αλλα δεν μπορεις να λες δεν ξερουμε τιποτα οταν υπαρχει τετοια προυπηρεσια, αυτα ειναι τα facts που λεμε.. Δεν μπορω να περιμενω να αλλαξει κατι τοσο δραστικα ετσι απλα οσο φαν και αν εισαι το καταλαβαινεις αυτο ετσι..??

Βλεπω απο την υπογραφη σου οτι εισαι φαν της Sony, εγω προσωπικα εκανα import απο japan το PS3 μου(αυτο εχω ακομα και δουλευει αψογα.. :P) τοσο κολλημα ειχα με το PS και εχω δοκιμασει αρκετα και τις 2 υπηρεσιες αλλα εχω ματια και βλεπω οταν καποιος κανει καλυτερα κατι..

Δημοσ.

Ειναι σαν να σου λεω το IOS ειναι περισσοτερο user friendly απο το android τα τελευταια 7 χρονια και να μου λες περιμενε την επομενη εκδοση evga ice cream η w/e και θα δεις γιατι τωρα δεν ξερουμε τιποτα.. Να την περιμενω κανενα προβλημα αλλα δεν μπορεις να λες δεν ξερουμε τιποτα οταν υπαρχει τετοια προυπηρεσια, αυτα ειναι τα facts που λεμε.. Δεν μπορω να περιμενω να αλλαξει κατι τοσο δραστικα ετσι απλα οσο φαν και αν εισαι το καταλαβαινεις αυτο ετσι..??

ΑΥΤΟ ακριβώς...ότι να' ναι Naruto

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αμφιβαλει καποιος οτι σε αυτο το κομματι δουλευει καλυτερα το Live.Εγω μιλησα συνολικα για τις 2 υπηρεσιες με ολα τα + και τα - τους.

Νομιζω οτι και ο Ναρουτο το παραδεχτηκε.

Απο κει και περα εφοσον εχω παιξει Online και εχω ευχαριστηθει οnline στο Ps3 ,για μενα δεν χρειαζεται κατι παραπανω.Ακομα και το cross game chat ειναι απιθανο να το χρησιμοποιησω στο 4.

Eδω ερχεται το τι ζηταει ο καθενας.Ναι μεν παραδεχονται ολοι οτι σε αυτο το κομματι το Live ειναι πιο σταθερο/καλο,αλλα για καποιους δεν κανει καμια διαφορα το ενα απο το αλλο.

Καλη ωρα σε μενα,αλλα και σε πολλους αλλους.(σε πολλους αλλους κανει,ετσι ειναι αυτα)

Τωρα για το 4 πραγματικα κατ'εμε θα ειναι εκπληξη αν δεν ειναι τουλαχιστον ισαξια με του οne.

Η sony του σημερα δεν ειναι η sony του 2005 σε ολα τα επιπεδα(οχι μονο για το console gaming).Eχει αλλες εμπειριες πλεον και λογικα θα ειναι οκ σε αυτο το κομματι.

Δημοσ.

σωστός ο PDS, απλά θα προσθέσω οτι ακόμη ένας λόγος που κάποιος δεν θα αφήσει την υπηρεσία του, είναι σίγουρα η friendlist του.

Δημοσ.

Η sony του σημερα δεν ειναι η sony του 2005 σε ολα τα επιπεδα(οχι μονο για το console gaming).

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι η Sony του 2005 δεν ειναι ιδια με την νεα της μορφη, της ξεπουλημενης για να ορθοποδησει εταιριας!

Το Home και τα 4D ποτε να τα περιμενουμε ? :-D :-D :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Home και τα 4D ποτε να τα περιμενουμε ? :-D :-D :-D

Το Ηοme υπαρχει εδω και χρονια.

Το 4D το εχεις ήδη σπιτι σου.

4 οθονες δεν εχεις εχεις?

Βαλε και αλλες 4 πανω και κατω να τις κανεις 12.

Χαρακα,μεγεθυντικο και μετρα Pixels στο εργαστηριο σου και εσυ.

Ασε μας τους υπολοιπους να παιξουμε κανα παιχνιδι.

Δημοσ.

ειδες ομως pds, που τωρα που η sony εχει το πιο δυνατο μηχανημα, ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ για αυτο το θεμα?

ειπε εκει ο τρεντον, <<εμεις θα αφησουμε τους gamers να δουνε μονοι τους πιο ειναι πιο δυνατο>> και παπαλα

ενω την αλλη φορα, μας ειχανε ζαλισει τα ουμπαλα για το πως ο cell θα συνδεεται απο το ψυγειο σου μεχρι το δορυφορο της nsa, θα φερνει στα games δεδομενα απο την πραγματικοτητα σου κλπ κλπ κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (οπως ελεγα back then ;) )

λιγο-πολυ δηλαδη οτι λεει τωρα η microsoft για το cloud της, αν και ηδη με την αρχη της Ε3 το ψιλοβουλωσανε απο το κραξιμο κι αυτοι...

σημερα βρηκα αυτο:

9037236221_71e33dd52d.jpg

και ενω νομιζα οτι ειναι καποιο κοροϊδευτικο photoshop, τελικα ειναι απο το blog του nelson(!)

http://majornelson.com/2013/06/13/win-a-special-mountain-dew-doritos-xbox-one-promotional-package/

τι να πει κανεις....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Mα και παλι το πιο δυνατο ειχε :P (οχι την τεραστια διαφορα που ελεγαν στην αρχη βεβαια με τα CGi και τις αλλες βλακειες)

Απλα τωρα το παει πιο χαλαρα,χωρις πολλα πολλα ,γιατι το πληρωσε(ειδικα στην αρχη που μεχρι να αξιοποιησουν την κονσολα τους βγηκε ο πατος)

Η διαφορα 3 με ps4 ειναι οτι αυτη τη φορα δεν θα δουμε διαφορες μονο σε λιγους exclusive τιτλους αλλα σε ολους.

Tωρα το ποσο μεγαλες,θα δειξει.Προς το παρον δεν βλεπεις το παραμικρο.

Edit.Για να ειμαστε και on topic το forza πχ εχει ισαξια ή και καλυτερα γραφικα απο το drive club.

Δεν υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στις 2 προς το παρον.

http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_5_e3_gameplay-30291_en.html

Δημοσ.

οχι pds, το 360 ηταν πιο καλη παιχνιδομηχανη απο το ps3.

τωρα, 10 χρονια μετα, μπορεις να το παραδεχτεις στον εαυτο σου...

ειδικα αυτη τη στιγμη, που το ps4 διαφαινεται οτι ειναι σαφεστατα δυνατοτερο απο το xbone, ειναι καλη ευκαιρια να κανεις μια υπερβαση και να πιασεις επαφη με το ρεαλισμο ;D

οριστε και ενα καλο video απο FORZA 5, που μαλλον ηταν και το καλυτερο παιχνιδι της Ε3:

http://www.gamersyde.com/stream_forza_motorsport_5_e3_gameplay-30291_en.html

(κατεβαστε το 720p video)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...