mtzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εμενα γιατι μου ακουγεται περισσοτερο λογικο οτι fanboys πληρωνουν για να παιζουν κατι που αλλοι παιζουν δωρεαν, και απλα αυτοι που εχουν κερδος ως πελατες δινουν ενα 50ρικο για 50+ παιχνιδια; Δε ξερω, αλλα με τα πολλα που ακουσαμε απο την MS λογικο αυτο που λες περι φανμποισμου. Φτασαμε σε σημειο να κανουμε το παραλογο λογικο. Τυπικη πολιτικη MS που περναει και στον καταναλωτη !!!!
Udontneed2know Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ποιο αλλο exclusive ειναι ακομα βασιλιας και δεν το πηρα χαμπαρι? to halo4? ή το gears (οποιο ειναι το τελευταιο #)? και για να μην το παρεις στραβα, προσωπικα γελαω με την ιδεα οτι παιρνοντας ps4 θα με απασχολησει εστω ελαχιστα πχ το killzone ( :DDDDDDDDDD ) περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, συμφωνω οτι σαν gamers ολοι πρεπει να ριξουν ενα μεγαλο Χ στο κουτι , λογω των πολιτικων της MS, απο την αλλη καταλαβαινω οτι υπαρχουν και ατομα που απλα εχουν κολημα με το ενα η το αλλο παιχνιδι, και υπαρχουν και εαν θες και ατομα τα οποια εχουν απλα ενα τυφλο brand loyalty.
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 και υπαρχουν και εαν θες και ατομα τα οποια εχουν απλα ενα τυφλο brand loyalty. brand loyalties και fanboys κλπ, το σοφρον ειναι να ξεχαστουν εντελως αυτη τη φορα, μιας και καμια απο τις δυο δεν εκανε κατι εξαιρετικο καλο για να το αξιζουν. και οι δυο κοιτανε την τσεπη τους πρωτιστως και πολυυυ μετα τον καταναλωτη ή τα games (αποδειξη τα 100 χρονια με τις ιδιες κονσολες, καθως και τα χαμηλο-μεσαια specs των νεων κ.α.). Η δε μια εκ των δυο, εσπασε καθε ρεκορ ιδιοτελειας... βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι, το killzone μπορει και να το παρω, να βαλω κανεναν να το παιξει να χαζεψω κανα γραφικο, αφου μετα ευκολα μπορω να το πουλησω στον pds που γουσταρει (χαχα!) με τη σκατο-microsoft ομως, ουτε τις mega-φολες δεν θα μπορουμε να ξεφορτωνομαστε πια...
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα games στα εδινε γιατι ειχε τζαμπα το online, αλλιως γιατι να πληρωσεις?? Δεν πληρωνες για multiplayer, η ms απο την αλλη σε χρεωνε για μια premium υπηρεσία, δεν θελετε να το δεχθειτε οκ κανενα προβλημα.. Μπορει να μην τα εχω δει αλλα εχω αρκετα δειγματα γραφης για να κανω "προβλεψεις" για το που θα κινηθουν πανω κατω τουλαχιστον στην αρχη.. Δεν εχω να πω κατι αλλο και δεν οδηγει και πουθενα το θεμα μπορουμε να διαφωνουμε ολη μερα..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 βεβαια, τωρα που το σκεφτομαι, το killzone μπορει και να το παρω, να βαλω κανεναν να το παιξει να χαζεψω κανα γραφικο, αφου μετα ευκολα μπορω να το πουλησω στον pds που γουσταρει (χαχα!) Αμε Παντως ειναι πολυ διαφορετικο απο τα παλια,οποτε ισως σου αρεσει αυτο(και δεν μου αρεσει εμενα lol) Δειχνει αλλος τιτλος.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Είναι λίγο περίεργες οι απαντήσεις τους, πάντως. Δε λένε ξεκάθαρα αυτό που τους ρωτούν. Οι επίσημες πληροφορίες που ανέβηκαν πρόσφατα γράφουν για άλλον έναν χρήστη, όχι 5 και 6.
Udontneed2know Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Είναι λίγο περίεργες οι απαντήσεις τους, πάντως. Δε λένε ξεκάθαρα αυτό που τους ρωτούν. Οι επίσημες πληροφορίες που ανέβηκαν πρόσφατα γράφουν για άλλον έναν χρήστη, όχι 5 και 6. "κλεβω" το σχολιο χρηστη του neogaf που εκφραζει απολυτα τις σκεψεις μου... Still must be a major catch, like only one person playing at a time, etc. No way does Microsoft rail against used games that cost a publisher 1 or 2 sales and then replace it with a system that costs publishers 9 sales. It makes absolutely no sense. 1
privateer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Είναι λίγο περίεργες οι απαντήσεις τους, πάντως. Δε λένε ξεκάθαρα αυτό που τους ρωτούν. Οι επίσημες πληροφορίες που ανέβηκαν πρόσφατα γράφουν για άλλον έναν χρήστη, όχι 5 και 6. You can always play your games, and any one of your family members can be playing from your shared library at a given time.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Privateer, ακριβώς, πρόσεξε τη διατύπωση λίγο καλύτερα. Γράφει "any one", όχι "anyone". Αυτό εγώ - κι απ' ό,τι φαίνεται όλα τα gaming sites από μια γρήγορα ματιά που έριξα τώρα - το καταλαβαίνω ως "εσύ κι άλλος ένας", και δεν ξεκαθαρίζει καθόλου αν μιλά για το ίδιο παιχνίδι ή για διαφορετικά ("from your shared library" είναι τελείως αόριστο). Και οι απαντήσεις του support τους που πόσταρες από πάνω είναι το ίδιο αόριστες και μοιάζουν με υπεκφυγές. 1
Udontneed2know Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ισως καποιος που να ξερει καλυτερα αγγλικα να μπορει να μας διαφωτισει καλυτερα, αλλα αυτο.... family members can be playing from your shared library at a given time. δεν θα επρεπε να ειναι... family members can be playing from your shared library at any given time.
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι, υπάρχει και σε αυτό μια πολύ λεπτή διαφορά. Εγώ νομίζω ότι αυτό που γράφουν λέει πολύ διακριτικά ότι θα μπορείς να παίζεις εσύ πάντα και την ίδια στιγμή που παίζεις θα μπορεί άλλο ένα οποιοδήποτε μέλος της "οικογένειάς" σου να παίζει ένα από τα κοινόχρηστα παιχνίδια σου. Τουλάχιστον αυτή είναι η πιο ασφαλής μετάφραση. Το any given time θα ήταν όντως οποιαδήποτε στιγμή, και δε γράφει αυτό στο σάιτ. Δεν είναι χαζοί στην MS, απλώς την ευφυϊα τους τη χρησιμοποιούν για τους πιο ιδιοτελείς σκοπούς που μπορούν να σκεφτούν.
Udontneed2know Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ναι, υπάρχει και σε αυτό μια πολύ λεπτή διαφορά. Εγώ νομίζω ότι αυτό που γράφουν λέει πολύ διακριτικά ότι θα μπορείς να παίζεις εσύ πάντα και την ίδια στιγμή που παίζεις θα μπορεί άλλο ένα οποιοδήποτε μέλος της "οικογένειάς" σου να παίζει ένα από τα κοινόχρηστα παιχνίδια σου. Τουλάχιστον αυτή είναι η πιο ασφαλής μετάφραση. Το any given time θα ήταν όντως οποιαδήποτε στιγμή, και δε γράφει αυτό στο σάιτ. Δεν είναι χαζοί στην MS, απλώς την ευφυϊα τους τη χρησιμοποιούν για τους πιο ιδιοτελείς σκοπούς που μπορούν να σκεφτούν. καλα προβλεπω οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα μας πουν οτι το συγκεκριμενο feature θα πρεπει να το υποστηριζει και το παιχνιδι, και θα ξεφουσκωσει και αυτο.
mtzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δηλαδη για να καταλαβω και εγω που πιθανως να μη ξερω καλα αγγλικα. Η εταιρια που εβγαλε το used-games drm και δεν σε αφηνει να δανεισεις το δισκο στο φιλο σου η να ξαναπουλήσεις τον τίτλο με το να παρακρατά ποσοστό απο την επαναπωληση θα αφηνει 2-3-5 χρηστες να παιζουν ταυτοχρονα απο διαφορετικές κονσολες τον ίδιο τίτλο με μια μόνο αγορά; Έχει λογικη βάση αυτό;
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν έχει, αυτό λέμε. Εκτός αν έχουν βρει άλλους τρόπους να βγάζουν λεφτά από αυτό (χρεώσεις) που δεν τις ξέρουμε ακόμα. Σίγουρα, ας πούμε, θα χρειάζεται Gold για να χρησιμοποιήσεις το game sharing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις