Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Βρέ τον Πετράν, πώς αλλάζουν οι καιροί Κάπως έτσι άλλαξα και εγώ tbh
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ας ειναι τεχνικα καλυτερα, το gameplay μετραει στις κονσολες, αν ειναι να μετρησουμε frames και textures παμε στο pc section.. Δεν ξερω ρε παιδες οκ μου φαινεται too good to be true η ολη φαση, Sony: καλυτερα games, ισχυροτερο μηχανημα, no drm, φτηνοτερο.. Δηλαδη οκ δεν τους εχω για τοσο χαζους εκει στη MS, μην ξεχναμε οτι ειναι μια εταιρεία με απειρα resources απο πισω ενταντι μιας που αγκομαχαει αρκετα τα τελευταια χρονια.. Τελος παντων ο καιρος θα δειξει..
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μα αν η μία κονσόλα είναι ισχυρότερη και φθηνότερη γιατί να προτιμήσεις την πιο αδύναμη και πιο ακριβή; (Παραβλέποντας όλα τα υπόλοιπα, θεωρητικά). Και το ότι αγκομαχά είναι αυτό ακριβώς που την έφερε στη θέση να κάνει τα αυτονόητα. Το ότι τα αυτονόητα μοιάζουν "μαγικά καλά" έχει να κάνει με το τι κάνει αυτή τη στιγμή ο ανταγωνισμός της. Βρήκε άνοιγμα απλώς η Sony και χτυπάει αλύπητα με στόχο το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Απλά είναι τα πράγματα.
Udontneed2know Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 οκ ας μη παει στο γιατρο αν δε θελει. απλα, αυτη τη φορα υπαρχει αλλο μηχανημα, αρκετα πιο ισχυρο, πιο φτηνο, με πολιτικες που ειναι πιο θετικες για τον καταναλωτη, τοσο στο επιπεδο των αναλωσιμων και της υποστηριξης, οσο και στο επιπεδο του καταναγκαστικου market research και data mining του σαλονιου του, για το οποιο μαλιστα αντι να σε πληρωνουνε στη microsoft με το μηνα, σου ζητανε να το πληρωσεις κιολας σαν δικο σου εξτραδακι.. καταλαβαινω την λογικη σου και συμφωνω , αλλα οπως ομως εσυ λες.... απλα εμενα το favorite game απο ολα σε ολες τις πλατφορμες ειναι το ...forza. επισης, μπορω να δικαιολογησω στον εαυτο μου δαπανη >1000e μονο και μονο για αυτο το σκατοπαιχνιδο ετσι μπορει και καποιος αλλος να πει το ιδιο, ειτε για το forza ειτε για halo ειτε για καποιο αλλο παιχνιδι, ενω ταυτοχρονα να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει και το ps4.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Απο το ανωτερο live και την γραμμη που εχει ακολουθήσει απο το 360, θα ελεγα και το ανωτερο controller αλλα ειναι υποκειμενικό οκ.. Έχεις δει το PSN του PS4? Μήπως δουλεύεις και εσύ στην Sony και δεν μας λες τι γίνεται και για τα άλλα θέματα που μας απασχολούν? Ρε σεις συνέλθετε και προσέχετε τι γράφετε. Κάνετε δηλώσεις χωρίς καν να ισχύουν. Δεν έχουμε δει ούτε το online κομμάτι της μιας αλλά ούτε της άλλης και αν δεν τις πιάσουμε στα χέρια μας δεν μπορύμε να το αποφασίσουμε αυτό.
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τονισα με τα χαρτια που εχουμε σημερα, διαβαζε πρωτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τονισα με τα χαρτια που εχουμε σημερα, διαβαζε πρωτα... Αυτα αφορουν το ps3 και 360 oμως ,αλλα και παλι για καποιους δεν τιθεται θεμα συγκρισης gold με Plus.Για παρα πολλους ειναι καλυτερο το δευτερο.(και στα 2 πακετα βαζω τα παντα μεσα,ευκολιες,παροχες,σταθεροτητα κ.α). Δεν υπαρχει κανενα fact δηλαδη.Παλιοτερα ναι υπερ του live.Σημερα ειναι διαφορετικα τα πραγματα και στα Ps4/οne δεν γνωριζουμε καθολου.
p3tran Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 καταλαβαινω την λογικη σου και συμφωνω , αλλα οπως ομως εσυ λες.... ετσι μπορει και καποιος αλλος να πει το ιδιο, ειτε για το forza ειτε για halo ειτε για καποιο αλλο παιχνιδι, ενω ταυτοχρονα να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει και το ps4. εγω ειπα, οποιος παει για μια κονσολα καλυτερα να παει για ps4. και ειπα επισης οτι δεν θεωρω το να παρεις μια κονσολα + τιμονιερα για ενα μονο παιχνιδι ειναι λογικο, ειδικα οταν θα πρεπει να κανεις επιλογες λογω budget. αλλα ακομα και προς υπερασπιση της <<παραλογης λογικης>> μου τουλαχιστον μεχρι νεωτερας το forza παραμενει βασιλιας στο ειδος του. ποιο αλλο exclusive ειναι ακομα βασιλιας και δεν το πηρα χαμπαρι? to halo4? ή το gears (οποιο ειναι το τελευταιο #)? και για να μην το παρεις στραβα, προσωπικα γελαω με την ιδεα οτι παιρνοντας ps4 θα με απασχολησει εστω ελαχιστα πχ το killzone ( :DDDDDDDDDD )
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για τα fanboys προφανως ειναι καλυτερο το plus.. Εγω ειπα με τα στοιχεια που εχουμε σημερα, δεν εχει καμια διαφορα με τις παιχνιδαρες που ΘΑ βγαλουν τα studio της Sony οπως μου λετε..
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τονισα με τα χαρτια που εχουμε σημερα, διαβαζε πρωτα... Ποια χαρτιά έχουμε σήμερα ρε συ? Για το PS3 και το 360? Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για τις νέες κονσόλες και όχι τις παλιές. Εσύ διάβαζε καλύτερα τον τίτλο του forum...
ADHD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οτι το live ειναι καλυτερη υπηρεσια απο το psn, για να αλλαξει αυτο δεν ειναι τοσο απλο.. Μια χαρα τον διαβασα τον τιτλο και απο τη στιγμη που δεν αλλαξει δραστικα κατι η ms εχει το προβαδισμα εδω, δεν βλεπω να λεω κατι παραξενο..
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οτι το live ειναι καλυτερη υπηρεσια απο το psn, για να αλλαξει αυτο δεν ειναι τοσο απλο.. Μια χαρα τον διαβασα τον τιτλο και απο τη στιγμη που δεν αλλαξει δραστικα κατι η ms εχει το προβαδισμα εδω, δεν βλεπω να λεω κατι παραξενο.. Και ξαναρωτάω αυτό που σε ρώτησα πριν. Είδες το νέο PSΝ και το νέο Live για να μπορέσεις να τα συγκρίνεις? Θα απαντήσω εγώ για σένα. ΟΧΙ. Και για αυτό οποιαδήποτε σύγκριση γίνει είναι απλά ανούσια. Τέλος θέματος μιας και είμαστε και off topic.
mtzs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οτι το live ειναι καλυτερη υπηρεσια απο το psn, για να αλλαξει αυτο δεν ειναι τοσο απλο.. Μια χαρα τον διαβασα τον τιτλο και απο τη στιγμη που δεν αλλαξει δραστικα κατι η ms εχει το προβαδισμα εδω, δεν βλεπω να λεω κατι παραξενο.. Για να βγουμε λιγο οφτοπικ μαλλον δε ξερεις τι γινεται πλεον στο πσν. οσον αφορα το να παιζεις Multiplayer εχει στρωσει αρκετα και σου δινει πανω κατω δωρεαν αυτο που εσυ πληρωνεις αερα κοπανιστο για να εχεις τσατ και καλα. (ασε που τσατ εχει και στο ΠΣ3 πλεον σε αρκετα). παμε παρακατω. Αν αυτη τη στιγμη σημερα πληρωσεις 50 ευρουλακια οσο κανει το ΧΒΟΧ online δηλαδη θα παρεις καπακι 10 τιτλους χαλαρα στο ΠΣ3 (εκ των οποιων 2-3 καινουριοι και αλλοι πραγματικα διαμαντια UC3, Catherine, ISO/SOTC) και εχει κι αλλους 50 ο θεος για ενα χρονο. Αυτο δηλαδη που εκανε τωρα η MS να δωσει δωρακι για τυρι και να δωσει 3-4 ακομη μεχρι το launch του Χ1 Τωρα τι θα γινει μετα αστο γιατι και η MS αλλαζει πολλα, αλλα και η Sony εχει ολοκληρη gaikai απο πισω. Δεν εχουμε δει τιποτα για να ξερουμε εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για τα fanboys προφανως ειναι καλυτερο το plus.. Ναι μονο τα fanboys προτιμουν να παιρνουν free 50 παιχνιδια των χρονο με το Plus,αντι να πληρωνουν για να παιζουν Online κατι που για αυτους ειναι δωρεαν. Μονο τα fanboys.. Μακρια απο το killzone p3tran.Απο τα καλυτερα fps τις προηγουμενης γενιας. Δεχομαι οτι μπορει να μην σου αρεσει ,αλλα μιλας και συζηταμε για το haze(που σε πηγα τωρα ε? )
vfragos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Cross game voice chat, είπαμε θα έχει το ps4, ανακοινώθηκε, αυτό λοιπόν λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις