Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Those hoping for a swift U-turn from Microsoft look set for disappointment.

Microsoft’s studios boss Phil Spencer has told CVG that the policies regarding Xbox One’s online and software authorisation requirements are “definitive” and will remain in place. For now.

"We wanted to set our definitive policy in black and white terms on Xbox Wire, which we did last week. That's our policy," he insisted.

Spencer did add, however, that like any entertainment company Microsoft listens to consumers and Xbox One will evolve over time.

"When we first shipped the Xbox 360 the idea of a Netflix didn't exist,” he explained. “That robustness that we see in the digital marketplace around content wasn't there. Free-to-play wasn't a way that people bought games.

"And through the life of 360 there have been policy changes and Marketplace changes that have responded to consumer demand, creator demand and what's happening in the marketplace.

“These systems evolve. We're a software company. If you think about the amount of times we changed the operating system on 360 – it was a number of times. But we wanted to set our policy as it is for Xbox One in clear terms so that there wasn't ambiguity in what our stance was. That was our intent."

http://www.computerandvideogames.com/414164/xbox-one-policy-wont-change-in-the-short-term-spencer/

Δημοσ.

Και εγώ Ιρλανδικό account έχω στο xbox live, αλλά δε βλέπω κανένα λόγο ένας gamer να αγοράσει αυτή τη στιγμή το One. Το θεωρώ epic fail μέχρι τώρα. 

Ποιος ο λόγος δηλαδή? Ο μόνος λόγος θα ήταν κάποια παιχνίδια που δείχνουν ενδιαφέροντα, αλλά και πάλι σιγά μην παρακαλέσω για να παίξω 2-3 παιχνίδια..και 10 και 20. Να πάνε να μαμηθούν εκεί στην MS. Δε θέλω να αγοράσω κονσόλα που να με βάζει να υπογράφω όρους χρήσης και TOS χωρίς καν να μπω online. Από το πρώτο power on. 

Πιστεύω πως το γεγονός πως δε θα εμφανιστεί Ελλάδα day one + το γεγονός της χαμηλότερης αρχικής τιμής του ps4, θα συντελέσει στο να κάνει τραγικές πωλήσεις στην ελληνική πραγματικότητα.

εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες, απλα εμενα το favorite game απο ολα σε ολες τις πλατφορμες ειναι το ...forza.

επισης, μπορω να δικαιολογησω στον εαυτο μου δαπανη >1000e μονο και μονο για αυτο το σκατοπαιχνιδο. xbox+ forza +νεο τιμονι (αλλο γαμησι αυτο) + dlc

οποτε, αν μου απαντησουν θετικα σε κατι ερωτησεις που εχω κανει για το πως (δεν) θα δουλευει το kinect στο forza, θα το παρω το σκατοκουτο, αλλα θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα και μονο για forza, και μονο μεχρι να βγει αλλου κατι καλυτερο. ουτε titan ουτε fall ουτε ryse ουτε ράους ουτε τιποτα αλλο.

ολα τα αλλα pc και πλεηστεσιο :)

περα απο εμενα ομως,

οποιος προκειται να παρει μια κονσολα, και σκεφτεται αυτη να ειναι το xbox1, ας παει στο γιατρο καλυτερα :D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να παει στο γιατρό? Μπορει να γουσταρει τα exclusives και τα multiplayer fps που θα παιζουν καλυτερα στο x1 και παλι.. Η τιμη και το DRM ειναι το θεμα αλλα ok αν τα χεις γιατι οχι? Εδω αλλοι παιρνουν 1000e GPU για να κανουν bench το crysis τι να λεμε τωρα.. :P

Οκ εχει τα κακα που ολοι ξερουμε αλλα games εδειξαν και με το παραπανω και λεω να περιμενουμε και λιγο να δουμε τι θα γινει, ms ειναι απο πισω οχι καμια sega..

• Like 1
Δημοσ.

οκ ας μη παει στο γιατρο αν δε θελει. :D

απλα, αυτη τη φορα υπαρχει αλλο μηχανημα, αρκετα πιο ισχυρο, πιο φτηνο, με πολιτικες που ειναι πιο θετικες για τον καταναλωτη, τοσο στο επιπεδο των αναλωσιμων και της υποστηριξης, οσο και στο επιπεδο του καταναγκαστικου market research και data mining του σαλονιου του, για το οποιο μαλιστα αντι να σε πληρωνουνε στη microsoft με το μηνα, σου ζητανε να το πληρωσεις κιολας σαν δικο σου εξτραδακι.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να παει στο γιατρό? Μπορει να γουσταρει τα exclusives και τα multiplayer fps που θα παιζουν καλυτερα στο x1 και παλι.. Η τιμη και το DRM ειναι το θεμα αλλα ok αν τα χεις γιατι οχι? Εδω αλλοι παιρνουν 1000e GPU για να κανουν bench το crysis τι να λεμε τωρα.. :P

Οκ εχει τα κακα που ολοι ξερουμε αλλα games εδειξαν και με το παραπανω και λεω να περιμενουμε και λιγο να δουμε τι θα γινει, ms ειναι απο πισω οχι καμια sega..

Εκτός από γιατρό, πρέπει να πάει και σε δικηγόρο για να ενημερωθεί για τα καταναλωτικά και ανθρώπινα δικαιώματα του και πώς να τα προστατεύσει. :P

• Like 2
Δημοσ.

Το οποίο δεν εχει games αυτη τη στιγμη.. Τα περί αρκετά ισχυρότερου μενει να φανει στην πραξη, μεχρι τοτε θα ακούσουμε πολλά. Επισης αν θελω καλα γραφικα εχω το pc μου, κολλάω μια 770 και παιζω τα multi καλυτερα και απο τις 2, την κονσολα τη θελω για τα exclusives και δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά που βγάζουν γιατί αν θέλω τα ξεπερνάω εύκολα..

Δεν θελω να σου πω τιποτα, δικιο εχεις για τις πολιτικές(αν και θεωρω τα περι kinect υπερβολες οσο δεν παει) απλα εγω κοιταω μονο τα games, καμια εταιρεία και κανένα hardware δεν με ενδιαφέρει για αυτο και δεν βρισκω το x1 ασχημη επιλογή συμφωνα με τα games που εδειξαν..

Απλα εχει γινει χαμος στο internet εχουν βγει ολα τα αρνητικα στη φορα μαζεμενα, λιγο και η έξαρση των Sony fans που περίμεναν στη γωνία και όλα φαίνονται πιο μαύρα απόσο πιστευω οτι θα ειναι στην τελικη.. 

OMGA δεν εχεις αδικο το ειπαμε για τις πολιτικες, πιστευω ομως οτι κυριαρχει μια μεγαλη υπερβολή αυτη τη στιγμη σχεδον σε ολα, τα εκανε και θαλασσα το PR της MS και ηρθε και εδεσε.. Μπορει να κανω και λαθος θα δειξει ο καιρος..

PS4 μαζι σου μια χαρα κονσολα και μπραβο στη Σονυ, μεχρι να αρχιζει να βγαζει τα καλα χαρτια του ομως (Naughty dog και τα ρεστα) θα περάσει καιρος οπως το βλεπω..

Αυτό από πού προκύπτει;

Απο το ανωτερο live και την γραμμη που εχει ακολουθήσει απο το 360, θα ελεγα και το ανωτερο controller αλλα ειναι υποκειμενικό οκ..

Δημοσ.

Καλά, αυτή τη στιγμή κανένα από τα δύο δεν έχει παιχνίδια :P

Σοβαρά τώρα, το ότι έχει 3-4 λιγότερα exclusives το PS4 στην κυκλοφορία του δε λέει τίποτα. Ολα τα μεγάλα στούντιο της Sony μέχρι πριν από λίγο καιρό έφτιαχναν παιχνίδια για το PS3. Τώρα που θα το πιάσουν κι αυτά θα δούμε παιχνίδια σιγά σιγά. Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις day one την κονσόλα αυτή η συζήτηση είναι θεωρητική περισσότερο. Και day one όμως να τη θες, μαζί με τα indies και τα multiplatform - τα οποία multi έχουν σημασία όταν μιλάμε για δυνατότερη κονσόλα - έχεις να παίζεις παιχνίδια για πάνω από ένα χρόνο. 

Το Live αν θα συνεχίσει να είναι ανώτερο θα το δούμε στην πορεία. Τώρα που το multiplayer είναι επί πληρωμή και στο PS φαντάζομαι ότι θα βελτιωθεί και το PSN σε ό,τι υστερούσε. Party chat δεν άκουσα να είπαν αν θα βάλουν. Ελπίζω πως ναι. Για το χειριστήριο συμφωνώ, με επιφύλαξη όμως, γιατί αν δεν παίξω με το νέο Dual Shock δεν μπορώ να κρίνω.

Δημοσ.

για το joypad, οπως υπαρχει τωρα για ps3-360 ενα usbακι που παρεμβαλεται και παιζεις σε οποια κονσολα θελεις με οποιο joypad σε βολευει, φανταζομαι παρομοιες λυσεις θα υπαρξουν και στις επομενες κοσνολες.

για τα multi fps, τεχνικα ολα δειχνουν οτι θα ειναι καλυτερα στο πλεηστεσιο

περα απο το titan, σε ποια αλλα games αναφερεσαι adhd?

Δημοσ.

Δε μιλαω τεχνικα, οποιος θελει τεχνικο τομεα καλο παει στα pc αυτο το γνωριζουν ολοι.. Καλα τωρα p3tran αν δεν δεχεσαι και την ανωτεροτητα του live στο multiplayer τι να πω... Παιζεις πχ CoD ποια ειναι η πλατφορμα σου ps3 η 360?? Αρνουμαστε και την ανωτεροτητα της ms στα shooter και στο multiplayer τωρα?? :P Εστω με τα χαρτια που εχουμε τωρα γιατι κανεις δεν γνωριζει το μελλον.. Εγω ξερω για την σταθεροτητα και την ευκολια του party στο live και για κατι χακεριες στο PSN μεχρι στιγμης..

Εσυ δεν ησουν απο τους πιο φαν του 360?? Σε θυμαμαι απο εποχες 2005 στο live, πρεπει να εκανε καλα μαγικα η Σονυ για να αλλαξει τους παντες ετσι ευκολα δεν μπορω να πω.. Εγω ακόμα κρατάω μικρο καλαθι οτι η Σονυ θελει το καλο μας και η MS ειναι ο αντιχριστος του gaming, εταιρεία ειναι και η μια και η αλλη με ενα σκοπο και μονο το κερδος..

Δημοσ.

καλα τωρα, αυτο με τα exclusives ας το παραβλεψουμε. Ξερουμε πολυ καλα οτι και να μην ανακοινωσει τιποτα απο exclusives η Sony αυτα θα ερθουν σιγουρα. ενα σωρο βαρβατα στουντιος εχει απο πισω που δεν μας απογοητευσαν ποτε σε καμια γενια απο το PS1. Οποτε αυτο δεν ισχυει. Ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που ελεγα στο ποστ του U. ποσως με απασχολει αμα εδειξε μαριους και καρτιες η Ν. ξερω εκ των προτερων οτι καποια στιγμη θα βγουνε.

Εμενα παντως το ξαναλεω με εντυπωσιασε πολυ το forza. Τετοιο πραγμα να γυαλιζει σε 1080p 60fps δεν το περιμενα. Απο αυτο και μονο οσον αφορα το gaming καθεαυτο ηταν νικητης οσον αφορα τις εντυπωσεις. Αν εννοει αυτο το exclusive μπορει :)

Δημοσ.

Το πρόβλημα που είχαμε εμείς οι xboxακιδες όταν παίζαμε στο ps3 ήταν η έλλειψη του φοβερά βολικού cross game chat που είχε το Xbox live, αυτό πλέον το μειονέκτημα του ps3 διορθώθηκε στο ps4 όπως έχει ανακοινωθεί, βάλε και τις free απίστευτες παιχνιδαρες που μοιράζει κάθε τόσο το plus, έχω την εντύπωση ότι αυτή την φορά η πλάστιγγα γέρνει προς psn plus.

ΥΓ. P3tran τι κανείς ρε παλιοφιλε, flyawayGR εδώ :-)

Δημοσ.

Δε μιλαω τεχνικα, οποιος θελει τεχνικο τομεα καλο παει στα pc αυτο το γνωριζουν ολοι.. Καλα τωρα p3tran αν δεν δεχεσαι και την ανωτεροτητα του live στο multiplayer τι να πω... Παιζεις πχ CoD ποια ειναι η πλατφορμα σου ps3 η 360?? Αρνουμαστε και την ανωτεροτητα της ms στα shooter και στο multiplayer τωρα?? :P Εστω με τα χαρτια που εχουμε τωρα γιατι κανεις δεν γνωριζει το μελλον.. Εγω ξερω για την σταθεροτητα και την ευκολια του party στο live και για κατι χακεριες στο PSN μεχρι στιγμης..

Εσυ δεν ησουν απο τους πιο φαν του 360?? Σε θυμαμαι απο εποχες 2005 στο live, πρεπει να εκανε καλα μαγικα η Σονυ για να αλλαξει τους παντες ετσι ευκολα δεν μπορω να πω.. Εγω ακόμα κρατάω μικρο καλαθι οτι η Σονυ θελει το καλο μας και η MS ειναι ο αντιχριστος του gaming, εταιρεία ειναι και η μια και η αλλη με ενα σκοπο και μονο το κερδος..

χεχε

κονσολες πλεον εδω και δυο χρονια γιοκ. μοναδικες εξαιρεσεις κατι horizon, halo4 και ninokuni. και για λιγο.

fps bf3 pc, και γαμιεται η origin οεο.

ξαναλεω ομως οτι στα επομενα μηχανηματα, τεχνικα θα ειναι καλυτερα στο ps4, ασχετως που τωρα ηταν καλυτερα στο 360. και μαλιστα με αρκετα μεγαλυτερη διαφορα. εκτος κι αν αλλαξει κατι δραματικα, που αποκλειεται.

εγω παντα ημουν φαν των games. και παντα τα λεω οπως τα βλεπω. η microsoft εγραψε ιστορια απο το 2001 μεχρι τo 2009, αντε '10. μετα μαλακιστηκε χοντρα και στο τελος (τωρα) εκανε και θεαματικοτατη χοντρομαλακια, που τουλαχιστον προσωρινα γκρεμιζει οτιδηποτε εκανε τον προηγουμενο καιρο.

μαγικα, δυστυχως δεν εκανε ΚΑΜΙΑ απο τις δυο εταιρειες αυτη τη φορα. εδω απλα μετραμε ποιος θα κανει τις λιγοτερες και μικροτερες μαλακιες. ;)

ΥΓ. P3tran τι κανείς ρε παλιοφιλε, flyawayGR εδώ :-)

ΕΕ μπιλαρα! :D στειλε μου msg το τηλ σου ρεεε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...