Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, πιό πολύ θα με δείς να ασχολούμαι με το PS4.

Το Wii U χρειάζεται κάποιο μικρό θαύμα για να τραβήξει πραγματικά την προσοχή μου....

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Source για αυτο?? ^^ Με ενδιαφερει αρκετα γιατι εχω UK account ετσι και αλλιως.. Στο twitter αλλα λεγανε παντως..

Δημοσ.

wvPfUyG.jpg

ποιόν να πιστέψουμε ? δέχεσαι να αγοράσεις μια κονσόλα 500ε import να δοκιμάσεις ? ελπίζω να έχουμε πιο ξεκαθαρισμένη άποψη σε λίγο καιρό για το import στο hardware γιατί μέχρι στιγμής απο πάρα πολλές πηγές ξέρουμε οτι δεν θα γίνεται να παίζεις σε χώρα που δεν έχει βγει η κονσόλα

• Like 1
Δημοσ.

Source για αυτο?? ^^ Με ενδιαφερει αρκετα γιατι εχω UK account ετσι και αλλιως.. Στο twitter αλλα λεγανε παντως..

μπηκα απο περιεργεια στο url που δειχνει η εικονα, με εκανε reidirect στο  http://www.liveperson.com/ απο την σελιδα...

LivePerson creates meaningful, real time customer connections that help businesses

increase conversions and improve consumer experience.

κοινως μοιαζει με εταιρια στην οποια αλλες εταιριες κανουν outsource το customer support τους, οποιος θελει το πιστευει εναντι του επισημου support στο twitter.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα, πιό πολύ θα με δείς να ασχολούμαι με το PS4.

Το Wii U χρειάζεται κάποιο μικρό θαύμα για να τραβήξει πραγματικά την προσοχή μου....

Δεν το περιμενα αυτο ειναι η αληθεια.:P

Δημοσ.

ποιόν να πιστέψουμε ? δέχεσαι να αγοράσεις μια κονσόλα 500ε import να δοκιμάσεις ? ελπίζω να έχουμε πιο ξεκαθαρισμένη άποψη σε λίγο καιρό για το import στο hardware γιατί μέχρι στιγμής απο πάρα πολλές πηγές ξέρουμε οτι δεν θα γίνεται να παίζεις σε χώρα που δεν έχει βγει η κονσόλα

Πραγματικά αυτή τη στιγμή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.... :-D

Δημοσ.

απο οτι καταλαβαινω:

οσοι δεν γυρισαμε το αγγλικο σε ελληνικο, παμε οπως ειμαστε. οι υπολοιποι, αν θελετε day1 -> abandon gamertag, νεος λογ/μος xboxlive uk.

σιγουρα θα μας σπασουν τα @@ οι διαφορες μαλακιες που θα ειναι locked για download κλπ, αλλα θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον

<<θα μας "επιτρεπουν" να ενεργοποιησουμε την αδεια χρησης του παιχνιδιου που αγορασαμε>> και δεν θα εχει region ip block.

αν τυχον εχει, θα δειτε video που θα το βαφω μπλε και θα το πεταω στη θαλασσα οπως ειναι.

φυσικα, σε καθε περιπτωση ολα τα apps και οι λειτουργιες της τηλεορασης κλπ θα ειναι αχρηστα.

Δημοσ.

Since its announcement, there has been some confusion over the details of sharing your Xbox One game library with up to ten "family members." Mehdi couldn't give comprehensive details, but he did clarify some things.

For one, a family member doesn't have to be a "blood relative," he said, eliminating the extremely unlikely possibility that the Xbox One would include a built-in blood testing kit. For another, they don't have to live in the primary owner's house—I could name a friend that lives 3,000 miles away as one of my "family members" Mehdi said.

You'll be able to link other Xbox Live accounts as having shared access to your library when you first set up a system and will also be able to add them later on (though specific details of how you manage these relationships is still not being discussed). The only limitation, it seems, is that only one person can be playing the shared copy of a single game at any given time. All in all, this does sound like a pretty convenient feature that's more workable than simply passing discs around amongst friends who are actually in your area.

Το family plan ακούγεται εξαιρετικό. Δηλώνεις 10 άτομα και κάνεις share τα παιχνίδια σου. 1 φίλος στην λίστα αυτή μπορει να παίζει όποιο παιχνίδι θέλει οπουδήποτε και αν είναι! Ουσιαστικά 1 παιχνίδι (κυρίως single player βέβαια) απο 60euro θα σου κοστίσει 6 ευρώ!

Δημοσ.

αλλα θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον

<<θα μας "επιτρεπουν" να ενεργοποιησουμε την αδεια χρησης του παιχνιδιου που αγορασαμε>> και δεν θα εχει region ip block.

αν τυχον εχει, θα δειτε video που θα το βαφω μπλε και θα το πεταω στη θαλασσα οπως ειναι.

φυσικα, σε καθε περιπτωση ολα τα apps και οι λειτουργιες της τηλεορασης κλπ θα ειναι αχρηστα.

Και εγώ Ιρλανδικό account έχω στο xbox live, αλλά δε βλέπω κανένα λόγο ένας gamer να αγοράσει αυτή τη στιγμή το One. Το θεωρώ epic fail μέχρι τώρα. 

Ποιος ο λόγος δηλαδή? Ο μόνος λόγος θα ήταν κάποια παιχνίδια που δείχνουν ενδιαφέροντα, αλλά και πάλι σιγά μην παρακαλέσω για να παίξω 2-3 παιχνίδια..και 10 και 20. Να πάνε να μαμηθούν εκεί στην MS. Δε θέλω να αγοράσω κονσόλα που να με βάζει να υπογράφω όρους χρήσης και TOS χωρίς καν να μπω online. Από το πρώτο power on. 

Πιστεύω πως το γεγονός πως δε θα εμφανιστεί Ελλάδα day one + το γεγονός της χαμηλότερης αρχικής τιμής του ps4, θα συντελέσει στο να κάνει τραγικές πωλήσεις στην ελληνική πραγματικότητα. 

Το family plan ακούγεται εξαιρετικό. Δηλώνεις 10 άτομα και κάνεις share τα παιχνίδια σου. 1 φίλος στην λίστα αυτή μπορει να παίζει όποιο παιχνίδι θέλει οπουδήποτε και αν είναι! Ουσιαστικά 1 παιχνίδι (κυρίως single player βέβαια) απο 60euro θα σου κοστίσει 6 ευρώ!

Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί εδώ δύο φίλοι είμαστε και "τσακωνόμαστε" αν αγοράσουμε ένα παιχνίδι διά του 2, σε ποιον θα του ανήκει το παιχνίδι. Εγώ δε σου λέω 10, εγώ σου λέω μαζεύεστε 5 άτομα. Ποιος θα αγοράσει actual το disc based game? Από την άλλη, από τη στιγμή που τα παιχνίδια θα είναι licenced να μου πεις, δε θα χει και νόημα η φυσική συλλογή παιχνιδιών. Οπότε απλά μπορείτε να το αγοράζετε digital διά του πόσοι θα είστε.  

Με το digital πάει και έρχεται. Είναι ψηφιακό. Δεν έχει κουτάκι, δεν έχει manual, special έκδοση, collectibles, printed περιεχόμενο. Πάει στο καλό - που και πάλι ενώ το πληρώνεις, θα έπρεπε να είναι δικό σου. Αλλά με τα retail games? Εμένα αυτό μου τη βαράει πολύ έντονα. Δηλαδή να θέλω να κάνω μια συλλογή από παιχνίδια ΚΑΙ να μην είναι δικά μου?? Π.χ. τις προάλλες αγόρασα από ένα γνωστό το Crash Bandicoot (PS1), το έβαλα στο ps3 και το έπαιξα. Παιχνίδι σχεδόν 20 χρονών. 

Θα μπορώ μετά από 20 χρόνια να βάλω το Forza 5 στο Xbox One και να παίξω? Σαφώς όχι. Θα χουν κλείσει οι σέρβερς πιθανόν. Μπορεί να έχει αποσυρθεί η MS από το gaming. Μπορεί το τότε ιντερνετ να μην είναι συμβατό με τις τεχνολογίες του σήμερα. Πολλά μπορεί. Θα πάω λοιπόν να παίξω το παιχνίδι και θα μου ζητάει το one να το βάλω στο internet. Θα πάω να το βάλω στο νετ και θα μου βγάζει error. Άρα θα έχω ένα παιχνίδι που ΔΕ θα μπορώ να το τρέξω.

Για μένα είναι epic fail αυτό, ειδικά σε κονσόλα. 

Δημοσ.

Και εγώ Ιρλανδικό account έχω στο xbox live, αλλά δε βλέπω κανένα λόγο ένας gamer να αγοράσει αυτή τη στιγμή το One. Το θεωρώ epic fail μέχρι τώρα. 

Ποιος ο λόγος δηλαδή? Ο μόνος λόγος θα ήταν κάποια παιχνίδια που δείχνουν ενδιαφέροντα, αλλά και πάλι σιγά μην παρακαλέσω για να παίξω 2-3 παιχνίδια..και 10 και 20. Να πάνε να μαμηθούν εκεί στην MS. Δε θέλω να αγοράσω κονσόλα που να με βάζει να υπογράφω όρους χρήσης και TOS χωρίς καν να μπω online. Από το πρώτο power on. 

Πιστεύω πως το γεγονός πως δε θα εμφανιστεί Ελλάδα day one + το γεγονός της χαμηλότερης αρχικής τιμής του ps4, θα συντελέσει στο να κάνει τραγικές πωλήσεις στην ελληνική πραγματικότητα. 

Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί εδώ δύο φίλοι είμαστε και "τσακωνόμαστε" αν αγοράσουμε ένα παιχνίδι διά του 2, σε ποιον θα του ανήκει το παιχνίδι. Εγώ δε σου λέω 10, εγώ σου λέω μαζεύεστε 5 άτομα. Ποιος θα αγοράσει actual το disc based game? Από την άλλη, από τη στιγμή που τα παιχνίδια θα είναι licenced να μου πεις, δε θα χει και νόημα η φυσική συλλογή παιχνιδιών. Οπότε απλά μπορείτε να το αγοράζετε digital διά του πόσοι θα είστε.  

Με το digital πάει και έρχεται. Είναι ψηφιακό. Δεν έχει κουτάκι, δεν έχει manual, special έκδοση, collectibles, printed περιεχόμενο. Πάει στο καλό - που και πάλι ενώ το πληρώνεις, θα έπρεπε να είναι δικό σου. Αλλά με τα retail games? Εμένα αυτό μου τη βαράει πολύ έντονα. Δηλαδή να θέλω να κάνω μια συλλογή από παιχνίδια ΚΑΙ να μην είναι δικά μου?? Π.χ. τις προάλλες αγόρασα από ένα γνωστό το Crash Bandicoot (PS1), το έβαλα στο ps3 και το έπαιξα. Παιχνίδι σχεδόν 20 χρονών. 

Θα μπορώ μετά από 20 χρόνια να βάλω το Forza 5 στο Xbox One και να παίξω? Σαφώς όχι. Θα χουν κλείσει οι σέρβερς πιθανόν. Μπορεί να έχει αποσυρθεί η MS από το gaming. Μπορεί το τότε ιντερνετ να μην είναι συμβατό με τις τεχνολογίες του σήμερα. Πολλά μπορεί. Θα πάω λοιπόν να παίξω το παιχνίδι και θα μου ζητάει το one να το βάλω στο internet. Θα πάω να το βάλω στο νετ και θα μου βγάζει error. Άρα θα έχω ένα παιχνίδι που ΔΕ θα μπορώ να το τρέξω.

Για μένα είναι epic fail αυτό, ειδικά σε κονσόλα. 

Μια χαρά εύκολο είναι και φυσικά μιλάμε για digital περιεχόμενο. Όλα τα παιχνίδια στο Xbox one θα έιναι διαθέσιμα και σε digital μορφή. Ο κόσμος πάει στο digital αυτό δεν αλλάζει, είναι αναπόφευκτο.

Τι θα γίνει σε 20 χρόνια προσωπικά δεν με απασχολεί. Πολλά μπορεί να γίνουν όπως είπες (πχ μπορεί να δώσουν offline access όπως θεωρητικά λέει και το steam για ανάλογη περίπτωση). Η ζωή είναι μικρή για να ασχολούμε με τέτοια θέματα. Με ενδιαφέρει το εδώ και τώρα. Και το γεγονός ότι μπορώ να πάω σε ένα φίλο και να έχω διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή τα παιχνίδια μου ή το ότι με το family plan μπορούμε να παίζουμε καινούργια παιχνίδια σε χύμα τιμές μου είναι πιο σημαντικό.

Δημοσ.

ναι θα παίρνετε και νουμεράκι απο το ίκα να παίζετε ενας ένας ανα 10 λεπτά....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω εαν ειμαι εγω ο καχυποπτος, η ειναι οι υπολοιποι ευκολοπιστοι, αλλα δεν σας κανει ΚΑΘΟΛΟΥ εντυπωση πως η Ms μπηκε σε τοσο κοπο, και εφαγε τοσο κραξιμο επειδη δεν σε αφηνει ετσι απλα να πουλησεις/δανεισεις ενα παιχνιδι σου σε ΕΝΑ ατομο, πιστευτε οτι θα ετσι απλα θα αφησει να αγοραζουν 10 ατομα ενα παιχνιδι στην τιμη του ενος παιχνιδιου?

Καποιο πολυ μεγαλο λακκο εχει η φαβα

Δημοσ.

ταυτοχρονα θα μπορουν να παιζουν αυτοι οι 10 απο τη κονσολα τους ο καθενας; Και αν ολοι μαζι θελουν να παιξουν την ιδια στιγμη cod online μεταξυ τους θα μπορουν; Απο ποτε επιασε την MS η καψα για τον καταναλωτη και δε το καταλαβα;

ναι θα παίρνετε και νουμεράκι απο το ίκα να παίζετε ενας ένας ανα 10 λεπτά....

Το ποστ της ημερας μακραν !!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...