Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ε παρτην το δυστηχως που κολλαει γιατι δεν θα κυκλοφορησει στην ελλαδα στο launch , και δεν υπαρχει πληροφορηση για το ποτε θα κυκλοφορησει, και επισης οπως μαθαμε σημερα, ακομα και εαν την αγοραζε απο εξωτερικο π.χ. αγγλια, η κονσολα θα του ηταν ΑΧΡΗΣΤΗ μεχρι να κυκλοφορησει στην ελλαδα. και για του λογου το αληθες.... 1
Fulgore1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κοιτα να δεις βλεποντας απο κατω τα spec του Pc σου,το μονο που εχω να σου προτεινω ειναι;παιξε τα multiplattform στο pc και αγορασε αργοτερα οταν θα εχει πεσει η τιμη και θα εχει βγει κανενα bundle,το χβοχ ι το ps4 αναλογα με το ποια exclusive σου αρεσουν.Τοσο απλα 1
OMGA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κοιτα να δεις βλεποντας απο κατω τα spec του Pc σου,το μονο που εχω να σου προτεινω ειναι;παιξε τα multiplattform στο pc και αγορασε αργοτερα οταν θα εχει πεσει η τιμη και θα εχει βγει κανενα bundle,το χβοχ ι το ps4 αναλογα με το ποια exclusive σου αρεσουν.Τοσο απλα +1 Τόσο απλά Βασικά, αν δεν την πάρεις και καθόλου, ακόμα καλύτερα...
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλα ναι βολευομαι με το pc για τα multiplatform απλα γουσταρα dead rising, quantum break, KI, halo, panzer dragoon και κριμα που μας αναγκαζει να παρουμε ps4 η τιποτα η ms.. Ειδικα αυτο με την Ελλαδα και να μην μπορεις να παρεις απο UK ειναι απαραδεκτο πραγματικα, EU δεν ειμαστε ολοι wtf?? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 @Panther_512 Μαλλον δεν θες να καταλαβεις οτι ειμαι υπερ αυτων των προσπαθειων. Και για την χρηματοδοτηση που λες και γνωριζω.Εσυ δεν ενημερωνεσαι για τις κονσολες εκτος wii.Μην αγχωνεσαι τα γνωριζω αυτα. ΑΥΤΟ που λεω ειναι οτι δεν κανουν καμια διαφορα τα παιχνιδια του ''γειτονα''.Δεν τα ισοπεδωνω,την πραγματικοτητα σου λεω. Αν αυτα ΕΙΝΑΙ καλα θα βγουν στην μεγαλη αγορα. Οτι ειναι θετικο να βγαινουν τα περισσοτερα εκει ειναι,αλλα οχι αυτο που περιγραφεις. Ξεγραφεις βεβαια τα exclusive indies των κονσολων που ειπα σου ειπα εχουν και το καλυτερο. Εσυ τι κανεις δλδ, δεν ισοπεδωνεις εδω? Πραγματικα ή δεν καταφερνω να περασω την αποψη μου ή εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφω.Κραταω το πρωτο για να μην ειμαι κακος.
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλα ναι βολευομαι με το pc για τα multiplatform απλα γουσταρα dead rising, quantum break, KI, halo, panzer dragoon και κριμα που μας αναγκαζει να παρουμε ps4 η τιποτα η ms.. Ειδικα αυτο με την Ελλαδα και να μην μπορεις να παρεις απο UK ειναι απαραδεκτο πραγματικα, EU δεν ειμαστε ολοι wtf?? ε δε νοικιάζει η ms την κονσόλα σε άλλες χώρες,και τι την νοιάζει να κατασκοπέυσει την ελλάδα? δεν είμαστε marketable χώρα για να δει τι έχουμε στα σαλώνια μας... περιμένετε όσοι θέλετε να νοικάσιετε xbox one. απο την άλλη το ps4 θα θερίζει σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο,ελπίζω να μπορέσουν να προσφέρουν το demand 1
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 microsoft engineer on xb1 http://pastebin.com/uCmdh9jB δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ειναι πραγματικα απο μηχανικο, αν και μοιαζει αυθεντικο το κειμενο
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 δεν το διαβασα καν ολοκληρο. damage control του χειριστου ειδους. videogames παιζω απο την εποχη που ηταν ασπρομαυρα. δεν θα δεχτω τωρα, που η αγορα των videogames εχει γινει μια αγορα δεκαδων δισεκατομμυριων το χρονο, ενα νεαρο γιαπι να μου πει οτι "δεν βγαινουνε αλλιως". ουστ! 2
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οντως λεει καποια πραγματα εντελως αντε γεια, οπως... If you want games cheaper then 59.99, you have to limit used games somehow. γιατι εαν αγορασω ΤΩΡΑ digital ενα παιχνιδι το παιρνω φτηνοτερα, και οχι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια τιμη με το retail disk. how convienent it would be for the majority of the time to not find that disc your brother didn't put back... ενταξει απλα για γελια... 1
Fulgore1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αμα η MS θελει να βγαλει τα ματια της ας τα βγαλει 1
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 @Panther_512.Εσυ δεν ενημερωνεσαι για τις κονσολες εκτος wii.Μην αγχωνεσαι τα γνωριζω αυτα. Wii????? Έχεις χάσει επεισόδια κάποιων ετών, δεν πειράζει...... Τώρα που μου το θύμισες, κάτσε να δώ αν ανάβει.
The_Sheep Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ΑΝ τα παιχνιδια του Χ1 φτασουν να κοστιζουν 39.99 ευρω συμφωνα με αυτα που ισχυριζεται ο τυπος ,τοτε ΘΑ το σκεφτω....μεχρι τοτε.....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Wii????? Έχεις χάσει επεισόδια κάποιων ετών, δεν πειράζει...... Τώρα που μου το θύμισες, κάτσε να δώ αν ανάβει. Oταν λεω wii βαζω και το wiiu μεσα Noμιζα οτι θα το καταλαβαινες.(φυσικα εννοω για ενημερωση οχι μονο χρηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις