The_Sheep Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ειναι φανερο οτι η MS δεν προκειται να κανει πισω απο την πολιτικη που εχει χαραξει. Και αυτη ειναι : ολα στο cloud , ολα online και αυτο φαινεται και απο το πως χειρίζεται και τα licenses πλεον του Office κτλ. Ολα online με checks και serial και τις παναγιας τα ματια, παει να πει λιγοτερη πειρατεια , περισσοτερα κερδη και οχι μονο. Ετσι λοιπον και με το Χ1 δεν υπαρχει περιπτωση να κανει πισω σε τιποτα. Οσοι το παρουν και οταν το παρουν. Μονο τυχαιο δεν ειναι το γεγονος οτι ουτε καν το σκεφτηκε για παγκοσμιο launch. Kαμια σχεση με το launch του 360. Πρωτα USA και "μεγαλες" αγορες και μετα ολοι οι υπολοιποι. 1
OMGA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ειναι φανερο οτι η MS δεν προκειται να κανει πισω απο την πολιτικη που εχει χαραξει. Και αυτη ειναι : ολα στο cloud , ολα online και αυτο φαινεται και απο το πως χειρίζεται και τα licenses πλεον του Office κτλ. Ολα online με checks και serial και τις παναγιας τα ματια, παει να πει λιγοτερη πειρατεια , περισσοτερα κερδη και οχι μονο. Ετσι λοιπον και με το Χ1 δεν υπαρχει περιπτωση να κανει πισω σε τιποτα. Οσοι το παρουν και οταν το παρουν. Μονο τυχαιο δεν ειναι το γεγονος οτι ουτε καν το σκεφτηκε για παγκοσμιο launch. Kαμια σχεση με το launch του 360. Πρωτα USA και "μεγαλες" αγορες και μετα ολοι οι υπολοιποι. Θα χάσει όμως μεγάλο μερίδιο απ την πίτα. Ευρώπη θα καταποντιστεί. Έχω την εντύπωση ότι και στην Αμερική θα έρθει 3η τελικά...
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 υπαρχουν οι φημες που λενε οτι δυσκολευονται κατασκευαστικα γιατι αυτο το κομματι της esram δεν τους πετυχαινει στο ψησιμο. ετσι λοιπον, αν υποθετικα εχουν την επιλογη α) να πανε σε περιορισμενη διαθεση μεχρι να ανεβουν οι σοδειες και β) να προχωρησουν σε downclock ωστε περισσοτερα αναλογικα motherboards να ειναι χρησιμοποιησιμα, τοτε οποιοσδηποτε μη-πανηλιθιος διαλεγει την κουρτινα ενα.ετσι εχει και ενα αλλο νοημα η επιλογη να μην προχωρησουν σε παγκοσμιο launch. θα δουμε οσο περναει ο καιρος...
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Ε3 και το καλύτερο exclusive Το TitanFall? Seriously now? Χίλιες φορές καλύτερο το Destiny. Από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για μένα στην PC της MS ήταν το παιχνίδι της insomniac και το Quantum Break. Από Sony μου άρεσε πολύ το The Order 1886. Ubi το Devision και ΕΑ το BF4. Αλλά το TitanFall ήταν από τα πιο αδιάφορα για μένα παιχνίδια της φετινής Ε3. 1
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και η βομβα: http://www.nowgamer.com/news/1961910/xbox_one_requires_terms_of_use_class_action_waiver.html αν ισχυει το παραπανω, στην ουσια υπογραφεις "μνημονιο" με την microsoft οτι παραιτεισαι απο το δικαιωμα σου να ασκησεις συλλογικα διωξη σε περιπτωση που πχ παραβιαστουν τα δικαιωματα σου.(!) " Terms include binding arbitration with class action waiver to resolve disputes."
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το TitanFall? Seriously now? Χίλιες φορές καλύτερο το Destiny. Από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για μένα στην PC της MS ήταν το παιχνίδι της insomniac και το Quantum Break. Από Sony μου άρεσε πολύ το The Order 1886. Ubi το Devision και ΕΑ το BF4. Αλλά το TitanFall ήταν από τα πιο αδιάφορα για μένα παιχνίδια της φετινής Ε3. Συμφωνω. Ειδα πολυ καλυτερα πραγματα στην Ε3. Και στις MS ειδα πολυ καλυτερα.Για να μην πω οτι ολα μου φανηκαν καλυτερα απο αυτο. Οταν εχεις δειξει MGS5 και της Remedy ποιο TitanFall? Τωρα απο online gamplay δεν ξερω τι θα λεει,αλλα για τα γουστα μου σιγουρα ηταν απογοητευση.
mtzs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τελικα τακιμιασανε Gamestop + MS ? τα βρηκανε με τα ποσοστα;
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Forza Motorsport 5 revives Autovista mode as Forza Vista, works on every vehicle Forza 4 gave automotive enthusiasts an extra level of immersive eye-candy with its Autovista mode, which allowed players to explore hyper-realistic, ultra-detailed renders of cars in a virtual showroom while listening to the soothing sounds of Jeremy Clarkson's narration. Absent from Forza Horizon, the interactive exhibit returns in Forza Motorsport 5, albeit with a new name, new functionality and a lot more cars. "In Forza Motorsport 5, every single car can be explored in Forza Vista," Turn 10 design lead Bill Giese told us during a behind-closed-doors demonstration at E3. While a specific number was not given, Giese said Forza 5's list of available automobiles will be "massive" and contain "hundreds of cars," which is quite a bit more than the 24 vehicles supported by Forza 4's Autovista mode. Additionally, Forza Vista allows the player to find and apply paint designs from the cloud, which means you can get extremely up close and personal with your Aventador's sick new coat of matte pink before you ever take it onto the track.
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 καλα, συνδρομητης στο xbox live gold ειμαι απο το 2003, και στην Ελλαδα "ηρθε" τελη του '10 αν θυμαμαι καλα.. Καλα κι εγω απο το 2003 ειμαι, το ξερω. Αλλα οσοι εχουν μεταφερει σε greek τον λογαριασμο τους εφαγαν πακετο. Δεν ξερω αν γυριζει πισω σε αλλη χωρα...
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και η βομβα: http://www.nowgamer.com/news/1961910/xbox_one_requires_terms_of_use_class_action_waiver.html αν ισχυει το παραπανω, στην ουσια υπογραφεις "μνημονιο" με την microsoft οτι παραιτεισαι απο το δικαιωμα σου να ασκησεις συλλογικα διωξη σε περιπτωση που πχ παραβιαστουν τα δικαιωματα σου.(!) " Terms include binding arbitration with class action waiver to resolve disputes." αυτό που έλεγα στάνταρ θα έχουν ένα "μαμάτο tos" και θα σε βάζουν να το υπογράφεις απο την έναρξη της κονσόλας αν θες να την χρησιμοποιήσεις, με όλη την κατασκοπία που θα κάνει η κονσόλα θα πρέπει κάποιος να διαβάσει ανάμεσα στα μικρά γράμματα πριν αγοράσει xbox one
privateer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 κατα την γνωμη σου το ποιο ενδιαφερον παιχνιδι, και exclusive ειναι ενα παιχνιδι που βγαινει σε μια πλατφορμα οχι σε 3, και πιθανα 4. Φυσικά κατα την γνώμη μου και το titanfall είναι exclusive. Θες να το πούμε console exclusive? Πες το και έτσι. Τώρα αν θα βγεί κάποια στιγμή στο ps4 who cares. Όλα τα time exclusives αυτή την γενιά απέδειξαν (πωλήσεις, αντίκτυπος) ότι ουσιαστικά μπορείς να τα θεωρείς σαν exclusives.
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Φυσικά κατα την γνώμη μου και το titanfall είναι exclusive. Θες να το πούμε console exclusive? Πες το και έτσι. Eτσι οπως το ειπες , φαινοταν οτι ελεγες ενα γεγονος, οτι ξερω γω ψηφιστηκε απο τους δημοσιογραφους σαν το καλυτερο η κατι τετοιο, για το αλλο θεμα τωρα οι εκφρασεις Console Exclusive , η Console Platform Exclusive ειναι εφευρεσεις της MS , και χρησιμοποιουνται απο οποιον δεν εχει πραγματικα exclusives, και βαφτιζει τα παιχνιδια οπως τον βολευει. Το Titanfall λοιπον ΔΕΝ ειναι exclusive, και χεστηκα για το τι λεει η MS, το παιχνιδι θα βγει τοσο για PC οσο και για 360, το forza ειναι exclusive, το Quantum Break ειναι exclusive, το Halo ειναι exclusive, το TitanFall ΔΕΝ ειναι exclusive. 1
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, όταν κάποιος λέει ότι κάτι είναι ενδιαφέρον εννοείται πως λέει τη γνώμη του. Γιατί κολλάτε σε κάτι τέτοιες σημειολογικές λεπτομέρειες; Και είναι όντως ενδιαφέρον το Titanfall (γνώμη μου) κι ας μην είναι τόσο του γούστου μου. Εμπλουτίζει κι ανανεώνει αρκετά τη φόρμουλα των CoD, κάτι που χρειαζόταν να γίνει πολύ καιρό τώρα. Το αν το κάνει επιτυχημένα θα το δείξουν τα νούμερα όταν κυκλοφορήσει και τα νούμερα μετά από μισό χρόνο συγκριτικά. και η βομβα: http://www.nowgamer.com/news/1961910/xbox_one_requires_terms_of_use_class_action_waiver.html αν ισχυει το παραπανω, στην ουσια υπογραφεις "μνημονιο" με την microsoft οτι παραιτεισαι απο το δικαιωμα σου να ασκησεις συλλογικα διωξη σε περιπτωση που πχ παραβιαστουν τα δικαιωματα σου.(!) " Terms include binding arbitration with class action waiver to resolve disputes." Βόμβα θα το έλεγες αν δεν ήταν τελείως αναμενόμενο Καλα κι εγω απο το 2003 ειμαι, το ξερω. Αλλα οσοι εχουν μεταφερει σε greek τον λογαριασμο τους εφαγαν πακετο. Δεν ξερω αν γυριζει πισω σε αλλη χωρα... Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως αν έχεις λογαριασμό σε άλλη χώρα από εκεί όπου είναι το IP σου δε δουλεύουν αρκετά πράγματα στο Live. Και δε μιλάω μόνο για υπηρεσίες που μπορεί να μη μας νοιάζουν. Μιλάω για αδυναμία πρόσβασης σε παιχνίδια, demo, DLC etc. Οταν πήρα το 360 S (από το Πλαίσιο) είχε bundled το Crysis 2 σε digital μορφή. Οταν πήγα να το περάσω στο λογαριασμό μου (Ιρλανδικός) μου πέταγε σφάλμα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου. Εφτιαξα δεύτερο, ελληνικό λογαριασμό και το δέχτηκε. Τώρα, καλή ώρα, δε με αφήνει να κατεβάσω το Fable 3, που είναι δωρεάν, με το ίδιο σφάλμα. Γελιέστε αν νομίζετε ότι θα είναι τόσο απλές οι παρακάμψεις στο Χ1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις