Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο Βattlefield 4 + Titanfall το CoD  εχει πεθανει.

Βεβαια για μενα εχει πεθανει εδω και κανα χρονο  χαρη του BF3

Aααα και στις νεες κονσολες 64 ατομα σε BF4

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως είναι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να χτυπήσει το CoD. Το Destiny δεν με εντυπωσίασε :(

κατ'αρχην ποιο cod? bf3 close quarters στο pc και γαμιεται η origin!! :D

επειτα, το destiny θα το σκεφτεις σαν ψιλοανοιχτο game με μεγαλουτσικες αποστολες για co-op. loot/customization/κλπ

σε αυτο ειναι απαιχτο, ευκολα το καλυτερο του ειδους.

και μετα, το καλυτερο απο ολα δεν ηταν ουτε το cod, ουτε το titanfall ουτε κανενα απο αυτα, παρα το καινουργιο tom clancy! open-world στη νεα υορκη, με τα καλυτερα γραφικα και λεπτομεριες απο ολα 8) αυτο, και το BF4.

ολα τα αλλα επονται..

Δημοσ.

Μετα απο Βattlefield 4 + Titanfall το CoD  εχει πεθανει.

Βεβαια για μενα εχει πεθανει εδω και κανα χρονο  χαρη του BF3

Κάθε χρόνο ακούω έχει πεθάνει το CoD και κάθε χρόνο είναι Νο1 στις πωλήσεις. Με Titanfall/destiny/bf4 απο του χρόνου θα χάσει σίγουρα πωλήσεις αλλά και πάλι νο1 το βλέπω.

Δημοσ.

Για μενα το καθε journey ξεκιναει για να κριθει με ιδιους ορους  με ενα παιχνιδι των 60e και μαλιστα ειναι καλυτερο απο το 90% αυτων των παιχνιδιων.(κατ'εμε απο το 99%).

Γι αυτο και αλλωστε αποθεωθηκε συγκρινομενο με αυτα τα παιχνιδια.

Μπορώ να αξιοποιήσω αυτό το πόστ σου για τις συζητήσεις που κάναμε για PC vs consoles, όπου με απίστευτη ευκολία ξέγραφες τα indie games στα PC και τις ανεξάρτητες παραγωγές (τύπου kickstarter funded games) για τα και καλά σούπερ ΟΥΑΟ multi-trillion dollar production super selling AAAAA exclusive games στις κονσόλες?

Γιατί όταν εγώ σου μιλούσα για αυτού του τύπου τα παιχνίδια στα PC, εσύ σφύριζες αδιάφορα.....

• Like 3
Δημοσ.

Μετα απο Βattlefield 4 + Titanfall το CoD εχει πεθανει.

Βεβαια για μενα εχει πεθανει εδω και κανα χρονο χαρη του BF3

έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές COD2 και COD4.

Δημοσ.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Ε3 και το καλύτερο exclusive

κατα την γνωμη σου το ποιο ενδιαφερον παιχνιδι, και exclusive ειναι ενα παιχνιδι που βγαινει σε μια πλατφορμα οχι σε 3, και πιθανα 4.

Δημοσ.

χαχα ρε σεις!! ομοψυχια γαμω το στανιο σας!!

απο πλευρας gameplay το λεει o priv νομιζω, και παταει πανω στο προσφατο παγκοσμιο ιστορικο δεδομενο. η respawn ειναι αυτη που ειναι.

αλλωστε, ως παιχνιδι αναφορας δεν χρησιμοποιει το titanfall, αλλα το cod.

και το tf μαλλον στο χρονο απανω θα βγει και σε 360 και -βασικοτερα- σε pc. μονο σε ps4/ps3 δεν θα βγει.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να αξιοποιήσω αυτό το πόστ σου για τις συζητήσεις που κάναμε για PC vs consoles, όπου με απίστευτη ευκολία ξέγραφες τα indie games στα PC και τις ανεξάρτητες παραγωγές (τύπου kickstarter funded games) για τα και καλά σούπερ ΟΥΑΟ multi-trillion dollar production super selling AAAAA exclusive games στις κονσόλες?

Γιατί όταν εγώ σου μιλούσα για αυτού του τύπου τα παιχνίδια στα PC, εσύ σφύριζες αδιάφορα.....

Οτι θελεις γραφεις ετσι?

θα με βαλεις να ψαξω ποστς??

ΠΟΥ ακυρωσα γενικα τα indies??

Μηπως εγραφα οτι τα καλα βγαινουν και σε κονσολα(στην μεγαλη αγορα,δεν ειναι χαζοι) εστω αργοτερα και οτι το καλυτερο ηταν στο ps3 για το 2013?

braid ,journey ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια αυτης της γενιας.Μισω τα indies ναι...

btw βγηκε κανενα απο τα παιχνιδια για τα οποια μιλας GOTY?ENA?Ε εχασες αυτο το μοναδικο που βγηκε..

Kαι μαλιστα τους εβαλε μεσα αρχικα,γιατι μονο χαμηλου κοστους παραγωγη δεν ηταν για τα δεδομενα αυτα=δεν θα εβλεπες ποτε exclusive στο pc κατι τετοιο.

Λες και δεν εχουν exclusive indies οι κονσολες..

Εσυ μου βαζεις μεσα και του γειτονα,του μπατζανακι,του ξαδερφου τις προσπαθειες ως σουπερ ουαου pc AAAΑΑΑ indies που κανουν την διαφορα στην gaming history.Εγω σου μιλαω για Goty.Τοσο απλα.

Εκει KAI MONO EKEI ηταν η διαφωνια μου για τα indies.

Κατα τα αλλα ειμαι παραπανω απο υπερ και για τον μπατζανακη και για ολες τις προσπαθειες απλα δεν θα κανουν ποτε την διαφορα.Οι οποιες τρεχουν και στο αθλιο laptop μου btw.

Ελεος που διαβαζετε οτι θελετε παντως...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

taurus ασε τι λεει η συνεντευξη. ειπαμε, εχουν ανοιχτες επιλογες.

οσο πλησιαζει η ληξη του χρονου αποκλειστικοτητας, η microsoft θα δει το ποσο επιτυχια εχει το tf, και εχει το δικαιωμα ειτε να το αφησει να βγει σε 360/pc, ειτε να το κρατησει οπως το gears of war.

μην περιμενεις τιποτα αλλο εκτος απο αυτο που εγραψα. βασικα, οσο πιο παιχνιδαρα βγει, τοσο πιο δυσκολα θα παει στο ps4. και αν παρελπιδα βγει το super-τελειο, και εχουν πουληθει πολλα-πολλα x1, τοτε μπορει να μην παει ουτε στο pc.

Δημοσ.

Και να θελατε να το αγορασετε στην Ελλαδα δεν θα μπορειτε να συνδεθειτε! γελανε και οι πετρες!

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/pre-order-xbox-one/disclaimer

Xbox One-Supported Xbox Live Countries

• Australia
  • Austria
  • Belgium
  • Brazil
  • Canada
  • Denmark
  • Finland
  • France
  • Germany
  • Ireland
  • Italy
  • Mexico
  • Netherlands
  • New Zealand
  • Norway
  • Russia
  • Spain
  • Sweden
  • Switzerland
  • United Kingdom
  • United States

Δημοσ.

Και να θελατε να το αγορασετε στην Ελλαδα δεν θα μπορειτε να συνδεθειτε! γελανε και οι πετρες!

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/pre-order-xbox-one/disclaimer

Ε ειναι γελοιοι οι τυποι. Καλα το xbox live δεν επρεπε να ειναι ενιαιο; Οπως με το 360;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...