ultralisk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 αν δεν βγουν ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσουν την μλκια με το DRM τους βλέπω να ψοφάνε πιο γρήγορα και από Wii U
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 το son of rome θα ειναι μονο για xbox one?Κοιτα ρε πουστη που θα αγορασω και τις 2 κονσολες.
alimentas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 πάμφθηνο είναι μωρέ,θα πάρει ο κόσμος 2-3 να έχει χαχαχαχα. είδαμε πόσο καλά τα πήγε και το ps3 στα 599,τρελές πωλήσεις θα κάνει στα 500 ,εδώ θα είμαστε δεν εχει καμια σχεση το αν ειναι παμφθηνο.Μαλλον εσυ κ αλλοι τοσοι δεν εχεται αντιληφθει ακομα σε τι επιπεδα παιζουν οι τιμες,πριν 1,5-2 χρονΙα για να παρεις το 360 με το κινεκτ ηθελες κανα 500αρι κ πανω που εκλεινε ηδη 6 χρονια ζωης.Δηλαδη ποσο περιμενες να στο δωσει???? Τις εντυπωσεις πλεον τις εχει κερδισει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Σονυ αλλα η τιμη στις 2 κονσολες ειναι ΙΔΙΑ,την διαφορα προς στα πανω για το x-box την κανει το κινεκτ,αυτη ειναι η αληθεια τα αλλα ειναι να χoυμε να λεμε. To μονο που μενει πλεον για να ισοφαριστει η τιμη απ την Μικρομαλακη ειναι να βγαλει πακετο με ατοφια την κονσολα χωρις το κινεκτ.
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν εχει καμια σχεση το αν ειναι παμφθηνο.Μαλλον εσυ κ αλλοι τοσοι δεν εχεται αντιληφθει ακομα σε τι επιπεδα παιζουν οι τιμες,πριν 1,5-2 χρονΙα για να παρεις το 360 με το κινεκτ ηθελες κανα 500αρι κ πανω που εκλεινε ηδη 6 χρονια ζωης.Δηλαδη ποσο περιμενες να στο δωσει???? To kinekt πριν 2μιση χρονια οτα πρωτοβγηκε ειχε 320-350 σε bundle με 250 σκληρο το PS3move σε bundle ειχε 270 με 320 σκληρο Απο τα 500 απεχουν πολυ και τα 2 Τις εντυπωσεις πλεον τις εχει κερδισει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Σονυ αλλα η τιμη στις 2 κονσολες ειναι ΙΔΙΑ,την διαφορα προς στα πανω για το x-box την κανει το κινεκτ,αυτη ειναι η αληθεια τα αλλα ειναι να χoυμε να λεμε. Η τιμη δεν ειναι ιδια. Με το PS4 bundle eye εχει 460 εναντι 500. 40 ευρω διαφορα ειναι 40 ευρω. και μη πεις οτι εχει καλυτερα specs το kinect απο το eye, γιατι και το sku του ΠΣ4 εχει καλυτερα specs απο το Χ1 και αυτα μας ενδιαφερουν και οχι οι κινεκτιες. Στο κατω κατω ας το βαζαν optional 100 ευρω και not mandatory.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fA4Rqn1HaNs 1
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν εχει καμια σχεση το αν ειναι παμφθηνο.Μαλλον εσυ κ αλλοι τοσοι δεν εχεται αντιληφθει ακομα σε τι επιπεδα παιζουν οι τιμες,πριν 1,5-2 χρονΙα για να παρεις το 360 με το κινεκτ ηθελες κανα 500αρι κ πανω που εκλεινε ηδη 6 χρονια ζωης.Δηλαδη ποσο περιμενες να στο δωσει???? Τις εντυπωσεις πλεον τις εχει κερδισει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η Σονυ αλλα η τιμη στις 2 κονσολες ειναι ΙΔΙΑ,την διαφορα προς στα πανω για το x-box την κανει το κινεκτ,αυτη ειναι η αληθεια τα αλλα ειναι να χoυμε να λεμε. To μονο που μενει πλεον για να ισοφαριστει η τιμη απ την Μικρομαλακη ειναι να βγαλει πακετο με ατοφια την κονσολα χωρις το κινεκτ. Που την είδες την ίδια τιμή? Το PS Eye θα κοστίζει 60 ευρώ. Επίσης το PS4 έχει δυνατότερο hardware. Ακόμα σου μπλοκάρει μεταχειρισμένα και σου επιβάλλει να είσαι συνεχώς online. Συμπέρασμα? το X1 ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ακριβό.
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 To μονο που μενει πλεον για να ισοφαριστει η τιμη απ την Μικρομαλακη ειναι να βγαλει πακετο με ατοφια την κονσολα χωρις το κινεκτ. τιτανοτεραστια κωλοτουμπα. Οπως εχει δηλωσει για να λειτουργησει το Χ κουτι πρεπει να ειναι always connected με κινεκτ. XBOX ON ειπαμε Απλα ξεχνα το. 1
alimentas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εγω οταν πρωτοβγηκε το κινεκτ θυμαμε να εκανε γυρω στο 150αρι μονο του,επισης θυμαμε την κονσολα με με τον καλο σκληρο κοντα στο 300αρι,μπορει να θυμαμε κ λαθος. Επισης ποιο eye μπροστα στο κινεκτ το eye θυμιζει απλη webcam,η διαφορα τιμης των 2 ειναι ελαχιστη για την διαφορα των 2 συσκευων. Τελος παντων,εμενα το θεμα μου ηταν η τιμη κ πως γινεται να θεωρητε ακριβη,οπως κ να το κανεις μιλαμε για την νεα γενια.Ακομα κ μετα ελατωματα του χβοχ(που θα τα δουμε στην πραξη κατα ποσο θα ισχυουν κ οχι σε θεωρητικο επιπεδο) μαζι με το κινεκτ δηλαδη ποσο περιμενατε εσεις οτι θα το εδινε η microsoft???Εμενα δεν μου κανε την παραμικρη εντυπωση η τιμη,να πω την αληθει κ λιγο ποιο πανω περιμενα Εγω παντως την πορτα μου δεν την κλινω στο χβοχ,σκοπευω ν αρμεξω το σκυλο το 360 μου αλλο 1,5 χρονο τουλαχιστον.Μεχρι τοτε η μικρομαλακη μπορει ν χει βαρεσει διαλυση με τον one κ να το δινει κανα 200αρι με τα παντα μεσα.Aν ηταν ν αγορασω τωρα τωρα θα πηγαινα στο ps4 χωρις δευτερη σκεψη
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εγω οταν πρωτοβγηκε το κινεκτ θυμαμε να εκανε γυρω στο 150αρι μονο του,επισης θυμαμε την κονσολα με με τον καλο σκληρο κοντα στο 300αρι,μπορει να θυμαμε κ λαθος. Επισης ποιο eye μπροστα στο κινεκτ το eye θυμιζει απλη webcam,η διαφορα τιμης των 2 ειναι ελαχιστη για την διαφορα των 2 συσκευων. Τελος παντων,εμενα το θεμα μου ηταν η τιμη κ πως γινεται να θεωρητε ακριβη,οπως κ να το κανεις μιλαμε για την νεα γενια.Ακομα κ μετα ελατωματα του χβοχ(που θα τα δουμε στην πραξη κατα ποσο θα ισχυουν κ οχι σε θεωρητικο επιπεδο) μαζι με το κινεκτ δηλαδη ποσο περιμενατε εσεις οτι θα το εδινε η microsoft???Εμενα δεν μου κανε την παραμικρη εντυπωση η τιμη,να πω την αληθει κ λιγο ποιο πανω περιμενα Εγω παντως την πορτα μου δεν την κλινω στο χβοχ,σκοπευω ν αρμεξω το σκυλο το 360 μου αλλο 1,5 χρονο τουλαχιστον.Μεχρι τοτε η μικρομαλακη μπορει ν χει βαρεσει διαλυση με τον one κ να το δινει κανα 200αρι με τα παντα μεσα.Aν ηταν ν αγορασω τωρα τωρα θα πηγαινα στο ps4 χωρις δευτερη σκεψη H τιμή αν σταθεί μόνη της μπορεί να έχει κάποια βάση. Το θέμα είναι πως από τη στιγμή που το PS4 θα κυκλοφορήσει στα 399€, το Χ1 φαίνεται (και δίκαια) πανάκριβο. 1
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Λογικά για να πάει εκεί πάνω η τιμή, ή το Kinect πρέπει να στοιχίζει από μόνο του 150 ευρώ, ή όντως έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα στην ESRAM.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 *Η συνδρομή στο plus είναι λογική και θα συμφωνήσω μαζί σου, , αυτά όμως να τα βλέπουν οι ιδιοι που επι χρόνια εθαβαν το live. * Πως μπορεις και τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ρε συ. Πληρωνεις στην MS για να παιξεις online πληρωνεις στην sony για να παιξεις online + 50 παιχνιδια δικα σου(ως συνδρομητης) πανω κατω στην ιδια τιμη.
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ε όχι και να λέμε και ευχαριστώ PDS , και η Microsoft έχει ανακοινώσει δωρεάν games ήδη έδωσαν FABLE 3. εγώ απλά το ανάφερα για όλους όσους έλεγαν ότι η MS μας στερεί το δικαίωμα να παίζουμε δωρεάν online.
mtzs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ε όχι και να λέμε και ευχαριστώ PDS , και η Microsoft έχει ανακοινώσει δωρεάν games ήδη έδωσαν FABLE 3. Μη ξεχασεις να την ευχαριστησεις. Ποτε το εκανε; τωρα για να σωσει τη παρτιδα (που δεν σωνεται) η να σου χρυσωσει το χαπι; Οι αλλοι εχουν δωσει 100 τιτλους εως τωρα απο την αρχη του Plus. 8 χρονια σε εχει ξεζουμισει και σου δινει ΑΕΡΑ, παρτο χαμπαρι.
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μη ξεχασεις να την ευχαριστησεις. Ποτε το εκανε; τωρα για να σωσει τη παρτιδα (που δεν σωνεται) η να σου χρυσωσει το χαπι; Οι αλλοι εχουν δωσει 100+ τιτλους εως τωρα. 8 χρονια σε εχει ξεζουμισει και σου δινει ΑΕΡΑ, παρτο χαμπαρι. πάει όμως το free online φίλε, πέταξε...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ε όχι και να λέμε και ευχαριστώ PDS , και η Microsoft έχει ανακοινώσει δωρεάν games ήδη έδωσαν FABLE 3. εγώ απλά το ανάφερα για όλους όσους έλεγαν ότι η MS μας στερεί το δικαίωμα να παίζουμε δωρεάν online. Kαταρχην το εκανε τωρα και παλι οχι καλα. Μονο για το 360 και αρχαια games. Σου δινουν 2 games Oι αλλοι σου δινουν 3 τον μηνα για ps3 και το τελευταιο ηταν το uncharted3. Aλλα θα συνεχιστει και στο ps4 αυτο.Yπαρχει ήδη στο vita. ps3,vita,ps4 στην ιδια τιμη. Δλδ 6 παιχνιδια τον μηνα=πανω απο 70 παιχνιδια τον χρονο αν βαλεις και τις instant collections. Καμια συγκριση. Τεσπα οπως το βλεπει ο καθενας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις