Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρά τώρα blue panther καλύτερα κρύψου αυτές τις μέρες να πέσουν λίγο οι τόνοι, γιατί θα σε πάρουν στο ψιλό. η ms για μένα είχε καλύτερη conference έδειξε περισσότερα και πιο ενδιαφέρουσα games αλλα την πάτησε στο οτι τα λανσάρει σε φόλα κονσόλα. το xbox one έχει πεθάνει πριν καν βγει, και κάποιοι κράζανε που λέμε οτι πέθανε το wii u σε 6 μήνες, εδώ έχεις dead man walking 6 μήνες πριν την κυκλοφορία του....

• Like 6
Δημοσ.

Blue Panther σοβαρα αυτα μην τα πεις πιο εξω,εκτος αμα τρολαρεις.. Δλδ οποιο κονσολα δεν εχει kinect ειναι αυτοματα κατωτερη?? Kανενας σοβαρο gamer δεν τον ενδιαφερει το kinect.. Η συνδρομη ειναι 10€ ακριβοτερη,το χρονο (!) μιλα παντα, αν οντως ισχυουν αυτα εννοειται λοιπον πως ειναι ΒΑΣΙΚΟΣ λογος καποιος να προτιμήσει το Xbox εναντι του Ps4,τι να λεμε τωρα.. Μαλλον δεν θα ακουσες καο τα bonus που παιρνεις + παιχνιδι στην αγορα του PS+.. Σιγουρα θα βγαλει καποια στιγμη η MS bundle χωρις kinect μεσα αλλιως οι πωλησεις θα πατωσουν.. Και εξυπνα η σονυ δεν ειχε μεσα το EYE διοτι δεν απευθυνοτανε στο 10% του αγοραστων που τους ενδιαφερει αυτη η τεχνολογια...

• Like 1
Δημοσ.

Skanjos, νομίζω να κάνουμε λίγη υπομονή και νομίζω μας περιμένουν ακόμη πολλές εκπλήξεις μέχρι το Νοέμβριο. 

Καταρχάς καταρρίφθηκε η μια άποψη ότι το ONE δεν έχει games και είναι μόνο TV κτλ. Όπως επίσης και η άλλη ότι είναι κακάσχημο, ενώ το PS4 την ίδια στιγμή μοιάζει με διπλό PS2 SLIM. 

Όπως έχω ξαναπεί είναι πάρα πολύ θετικό ότι η SONY έχει χειριστεί άψογα το θέμα με τα μεταχειρισμένα όπως και αυτό με το always online. Σίγουρα αυτό θα έχει προβληματίσει απίστευτα τους ανθρώπους του XBOX , εκτός αν όντως ζουν σε άλλο πλανήτη. Περιμένω  ευχάριστα νέα πριν το launch της κονσόλας. 

Κάτι τελευταίο, δεν βλέπω κάποιον να αναφέρεται στο multiplayer του PS4 , που γίνεται πλέον συνδρομητικό...

Δημοσ.

Και επίσημα το ps4 θα είναι region free και ο σκληρός θα αφαιρείται.

το λογικο δηλαδη....

Όπως έχω ξαναπεί είναι πάρα πολύ θετικό ότι η SONY έχει χειριστεί άψογα το θέμα με τα μεταχειρισμένα όπως και αυτό με το always online. Σίγουρα αυτό θα έχει προβληματίσει απίστευτα τους ανθρώπους του XBOX , εκτός αν όντως ζουν σε άλλο πλανήτη. Περιμένω  ευχάριστα νέα πριν το launch της κονσόλας.

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....

Δημοσ.

Ρε Αναμένε, σοβαρά τώρα; Μετά από όλα αυτά και ακόμα σκέφτεσαι να πάρεις πρώτα Χ1; Και που σκέφτεσαι να το πάρεις μόνο (κι ας είναι για κάτι που συμφωνώ μαζί σου, το χειριστήριο φαίνεται καλύτερο) είναι ακραίο για μένα. Και κοστίζει παραπάνω, και δε σου ανήκει ούτε η κονσόλα ούτε τα παιχνίδια της, και πληρώνεις για το Live χωρίς να σου δίνει τίποτα παραπάνω (λιγότερα σου δίνει, βασικά, γιατί εκτός ΗΠΑ κι άντε UK αργότερα δε θα υπάρχει διαθέσιμη καμία από τις υπηρεσίες που θα έχει). Τόσο κόλλημα πια; 

Οσο για το ότι το multiplayer έγινε Plus only, εγώ το περίμενα και το βρίσκω πολύ λογικό. Από πέρυσι εγώ έλεγα ότι αν δε θέλει κανείς οπωσδήποτε να κρατήσει την κονσόλα του με cfw - που και γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος πλέον ποιος ο λόγος - δεν υπάρχει λόγος να μην έχει κανείς plus συνδρομή με τόσα που προσφέρει για τέτοια τιμή. Τι θέλεις να κάνουμε δηλαδή; Να κράξουμε για κάτι καλό που γίνεται καλύτερο;

• Like 1
Δημοσ.

οι τιμες παντως ειναι ιδιες με του ps3,απλα το ενα δεν εχει kinect στο πακετο.τεσπα το ps4 φαινετε καλυτερο και μτχ free.

Παντως επαθα πλακα με αυτο το παιχνιδι

Ryse: Son of Rome

Δημοσ.

Προσωπικά και για να είμαι δίκαιος δεν με επηρεάζουν καθόλου όλα αυτά περί drm κτλ γιατί ουδέποτε νοικιασα game, και την κονσόλα την έχω πάντα online. Δεν παύει πάντως να είναι αδικία για τους υπόλοιπους gamers, και φυσικά αυτό το δικαίωμα της ιδιοκτησίας που τίθεται υπό αμφισβήτηση πλέον.

Δεν αλλάζω με τίποτα το μοχλό, το kinect αν και είναι πολύ casual έχει προσφέρει πολλές ωρες διασκέδασης στην παρέα, και φυσικά το εξαιρετικό XBOX live που με ένα σωρό φιλαράκια παιζουμε καθημερινά.

*Η συνδρομή στο plus είναι λογική και θα συμφωνήσω μαζί σου, , αυτά όμως να τα βλέπουν οι ιδιοι που επι χρόνια εθαβαν το live. *

Δημοσ.

Κοίτα, κι εγώ στο 95% των περιπτώσεων online τις έχω τις κονσόλες πάντα. Το θέμα πως η κονσόλα, το Χ1, είναι άχρηστη χωρίς ίντερνετ. Συν ότι κονσόλα και παιχνίδια έχουν ημερομηνία λήξης με αυτό το σύστημα, πράγμα που θέτει πολλά ζητήμα, τόσο σε επίπεδο δικαιωμάτων όσο και σε επίπεδο διατήρησης ιστορικού αρχείου. Δεν είναι μόνο το νοίκιασμα και τα μεταχειρισμένα το θέμα, αυτό εννοώ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...