theo58 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Πολλα ωραια πραγματα, ειδικα απο γραφικα χαρηκε το ματι σου σε πολλα σημεια. Αλλα ακομα δεν θα μαθαμε τι παιζει με DRM και used games. Οπως περιμεναμε δλδ. Η τιμη ειναι η ανωτερη που περιμενα. Πικρη θα λεγα ομως τωρα που ειναι πραγματικοτητα. Οσο για τα παιχνιδια... ωραιο φαινεται το RYSE αλλα φαινεται οτι θα ξεπερναει σε QTE και το GOW. Ωραιο το Forza (αδιαφορο θα λεγα το autopilot που μαθαινει απο σενα). Το BF4 μ αρεσε ενω γενικα δεν παιζω FPS. Το Quantum Break δεν πολυ καταλαβα τι ειναι ακριβως, αλλα φαινεται κι αυτο πολυ ωραιο. Τελος, ο ανταγωνισμος με το PS+ εφερε και τα 2 παιχνιδια που δινει πλεον το live. Υ.Γ. Πολυ ενθαρυντικο για την νεα γενια, που ολα τα games του X1 τρεχουν στα 60FPS.
johnnyman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 4 ξημερωματα ευχαριστω φιλε αλλα που ειναι πολυ αργα...
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Πολλά και καλά παιχνίδια (τουλάχιστον έτσι φαίνονται) η MS πάντως. Τσάμπα τα meme που φτίαχτηκαν.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Skanjos δεν σου ηρθε οπως το περιμενες για να κραξεις αλλα η παρουσιαση ηταν αψογη....μακραν η καλυτερη απο οσες εχω δει μεχρι τωρα. Τα θεματα της κονσολας με τα drm δεν εχουν καμμια σχεση με τη παρουσιαση που αφορουσε τα παιχνιδια και μονο...οσο για τη τιμη σιγουρα ειναι υψηλη αλλα απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο πακετο και ο ηλεκτρονικος χαφιες ειναι λογικη.
The_Sheep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ryse: Ενα απο τα παιχνιδια που παντα ηθελα. Ρωμαιος στρατιωτης , με ασπιδα, gore ,hack and slash , και ειπε ο dev οτι για λογους χρονου στο demo τα qte βγαιναν μετα απο 2 χτυπηματα, δεν θα ειναι ετσι στο παιχνιδι Dead Rising 3 . WOW δεν το περιμενα, φανταζει το perfect ζομπι παιχνιδι . PGR 5 ok ξεραμε τι θα δουμε ΤΙΤΑΝFALL. Στην αρχη ημουν ...οοοκκκκ...με το που ειδα gameplay.... !!!! Freerun +Fps + Mech =Good news Απορω με ΤΙΤΑΝ και ΒF4 ποιος θα παιξει COD? Killer Insict YEAH BABY Panzer Dragon sequel !!! Quantum :Δεν εχω παρει πρεφα ακομα τι ειδους παιχνιδι ειναι Ολα αυτα αποκλειστικα ! 500 Ευρω?!! Ακριβο. Η καλυτερη Ε3 conference εδω και πολλα χρονια. Να δουμε τι θα πει και η SONY 1
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Και της Sony λογικα καλη θα ειναι...και ετσι εξηγειται γιατι η κακομοιρα η Ninty δεν μπηκε καν στο κοπο να κανει εστω μια υποτυπωδη παρουσιαση.
f1vettel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το οτι η MS σημερα εδειξε παιχνιδαρες δε σημαινει οτι θα τρεξουμε να αγορασουμε-νοικιασουμε την κονσολα της.Τα γελοια DRM παραμενουν και τα ωραια παιχνιδια δεν πρεπει να αλλαξουν την γνωμη μας. Το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι αφου ειδαν τα παιχνιδια θα τρεξουν να το αγορασουν-νοικιασουν. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Skanjos δεν σου ηρθε οπως το περιμενες για να κραξεις αλλα η παρουσιαση ηταν αψογη....μακραν η καλυτερη απο οσες εχω δει μεχρι τωρα. H πρωτη της φετινης Ε3 ηταν Κατα τα αλλα καλη η Conference.Αλλα απο exclusives λιγα μου αρεσαν και κανενα δεν θα με εκανε να αγορασω την κονσολα.(σιγουρα αν το sequel του PD γινοταν PDS2) Απο κει και περα με αυτα τα πρωτα παιχνιδια,ειναι πολυ καλη επιλογη το one,ως gaming συσκευη χωρις συγκρισεις με ανταγωνισμο,(βαζοντας στην ακρη και τα υπολοιπα βεβαια που ακουμε τοσες μερες)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Απο οσες εχω δει συνολικα ολα αυτα τα χρονια fanboy....
Darthvader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το αστείο είναι ότι όλοι κράζετε για τη τιμή του Xbox one τη στιγμή που το ανασχεδιασμένο xbox 360 250 gb θα έχει 300 δολάρια.... The redesigned Xbox 360 is available in the same value-packed editions for the same great prices as the existing console – $199.99 US estimated retail price (ERP) for the 4 GB console, $299.99 US ERP for the 250 GB edition and $299.99 US ERP for the 4 GB Kinect Bundle. Λογική είναι η τιμή του Xbox one (λογω kinect...) ,πολύ καλη παρουσίαση και ωραία games!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Απο οσες εχω δει συνολικα ολα αυτα τα χρονια fanboy.... Ρε αγορι μου γιατι προκαλεις? Ειπα κατι για να προκαλεσεις?emoticon εβαλα.. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.(που ηταν και θετικη για την κονσολα) Αντε με τους κολλημενους,εδω μεσα που θα με πεις και fanboy... Η καλυτερη ολων των εποχων ηταν ρε. :D Αλλωστε το ποστ σου για την ''εκπληκτικη'' πρωτη παρουσιαση του one ακομα υπαρχει.Αλλο που τα αλλαξες μετα... Θα γελαγαν και οι πετρες αν συνεχιζες να το υποστηριζεις. ΥΓ.Τα ban γιατι τα εχουμε?
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 PGR 5 ok ξεραμε τι θα δουμε Αυτό πού το είδες;;; Δύο σχόλια, βάσει των σχολίων που διαβάζω εδώ. Πρώτον - και κυριότερο - τα δύο δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα θα είναι μέχρι την κυκλοφορία του Χ1, όχι από εδώ και πέρα. Και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι παιχνίδια που έχουν βγει 5-6 χρόνια πριν και πιθανότατα τα έχουν όλοι. Μας δουλεύουν δλδ, δίνουν δωρεάν AC 2 και Halo 3 (που τα βρίσκεις με 5 ευρώ) και θα χαρεί ποιος ακριβώς; Δεύτερον, απ' όσο κατάλαβα σχετικά με το "cloud" στο Forza 5, δεν τρέχει στη θέση σου όταν δεν παίζεις. Συγκεντρώνει δεδομένα για το πώς τρέχει ο καθένας όταν παίζει και μετά στο single player οι αντίπαλοι δεν είναι AIs με την παραδοσιακή έννοια, αλλά βασισμένοι σε αυτά τα δεδομένα, ώστε να είναι πιο αληθοφανείς. Αυτό, αν λειτουργεί και δεν είναι φανφάρες, εγώ ως καλό το βλέπω. Η ξύλινη ΑΙ στα racing games ήταν πάντα πρόβλημα. Κατά τ' άλλα, με 4 εξαιρέσεις, αδιάφορα μου φάνηκαν τα παιχνίδια (ή ανύπαρκτα, μ' αρέσει που έτρεχαν και "in engine", έξυπνη φρεασεολογία πάντα). Το ένα είναι για 360 (Curse of Brotherhood), το άλλο πιθανότατα θα το δούμε και σε PC (Quantum Break), το άλλο θα βγει παντού (Witcher 3) και ο τύπος μου φάνηκε να έχει ένα ύφος "τι μαλακίες με έχουν βάλει και λέω" και το 4ο θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δε θα το παίξω ποτέ (Forza 5), γιατί 500 ευρώ για ενοικίαση κονσόλας συν ενοικίαση παιχνιδιών συν το Gold δε δίνω. Μένει να δούμε αν η Σώνει θα σώσει την κατάσταση. 1
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Metal Gear Solid V: Το είδα, εντυπωσιακά γραφικά και θέλω οπωσδήποτε να παίξω και κάποια από τα προηγούμενα. Ryse: Πολύ QTE που με χάλασε. Μου αρέσει όμως πολύ το setting του και τα γραφικά του πανέμορφα (και η μουσική επίσης). Killer Instinct: Fighting, άρα αδιάφορο Sunset Overdrive: Insomniac? Seriously? Μου άρεσε πολύ ο τίτλος από αυτό που είδα. Forza 5: Ο λόγος που θα ξαναρχίσω να παίζω racing games Minecraft: Αν δεν παίξω το 1ο, ψιλοαδιάφορο Quantum Break: Αυτό με την σειρά που παίζει παράλληλα δεν μου πολυάρεσε αλλά περιμένω να μάθω περισσότερα. Dead Rising 3: Μου άρεσε πάρα πολύ το demo. Φάνηκε αρκετά survival και μου φαίνεται αρκετά διαφορετικό από video που έχω δει στα προηγούμενα. Battlefield 4: Πανέμορφο παιχνίδι με 60fps σε κονσόλα. Just perfect! Black Tusk's Project: Αδιάφορο αυτό που είδα. Halo: Εντυπωσιακό το trailer αλλά ακόμα προσπαθώ να χωνέψω το σκέτο όνομα. TitanFall: Ενδιαφέρον multiplayer παιχνίδι που αν είναι f2p θα του ρίξω σίγουρα μια ματιά.
ADHD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλή conference, πολλά games και ελάχιστο kinect. Δυστυχώς η τιμή είναι υψηλή(Αναμενόμενο) και κανένα exclusive δεν με εντυπωσίασε πολύ πέραν του Quantum Break, το υπόλοιπα μπορούμε να τα παίξουμε και αλλού.. Πάντως γενικά ήταν από τις καλές conference που έχω δει τόσα χρόνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις