papeipa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα parties ειναι μια χαρα οπως και τα Notifications....Λιωνουμε καθημερινα Titanfall , Mortal και fh2 απροβληματιστα.
kostiger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Eμενα δεν μου ανανεωνει achievements απο χθες το βραδυ, ενω ολα τα τεστ μου δειχνουν οτι δεν υπαρχει προβλημα με το ιντερνετ. Ουτε στο store με βαζει.
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παιδια χρειαζομαι βοηθεια οταν πηρα το xbox one στις αρχικες ρυθμισεις που κανεις πριν ανοιξει δε ρυθμισα σωστα την οθονη και χανονται καποια γραμματα σε μερικα παιχνιδια.κραταω παρατεταμενα το κουμπι της κονσολας μηπως με βγαλει σαυτες τις ρυθμισεις αλλα δεν.ξερει κανεις πως να παω εκει
mikele13- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 παιδια χρειαζομαι βοηθεια οταν πηρα το xbox one στις αρχικες ρυθμισεις που κανεις πριν ανοιξει δε ρυθμισα σωστα την οθονη και χανονται καποια γραμματα σε μερικα παιχνιδια.κραταω παρατεταμενα το κουμπι της κονσολας μηπως με βγαλει σαυτες τις ρυθμισεις αλλα δεν.ξερει κανεις πως να παω εκει -Go to my games and apps -Go to settings -Calibrate HDTV It's one of the options when you calibrate your TV
nikosm10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τα parties ειναι μια χαρα οπως και τα Notifications....Λιωνουμε καθημερινα Titanfall , Mortal και fh2 απροβληματιστα. Να κάνουμε κάνα party για titanfall....και δεν μπορώ να βρω Έλληνα εκεί μέσα.... 2
tsakitsan95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Να κάνουμε κάνα party για titanfall....και δεν μπορώ να βρω Έλληνα εκεί μέσα....Για κανα titan καντε αδδ tsaki95 1
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 -Go to my games and apps -Go to settings -Calibrate HDTV It's one of the options when you calibrate your TV δυστηχως δεν εγινε κατι
green_beret Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε στο τηλεκοντρόλ σου κάπου έχει επιλογή για wide tv ή κανονική ή προσαρμογή... Λογικά οταν το βάλεις στο wide θα βλέπεις σωστά...
athanasiou2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για το ενδιαφερον αυτο ηταν τελικα ρυθμιση απο το τηλεκοντρολ
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Site: Dark Souls Xbox One Backwards Compatibility Listed on Xbox Marketplace Νταξ αυτό και μερικά ακόμα ήταν απ τα παιχνίδια που περίμενα περισσότερο απ όλα να μπουν στο bc. Ειδικά αυτή τη περίοδο που ξίνισα λίγο με τα πρώτα δείγματα του ds3 αυτή θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση να ξαναπιαστώ με το αγαπημένο μου soul game, που απ ότι φαίνεται θα παίζω για καιρό ακόμα... Το κερασάκι στη τούρτα βέβαια είναι και για όσους δεν έχουν ακόμα το 1 θα το πάρουν δωρεάν μαζί με το 3 εφόσον έχουν κάνει προ παραγγελία την ψηφιακή μορφή του παιχνιδιού στο one. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Site: Dark Souls Xbox One Backwards Compatibility Listed on Xbox Marketplace Νταξ αυτό και μερικά ακόμα ήταν απ τα παιχνίδια που περίμενα περισσότερο απ όλα να μπουν στο bc. Ειδικά αυτή τη περίοδο που ξίνισα λίγο με τα πρώτα δείγματα του ds3 αυτή θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση να ξαναπιαστώ με το αγαπημένο μου soul game, που απ ότι φαίνεται θα παίζω για καιρό ακόμα... Το κερασάκι στη τούρτα βέβαια είναι και για όσους δεν έχουν ακόμα το 1 θα το πάρουν δωρεάν μαζί με το 3 εφόσον έχουν κάνει προ παραγγελία την ψηφιακή μορφή του παιχνιδιού στο one. Την κανονικη εκδοση ομως ή την Prepare to die edition αυτο δεν ειδα να το γραφουν καπου.
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Την κανονικη εκδοση ομως ή την Prepare to die edition αυτο δεν ειδα να το γραφουν καπου. Κατά πάσα πιθανότητα την κανονική. Δεν υπάρχει η prepare to die edition για αγορά σε ψηφιακή μορφή απ ότι βλέπω http://marketplace.xbox.com/en-US/Search?query=dark%20souls
isspro98 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 πηγα σημερα σε ενα μεγαλο video club της περιοχης μου. λοιπον. εχει παρα πολλα games για ps3-xbox360, αρκετα για ps4 κυριως τα ποιο "διασημα" και ΚΑΝΕΝΑ για Xbox One. καταληγω στο συμπερασμα οτι εχετε δικιο οσοι εχουν αναφερει οτι υπαρχει ελλειψη και μη ενδιαφερον στην Ελλαδα για Xbox One…τελικα ειναι ενας λογος μεγαλος ωστε καποιος να στραφει στο Ps4. οπως εχω ξαναπει ειχα αγορασει Ps4 και Xbox One και πουλησα το Ps4..μετα απο καιρο βλεπω οτι τελικα το PS4 ειναι ποιο "βολικο¨ σε πολλα…με την πρωτη ευκαιρια θα το ξαναπαρω αφου πεσει η τιμη σε κανα 299 παλι...
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 πηγα σημερα σε ενα μεγαλο video club της περιοχης μου. λοιπον. εχει παρα πολλα games για ps3-xbox360, αρκετα για ps4 κυριως τα ποιο "διασημα" και ΚΑΝΕΝΑ για Xbox One. καταληγω στο συμπερασμα οτι εχετε δικιο οσοι εχουν αναφερει οτι υπαρχει ελλειψη και μη ενδιαφερον στην Ελλαδα για Xbox One…τελικα ειναι ενας λογος μεγαλος ωστε καποιος να στραφει στο Ps4. οπως εχω ξαναπει ειχα αγορασει Ps4 και Xbox One και πουλησα το Ps4..μετα απο καιρο βλεπω οτι τελικα το PS4 ειναι ποιο "βολικο¨ σε πολλα…με την πρωτη ευκαιρια θα το ξαναπαρω αφου πεσει η τιμη σε κανα 299 παλι... Πάντως να πω την αμαρτία μου δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που μένει απορημένος κάθε φορά που διαβάζει για ενοικιάσεις παιχνιδιών. Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιους gamers απευθύνονται. Σε αυτούς που θέλουν να πάρουν το game και να το κάνουν ένα speedrun να τελειώνουν ή σε αυτούς που θέλουν απλά να το δοκιμάσουν? Για τους πρώτους ίσως μάλλον αξίζει, για τους δεύτερους υπάρχουν και τα demos και οι beta εκδόσεις. Πάντως ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια μου και τις ώρες που έχω γράψει σε αυτά (και να φανταστεί κανείς δεν είμαι κανένας που πάει για 100% στα achievements) παρατηρώ ότι σίγουρα θα μου έβγαιναν πολύ ακριβότερα αν τα νοίκιαζα απ ότι τα αγόρασα. Η συμβουλή μου είναι καλύτερα να ψάχνει κανείς προσφορές να πληρώνει λίγα παραπάνω αλλά σε βάθος χρόνου να βγαίνει κερδισμένος παρά να νοικιάζει. Βέβαια υπάρχουν και τα κινηματογραφικά παιχνίδια, και το ps έχει την τιμητική του σε αυτά (The Order, Until Dawn etc) που δεν ξέρω αν αξίζουν κάτι παραπάνω από μια ενοικίαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις