Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αλλά εκτός του ότι δεν δεξοκλίκαρε πάνω στο φλασάκι, δε μας λέει και ποιά συσκευή είναι...

παιδιά έκανα ότι μου είπατε.

Βρήκα τη διαχείριση δίσκων, με δεξί κλικ άλλαξα το γράμμα αλλά και πάλι δε μου το εμφανίζει στις συσκευές.

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

...αν λοιπόν, έχεις, απλά τρέξε το Active File Recovery. Aν το φλασάκι φαίνεται στη λίστα δίσκων του, επίλεξέ το, και πάτα το "Super Scan" κουμπάκι και περίμενε αποτελέσματα.

Αν ΔΕΝ φαίνεται στη λίστα δίσκων, χαιρέτα τους τον πλάτανο των αρχείων.

Δημοσ.

...αν λοιπόν, έχεις, απλά τρέξε το Active File Recovery. Aν το φλασάκι φαίνεται στη λίστα δίσκων του, επίλεξέ το, και πάτα το "Super Scan" κουμπάκι και περίμενε αποτελέσματα.

Αν ΔΕΝ φαίνεται στη λίστα δίσκων, χαιρέτα τους τον πλάτανο των αρχείων.

Τρέχω το Active File Recovery, βλέπει το φλασάκι με την επωνυμία του(Η) αλλά βγάζει την ένδειξη "not ready".

Βάζω το super scan αλλά μου κάνει ανάλυση μόνο τους δίσκους του υπολογιστή.

Δημοσ.

Το θαύμα έγινε:

αφού το πείραξα, το φύσηξα, το άνοιξα, έβγαλα τα πλαστικά του έβαλα μόνο το τσιπ μέσα εμφανίστηκε στις μονάδες αποθήκευσης ως τόμος F:

Το πρώτο πράγμα που έκανα έσωσα τα αρχεία με Active File Recovery διότι μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση μόλις πατώ το άνοιγμα:

http://imageshack.us/photo/my-images/515/flasaki.jpg/

Τι κάνω τώρα για να σώσω και το φλασάκι? Διαμόρφωση όπως μου ζητάει?

Δημοσ.

Χα, μάλιστα......

Ξεπέρασες κι εμάς τους "ειδικούς"...(μη χέσω). Ωραίος...

(...προσωπικά ούτε που θα μου ερχόταν απ' το μυαλό να προτείνω κάτι τέτοιο...και μου φαίνεται και κουλό που έτσι δούλεψε κι όλας! Αλλά τί να λέμε τώρα αφού πήρες τ' αρχεία σου...Ούτε του παπά μην το πεις!)

Όσο για το "παρακάτω", ε ναι, διαμόρφωση του κάνεις. Μην του βάζεις όμως, για κάποιο διάστημα έστω, αρχεία ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ. Τσέκαρέ το με αρχεία που έχεις κι αλλού να δεις συμπεριφορά.

Δημοσ.

Για να κλείσω το θέμα(αφού το έκανα διαμόρφωση και πάνε όλα μια χαρά) θέλω να ευχαριστήσω όλους που είχαν την καλοσύνη να μου προτείνουν λύσεις.

Επίσης το συμπέρασμα που βγαίνει είναι: ποτέ δε σώζουμε σημαντικά αρχεία σε ένα μόνο μόνο μέσο αποθήκευσης!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...