Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δικη μου την περιπτωση παιδια μεχρι 60 ευρω μπορω να βρω 5.1;

οριστε http://www.skroutz.gr/c/502/pc-headphones.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1+5.1

Γνωμη μου ειναι πως αξιζει να βαλεις +20 ευρω πανω κατω και να πας για τα o-zone ή για τα roccat

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Θες να είναι με μικρόφωνο;;;

2) Το ενδεχόμενο να στα ξαναχαλάσει το σκυλάκι σου το αποκλείεις;;; (Νομίζω πως 60euros είναι πολλά...)

3) Από ποιο μαγαζί σε βολεύει να αγοράσεις περισσότερο;;

4) Γιατί δεν ξαναπαίρνεις τα ίδια;;

Δημοσ.

Ο υπολογιστης σου δεν εχει καρτα ηχου? Αν δεν εχεις καρτα ηχου που να υποστηριζει τετοια λειτουργια τοτε ειναι τσαμπα λεφτα. Μπορεις να παρεις ομως αυτα http://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=206_276&products_id=3049 . Ειναι virtual 7.1 και εχουν στη συσκευασια δικια τους καρτα ηχου. Τη συνδεεις μεσω usb και πανω σε αυτη συνδεεις τα ακουστικα. Τα εχει φιλος μου και ειναι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει ναι, να ειναι με μικροφωνο μιας και παιζω αρκετα Fps (BF3 πχ).

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να εχουν αναλογα με την τιμη τους οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα ηχου και να ειναι surround. Επισης μιας και εχω μια 42αρα στο σαλονι που εχει μονο audio jack καταλαβαινω πως δεν θα εχω surround εκει αλλα και παλι θα δω μεγαλη διαφορα (και δεν θα ενοχλω τους υπολοιπους..).

Με τη λογικη του οτι δεν θα αγορασω ακριβο γιατι θα χαλασει δεν πηγα ποτε. Ισα ισα το ακριβο εχει λιγοτερες πιθανοτητες να χαλασει απο κατι φθηνιαρικο.

Απο Ελλαδα κατα προτιμηση.

Ο υπολογιστης σου δεν εχει καρτα ηχου? Αν δεν εχεις καρτα ηχου που να υποστηριζει τετοια λειτουργια τοτε ειναι τσαμπα λεφτα. Μπορεις να παρεις ομως αυτα http://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=206_276&products_id=3049 . Ειναι virtual 7.1 και εχουν στη συσκευασια δικια τους καρτα ηχου. Τη συνδεεις μεσω usb και πανω σε αυτη συνδεεις τα ακουστικα. Τα εχει φιλος μου και ειναι ευχαριστημενος.

Καρτα ηχου..; Δεν ξερω, ισως εχει η μητρικη ρε συ. Αν εχουν οι υπολοιπες θα εχει και αυτη.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει ναι, να ειναι με μικροφωνο μιας και παιζω αρκετα Fps (BF3 πχ).

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να εχουν αναλογα με την τιμη τους οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα ηχου και να ειναι surround. Επισης μιας και εχω μια 42αρα στο σαλονι που εχει μονο audio jack καταλαβαινω πως δεν θα εχω surround εκει αλλα και παλι θα δω μεγαλη διαφορα (και δεν θα ενοχλω τους υπολοιπους..).

Με τη λογικη του οτι δεν θα αγορασω ακριβο γιατι θα χαλασει δεν πηγα ποτε. Ισα ισα το ακριβο εχει λιγοτερες πιθανοτητες να χαλασει απο κατι φθηνιαρικο.

Απο Ελλαδα κατα προτιμηση.

Καρτα ηχου..; Δεν ξερω, ισως εχει η μητρικη ρε συ. Αν εχουν οι υπολοιπες θα εχει και αυτη.

τοτε μη παρεις αληθινο 5.1 γιατι θα δωσεις λεφτα για το τιποτα ^_^ Τα roccat culo 7.1 που σου εδειξα εχουν δικη τους καρτουλα και θα παιζουν 7.1 (virtual) σιγουρα. Μπορεις και να τα συνδεσεις με την τηλεοραση στο σαλονι σου

Δημοσ.

Ναι, δεν ημουν σαφης μαλλον, συγνωμη :) Μπορεις να τα συνδεσεις στη τηλεοραση απλα σαν ακουστικα χωρις 7.1. Στον υπολογιστη ομως θα συνδεεις τη καρτουλα στο usb και τα ακουστικα στη καρτουλα και θα απολαμβανεις :-D Ειδικα αν παιζεις fps παιχνιδια θα ξετρελαθεις. Τα θεωρω καλυτερη λυση απο το να παρεις πραγματικα 5.1 εφοσον λογω καρτας δεν θα ακουσεις ποτε 5.1 ηχο.

Δημοσ.

Εφυγα για Kulo λοιπον. Και στον στερεοφωνικο ηχο παντως πιστευω πως θα κανει καλη δουλεια. Στον 7.1 μαλλον θα παθω την πλακα μου στο Pc. Να 'σαι καλα φιλε.

Δημοσ.

Εφυγα για Kulo λοιπον. Και στον στερεοφωνικο ηχο παντως πιστευω πως θα κανει καλη δουλεια. Στον 7.1 μαλλον θα παθω την πλακα μου στο Pc. Να 'σαι καλα φιλε.

Αν τα παρεις τελικα ευχομαι να ειναι καλοφορετα και να τα απολαυσεις :-D (υπαρχει και η φ8ηνοτερη εκδοχη τους στα 60 ευρω περιπου αλλα χωρις 7.1 παντως αν τελικα αποφασισεις οτι δεν θελεις 7.1)

Δημοσ.

αφου θα ξοδεψεις τοσα χρηματα παρε ενα ζευγαρι στερεο ακουστικα και κολλα τους πανω ενα μικροφωνο.ειναι η καλυτερη λυση.ολα αυτα τα 5.1,7.1 ειναι ολιγον τι υπερβολικα και δεν εχουν την ποιοτητα απο ενα σετ ακουστικων στερεο.αν κοιταξεις στο νετ θα δεις οτι αυτη η λυση προτεινεται.

αυτον τον καιρο κοιταζω κι εγω για ακουστικα, μιας και παιζουμε το ιδιο παιχνιδι :rolleyes: ,και κατεληξα στα superlux 668b or 681f,σαν πιο οικονομικα και με καλες κριτικες.

υπαρχουν βεβαια και πιο ακριβα οπως μοντελα της akg,beyerdynamic,audiotechnica,sennheiser,αλλα εκει ξεφευγουμε σε τιμες και δεν νομιζω οτι αξιζει κιολας,εκτος και αν εισαι audiophile.

φιλικα

edit:ενα σετ σαν αυτα που λεει ο φιλος silverage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...