ekekakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας παίδες, Ποιά είναι η γνώμη σας για την αγορά που θέλω να κάνω; Να πάρω αυτό το toshiba, ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω ένα i7; Σαν αυτό το TurboX ή αυτό το ACER; Αξίζει αυτή η διαφορά χρημάτων; Ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2012 από ekekakos
fsbmaniac Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ειναι πολυ καλο το toshιba και θα σε καλυψει. Τα αλλα ειναι σιγουρα ποιο δυνατα αλλα οχι ποιο αποκρισημα ισως.Ποιοτικα νομιζω το toshiba ειναι το καλυτερο . Δες αυτονομιες βαρος κτλ. Επισης θα σου προτεινα να κοιταξεις και τα lenovo οπως αυτο που εχει μεταλλικη επιφανεια και κατασκευαστικα ειναιtop το μονο που με χαλαει ειναι το usb 3.0 που δεν εχουν πολλα lenovo κατα τα αλλα ειναι τοπ .Κοιταξε να τα δεις ολα απο κοντα για να αποφασισεις... http://www.skroutz.gr/s/412984/Lenovo-IdeaPad-Z575A-A6-3400M-6GB-750GB.html?keyphrase=Lenovo+IdeaPad+Z575A
Fotis1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παίδες, Ποιά είναι η γνώμη σας για την αγορά που θέλω να κάνω; Να πάρω αυτό το toshiba, ή να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω ένα i7; Σαν αυτό το TurboX ή αυτό το ACER; Αξίζει αυτή η διαφορά χρημάτων; Ευχαριστώ Φίλε μου η δική μου γνώμη είναι να κοιτάξεις προς Acer ο συγκεκριμένος Υ/Π είναι πολύ καλός! Δεν σου πρότεινα TurboX δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα! Σε βάζω στο δείλημα ανάμεσα σε Toshiba και Acer.
ekekakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημά μου είναι οι επεξεργαστές. Αξίζει ο συγκεκριμένος AMD? Ή ένας i5 δυπήρινος είναι καλύτερος. Δεν το συζητάμε ότι ο i7 QUAD είναι καλύτερος, αλλά αξίζει τα παραπάνω 200€;
vaggospat13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου οι amd ειναι σχετικα αδύναμοι στα laptop ο i5 ειναι αρκετα καλυτερος , ποσο μαλλον ο i7. για τη χρηση το θες ;
ekekakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η χρήση του είναι αρκετά βαριά. Αυτή την στιγμή στο laptop μου HP TM2 τρέχουν 170 processes. Έχω πολλά φορτωμένα προγράμματα, παίζω παιχνίδια, γραφω προγράμματα και έχω 3-4 προγράμματα ανοιχτά (VS2010 κα), γι' αυτό ήθελα να πάω σε τετραπήρυνο. Δεν ξέρω ίσως μείνω στο ΗΡ ΤΜ2 που έχω, εκτός και το πουλήσω.
geopolit Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πιστεύω ότι το lenovo είναι η καλύτερη πρόταση σχέση τιμής με απόδοση και ποιότητα κατασκευής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα