KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα...κατεβασα ενα θεμα και ηταν σε μορφη zip..και το αποσυμπιεσα και μου εβγαλε ανα φακελο με κατι αρχεια..πως γινεται να το εγκαταστησω? gtk κατι λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Xωνεις τον φακελο στο /usr/share/themes και επιλεγεις το θεμα με καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλεια πχ gtk-chtheme Eπισης σιγουρεψου οτι εχεις εγκαταστησει και την/τις απαραιτητες engines που μπορει να χρειαζεται το θεμα πχ gtk-engine-murrine , gtk-engine-unico κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 οκ tritona ευχαριστω..θα δοκιμασω και θα σου πω τι εγινε edit: προσπαθησα να παω τον φακελο μεσα στα themes και μου βγαζει σφαλμα..παταω αποκοπη..παω στον φακελο..και δεν λεει επικολληση..προσπαθησα να τον κανω drag μεσα..και μου βγαζει σφαλμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι για όλους τους users, το βάζεις και στο ~/.themes (στο home σου δηλαδή). Για gnome 3, πολύ βολικό για να αλλάζεις θέματα είναι το gnome-tweak-tool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω gnome3 εχω gnome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 βγάζει σφάλμα γιατί εκεί μέσα μπορεί να γράψει μόνο ο root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ααα την βαψαμε δηλαδη..πηγα στον λογαριασμο και λεει οτι ειμαι διαχειριστης..αλλα παλι τα ιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 συνήθως πετάς το zip μέσα στο παράθυρο που αλλάζει θέματα/wallpaper και τέλος. αλλιώς αυτό που είπε ο tolis. το τρίτο που είναι λίγο επικίνδυνο: sudo nautilus και μπαίνεις ως root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bendersteed Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το τρίτο που είναι λίγο επικίνδυνο: sudo nautilus και μπαίνεις ως root. Το προτιμότερο είναι αυτό που είπε ο tolis_01, για να μη γράφεις στο root partition. Αν όμως θες πιο ενδεδειγμένη έναρξη του nautilus ως χρήστης root είναι η εντολή gksu nautilus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ubuntu έχεις; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο. How to install themes in GNOME Shell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γιατι περιπλεκετε ασκοπα τα πραγματα? Εχεις εναν χρηστη, το βαζεις στο /home/user/.themes και τερμα. Εχεις πολλους και θες να ειναι διαθεσιμο για ολλους, το βαζεις στο /usr/share/themes, ανοιγοντας το φακελο με δικαιωματα root. Αυτο που πρεπει να φροντησεις ειναι η δομη φακελων και υποφακελων να ειναι ετσι (εστω ενα θεμα με ονομα mitsos, που ειναι σετ για gtk2, gtk3, gnome-shell κλπ) - mitsos -- gtk-2.0 -- gtk-3.0 -- gnome-shell -- metacity-1 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 οκ jim θα το ξανακοιταξω..να σε ρωτησω κατι αλλο...εβαλα linux mint debian xfce..αλλα για καποοιον λογο δεν εκανε καποια update και κολλουσανε..και σκεφτομαι να βαλω το κανονικο το linux mint gnome 12..να βαλω αυτο η να βαλω lubuntu? ποιο ειναι πιο σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα