mrbictor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Συμβαίνει σε κανέναν από δω κατι παρόμοιο; Παρατηρείται κυρίως σε Ryzen/Win 11. Σε εμένα συμβαίνει περίπου κάθε 2 βδομάδες. Από τι φαίνεται το τελευταίο update δεν κάλυψε τα πάντα. https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/537944/tpm-event-logger-error-after-cpu-swap-event-id-86.html?page=2&pageSize=10&sort=oldest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niCk_eleCtro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στα καλά καθούμενα μαυρίζει η οθονη και μετα απο λιγο μου κάνει reboot. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, niCk_eleCtro είπε Στα καλά καθούμενα μαυρίζει η οθονη και μετα απο λιγο μου κάνει reboot. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ? Κάρτα γραφικών ή driver της κάρτας γραφικών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Σε pc με win 10 βγάζει BSOD και το μήνυμα Critical Process Died. Δοκιμάσαμε να αφήσουμε την μία μνήμη και να αλλάξουμε θέση αλλα βγάζει BSOD με το που ανήγει, τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 κωδικό δεν βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σε w11 έχουν γίνει corrupt αρκετά αρχεία συστήματος. Δοκίμασα τα κλασσικά sfc scannow, dism restore health, checkdisk, το repair startup απο το advanced μενου της εκκινησης αλλα δεν βοηθησε. Επισης πηγα να κανω repair installation αλλα απέτυχε στο δεύτερο βήμα. Μηπωε εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο εκτος απο καθαρο install; Γενικα φορτωνει κανονικα σε windows αλλα τρωει σκαλωματα ορισμενες φορες και μπλοκαρει το ιντερνετ σε εφαρμογες. Απο οτι εχω καταλαβει εχει καποιο θεμα η υπηρεσια πολιτικης διαγνωστικων, η οποια δεν εκτελειται και οταν παω να την κανω εκκινηση, μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν επιτρεπεται η προσβαση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από sjtak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) λοιπόν τον τελευταίο καιρό, τρώω απανωτά kernel power errοrs ενίοτε και αρκετές φορές μες στη μέρα. πχ. Δεν πρέπει ναναι software related μιας και δεν γινεται generate κανένα minidump τίποτα, ούτε κανα BSOD δεν τρώω, παρά μόνο κάνει restart ο υπολογιστής στα καλά του καθουμένου. Υποψιάζομαι, τροφοδοτικό ή motherboard ή ρεύμα που κανει βυθίσεις και ίσως χρειάζομαι UPS? Το ρεύμα το σκέφτομαι γιατι αυτο το πανηγύρι ξεκίνησε προσφατα σχετικά που μετακόμισα σε άλλο σπίτι, άλλη περιοχή (Αμπελόκηποι) οπότε δεν ξέρω αν παίζει τίποτα με το δίκτυο εδώ. Πως μπορώ να ελέγξω τι απ' τα παραπάνω μπορεί να είναι; ή έστω ιδέες άλλες; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2023 από kavadias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μπλε οθονη και σε μενα με την εκκίνηση. Το προβλημα ξεκινησε με update της nvidia. Video tdr failure. Nvlddmkm.sys το προβληματικο. Σε safe mode δεν μπορωνα μπω γιατι μου βγάζει input not supported. Τι μπορω να κανω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι με τις ενημερώσεις στα win 10/11 τον τελευταίο καιρό; Από την προηγούμενη εβδομάδα 3 μηχανήματα (HP Prodesk 400 G5 MT) με windows 10 κάνουν απανωτά επανεκκινήσεις λόγω BSOD. H BSOD αναφέρει κωδικό σφάλματος KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE σε όλα τα μηχανήματα. Σε αυτά με τα windows 10 έχω ξηλώσει τα ΚΒ5028166, 5011055, 5028849 και προς το παρόν έχουν σταματήσει. Από χθες όμως το δικό μου με win 11 βγάζει ακριβώς το ίδιο σφάλμα και δεν έχει τις παραπάνω ενημερώσεις. Με αφήνει να ξηλώσω μόνο τις KB50228851 KB5028254 αλλά δεν άλλαξε κάτι. Hardware δεν είναι. Έχω αλλάξει δίσκο και περνάει τα διαγνωστικά της HP. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostosh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 3/8/2023 στις 1:52 ΜΜ, shodan είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν έχει γίνει κάτι με τις ενημερώσεις στα win 10/11 τον τελευταίο καιρό; Από την προηγούμενη εβδομάδα 3 μηχανήματα (HP Prodesk 400 G5 MT) με windows 10 κάνουν απανωτά επανεκκινήσεις λόγω BSOD. H BSOD αναφέρει κωδικό σφάλματος KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE σε όλα τα μηχανήματα. Σε αυτά με τα windows 10 έχω ξηλώσει τα ΚΒ5028166, 5011055, 5028849 και προς το παρόν έχουν σταματήσει. Από χθες όμως το δικό μου με win 11 βγάζει ακριβώς το ίδιο σφάλμα και δεν έχει τις παραπάνω ενημερώσεις. Με αφήνει να ξηλώσω μόνο τις KB50228851 KB5028254 αλλά δεν άλλαξε κάτι. Hardware δεν είναι. Έχω αλλάξει δίσκο και περνάει τα διαγνωστικά της HP. Καμία ιδέα; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν βρήκες λύση στείλε μου pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x139--kernel-security-check-failure#resolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μου το κάνει συχνά τι μπορεί να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα