Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ωραια!! είναι αλλα αρχεια αυτα ntkrnlmp.exe ολοκληρωσε τα βηματα που σου εγραψα ανοιξε cmd σαν διαχειριστης και δωσε μια μια αυτες τις εντολές.. 1)DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth 2)sfc /scannow πιο πιθανο ειναι να εχει παραβιαστει καποιο αρχειο παρα εξαρτημα εφοσον και ο δισκος σου ειναι ενας και σε καλή κατασταση{ελενξε το και αυτο με το hd sentinel} και οι ram καινουργιες και χωρις προβληματα, υποθετω συμβατες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ωραια!! είναι αλλα αρχεια αυτα ntkrnlmp.exe ολοκληρωσε τα βηματα που σου εγραψα ανοιξε cmd σαν διαχειριστης και δωσε μια μια αυτες τις εντολές.. 1)DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth 2)sfc /scannow πιο πιθανο ειναι να εχει παραβιαστει καποιο αρχειο παρα εξαρτημα εφοσον και ο δισκος σου ειναι ενας και σε καλή κατασταση{ελενξε το και αυτο με το hd sentinel} και οι ram καινουργιες και χωρις προβληματα, υποθετω συμβατες. ωπα. ξεχασα να αναφέρω πως έχω δυο δίσκους. εναν ssd σαν κυριο και υπάρχει και ενας μηχανικος , ως αποθηκευτικος χωρος , ο οποίος όμως ειναι κενός. έκτέλεσα και τις εντολες αυτες.. δεν βγάζει κατι..ομως πριν την αλλαγη μητρικης-επεξεργαστη-ραμ-windows, δεν αντιμετώπιζα κανενα πρόβλημα Κατέβασα και το HD sentinel. 100% και οι 2 δισκοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 συνηθως αυτο ntkrnlmp.exe χτυπαει σε προβλημα με δίσκους στα περισσοτερα που το εχω συναντησει αλλα διαβασε σε σχεση με αυτο εφοσον εχεις περασει και τους καταλληλους οδηγους για τη καρτα γραφκων σου εγω θα περνουσα και οτι οδηγους χρειαζομαι και μονο για τη μητρικη απο το κατασκευαστει να ειμαι σιγουρος οτι παιζει αυτους και οχι απο windows 10 ή καποιο update και μενει μονο το ntkrnlmp.exe δεν ειναι απαραιτητο να μη σου βγαλει τα αλλα θα το δεις και τις υπολοιπες μερες. .... θα αφαιρουσα προς το παρον και τα καλωδια απο τον μηχανικο δισκο, αδειος ειναι για 1-2 μερες να δω που βρισκομαι.. Δες εδω τι προτεινουν στη microsoft για αυτο το σφαλμα σε windows 10, το 2 το εχεις κανει νομιζω Site: Έλεγχος1 Site: Έλεγχος2 απο αυτο..https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/windows-10-ntkrnlmpexe-bsod-minidump-and-analyze-v/d7a8b999-3c09-4ac0-a693-13a0b7c5e6e7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πφφφφ έχω αγανακτήσει... αφαιρέσει και το 2ο δίσκο , και στην πρώτη εκκίνηση παλι μπλε οθόνη ... τωρα όμως στο whocrashedme δεν μου εμφανίζει καινούρια σφάλματα..τελευταία εχει αυτο που έγραψα που έγιναν πριν μια ώρα..Οπότε ίσως πάμε προς hardware μεριά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 αρα χτυπαει στο πρωτο αρχισε βημα βημα και θα δεις για να μη στηνεις παλι υπομονη καποιο λάθος driver εχει κρατησει για παραδειγμα εαν το ανοιξεις σε ασφαλη εκκινηση θα κανει το ιδιο δοκιμασε το 2-3 φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 αρα χτυπαει στο πρωτο αρχισε βημα βημα και θα δεις για να μη στηνεις παλι υπομονη καποιο λάθος driver εχει κρατησει για παραδειγμα εαν το ανοιξεις σε ασφαλη εκκινηση θα κανει το ιδιο δοκιμασε το 2-3 φορες έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως έπεσα σε ελαττωματική ραμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Θα μπορουσες ισως να δανειστείς απο φίλο και να δοκιμασεις εαν νομιζεις αυτο σε ασφαλη εκκινηση προσπαθησες περα απο αυτα που εχουν μεινει να δοκιμασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δε νομίζω να βγάλω άκρη με την ασφαλή εκκίνηση , γιατί αυτό γίνεται πριν φορτώσει τα ζwindows.ακριβως μετά το λογότυπο της gigabyte..μετά κάνει μόνο του επανεκκίνηση και ανοίγει κανονικά. Μαλλον θα δανειστώ μια άλλη ραμ να δω αν κάνει τα ίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμωτο.. Το κάνει μόνο στην εκκίνηση..Πάντα! Μέσα ,κατά τη χρήση ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά φταίει η μνήμη. δοκιμάσαμε σήμερα μια άλλη και δουλεύει κομπλέ. Πάω για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σκατα.. πήγα εκεί που την πήρα , τη δοκιμάζουν σ άλλο pc μια χαρά. Της τρέχουν memtest όλα κομπλέ..όποτε δε μου την αλλάζουν.. έπεσα λέει μαλλον στην περίπτωση ασυμβατότητας.. τι σκατα κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani123321 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID {D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160} and APPID {9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276} to the user DESKTOP-UKN0OLC\stefa SID (S-1-5-21-3469498459-2000284095-501232293-1002) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. Σας λεει κατι το παραπανω? Μου το βγαζει στο event viewer οταν φριζαρει το συστημα και αναγκαζομαι να κανω ρισετ. Νομιζα με tτην αναβαθμιση στο bios που εκανα λυθηκαν τα προβληματα με τις μπλε οθονες που ειχα. Τωρα ξαναξεκινησαν μετα απο μια βδομαδα. Το συστημα ειναι της υπογραφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0stas13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα. πρωτη φορα βλεπω bsod στο συστημα μου και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. εγινε ενω ημουν στο desktop και δεν εκανα τιποτα απολυτος. εχω ryzen 3 1300X/ 16gb ram / mobo ab350m pro4 o cpu ειναι overclocked σε φυσιολογικα επιπεδα (3.9) εχω σταθεροτητα σε aida και σε prime95 για αρκετες ωρες χωρις προβληματα με καλες θερμοκρασιες. ποσο μαλλον οταν εγινε το συμβαν οπου ειχα 22c. εκανα memtest86 0 errors. o hdd 100% health no errors. απο event viewer: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x00000021 (0xffffb989dcaa82c0, 0x0000000000000002, 0x00000000fffffffe, 0x00000000fffe4933). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP. Report Id: a0b7c220-a232-4615-95e7-962ff0752d25 και απο bluescreenview: δειχνει το ntoskrnl.exe. παει καπου αλλου το μυαλο σας? απο drivers ειμαι fully updated. ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπερα θελει να παρει ενας φιλος μου απο έναν γνωστό του μια gpu σε αρκετά καλή τιμή και του είπε ότι του PC του εμφανίζει αυτό το error : "bsod video_scheduler_internal_error" , ενδέχεται να έχει πρόβλημα η gpu; να την αποφυγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μπορει να φταιει η μπαταρια που χριεαζεται για να ρυθμιστει η ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα