Προς το περιεχόμενο

BSOD:..και μετά τι;

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το verifier δεν εβγαλε κατι και την δευτερη φορα.Μολις ομως πηγα να ανοιξω ενα παιχνιδι αφου το κλεισα πηρα το παρακατω dump.Πιο συχνα παιρνω "ανακτηθηκε με επιτυχια" παρα dump τωρα.

P.S εκανα και δευτερο φορματ και βαλα  win7 x64.To προβλημα παραμενει,σκεφτομαι να περασω win8.1 οχι ομως στον ssd αλλα στον hdd.

https://www.mediafire.com/?726eun878p12yvj

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 896
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προσπαθησα να κατεβασω το bsod analyzer αλλα δεν κατεβαινε.

Μια στο τοσο στον υπολογιστη μου μου πεταει αυτη την μπλε οθονη.Μνημες δεν ειναι οπως και καρτα γραφικων δεν ειναι.Επιφυλασομαι για εναν απο τους σκληρους.

εψαξα το code στο νετ και βρηκα αυτο

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff560372%28v=vs.85%29.aspx

post-149391-0-09111800-1411746134_thumb.jpg

• Moderators

το verifier δεν εβγαλε κατι και την δευτερη φορα.Μολις ομως πηγα να ανοιξω ενα παιχνιδι αφου το κλεισα πηρα το παρακατω dump.Πιο συχνα παιρνω "ανακτηθηκε με επιτυχια" παρα dump τωρα.

P.S εκανα και δευτερο φορματ και βαλα  win7 x64.To προβλημα παραμενει,σκεφτομαι να περασω win8.1 οχι ομως στον ssd αλλα στον hdd.

https://www.mediafire.com/?726eun878p12yvj

Το σιγουρο ειναι πως κατι δεν παει καθολου καλα με τον συγκεκριμενο driver. Δεν βλεπω κατι περιεργο και στο τελευταιο dump. Shot in the dark, αλλα μηπως δοκιμασες καποιον απο τους modified του Guru3D, μηπως δεις προκοπη? Btw, αυτη τη στιγμη με ποιον εισαι?

Εαν βαλεις και τα 8, κανε ενα κοπο να ενημερωσεις, εχω απορια να δω πως διαολο συμπεριφεται εκει.

Προσπαθησα να κατεβασω το bsod analyzer αλλα δεν κατεβαινε.

To link στο πρωτο post λειτουργει κανονικα (δοκιμασμενο απο 2 διαφορετικες ip σημερα και χτες). Ειναι στο github, οποτε ειναι αρκετα δυσκολο να πεσει ;)

Μια στο τοσο στον υπολογιστη μου μου πεταει αυτη την μπλε οθονη.Μνημες δεν ειναι οπως και καρτα γραφικων δεν ειναι.Επιφυλασομαι για εναν απο τους σκληρους.

εψαξα το code στο νετ και βρηκα αυτο

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff560372(v=vs.85).aspx

1ο ποστ, ξεκινας απο οπου πιστευεις οτι ειναι πιο πιθανο να βρεις τον φταιχτη.

οπως εβαλά τα 8,1 βαλαν μονο τους καποιον οδηγο για την γραφικων,πριν τα δοκιμασω σε παιχνιδι,οπως διαβαζα την απαντηση σου παραπανω εβγαλε παλι το "ανακτηθηκε με επιτυχια". :(

• Moderators

οπως εβαλά τα 8,1 βαλαν μονο τους καποιον οδηγο για την γραφικων,πριν τα δοκιμασω σε παιχνιδι,οπως διαβαζα την απαντηση σου παραπανω εβγαλε παλι το "ανακτηθηκε με επιτυχια". :(

FFS δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια ο driver της ATI. Σε καθε παιχνιδι στο κανει αυτο?

Στο furmark το εκανε οταν τεσταρες την GPU?

στο furmark οχι δεν το εκανε,σε καθε παιχνιδι ναι,αλλα τωρα το κανε και εκτος παιχνιδιου για πρωτη φορα.Το περιεργο ειναι πως ειχα τον 14.4 πριν κανα αναβαθμιση το pc και ετρεχα τα παιχνιδια μια χαρα,τωρα που αλλαξα τα παντα εκτος την γραφικων βγαζει προβληματα :eek:

• Moderators

στο furmark οχι δεν το εκανε,σε καθε παιχνιδι ναι,αλλα τωρα το κανε και εκτος παιχνιδιου για πρωτη φορα.Το περιεργο ειναι πως ειχα τον 14.4 πριν κανα αναβαθμιση το pc και ετρεχα τα παιχνιδια μια χαρα,τωρα που αλλαξα τα παντα εκτος την γραφικων βγαζει προβληματα :eek:

Εαν εχεις (μποοοολικο) ελευθερο χρονο, ισως να αξιζει να δοκιμασεις καποιες απο τις εκδοσεις του Guru3D που σου ειπα πριν.

Ποιο μοντελο GPU ειπες πως εχεις? Επισης, δοκιμασες να παιξεις  με συνδυασμους στις ρυθμισεις? Πχ καθολου antialiasing και παει λεγοντας. Μονο ιδανικες λυσεις δεν ειναι τα παραπανω, αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις γραψει εσυ και γω τον driver, δεν εχεις και πολλες επιλογες δυστυχως.

• Moderators

Το ελεγξα και το dump στα 8.1 Το μονο που εχω να προτεινω ειναι αυτο που ειπα στο #515.

Και για το γαμωτο, εαν μπορεις να βρεις αλλη GPU για μια δοκιμη και μονο.

Edit: Βγηκαν νεοι drivers απο την AMD (14.9)

τον δοκιμασα,το προβλημα παραμενει,οταν ειμαι σε παιχνιδι για 2-3 δευτερολεπτα στην αρχη κολλαει η οθονη μετα γινεται μαυρη και μετα φτιαχνει,δεν παιρνω bsod πλεον.

Εdit:αυτο μπορει να γινει 1-2 η καμια φορα. :huh:

Καλησπερα σας,

Σε λαπτοπ με win8.1 pro και με 3λογαριασμους,2parent και ενας child,παρουσιαζει το παρακατω ερρορ οταν δεν κανουμε logout απο το child και μπουμε στο parents πεταει την παρακατω μπλε

post-42806-0-65917200-1412712853_thumb.png

[ATTACH]691650[/ATTACH]

εικονα.

Τι να φταει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

μου πετάει και έμενα bs , μετά από εγκατάσταση driver για το wifi . 

την πρώτη φορά μου έβγαλε αυτο το μήνυμα "irql_not_less_or_equal"

Ξεκινας απο το προφανες (τον συγκεκριμενο driver) και εαν χρειαστει συνεχιζεις με τα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...