Προς το περιεχόμενο

BSOD:..και μετά τι;

Gi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο software. Σημερα ας πουμε ξεκινησε μια χαρα. Αυριο μολις το ξεκινησω μπορει να freezαρει παλι στο desktop και μονο με κανα δυο φορες hard reset θα ξεκινησει. Σε ολες τις περιπτωσεις κατα τη διαρκεια της ημερας δεν εχω κανενα προβλημα

Εαν θελεις να γινει η αναλυση των minidumps απο μενα, θα πρεπει να περιμενεις μεχρι την επομενη βδομαδα. Στο μεταξυ μπορεις να δοκιμασεις μονος σου, οι οδηγιες βρισκονται στην 1ο ποστ και στην σελιδα μου. Διαφορετικα, υπομονη  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 896
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Long time, no see:

BSODAnalyzer v0.9.9.0

icpkas.jpg

Changelog:

• GUI Update
  • kd.exe path points to Windows Driver Kit 8.1
  • Drivers tab with Copy and Search Online context menu
  • Fixed Disabled Automatic Restart button bug
  • Fixed Enable/Disable Event log buttons bug
  • Removed Options tab Toolbox; all information moved to BlueBox
  • Updated tooltips

Link.png Site: Περισσοτερες λεπτομερειες εδω και post #1 updated

Link.png Site: Download

MD5(BSODAnalyzer.exe)= e20ed78f05b791ce8d137a607192749f

SHA1(BSODAnalyzer.exe)= d85e525d1add780f392292685f1bcac6687c3669

• Like 2

Για το hardware δεν εχω τρεξει καποιο απο τα τεστ αυτα,ετρεξα το bluescreenview μονο.Επισης εχω βαλει-βγαλει 2-3 φορες τους οδηγους της gpu(η οποια θελω να πιστευω οτι προκαλει το προβλημα),η θερμοκρασια της και η παροχη ρευματος της ειναι ενταξει οπως και του cpu.

• Moderators

Για το hardware δεν εχω τρεξει καποιο απο τα τεστ αυτα,ετρεξα το bluescreenview μονο.Επισης εχω βαλει-βγαλει 2-3 φορες τους οδηγους της gpu(η οποια θελω να πιστευω οτι προκαλει το προβλημα),η θερμοκρασια της και η παροχη ρευματος της ειναι ενταξει οπως και του cpu.

Κανε τον κοπο να διαβασεις το 1ο post.

Δεν χρειαζεται να ξεκινησεις να κάνεις ολα οσα αναφερονται εκει. Στοχος ειναι να κατανοησεις ποια απο αυτα εχουν προτεραιτοτητα και με ποια δεν χρειαζεται να ασχοληθει. Εμπλουτισε το προβλημα σου με οσο το δυνατον περισσοτερες λεπτομερειες που μπορουν να οδηγησουν στον εντοπισμο της αιτιας που το προκαλει. Απο ποτε το κανει, τι specs εχεις, μπλα, μπλα, μπλα.

Οοοολα αυτα αναφερονται στο 1ο post και θα γλυτωσεις μπολικο χρονο εαν ξοδεψεις λιγο απο αυτον στην αναγνωση και εφαρμογη του. Για οτι αποριες προκυψουν, εδω ειμαι εγω καθως και μπολικα αλλα μελη :-)

http://www.insomnia.gr/topic/540787-bsod/εδω ειναι το σχετικο θεμα που περιγραφω το προβλημα,specs κτλ.

Το προβλημα εμφανιζεται στα παιχνιδια(δοκιμασα δυο) αρα η σκεψη παει στην gpu.

• Moderators

Το προβλημα εμφανιζεται στα παιχνιδια(δοκιμασα δυο) αρα η σκεψη παει στην gpu.

Βtw, μια χαρα το σκεφτηκες και αυτος ειναι ο στοχος οπως ειπα πιο πριν.

Απλα σκεψου επισης πως περα απο την GPU τα παιχνιδια ειναι απο τα πλεον απαιτητητικα προγραμματα που τρεχει ενας υπολογιστης.

Αρα? PSU. Επισης, εαν αυτα βγουν οκ, τα παιχνιδια ειναι καπου εγκατεστημενα, οπως και ο driver της καρτας. Aρα? Σκληρος δισκος.

Και συνεχιζεις αντιστοιχα, με στοχο παντα να ελεγχεις το πιο πιθανο προβλημα.

Βtw, μια χαρα το σκεφτηκες και αυτος ειναι ο στοχος οπως ειπα πιο πριν.

Απλα σκεψου επισης πως περα απο την GPU τα παιχνιδια ειναι απο τα πλεον απαιτητητικα προγραμματα που τρεχει ενας υπολογιστης.

Αρα? PSU. Επισης, εαν αυτα βγουν οκ, τα παιχνιδια ειναι καπου εγκατεστημενα, οπως και ο driver της καρτας. Aρα? Σκληρος δισκος.

Και συνεχιζεις αντιστοιχα, με στοχο παντα να ελεγχεις το πιο πιθανο προβλημα.

Ναι ομως ssd και psu ειναι καινουργια γι Αυτο δεν πιστευω να εχουν προβλημα.

• Moderators

Ναι ομως ssd και psu ειναι καινουργια γι Αυτο δεν πιστευω να εχουν προβλημα.

Με αυτη τη λογικη δεν χρειαζεται να σου δινουν εγγυηση για τους πρωτους x μηνες χρησης, σωστα? Δεν παιζει να χαλασουν ή να ειναι προβληματικα απο την κατασκευη τους, μια και ειναι καινουρια. Ε? ;)

Τα καινουρια hardware parts εχουν μικροτερες πιθανοτητες να ειναι προβληματικα, αλλα ποτέ δεν το παιρνεις

ως δεδομενο κατι τετοιο. Επισης, για παραδειγμα, το τροφοδοτικο, μπορει να ειναι καινουριο και πληρως λειτουργικο αλλα δεν σημαινει απαραιτητα πως αντεχει τον φορτο ενος high end υπολογιστη ο οποιος τρεχει το Doom 14 με ολα τα settings στο ultra high. Υπαρχουν μ αλλα λογια, υποπεριπτωσεις.

Εν κατακλειδι, δεν απορριπτεις τιποτα καλη τη πιστει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποτελεσματα απο hds και furmark.Ακομα ετρεξα το διαγνωστικο εργαλειο μνημης των windows και ολα ηταν καλα.Τελος ετρεξα και το prime95  για τον cpu ολα ειναι passed.

post-286766-0-84225600-1410556469_thumb.png

post-286766-0-62737900-1410556678_thumb.png

post-286766-0-54188800-1410640641_thumb.png

Επεξ/σία από axilleas07

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...