hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σε προηγουμενο post εξηγω το λογο για τον οποιο δεν λειτουργει το συγκεκριμενο link. Δυστυχως δεν εχω δυνατοτητα edit, οποτε θα πρεπει καποιος moderator να επιληφθει της καταστασεως. Ριξε μια ματια στο πιο up-to-date blogpost (5/3/13), το hash που συνοδευει την τελευταια εκδοση του BSOD Analyzer (0.9.6.0), ειναι το σωστο. Cheers thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ένας εξαιρετικά λεπτομερής οδηγός για αρχάριους και όχι μόνο !!Gi0 έχεις σκεφτεί να γράψεις βιβλίο? Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2013 από JamesSP472 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis__19 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπερα φιλοι Μετα απο παρα πολυ καιρο μπαινω ξανα στο θεμα (μαζευοντας και πολλα minidump -bsod reports) Οπως ειχα προαναφερει παλαιοτερα (απριλιος) ειχα το εξης προβλημα.....Ανοιγα το pc ,μετα απο 20-30 λεπτα μου βγαζε μπλε οθονη, εκανα επανεκινηση (restart βασικα απο το κουμπι) και όλα μετα δουλευαν κανονικα. Ετσι πηγαινει τους τελευταιους 4-5 μηνες μεχρι τουτη την εβδομαδα που μου εμφανιζει συνεχεια μπλε οθονη (50-50 για την ακριβεια παντα στην επανεκινιση μιλωντας καθως στο αρχικο ξεκινημα ειναι στανταρ φαινομενο πλεον) Εχω αρκετες αναφορες απο dumbs και τις παραθετω παρακατω http://www.2shared.com/file/1mrkdBaW/minidump.html ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπερα φιλοι Μετα απο παρα πολυ καιρο μπαινω ξανα στο θεμα (μαζευοντας και πολλα minidump -bsod reports) Οπως ειχα προαναφερει παλαιοτερα (απριλιος) ειχα το εξης προβλημα.....Ανοιγα το pc ,μετα απο 20-30 λεπτα μου βγαζε μπλε οθονη, εκανα επανεκινηση (restart βασικα απο το κουμπι) και όλα μετα δουλευαν κανονικα. Ετσι πηγαινει τους τελευταιους 4-5 μηνες μεχρι τουτη την εβδομαδα που μου εμφανιζει συνεχεια μπλε οθονη (50-50 για την ακριβεια παντα στην επανεκινιση μιλωντας καθως στο αρχικο ξεκινημα ειναι στανταρ φαινομενο πλεον) Εχω αρκετες αναφορες απο dumbs και τις παραθετω παρακατω http://www.2shared.com/file/1mrkdBaW/minidump.html ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια Τα περισσότερα κολλήματα από τα dumps που ανέβασες οφείλονται στην κάρτα γραφικών. Απεγκατέστησε τον driver και βεβαιώσου ότι περνάς την τελευταία έκδοση. Επίσης, χρησιμοποίησε εργαλείο που να σου αναφέρει τη θερμοκρασία της κάρτας - αν δεν διαθέτει κατέβασε το GPU-Z. Επίσης, θα σου πρότεινα να ενημερώσεις και το directx με την τελευταία έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xandelare Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλημερα! Προσπαθησα να κατεβασω το αρχειο BSOD Analyzer apo to proto post και μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο δεν ειναι διαθεσιμο. Υπαρχει καποιο προβλημα ή εχει αλλάξει το link και δεν το ειδα; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλημερα! Προσπαθησα να κατεβασω το αρχειο BSOD Analyzer apo to proto post και μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο δεν ειναι διαθεσιμο. Υπαρχει καποιο προβλημα ή εχει αλλάξει το link και δεν το ειδα; Ευχαριστω Καλημέρα, δες το Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/page-15#entry52491813">post #225 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xandelare Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ! Τελικα οντως δεν το ειδα Απλα να αναφερω οτι το αρχειο μου βγαζει μηνυμα οτι το ονομα του ειναι λαθος και πρεπει να το αλλαξω, για οποιον μπερδευτει στο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 δεν εχω μπλε οθονη αλλα παγωνει το pc και παιρνω αυτο το σφαλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έχεις ποστάρει σε λάθος νήμα - παρόλα αυτά θα ήθελα να μας δείξεις την προειδοποίηση του Wininit δύο γραμμές πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχεις ποστάρει σε λάθος νήμα - παρόλα αυτά θα ήθελα να μας δείξεις την προειδοποίηση του Wininit δύο γραμμές πιο κάτω. οριστε και συγνωμη Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2013 από lak10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ... Αν μπορείς και το xml που υπάρχει στις λεπτομέρειες (κάνε επεξεργασία του προηγούμενου μηνήματος για να μη γεμίζουμε άσκοπα το νήμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 <p>... Αν μπορείς και το xml που υπάρχει στις λεπτομέρειες (κάνε επεξεργασία του προηγούμενου μηνήματος για να μη γεμίζουμε άσκοπα το νήμα).</p> Το έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το έκανα Ok, το μήνυμα είναι άσχετο με το κόλλημα που έχεις. Άνοιξε νέο νήμα στην ενότητα Windows για το πρόβλημα που έχεις. Δώσε όσο περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες που εμφανίζεται (είναι τυχαίο, έχει κάποιο pattern κλπ). Αν μπορείς ανέφερε τις 2-3 τελευταίες εγκαταστάσεις προγραμμάτων και/ή οδηγών που έγιναν κοντά στην ημερομηνία που ξεκίνησε το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά συστήματος σε σημείο (χρονικά) πριν την εμφάνιση του προβλήματος. Επίσης χρήσιμο θα ήταν να κάνεις σάρωση με antimalware bytes και όποιο άλλο antivirus έχεις και να τσεκάρεις αν το κόλλημα εμφανίζεται σε ασφαλή λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 δεν εχω μπλε οθονη αλλα παγωνει το pc και παιρνω αυτο το σφαλμα Οπως εγραψα και στο αλλο thread, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Driver Verifier για να βρεις τι παει στραβα. Η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του για μεχρι 6 drivers μπορει να γινει και μεσω του BSODAnalyzer, απο το Options tab. Εξυπακουεται πως για να ισχυουν τα παραπανω, εισαι "καθαρος" απο hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Υπαρχει σε καποιο λινκ το bsod analyzer?edit ολα καλα,το βρηκα απο το blog του αρχηγου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα