gto234 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, σε 2 εκτυπώες laser έχω παρατηρήσει ότι όταν τυπώνουν μυρίζει μια πολύ άσχημη μυρωδιά προφανώς από το toner. ξέρει κανείς αν είναι επιβλαβές για την υγεία;στο γραφείο έχω δίπλα μου τον εκτυπωτή και όταν τυπώνει νιώθω πολύ άσχημα όταν εισπνέω αυτό το πράγμα. ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas16 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 μηπως βαζεις το τονερ μαζι με το πλαστικο ?(αστειευομαι) εμενα καθολου δεν μου μυριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ούτε εμένα μου μυρίζει ο δικός μου. Έχω τον HP LaserJet CP1515N. Ίσως από τα χαρτί να βγαίνει αυτή η μυρωδιά; Το χαρτί σε έναν laser εκτυπωτή θερμαίνεται αρκετά κατά την εκτύπωση, οπότε μπορεί ανάλογα με τις προσμίξεις που έχει να βγάζει κάποια μυρωδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbiki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 φιλε και ο δικος μου εκτιποτις lazer μιριζει και νομιζο οτι ειναι απο το μελανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και ο δικός μου hp 1018, μυρίζει αμα τυπώσω αρκετές σελίδες, όπως επίσης που και που βγάζει και καπνούς απο εκεί που βγαίνει το χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cb_papi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά μπορεί να είναι και όζον που παράγεται κατά την εκτύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα είναι αν είναι επιβλαβές για την υγεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ψηνεται γραφιτης,ειναι δυνατον να μην ειναι επιβλαβες για την υγεια?Φυσικα και ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το θέμα είναι αν είναι επιβλαβές για την υγεία.. Μην ανυσηχεις.Οταν θα αρχισει να γινεται πολυ κρισιμο για την υγεια μας θα εχουμε ηδη πεθανει απο αυτα που μας ραντιζουν (στους ουρανους) και την ραδιενεργεια. Παντως σε εμενα δεν γινεται κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα