Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποια μεταφορική να περιμένω τα τηλέφωνα;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Με ποια μεταφορική να περιμένω τα τηλέφωνα;

Το αναφερει στο email που σου εστειλαν.

80% deutche post, 20% royal πιστευω. Μεσω ταχυδρομου και τα δυο αυτα. (συνηθως χαρτακι λογω ογκου και τρεχεις ταχυδρομειο ουρα και τα γνωστα)

Δημοσ.

Royal Mail, δεν το είχα προσέξει. 30/1 το στείλανε, λογικά αύριο-μεθαύριο παραλαμβάνω.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το δεματάκι...Αποστολή με Royal Mail, δεν ήταν συστημμένο, οπότε αν χαθεί τράβα βρες το δίκιο σου (μιας και πλήρωσα με Visa και όχι PayPal).

Περιεχόμενα:

• 3 συσκευές Panasonic
  • 3 ζεύγη μπαταριών Panasonic
  • 3 φορτιστές UK
  • 3 βάσεις (η μία για την κεντρική πρίζα, για όσους έχουν VoIP είναι για το router)
  • 1 καλώδιο (με αγγλικό βύσμα)

Συνεπώς χρειάζομαι 3 μετατροπείς (1 έχω ήδη) από αγγλικό σε ελληνικό.

Πόσο έχουν αυτά στην Ελλάδα; Παρήγγειλα 5 από eBay με 7€

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το δεματάκι...Αποστολή με Royal Mail, δεν ήταν συστημμένο, οπότε αν χαθεί τράβα βρες το δίκιο σου (μιας και πλήρωσα με Visa και όχι PayPal).

Περιεχόμενα:

• 3 συσκευές Panasonic
  • 3 ζεύγη μπαταριών Panasonic
  • 3 φορτιστές UK
  • 3 βάσεις (η μία για την κεντρική πρίζα, για όσους έχουν VoIP είναι για το router)
  • 1 καλώδιο (με αγγλικό βύσμα)

Συνεπώς χρειάζομαι 3 μετατροπείς (1 έχω ήδη) από αγγλικό σε ελληνικό.

Πόσο έχουν αυτά στην Ελλάδα; Παρήγγειλα 5 από eBay με 7€

ΟΛΑ ακριβως οπως αναμενοταν. Εκτος αν μας πεις οτι στο εφερε σπιτι ο ταχυδρομος που ειναι σπανιο για τον ογκο της κουτας και θα πρεπει να αναψεις λαμπαδα στον αγιο... "αγνωστο ταχυδρομο". (μου ειχε ξεφυγει γμτ το μηνυμα που ρωτας τι θα χρειαζοσουν, κριμα γιατι θα κερδιζες χρονο, μαλιστα απο καποιον σελερ θα ειχες ηδη τον εναν (εχει οριο 1 κομματι) ανταπτορα με 1 δολλαριο)

Οι μπαταριες φανταζομαι οτι ειναι οι κλασσικες πορτοκαλι 550mAh.

Μεγεια φιλε, τσεκαρε μονο οτι ειναι οκ η αναγνωριση - δεν χρειαζεσαι αμεσα παντως τους αλλους ανταπτορες, μπορεις να τα φορτιζεις ενα ενα στη βαση την μεγαλη ή να βαζεις φορτισμενες μπαταριες αν εχεις κανονικο φορτιστη για ΑΑΑ.

Δημοσ.

εμένα πάλι τα ΕΛΤΑ τη μια μου αφήνουν ειδοποιητήριο και την άλλη μου αφήνουν το δέμα στη είσοδο της πολυκατοικίας

Δημοσ.

Από το ταχυδρομείο το παρέλαβα, χωρίς υπογραφή γιατί ήταν απλό και όχι συστημμένο.

Βρήκα και πολητές από Hong Kong αλλά προτίμησα Αγγλία για πιο γρήγορα.

Οι μπαταρίες ήταν οι πορτοκαλί.

Δημοσ.

Royal Mail.... 29/1

εμενα τιποτα ακομα, παροτι δινει παραδοση στις 7/2

Μια ανησυχια την εχω μιας που δεν εχει paypal και tracking

• Moderators
Δημοσ.

Royal Mail.... 29/1

εμενα τιποτα ακομα, παροτι δινει παραδοση στις 7/2

Μια ανησυχια την εχω μιας που δεν εχει paypal και tracking

Μην εχεις καμια ανησυχια, και εγω ειχα στις πρωτες μου παραγγελιες στο αμαζον, τωρα ομως γνωριζω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος.

Στο paypal εχω χασει λεφτα, στο αμαζον ΠΟΤΕ. Αυτο τα λεει ολα.

Μεσα στην βδομαδα θα παραλαβεις λογικα, τα καθυστερουν οι ταχυδρομοι συνηθως.

Δημοσ.

σήμερα παρέλαβα,όντως ο ήχος τους δεν είναι και ότι καλύτερο.

@matrixxx αδερφέ έχεις ιδέα για τον αν γίνεται να κάνω τη μια συσκευή

να δουλεύει μόνο ως intercom? δηλαδή να μην μπορεί να πραγματοποιήσει/δεχτεί κλήση;

χλωμό....

second thought: αν πάρω άλλη μια βάση στην οποία να συνδέεται τηλεφωνική γραμμή;

• Moderators
Δημοσ.

σήμερα παρέλαβα,όντως ο ήχος τους δεν είναι και ότι καλύτερο.

@matrixxx αδερφέ έχεις ιδέα για τον αν γίνεται να κάνω τη μια συσκευή

να δουλεύει μόνο ως intercom? δηλαδή να μην μπορεί να πραγματοποιήσει/δεχτεί κλήση;

χλωμό....

Δε νομιζω οτι γινεται κατι τετοιο.

Δεν εχω το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα στα μεγαλα εχει μια επιλογη που απλα δεν αφηνει 2η συσκευη να μπει σε ενεργη συνομιλια (το γνωστο doublex που λεγαμε παλια). Αναφερεται ως "λειτουργια ιδιωτικης συνομιλας", στο μενου αρχικες ρυθμισεις βρισκεται. Κατι παραπανω οχι δυστυχως φιλε Μανο.

second thought: αν πάρω άλλη μια βάση στην οποία να (να ΜΗΝ εννοεις μαλλον) συνδέεται τηλεφωνική γραμμή;

Η δευτερη σου σκεψη, ηταν και δικη μου πριν απαντησω, να εχεις μια δευτερη βαση μονο για το Intercom, αλλα την απερριψα αφου δε νομιζω ενα headset να μπορει να συνδεθει (καταχωρηθει)  σε δυο βασεις μονιμα. 

Δημοσ.

Για όσους ρώτησαν, μιας και ήρθαν σήμερα οι αντάπτορες για τις πρίζες, η αναγνώριση κλήσεων λειτοργεί κανονικά (γραμμή Cyta, Pirelli router)

Περισσότερα, όταν ασχοληθώ λίγο με τις συσκευές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...