manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καρα off topic αλλά αν δεν το πώ θα σκάσω. Προχθές έψαχνα ένα ρολόι τοίχου για δώρο και κατέληξα στο Getitnow. Άν και έγραφε άμεσα διαθέσιμο επειδή το χρειαζόμουν για μια επίσκεψη που θα πήγαινα είπα να το επιβεβαιώσω και τηλεφωνικά μιας και όλοι μας ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά. Η ευγενικότατη κοπέλα μόνο που δε μου είπε ότι το βλέπει απέναντι της!!!! Το παράγγειλα,έκανα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τους και τους έστειλα fax επιβεβαίωσης. Μετά από δυο μέρες τι ήρθε; Το ρολόι;;;;;;; ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ! Ένα mail με συγγνώμες και σουξου μουξου και κουραφέξαλα ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο: Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr για τις αγορές σας. Είναι υποχρέωσή μας προκαταβολικά να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας με αριθμό 534523662, λόγω προβλήματος διαθεσιμότητας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την αποστολή της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό. Στην διάθεσή σας Getitnow.gr Customer Passion ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο θέμα μας τώρα, Λίγο πιο πάνω λέω ότι το παράγγειλα σήμερα. Μόλις ήρθε μήνυμα ότι το δέμα dispatched. Και άσε τους γελοίους να μιλάνε για "Customer Passion"......, Sent from my iPad using Insomnia 1
eric_in Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 2 αποριες: 1. Υπάρχει δυνατοτήτα ενδοεπικοινωνιας μεταξύ τους; Και αν ναι,πως επιτυγχάνεται αυτό; Απλά χτυπάει από το ένα στο άλλο και μιλάνε μέσω της γραμμής του τηλεφώνου ή δουλεύουν σαν walkie talkie; 2.στα reviews του amazon λένε πως συνδέεται η μεγάλη βάση στην πρίζα και οι υπόλοιπες παίρνουν ασύρματα. Εξακολουθεί όμως να υπάρχει η δυνατότητα να συνδέεται η κάθε βάση στη δικιά της πρίζα; Sent from my iPad using Insomnia Η ενδοεπικοινωνία γίνετε από το ένα στο άλλο σαν εσωτερική κλήση ένα πράμα μέσω του μενού.Τουλάχιστον έτσι κάνουν τα δικά μου(άλλο μοντέλο).Καμία σχέση με την τηλεφωνική γραμμή.Αυτή μένει "ελευθερη". Η μεγάλη βάση μόνο συνδέετε στην τηλεφωνική γραμμή.Όλες τις συσκευες τις "βλέπει" η μεγάλη βάση.Οι μικρές βάσεις είναι μόνο για να φορτίζουν οι συσκευες και για τπτ άλλο.Μόνο ρευμα πέρνουν. Για το handsfree τώρα αν δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά χλωμό το κόβο.(Τα δικά μου 2 τεμάχια τα είχα πάρει γύρω στα 50 ευρώ με εκπτωση και δεν είχαν). Ένα άλλο Siemens πιο ακριβό που έχω είχε.Το έγραφε κιόλας και αυτός ήταν και ο λόγος που το είχα πάρει.
manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οπότε θα δώσω μια στον πατέρα μόνο για την ενδοεπικοινωνία μας και θα του πω να χρησιμοποιεί άλλη για τις κλήσεις του! Thanks! Sent from my iPad using Insomnia
eric_in Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οπότε θα δώσω μια στον πατέρα μόνο για την ενδοεπικοινωνία μας και θα του πω να χρησιμοποιεί άλλη για τις κλήσεις του! Thanks! Sent from my iPad using Insomnia Νομίζω ότι συνδυάζονται και όλα μαζί.Δηλαδή όταν μιλάς με ενδοεπικοινωνία και χτυπάει κλήση να μπορείς να την απαντήσεις να την μεταφέρεις στο άλλο κτλ. Τώρα κατα πόσο ο πατέρας σου θα τα καταφέρει αυτά δεν ξέρω.Ο δικός μου ούτε την ενδοεπικοινωνία καλά καλά δεν παλευει ακόμα.
Sebu Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 τι να τα κανουμε τα 3 ρε σεις.Να εχουμε ενα σε καθε δωματιο;Αμα ειναι βαλτε και στην τουαλετα Πες το αυτο σε οικογενεια 4 ατομων, σε σπιτι 100+ τμ με 3 υπνοδωματια. Κατι τετοιο ειναι ταμαμ ειδικα για παλια σπιτια (αρχες 80 και προ 80) που δεν ειχα τηλεφωνικη γραμμη σε καθε υπνοδωματιο. ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί, αλλά ξέρετε εάν συνδέονται με handsfree ? Και αυτά δεν είναι ενδιαφέρουσα προσφορά ? http://www.amazon.co.uk/Panasonic-KX-TG8063EB-Triple-Colour-Machine/dp/B004RF9MNU/ref=pd_cp_ce_3 Αν σε ενδιαφερει εγχρωμη οθονη και τηλεφωνητης, ναι συμφερει σε σχεση με το προηγουμενο. Αλλιως stick with the 1st.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εχω το Gigaset A160 Duos άλλα χάλασε η μία συσκευή, οπότε σκέφτομαι σοβαρά για την αγορά Trios συσκευής. Ο λόγος ότι το σπίτι είναι μεγάλο και η γραμμή VoIP. Τι πρέπει να αγοράσω extra; Αν μιλάω εγώ στη μία συσκευή και το σηκώσει κάποιος άλλος θα ακούει τι λέω; τι να τα κανουμε τα 3 ρε σεις.Να εχουμε ενα σε καθε δωματιο;Αμα ειναι βαλτε και στην τουαλετα Κάποιοι έχουμε την ατυχία να μένουμε σε μεγάλο σπίτι, οπότε είναι μονόδρομος, ειδικά αν έχεις και VoIP γραμμή.
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πες το αυτο σε οικογενεια 4 ατομων, σε σπιτι 100+ τμ με 3 υπνοδωματια. Κατι τετοιο ειναι ταμαμ ειδικα για παλια σπιτια (αρχες 80 και προ 80) που δεν ειχα τηλεφωνικη γραμμη σε καθε υπνοδωματιο. Κάποιοι έχουμε την ατυχία να μένουμε σε μεγάλο σπίτι, οπότε είναι μονόδρομος, ειδικά αν έχεις και VoIP γραμμή. Σε τετοιες περιπτωσεις οκ,αλλα αρκετοι σε 70 τμ εχουν ποσα ασυρματα και ενσυρματα.Ε εκει ειναι να λες ελεος (δεν λεω αμα εχεις 2,αντε 3 συσκευες στο συνολο αλλα πολλες περισσοτερες)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 200+ τ.μ. με κήπο νομίζω είναι απαραίτητο... Τώρα είμαστε με μία συσκευή... Πόσο μυαλό θέλεις για να κάνεις ένα μεγάλο σπίτι...
panosp1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω άν κάποιος διαβασε τα review στο Amazon αλλά η πλειοψηφεία αναφέρει κακή ποιοτητα ήχου και οτι δεν ακούγεται δυνατά....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Items: GBP 38.95 Postage & Packing: GBP 6.35 Order Total: GBP 45.30 Payment Total: EUR 56,11 Κάθε φορά τα ίδια με το amazon... Δεν γαμιόμαστε...
pOLoS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Items: GBP 38.95 Postage & Packing: GBP 6.35 Order Total: GBP 45.30 Payment Total: EUR 56,11 Κάθε φορά τα ίδια με το amazon... Δεν γαμιόμαστε... έχει ανέβει η τιμή 1-2 λίρες από προχθές στο checkout επιλέγεις FREE Super Saver Delivery και πάει 46.54€ με τη σημερινή ισοτιμία και
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το παρήγγειλα. Κάποιος να μου πει τι θα χρειαστώ επιπλέον να αγοράσω (θα το πάρω από ebay μιας και έχω ένα υπόλοιπο στο λογαριασμό στο PayPal). Ευχαριστώ πολύ.
soulfree90 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι απο παλίοτερη αγορα δεν δουλευει η αναγνωριση κλησης απο αγγλικες συσκευες στο ελληνικο δικτυο λογω διαφορετικου πρωτοκολλου επικοινωνιας στην αγγλια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι απο παλίοτερη αγορα δεν δουλευει η αναγνωριση κλησης απο αγγλικες συσκευες στο ελληνικο δικτυο λογω διαφορετικου πρωτοκολλου επικοινωνιας στην αγγλια. Εχω παρει 3 διαφορετικα μοντελα panasonic απο αμαζον. Το ενα ειχε προβλημα πραγματι ασυμβατοτητας με την αναγνωριση, εβγαζε αριθμο μετα απο 9 δευτερολεπτα, σαν να μην την εχεις δηλαδη ηταν, εμεινε στο ντουλαπι! Το νεοτερο μοντελο ειχε αυτο το προβλημα, το φετινο (2011)
kostaks3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εχω παρει 3 διαφορετικα μοντελα panasonic απο αμαζον. Το ενα ειχε προβλημα πραγματι ασυμβατοτητας με την αναγνωριση, εβγαζε αριθμο μετα απο 9 δευτερολεπτα, σαν να μην την εχεις δηλαδη ηταν, εμεινε στο ντουλαπι! Το νεοτερο μοντελο ειχε αυτο το προβλημα, το φετινο (2011) Δηλαδη τζαμπα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις