pOLoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Panasonic KX-TG2513ET DECT Trio Digital Cordless Phone Set 41€ με δωρεάν μεταφορικά , 70+ στο skroutz 1
Commendatore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα ασυμβατότητας με τις τηλεφωνικές συσκευές από Μ. Βρετανία ? (ή και γενικότερα από το εξωτερικό)
JohnnyX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 καμια..ειχα παρει τελος του 2010 τα panasonic 8422...κομπλε...φυσικα χρειαζεσαι μετατροπεα ρευματος οπως παντα...αλλα και καλωδιο rj11 που υποθετω πως ηδη σου περισσευουν αρκετα
karasardelis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Προτιμώ αυτό... http://www.binatonetelecom.com/products/androidproducts/ihomephone-2.html
derorist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα ασυμβατότητας με τις τηλεφωνικές συσκευές από Μ. Βρετανία ? (ή και γενικότερα από το εξωτερικό) ..καμμια ασυμβατοτητα. Θα χρειαστεις τους ανταπτορες απο αγγλικο φις σε ελληνικο, (σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη,οι τιμες 'παιζουν' απο 0,90Ε εως ..2,5Ε)και τα αντιστοιχα καλωδια rj11, γιατι τα δικα τους εχουν απο την μια ακρη διαφορετικο φις (πιο πλατυ). Εαν τα χρειαζεσαι,μην φοβηθεις την αγορα!.
manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 2 αποριες: 1. Υπάρχει δυνατοτήτα ενδοεπικοινωνιας μεταξύ τους; Και αν ναι,πως επιτυγχάνεται αυτό; Απλά χτυπάει από το ένα στο άλλο και μιλάνε μέσω της γραμμής του τηλεφώνου ή δουλεύουν σαν walkie talkie; 2.στα reviews του amazon λένε πως συνδέεται η μεγάλη βάση στην πρίζα και οι υπόλοιπες παίρνουν ασύρματα. Εξακολουθεί όμως να υπάρχει η δυνατότητα να συνδέεται η κάθε βάση στη δικιά της πρίζα; Sent from my iPad using Insomnia
Sebu Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ειναι σαν το Siemens Gigaset A160 που χρησιμοποιω απο το 2007 με τη voip γραμμη της ΝετΟνε για να δινω τηλεφωνο σε ολο το σπιτι χωρις πατεντες και καλωδια. Η δευτερη συσκευη (βαση) χρειαζεται απλα ρευμα και παιρνει ασυρματα σημα απο το κεντρικο. Μονο το κεντρικο χρειαζεται ρευμα και συνδεση με τηλεφωνικη γραμμη. Γελοια τιμη αν σκεφτεις οτι το 2007 ειχα αγορασει το Siemens 60 κατι ευρω (και τωρα με 41 παιρνεις 3 συσκευες). Αν το χρειαζεσαι βουρ. 1
manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ότι χρειάζεται μόνο το κεντρικό το κατάλαβα. Επειδή Θέλω όμως να δωσω το τρίτο στον πατέρα μου που είναι στον πάνω όροφο, θα μπορέσει να παίξει αυτόνομα ή είναι εξαρτώμενο απο την κεντρική μονάδα; Και αν γινεται,θα μπορέσω να έχω ενδοεπικοινωνια εφόσον η κάθε συσκευή θα είναι κουμπωμενη σε διαφορετική τηλεφωνική γραμμή; Sent from my iPhone using Insomnia
JohnnyX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 μπορουν να επικοινωνησουν μεταξυ τους οι συσκευες της panasonic. θα του δωσεις τη βαση φορτισης να φορτιζει τη μοναδα..αλλα για να επικοινωνειτε πρεπει να "βλεπει" τη δικη σου βαση !
Commendatore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί, αλλά ξέρετε εάν συνδέονται με handsfree ? Και αυτά δεν είναι ενδιαφέρουσα προσφορά ? http://www.amazon.co.uk/Panasonic-KX-TG8063EB-Triple-Colour-Machine/dp/B004RF9MNU/ref=pd_cp_ce_3
JohnnyX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το δικο μου εχει υποδοχη 3.5mm , υποθετω πως και αυτο εχει...δεν ειναι κανενα εξωτικο χαρακτηριστικο
manosfp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το δικο μου εχει υποδοχη 3.5mm ' date=' υποθετω πως και αυτο εχει...δεν ειναι κανενα εξωτικο χαρακτηριστικο [/quote'] Μήπως όμως είναι μόνο για να ακούς; εγώ το τσίμπησα. Ελπίζω να με βολέψει. Sent from my iPad using Insomnia
stivi1981 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 γενικως τα panasonic ειναι πολυ καλα ποιοτηκα και σε αντοχη στο χρονο απο αλλα ασυρματα τηλεφωνα.
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 τι να τα κανουμε τα 3 ρε σεις.Να εχουμε ενα σε καθε δωματιο;Αμα ειναι βαλτε και στην τουαλετα
stivi1981 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 τι να τα κανουμε τα 3 ρε σεις.Να εχουμε ενα σε καθε δωματιο;Αμα ειναι βαλτε και στην τουαλετα μπορεις να δουλεψεις το ενα η τα δυο και το αλλο η τα αλλα να τα εχεις καβαντζα αν χαλασει καποιο αλλο. οποτε για μια δεκαετια και βαλε να εισαι καλυμενος αρκει να μην ληξουνε οι μπαταριες τους αλλα και να ληξουνε με κανα 5 ευρω παιρνεις δυο καινουριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις