Προς το περιεχόμενο

Western Digital My Book 1TB USB 3.0 78,34euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου το συγκεκριμένο σκληρό τον πόσταρες και σε άλλο τόπικ και σου είπε κάποιο παιδί πως είναι απο συνεργάτη του άμαζον οπότε πληρώνεις και μεταφορικά.

βγαίνει γύρω στα 150 ευρώ και είναι usb2.

Ίδια τιμή πάνω κάτω έχει και εδώ: http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119384&category_id=211&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Κοινώς ΔΕΝ αποτελεί κάποια ιδιαίτερη προσφορά.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε μου το συγκεκριμένο σκληρό τον πόσταρες και σε άλλο τόπικ και σου είπε κάποιο παιδί πως είναι απο συνεργάτη του άμαζον οπότε πληρώνεις και μεταφορικά.

βγαίνει γύρω στα 150 ευρώ και είναι usb2.

Ίδια τιμή πάνω κάτω έχει και εδώ: http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119384&category_id=211&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Κοινώς ΔΕΝ αποτελεί κάποια ιδιαίτερη προσφορά.

Έχεις δίκιο...δεν το είδα! :whistle:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αλλος ένας απογοητευμένος πελάτης της electroworld!!!

και εξηγούμαι:

Eβαλα μια παραγγελία στο electroworld για τον MyBook 3.0. ΔΕΝ μου έφτανε μόνο αυτό όμως (!). Εκείνη την εποχή (τώρα νομίζω ότι το έχουν καταργήσει…) στο αριστερό μέρος της οθόνης είχε μια «διαφήμιση» για gadgets. Ετσι και γω παρήγγειλα ΚΑΙ μια soft case iLUV για iPod touch.

Την μεθεπόμενη μέρα παρελήφθησαν τα πράγματα και τότε κατάλαβα ότι ήταν από δύο μέρη: α) από το electroworld ο δίσκος και β) η θήκη από ένα άλλο μαγαζί με όνομα gowireless. Με τον δίσκο ΟΚ. Η θήκη όμως δεν ήταν για το τελευταίο μοντέλο του iPod (4th generation) αλλά για παλαιότερο (2nd & 3rd generation) και έτσι δεν ταίριαζε στο δικό μου. Κοίταξα ξανά το site να δω αν έλεγε ότι ήταν για παλαιότερο μοντέλο αλλά διαπίστωσα ότι δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

Την επόμενη μέρα πήρα το help desk της electroworld όπου μου είπαν ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με το άλλο μαγαζί. Επικοινώνησα λοιπόν με το gowireless και αφού κατάλαβαν το πρόβλημα μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σε 1-2 ώρες.

Πέρασε εκείνη η μέρα και η επόμενη και αφού δε δέχτηκα κανένα τηλεφώνημα ξαναεπικοινώνησα μαζί τους. Στο ενδιάμεσο παρατήρησα ότι στις πληροφορίες του εν λόγω προϊόντος προστέθηκε ότι είναι για παλαιότερο μοντέλο (καλώς για να μην «την πατήσει» και ο επόμενος πελάτης). Ο κύριος που μου απάντησε (ήταν ο ίδιος που είχαμε μιλήσει και την άλλη φορά), μου είπε ότι πρέπει να το πάω από κει (Σόλωνος 54) να δει αν ήταν σε καλή κατάσταση (!) και τότε να μου πιστώσει το ποσόν.

Παρ’ ότι η απαίτηση να το πάω από κει (μήπως το πήρα από κει?? ΟΧΙ. σπίτι μου το έφεραν!) μου φάνηκε υπερβολική, δέχτηκα. Μετά λοιπόν από 15 περίπου μέρες (τότε κατάφερα να πάρω άδεια από τη δουλειά), το κατέβασα στο μαγαζί, όπου ο εν λόγω κύριος (ήταν ο ίδιος) αφού εξέτασε το προϊόν και ήταν ΟΚ, μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου πιστώσει το ποσό γιατί έχουν περάσει οι μέρες.... Του είπα ότι θα απευθυνθώ στο electroworld μια που με αυτούς θεωρώ ότι «συναλλάχθηκα» και μου είπε: «ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ!!!!!(αυτό με πείραξε!!).

Και πράγματι μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη. Ξαναεπικοινώνησα μαζί τους (και με τους δύο) αλλά….

Εχω κάνει καταγγελία στο ΕΚΠΟΙΖΩ στο ΙΝΚΑ και περιμένω απάντηση. Και θα προχωρήσω και παραπέρα. Και όλα αυτά όχι για τα 12€, αλλά γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τα πάντα γύρω μας καταρέουν και εμείς τον «χαβά μας». ΟΣΟΙ έχουν συνδιαλλαγεί με ξένα μαγαζιά, είμαι σίγουρος ότι ξέρουν την λογική τους: ο πελάτης πρέπει να είναι ευχαριστημένος, ειδικά αν το πρόβλημα είναι του μαγαζιού!

Τα γράφω αυτά απλά για να είμαστε όλοι ενήμεροι. Και επι πλέον να πω ότι έχω screenshots από τις αγορές (χωρίς και με τη διευκρίνιση που λέω παραπάνω..κτλ.

Φιλικά.

Α

ΥΓ Μ' αυτά και μ' αυτά μέχρι τώρα, ούτε το δίσκο έχω καταφέρει να δουλέψω. Τον βάζω σε USB 2.0 θύρα, μετά από 1-2 λεπτά τον αναγνωρίζει και τον βγάζει 0GB !!! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Αλλος ενας υπερευχαριστημενος πελατης εδω.

19/2 υποβαλλω ηλεκτρονικη παραγγελια για seagate expansion 2.5 1TB με παραδοση σε 7 εργασιμες.

Οπως καλα μαντεψατε μεχρι σημερα δεν εχω παραλαβει τπτ.Και παρα τα συνεχη τηλ μου μου λενε ολο τελος της εβδομαδας.

Η δικαιολογια ειναι οτι δεν το εχει διαθεσιμο ο προμηθευτης.

Χ και απο μενα για το μαγαζακι του Κωτσου.

Καλυτερα να σκαω τα λεφτα μου σε μικρομαγαζα της Στουρναρη.

Δημοσ.

μην πεις αλλα ολοι καταλαβαμαι! Εγω προσωπικά θα φροντίσω να μην αγορασω τιποτα απο διαφημιζομενο καταστημα τ του Ελεκρο!! Καλο ειναι να κλεινουν σιγα σιγα τα ανεντιμα μαγαζιά....

Δημοσ.

ΥΓ Μ' αυτά και μ' αυτά μέχρι τώρα, ούτε το δίσκο έχω καταφέρει να δουλέψω. Τον βάζω σε USB 2.0 θύρα, μετά από 1-2 λεπτά τον αναγνωρίζει και τον βγάζει 0GB !!! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Αυτό είναι περίεργο γιατί ο δικός μου εξωτ. WD 2T 3.0 λειτουργεί κανονικά σε usb 2.0 και από σήμερα που έβαλα κάρτα Sharkoon usb 3.0 λειτουργεί με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

Παιδια, μιας και διαβαζω τα παραπονα σας σ αυτο το θεμα, και επειδη και εγω αγορασα ακριβως την προσφορα του θεματος αυτου, απο electroworld, ναι μεν ολα καλα με τους 2 σκληρους που αγορασα τελικα, ωστοσο δε θα ξεχασω την απιστευτη ταλαιπωρια στα τηλεφωνα στο αγχος και στις αναμονες για να καταλαβουν οι ανοητοι οτι στο πακετο μου ειχαν στειλει 1 σκληρο, αντι για 2 σκληρους, που ειχα πληρωσει. Λεφτα πεταμενα στις καρτες, και ταλαιπωρια πολλη.

Κριμα, γιατι αν ειχαν παει ολα καλα, σημερα θα σας εγραφα εγω εδω τα καλυτερα λογια. Αυτοι χανουν.

Ας οψεται ομως ο μπουφος υπαλληλος, που οταν ειδε το τιμολογιο και ελεγε 2 ΤΕΜΑΧΙΑ, αυτος εβαλε μεσα 1 τεμαχιο, και ταλαιπωρησε την ομορφη ζωη μου.

Η ευθυνη ομως ειναι καθαρα του μαγαζιου, το οποιο ως οφειλε επρεπε μετα την πατατα να με ενημερωνει εστω με δικα του τηλεφωνα, εν τουτοις ομως συνεχισε να με γραφει και περιμενε να παιρνω εγω τηλ και να τους πρηζω. Οποτε, Χ και απο μενα, ειδικα αν στις τιμες που βρισκετε κατι, υπαρχουν και αλλα καταστηματα, αποφυγετε τους .

Δημοσ.

Αυτό είναι περίεργο γιατί ο δικός μου εξωτ. WD 2T 3.0 λειτουργεί κανονικά σε usb 2.0 και από σήμερα που έβαλα κάρτα Sharkoon usb 3.0 λειτουργεί με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Με το που τον έβαλες πάνω τον αναγνώρισε και ΟΚ??

Είχε κάποιο ειδικό s/w????

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα τον εξωτ. σε usb 2.0 και, όταν εγκατέστησα την κάρτα 3.0 και έβαλα τους drivers (μάλλον ένα software), σύνδεσα τον εξωτ., και τον είδε αμέσως.

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα τον εξωτ. σε usb 2.0 και, όταν εγκατέστησα την κάρτα 3.0 και έβαλα τους drivers (μάλλον ένα software), σύνδεσα τον εξωτ., και τον είδε αμέσως.

Εμένα με τον που τον βάζω πάνω (σε USB 2.0) αρχίζει και κάνει ένα τρουτ, τρουτ, επαναλαμβανόμενο (όχι καλό κατά την τεπεινή μου άποψη). Κάποιες φορές (όχι όλες) βγάζει και ένα μήνυμα: this device can perform faster....

Τίποτε όμως παραπάνω. Το βλέπω ως drive με μηδεν χωρητικότητα και δεν μπορώ να κάνω τίποτε.

Πήρα σήμερα το service και μου είπαν να τον πάω σε ένα "Κωτσόβωλο" για έλεγχο...

Α

Δημοσ.

Σημερα με πηρανε να μου πουν οτι ο δισκος θα μου παραδοθει τέλος Απρίλη.Έπεσε ακύρωση...

Δημοσ.

Εμένα με τον που τον βάζω πάνω (σε USB 2.0) αρχίζει και κάνει ένα τρουτ, τρουτ, επαναλαμβανόμενο (όχι καλό κατά την τεπεινή μου άποψη). Κάποιες φορές (όχι όλες) βγάζει και ένα μήνυμα: this device can perform faster....

Τίποτε όμως παραπάνω. Το βλέπω ως drive με μηδεν χωρητικότητα και δεν μπορώ να κάνω τίποτε.

Πήρα σήμερα το service και μου είπαν να τον πάω σε ένα "Κωτσόβωλο" για έλεγχο...

Α

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να τον πάω σε ένα κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ να τον ελέγξουν....

Ιδωμεν!

Δημοσ.

Μια συμβουλη προς τους κατοχους του δισκου: Με το μαλακο οταν συνδεετε το καλωδιο usb στη θυρα του γιατι ειναι ευαισθητη και με λιγη παραπανω πιεση ειναι πολυ πιθανο να την παρετε στο χερι. Αυτο συνεβη σε μενα και οπως εχω διαπιστωσει και σε αλλους με δισκους γενικα με την ιδιου τυπου θυρα.

Μετα παντως απο αρκετη ταλαιπωρια, η wd μου αντικατεστησε το δισκο χωρις εξοδα με εναν αλλο. Η απογοητευση μου ομως συνεχιστηκε καθως ο δισκος που μου στειλανε δεν ηταν σε εργοστασιακο κουτι και το χειροτερο ειναι οτι μεσα βρισκεται ενας caviar blue και οχι black και οπως καταλαβαινετε ειναι πιο αργος απο αυτον που ειχα αγορασει. Προφανως ειχαν σε stock τον caviar blue, του βαλανε μια θηκη και τον πασαρανε για αντικατασταση. Τους το ανεφερα και εδω και αρκετο καιρο περιμενω απαντηση.

Δημοσ.

^ Oι green είναι "πιο αργοί". Oι blue & οι black είναι στςι 7200 RPM. Η (οθσιαστικότερη) διαφορά των black είναι η 5χρονη εγγύησή τους (και η θεωρητικά επόμενη ανώτερη ποιότητα κατασκευής τους).

Ο λόγος που σου στείλανε blue (και μάλιστα πιθανότατα "ανακατασκευασμένος") είναι η μικρότερη εγγύηση που έχεις δικαίωμα να έχεις όταν ο δίσκος που στέλνεις είναι πιο παλιός από έναν μήνα (ημερομηνία αγοράς). Δεν σ' έρριξε κάπου η WD - έκανε ό,τι προβλέπεται στα πλαίσια της RMA πολιτκής της που αναφέρεται στο site της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...