vviolent Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μόλις με πήρανε τηλ. από τοπικό μαγαζί να πάω να παραλάβω, ενώ περίμενα τηλ απο Speedex!!! Μου είπε η κοπέλα ότι έχω ένα δέμα με αλφα ποσό αντικαταβολή (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό) που αντιστοιχούσε σε ένα δίσκο, μετά από παρατήρηση δική μου ότι πρέπει να είναι 200 ευρώ (2 δίσκοι-1ΤΒ+2ΤΒ), κι αφού προφανώς κοίταξε καλύτερα τα κιτάπια της "σόρρυ κύριε είναι 200" οπότε οκ. Κάτι μου λέει ότι είναι 2 δέματα ξεχωριστά. Μόνο το amazon τα κάνει αυτά. Λέτε? Πάω να παραλάβω.... [off-topic]Ακολουθεί μουσική με κλαρίνα![/off-topic] ..... οκ επέστρεψα Τελικά παρέλαβα στις 13:10 περίπου, δύο ξεχωριστά δέματα με ξεχωριστές αποδείξεις κι ένα αντίγραφο πελάτη της speedex με την αναγραφή του ποσού που αντιστοιχεί στο σκληρό των 2ΤΒ (119,45), η τύχη του δευτέρου αγνοείται (παίζει και να την ξέχασα στο κατάστημα ή να μου έπεσε στο δρόμο). Έχει καμιά πρακτική αξία; Να τον αναζητήσω; Οι δίσκοι τελικά είναι: WDBACW0020HBK My Book Essential External Hard Drive (χωρίς να αναφέρει ότι είναι 2TB) WDBAAK0010HCH My Book 3.0 External Hard Drive (χωρίς την κάρτα PCIe) και οι δυο συσκευασίες γράφουν εξωτερικά Made in Thailand 2-year Limited Warranty. Στον έλεγχο για την ΕΓΓΥΗΣΗ στο site της WD έχουμε: Επιλογή Αρ. Σειράς Αρ. Μοντέλου Κατάσταση Ημερ. Λήξης Επιλογές WCAZA653xxxx WDBACW0020HBK-EESN Σε Περιορισμένη Εγγύηση 7/2/2013† Επέκτεινε την εγγύηση μου WCATR581xxxx WDBAAK0010HCH-EESN Σε Περιορισμένη Εγγύηση 7/2/2013† Επέκτεινε την εγγύηση μου οπότε βλέπω ότι έχουμε υπόλοιπο 1 χρόνο περίπου. ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Αν σκανάρω τις αποδείξεις και τις στείλω στο e-mail που μου λένε υποθέτω ότι θα έχω κάλυψη μέχρι 1/2/2014 ή κάνω λάθος? Υπ' οψη δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία. Αν επιλέξω "Επέκτεινε την εγγύηση μου" έχουμε όσον αφορά την Ευρώπη: Warranty Services Extended Warranty Purchase - Protect your Investment Western Digital is pleased to offer our valued customers an extended warranty plan for your new WD hard drive. ........ European Union Western Digital can extend the terms of your current warranty to 3 years. If your product has a warranty of 2 years or less, we can extend the warranty to a maximum of 3 years from the date of manufacture for $14.95. If you opt for the extended warranty plan, the total warranty period on your product will be 3 years from the date of manufacture. You can pay by Visa, Mastercard, Discover, or American Express. Please enter your product serial number below to start the extended warranty process. Only eligible retail-packaged products with limited warranty of 2 years or less are eligible for extended warranty. ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Αυτό ίσχυε και παλιότερα ή έχουμε νέα πολιτική απο την WD? ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Αν κάνω "Καταχώρηση των Προιόντων μου" κερδίζω τίποτα? Γιατί βλέπω ότι πρέπει να κάνω κι εγγραφή πρώτα ενώ παλιότερα δεν νομίζω να χρειαζόταν. Μήπως είναι αυτό που έχω διαβάσει για περιπτώσεις κλοπής? Οι συσκευασίες τους είναι κανονικά σφραγισμένες με ζελατίνες, αν και στη μια νόμιζα ότι ήταν παραβιασμένη αλλά τελικά ήταν πανοκολλημένη με άλλη του κούριερ. Δεν έχω κάνει ακόμα αποσυσκευασία, περιμένω συμβουλές, οδηγίες...κι ότι έχει την καλοσύνη ο καθένας σας να δώσει!!!! :P:P Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από vviolent
christs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα, μετα απο 3 τηλεφωνα μου, και ξοδεμα απειρης καρτας, μου ειπαν οτι αυριο να περιμενω τον 2ο σκληρο, και οτι καναν λαθος. Ελπιζω να ερθει, να ειναι οκ, και να ειναι τελος καλο, ολα καλα. Αν ναι, εστω και μετα απο τοση ταλαιπωρια, θα τους πω ενα μπραβο σαν καταστημα, γιατι δε με γραψαν εκει που δεν πιανει μελανι, μετα το λαθος τους.
nek4d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 SOS Βοηθεια!! Ειχα παραγγειλει 2 σκληρους, οπως λεει η προσφορα, απο την electroworld, και σημερα μεσα στη σακουλα του κωτσοβολου αντι για 2 σκληρους, υπηρχε μονο ενας!!!!!! φυσικα, εδωσα λεφτα για 2, καθως δεν ηξερα τι εχει μεσα, και ο κουριερ δε μ αφησε να το ελεγξω λεγοντας μου οτι θα εχει 2 τεμαχια μεσα σιγουρα.... Πηρα στην εταιρια τηλεφωνο, δε ξερω αν θα βγει ακρη παιδια... Παντως, μπορω να αποδειξω οτι οντως υπηρχε μονο ενα κουτι μεσα, γιατι η σακουλα ειναι αδυνατον να χωρουσε 2, φαινεται και αποδεικνυεται ευκολα!!! Να προσεξω κατι? δωστε μου καποια συμβουλη σας παρακαλω με το τι πρεπει να κανω απο δω και περα σας παρακαλω! Το συνοδευτικο παραστατικο τι ποσοτητα γραφει?! (+1 κ απο εμενα οτι θα βρεις ακρη σχετικα ευκολα, ψυχραιμια ) Παρελαβα και εγω . Οκ ειναι και με μια καρτα της solytech ( NEC chip ) που εχω δουλευει μια χαρα . Φοραει αυτον τον δισκο : Link Το θεμα ειναι διεθνες. Θα βρειτε παμπολλα αρθρα με google search, βαζοντας πχ "usb3 disconnects" ή "usb3 nec chipset problem/disconnects" κλπ. Hταν πολλοι πελατες που δεν ηξεραν κ επεστρεφαν τους δισκους WD πισω. Οι αναβαθμισεις οδηγων δεν βοηθησαν. Επειδη μου ετυχε ατυχως πριν 3-4 μηνες με docking station, εφαγα αδικα ωρες δοκιμαζοντας διαφορα και αφου διαβασα πολλα, επεστρεψα τελικα την καρτα "nec" κ με την επομενη καρτα οχι-nec ησυχασα. Μακαρι φυσικα να εισαι τυχερός! (για τους υποψηφιους αγοραστες ειναι καπως κριμα να παρετε μια καρτα που δεν θα δουλευει με κατι αλλο σε usb3 στο μελλον, ακομη κ αν δουλευει με τον παρον δισκο). Το προβλημα παντως δεν φαινεται αμεσα, δειχνει οτι δουλευει κανονικα αλλα σε ασχετο χρονο αποσυνδεεται μονος του. Αν θες να τεσταρεις καπως, μπορεις να κανει copy μεγαλο αριθμο αρχειων ή πολλά μεγάλα αρχεία. Μερικες δοκιμες αρκουν. Αν σταματαει η διαδικασια οπουδηποτε στην μεση υπαρχει προβλημα κ ειναι επικινδυνο κ για απωλεια δεδομενων φυσικα. (Τα τεστ ολων εδειξαν οτι σε usb2 θυρα, οι ιδιοι δισκοι usb3 δουλευουν μια χαρα οση ωρα χρειαστει). Σε τεστ automated backup, φανηκε επισης οτι αποσυνδεεται κ μετα απο λιγο ξανασυνδεεται αυτοματα, χανοντας ομως δεδομενα ενδιαμεσα, οποτε αν δεν παρακολουθεις την διαδικασια, θα χρειαστει να ελεγξεις αν οντως τα περιεχομενα ειναι τελικα τα ιδια σε μεγεθος τουλαχιστον.
papayios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το προβλημα παντως δεν φαινεται αμεσα, δειχνει οτι δουλευει κανονικα αλλα σε ασχετο χρονο αποσυνδεεται μονος του. Αν θες να τεσταρεις καπως, μπορεις να κανει copy μεγαλο αριθμο αρχειων ή πολλά μεγάλα αρχεία. Μερικες δοκιμες αρκουν. Αν σταματαει η διαδικασια οπουδηποτε στην μεση υπαρχει προβλημα κ ειναι επικινδυνο κ για απωλεια δεδομενων φυσικα. (Τα τεστ ολων εδειξαν οτι σε usb2 θυρα, οι ιδιοι δισκοι usb3 δουλευουν μια χαρα οση ωρα χρειαστει). Σε τεστ automated backup, φανηκε επισης οτι αποσυνδεεται κ μετα απο λιγο ξανασυνδεεται αυτοματα, χανοντας ομως δεδομενα ενδιαμεσα, οποτε αν δεν παρακολουθεις την διαδικασια, θα χρειαστει να ελεγξεις αν οντως τα περιεχομενα ειναι τελικα τα ιδια σε μεγεθος τουλαχιστον. Εχω και δυο buffalo που δουλευω με αυτη την καρτα .Δεν ειχα προβληματα . Ισως να οφειλεται στο οτι εχω περασει drivers της renesas και οχι αυτους που ειχε η συσκευασια . Του μετεφερα και περιπου 400 γιγα με ματροσκες και mp3 . Ολα καλα και μαλιστα επιασε και ταχυτητες μεγαλυτερες απο τους buffalo ( φορανε samsung ) .
runner69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξερω για τους wd παντως με αλλο δισκο (adata) που εχω τσεκαρει δυο καρτες usb 3.0 με τσιπακι nec δεν εχω κανενα προβλημα. 370GB το "τεστ"
nek4d Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ολα καλα λοιπον για εσας, χαιρομαι. (τους ειχα δοκιμασει τους renesas drivers απο Link και καναδυό αλλους, ολους χωρις επιτυχια).
christs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον, μιας και αποτελω κομματι της κοινοτητας του Insomnia, ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω ολους παιδια, για το συμεβη με την παραγγελια μου για τη συγκεκριμενη προσφορα, απο αυτο το γελοιο ηλεκτρονικο καταστημα που λεγεται ELECTROWORLD με τους ακομα πιο γελοιους υπαλληλους του, που με εξοργισαν και με φτασαν σε τετοιο βαθμο ταλαιπωριας, οσο ποτε αλλοτε κανενα μαγαζι και σε καμια αγορα μου. Κριμα... Λοιπον, εχουμε και λεμε. Το περασμενο Σαββατο παραγγελνω ηλεκτρονικα 2 σκληρους δισκους, της προσφορας που βλεπετε στο θεμα που γραφω. Συνολικη αξια 156.50 ευρω περιπου. Δευτερα ενημερωνομαι οτι η παραγγελια εχει αποσταλλει, μου στελνουν voucher κτλ, ολα τελεια. Τριτη πρωι λοιπον, ερχεται ο κουριερ, και μου φερνει τη σακουλα (Κωτσοβολος) σφραγισμενη, και μου ζηταει τα χρηματα. Αναρωτιεμαι αν εχει μεσα και τους 2 σκληρους, και με διαβεβαιωνει οτι θα εχει ακριβως οτι λεει το τιμολογιο, δηλαδη 2 ΤΕΜΑΧΙΑ. Πληρωνω αντικαταβολη, και φευγει. Ανοιγω που λετε τη σακουλα, και τι βλεπω?? Εχει μονο εναν. Παιρνω τηλεφωνο την εταιρια, μου λενε οτι θα ψαξουν τι εγινε, και οτι θα με ειδοποιησουν. Περναει ολη η ημερα, και οι γελοιοι ακομα να με ενημερωσουν. Ξανα τηλεφωνω 2-3 φορες ακομα το βραδυ, και τελικα ω του θαυματος ο τυπας μου λεει οτι το λαθος βρεθηκε, ζητουν συγνωμη και οτι θα μου στειλουν τον 2ο σκληρο. Ολα καλα. Ηδη μεχρι τωρα εχω παρει 4 τηλεφωνα για να βγαλω ακρη και να βρω το δικιο μου, και εχω ξοδεψει 20 ευρω σε καρτες. Μεχρι την Πεμπτη που λετε, δεν εχω καμια ενημερωση. Αναγκαζομαι ξανα παιρνω οποτε. Με διαβεβαιωνουν οτι στειλαν το σκληρο στην κουριερ και οτι θα ερθει αυριο, και οπου να ναι και το voucher. Τελος παντων με τα πολλα, Πεμπτη βραδυ, δηλαδη χθες, μου ρχεται το voucher, και αρα περιμενω σημερα το πρωι να ερθει ο σκληρος (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ) , και διαβαστε τωρα το κορυφαιο Ερχεται πριν μιση ωρα ο κουριερ σπιτι μου, μου δινει το 2ο σκληρο, και μου λεει "ειναι 78.34 λεπτα" και του λεω ωπα ωπα πληρωμενοι ειναι τι μου λες. Τελος παντων για να παω στην ουσια, οι πανιβλακες για 2η φορα ειχαν δωσει λαθος παραγγελια, ξεχνωντας να βαλουν οτι ειναι δωρεαν για τον παραληπτη, αλλα οτι θα χρεωνοταν. Αποτελεσμα??? Ο σκληρος παλι εφυγε. Ξανα μανα τηλεφωνο στην παλιο εταιρια. Λυπαμαι πολυ την υπαλληλο για το κραξιμο που εφαγε, αλλα τους βαρεθηκα. Δεν πα να μου ζητησε χιλια συγνωμη, τη δικη μου την ταλαιπωρια, μιας και τους ειχα αμεσα αναγκη και τους 2 σκληρους, καθως και τα λεφτα που ξοδεψα (30 ευρω σε καρτες και αναμονες) δεν προκειται ποτε να αναπληρωθουν, και κανονικα θα πρεπε να ζητησω και αποζημιωση. Τωρα, αναμονη να λυθει εκ νεου το προβλημα, και να μου σταλλει, αν δεησουν οι μπουφοι, τη Δευτερα.... Ολοκληρη Οδυσσεια. Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου και τιμων, δεν παιζει να ξανα αγορασω τιποτα απο δαυτους, σαν δε ντρεπονται. Ειπαμε, ενα λαθος, ακομα και τετοιο του στυλ να μη βαζεις στη σακουλα 2 σκληρους, αλλα 1, ειναι λεμε ανθρωπινο. Αλλα οταν ερχεται και 2ο και 3ο λαθος, και συνδυαζεται απο απειρο γραψιμο, ταλαιπωρια και χρηματικο εξοδο, ειναι ικανο να σε φερει σε πολυ ασχημο σημειο. Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα, η αν το παρακανα, αλλα ολα αυτα ειναι αληθεια.
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ....δε λες δηλαδή και φχαριστώ που το αναγνώρισαν... Θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι σου είχαν αποσταλλεί και οι δύο ευθύς εξ' αρχής. Με τί αποδείξεις θα ισχυριζόσουν ότι δεν ήταν έτσι (θα έπρεπε να έχεις ΕΣΤΩ τη μαρτυρία του κούριερ, ανοίγοντας -μετά την παράδοση/πληρωμή- τη σακκούλα μπροστά του, πριν φύγει); Εγώ μάλιστα αναρωτιέμαι πάνω σε τί ενδείξεις βασίστηκαν και αναγνώρισαν "σφάλμα τους"...(ΥΠΟΘΕΤΩ σε μια μίνι-απογραφή της διακίνησης του συγκεκριμνένου εμπορεύματος, για να βγάλουν συμπέρασμα ότι "παιδιά, εδώ σύμφωνα με τα στοιχεία μας, έχουμε έναν παραπάνω δίσκο, άρα του ανθρώπου που φωνάζει πρέπει να είναι" - αλλά ΠΑΕΙ έτσι; Τεσπα σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έγινε μια μινι-αναστάτωση για να βγάλουν άκρη, και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όλοι οι υπάλληλοι όλων των μαγαζιών θα έμπαιναν σε τέτοια διαδικασία, για να μη χρειαστείς να το πας δικαστικά ας πούμε). Άσχετα με το αν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους εξ' αρχής (shit happens, όταν είναι για παραγγελίες από μακρυά, πώς να το κάνουμε), και αν σου φύγαν ανεπιστρεπτί € για τηλεφωνήματα (μα κι εσύ, δεν μπορούσες να τους "υποχρεώσεις" να σε καλέσουν ΕΚΕΙΝΟΙ, ή στη χειρότερη να πας με τηλεκάρτα σε καρτοτηλέφωνο...; ) πιθανολογώ ότι σε άλλη περίπτωση (άλλοι υπάλληλοι ή άλλο μαγαζί) παίζει και να έτρωγες γείωση. Την αγανάκτησή σου την καταλαβαίνω τη στιγμή που εσύ ήσουν εντάξει και οι άλλοι αρχικά δεν κάναν' κάτι σωστά, αλλά εκτίμησε διαφορετικα, θα έλεγα, το ότι αποκαταστάθηκες (...ΘΑ αποκατασταθείς, έστω και κατόπιν εορτής). Τί να πει κι αυτός εδώ δηλαδή... Υπ' οψιν, δεν υποστηρίζω κανέναν τους, καθώς για 'μένα ΟΛΑ τα μαγαζιά είναι "ένοχα" μέχρι αποδείξεως του εναντίου (κι έψω φάει κι εγώ την ταλαιπωρία μου στο παρελθόν), αλλά τα βλέπω λίγο πιο ψύχραιμα τα πράγματα, και στη θέση σου θα έλεγα "πάλι καλά"...
christs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου να ξερεις, κανεις λαθος, σε πολλα πραγματα απ οσα εγραψες. το πως θα το αποδεικνυα οτι ποτε δεν ηρθε ο 2ος σκληρος?? το μονο ευκολο. η σακουλα η οποια μου εστειλαν, ηταν μικρη και σε καμια περιπτωση δε θα μπορουσε να χωρεσει 2 κουτια!! ;) επιπλεον, πανω το χαρτι απο την κουριερ, ειχε το βαρος του δεματος. και μαντεψε, ηταν 1.4κιλα, που αντιστοιχει στο βαρος μονο του ενος κουτιου, εκτος και αν ξφανικα το καθε κουτι σκληρου θα ζυγιζε 700 γραμμαρια :P γι αυτο σου λεω, εσυ ωραια τα λες, αλλα δεν ειναι καθολου ετσι, καμια χαρη δε μου καναν. Προφανως καναν απογραφη και το βρηκαν, και μου το ειπαν αλλωστε, αλλα δε μπορεις να τους δικαιολογεις φιλε μου, επετρεψε μου. μιλαμε για μεγαλη εταιρια, ειναι επαγγελματισμος τα επανειλημμενα λαθη αρχαριων?? η ταλαιπωρια, και η υποκρισια του στυλ θα σας παρουμε τηλ να σας ενημερωσουμε, χιλια συγνωμη, και να σε γραφουν? Μην τους υπερασπιζεσαι φιλε, με ολο το σεβασμο. Εχασα λεφτα εξαιτιας ολου αυτου, εχω φοβερη χασουρα ηδη, γιατι οι σκληροι ηταν ηδη να εχουν φυγει για καπου, γι αυτο και τους παρηγγειλα, τους ηθελα αμεσα. Παλι καλα θα ελεγα, αν μου λεγαν οτι θα με αποζημιωναν για την ταλαιπωρια μου τα εξοδα μου και το ολο σκηνικο, στελνοντας μου για παραδειγμα εναν μεγαλυτερο σκληρο. Ετσι φερονται οι σοβαρες εταιριες που εχουν σπασει τα νευρα ενος πελατη τους, που σε κανενα μα κανενα σημειο δε φερει ευθυνη για οτι εγινε. Ελπιζω να με καταλαβαινεις. Πιστευω πως με καταλαβαινεις.
armadilos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τί να πει κι αυτός εδώ δηλαδή Καμία σχέση η περίπτωση του παραπάνω με του christs. Παλι καλα θα ελεγα, αν μου λεγαν οτι θα με αποζημιωναν για την ταλαιπωρια μου τα εξοδα μου και το ολο σκηνικο, στελνοντας μου για παραδειγμα εναν μεγαλυτερο σκληρο. Ετσι φερονται οι σοβαρες εταιριες που εχουν σπασει τα νευρα ενος πελατη τους, που σε κανενα μα κανενα σημειο δε φερει ευθυνη για οτι εγινε. Αποζημίωση δεν παίζει. Βρήκαν το λάθος τους και σου έστειλαν καινούργιο. Έκανες μια αγορά που είχε χρόνο παράδοσης 4-7 μέρες, αλλά δεν υπογραψατε και κανα συμβόλαιο παράδοσης. Shit happens and when it comes it comes big. Γενικά τέτοιες μεγάλες εταιρείες δεν προσπαθουν να κάνουν τέτοιες "μικροκομπίνες". Αν ήταν θα έκαναν μια μεγάλη μπάζα και καλή... βλέπε Habitat!!!
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ωχου....Βρε αδερφέ, και να πω ότι δεν το 'γραψα.... : ΔΕΝ τους δικαιολογώ. Με τον καταναλωτή είμαι, και με ΚΑΜΜΙΑ εταιρία. Γι' αυτό και τόνισα ότι κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί. Όσο για το "λάθος" που λες, για την ακρίβεια δεν είμαι "λάθος" : τόσα ήξερα, τόσα έγραψα. Αν κάτι μπορείς να μου προσάψεις, είναι ότι λίγα ήξερα σε σχέση με το τί έγινε. Τη σακκούλα πάντως να μου επιτρέψεις, δεν την θεωρώ "ικανό" αποδεικτικό στοιχείο (μην εξηγώ-ελπίζω να είναι αυτοννόητο το γιατί). Η ΟΥΣΙΑ βρίσκεται στο βάρος, που είπες. Και εκεί, αν θες να ξέρεις, τυχερός να θεωρείς πως είσαι : σπανιότατο ν' αναφέρεται το βάρος του αντικειμένου, τουλάχιστον στις αποστολές μεταξύ φυσικών προσώπων, όταν πρόκειται για μικροδέμα (όχι ότι δεν ζυγίζεται, όταν εμφανώς είναι πάνω από τα κλασσικά 2 κιλά, ή στο περίπου τόσα - αλλά δεν ΓΡΑΦΕΤΑΙ. Κανένας κούριερ δεν το κάνει). Αν τώρα υπάρχει άλλη πρακτική στις αποστολές εταιριών, δεν το γνωρίζω (ΙΣΩΣ κάποιες να το απαιτούν, ακριβώς για διευθέτηση ζητημάτων όπως το δικό σου). Επίσης δεν σου είπα ότι είναι "επαγγελματισμός τα επαναλαμβανόμενα λάθη". "Shit happens" είπα, δεν είπα "επειδή happens, μη μιλάς". Το δίκιο με το μέρος σου είναι -το τονίζω αν δεν το κατάλαβες- αλλά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, όταν το δίκιο δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ εύκολα, "να λες κι ευχαριστώ που ασχολήθηκαν", και σε ταλαιπώρησαν το λιγότερο δυνατό. Το ότι καπάκι σου στείλανε δίσκο ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ, συμφωνώ, χοντρή παπαριά. Εγώ απλά στέκομαι στο γεγονός ότι μετά από τις δύο αυτές καγκουριές τους, έστω και μετά από αυτή την ταλαιπωρία σου, θα έχεις τον 2ο δίσκο, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε άλλη περίπτωση (όχι απαραίτητα σε άλλο μαγαζί, αλλά στην Ηλεκτρογουόρλντ και πάλι θα μπορούσε), εξ' αρχής δε θα πολυασχολιόντουσαν και θα σε αναγκαζαν να καταφύγεις σε καταγγελίες κι αγωγές... (εδώ ρε συ με το ζόρι καταφέρνει ο κόσμος στο Ελλαδιστάν των μαγαζιών να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, σε πολύ πιο "απλές" και ξεκάθαρες υποθέσεις...Γεμάτο είναι το παρόν φόρουμ, και όχι μόνο αυτό, με σχετικές περιπτώσεις...). ΤΩΡΑ, με καταλαβαίνεις εσύ...; Όσο για το τελευταίο, περί "αποζημιωτικού δώρου", προσωπικά δεν μπορώ να το περιμένω από μία αλυσίδα. Βεβαίως κι έχει βάση αυτό που λες, αλλά μόνο σε περίπτωση που η αγοραπωλησία είχε γίνει από "μικρομαγαζάτορα". Πώς ακριβώς θα δικαιολογήσουν τον "μποναμά", σε μια "απρόσωπη αλυσίδα", και ΠΟΙΟΣ καν θα "νοιαστεί" να το κάνει...; Καμία σχέση η περίπτωση του παραπάνω με του christs. ...χρειάζεται δηλαδή να σου εξηγήσω ότι η "σχέση" είναι "when shit happens" σε online αγορές, "τρέχα να βγάλεις άκρη"...;
armadilos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ...χρειάζεται δηλαδή να σου εξηγήσω ότι η "σχέση" είναι "when shit happens" σε online αγορές, "τρέχα να βγάλεις άκρη"...; Καλά ο άλλος έκανε αγορά εκτός ebay από ανεξάρτητο πωλητή. Με αυτήν την έννοια δεν έχει κάποιο νόημα. Γενικά αν υπάρχει η δυνατότητα για αντικαταβολή, τότε να την προτιμάτε. Σε περίπτωση που κάτι "βρωμάει" το διώχνεις όπως σου ήρθε!!!
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ...μόνο που εγώ δεν το παρέθεσα για ν' αναδείξω την έννοια που λες.
moredread Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 καλή προσφορά!! http://www.amazon.co.uk/Buffalo-DriveStation-2-0TB-External-Drive/dp/B004LFI7K0/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1328356187&sr=1-1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 καλή προσφορά!! http://www.amazon.co.uk/Buffalo-DriveStation-2-0TB-External-Drive/dp/B004LFI7K0/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1328356187&sr=1-1 http://www.insomnia.gr/topic/435888-western-digital-elements-2-tb-external-108e-amazoncouk/ όχι όταν υπάρχει αυτός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα