runner69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Συζητηση κανουμε, αλλα ειναι φανερο οτι κοιταγες μονο Ελλαδα. Το amazon το ανεφερα ενδεικτικα λογω της ευκολιας των αποδειξεων των ιστορικων τιμων. Εκεινη την εποχη, υπηρχαν δεκαδες μαγαζια σε αυτα τα επιπεδα τιμης και μαλιστα μερικα ηταν κ χαμηλοτερα αλλα με μεταφορικα εξτρα. Το amazon δεν ειναι το φτηνοτερο, υπαρχουν αλλα μαγαζια προσανατολισμενα σε ειδη πληροφορικης πιο φτηνα. Απο Γερμανία εβγαινε 65 ευρω + 10 μεταφορικα. Και ναι, ηταν η τιμη της αγορας γενικοτερα στην Ευρωπη. Απο ενα σημειο κ μετα ειναι κ χρονοβορο κ μαλλον ανωφελο να προσπαθεις να πεισεις τους απιστους θωμαδες ... Οποιος ψαχνει, βρισκει. Ξεχασες και τη Κινα, εκει να δεις οχι δεκαδες αλλα εκατονταδες μαγαζια. Αλλη φορα οταν γραφεται αντιστοιχη προσφορα να αναφερεις ολα τα ευρωπαικα και μη μαγαζια που θα το εχουν στην ιδια τιμη. Δεν προκειται να υπαρξει πραγματικη προσφορα για σενα αφου παντα θα το εχει σε αυτη τη τιμη και καποιο αλλο καταστημα στην Ευρωπη ή στην Ασια. Γεια σου dannie. Ο runner αντεγραψε ακριβως το link απο τα links που προανεφερα κ αντιγραφεις κ συ!?Καλυτερα ομως να διαβαζεις τα σχολια αυτων που τα χρησιμοποιουν, ο runner ξερει μονο για την ελληνικη αγορα Επεσες διανα. Εισαι η μονη πηγη πληροφορησης και περιμενα το δικο σου post για να μαθω το camel. Δεν εχει αναφερθει ποτε ξανα το camel εδω μεσα.
nek4d Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ξεχασες και τη Κινα, εκει να δεις οχι δεκαδες αλλα εκατονταδες μαγαζια. Αλλη φορα οταν γραφεται αντιστοιχη προσφορα να αναφερεις ολα τα ευρωπαικα και μη μαγαζια που θα το εχουν στην ιδια τιμη. Δεν προκειται να υπαρξει πραγματικη προσφορα για σενα αφου παντα θα το εχει σε αυτη τη τιμη και καποιο αλλο καταστημα στην Ευρωπη ή στην Ασια. Επεσες διανα. Εισαι η μονη πηγη πληροφορησης και περιμενα το δικο σου post για να μαθω το camel. Δεν εχει αναφερθει ποτε ξανα το camel εδω μεσα. Ευχαριστω, ευχαριστώ. Σ'αρέσει να αλλαζεις το θεμα συνεχως, μαλλον απο τον ευατο σου υπεκφευγεις. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολα τα παρακατω τα γνωριζεις, αλλα για καποιον αλλον λογο αντιδρας. Δεν πειραζει, οσο εχω χρονο, θα τα εξηγω για να μαθαινουν οι νεοι κ να ανταλλασουμε κ αλλες εποικοδομητικες αποψεις. Κουκου, ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση πολλα χρονια τωρα... Εκτελωνισμος λεει κατι? Το amazon uk de κλπ καθως κ πολλα ευρωπαικα μαγαζια ειναι αμεσα συγκρισιμα με ολα τα ελληνικα μαγαζια διοτι ειναι ταχυτατα, αξιόπιστα και οργανωμένα χωρις εκτελωνιστικες διαδικασιες. Κινα Αμερικη κλπ δεν συγκρινονται καθως περνανε τελωνειο. Σε καθε θεμα προσφορας εδω, πολλοι αναφερονται στο amazon uk και ελαχιστοι στα εκτος Ευρώπης. Καλα κανουν, ετσι πρεπει, γιατι ειναι αμεσα συγκρισιμο με την ελληνικη αγορα κ ακομη κ αν δεν ενδιαφερει καποιους, ενδιαφερει τους υπολοιπους που φροντιζουν την τσεπη τους. Το amazon uk ειναι εδω πολλα χρόνια & βασιλευει!
armadilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Συγγνώμη που διακόπτω την επικοδομητική συζήτηση παιδιά, αλλά μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο. Ο δίσκος είναι εκείνος χωρίς την PCIE κάρτα. Οπότε όποιος τον αγοράζει και δεν έχει MB με υποστήριξη για usb 3.0 να το ξέρει. Και πάλι συγγνώμη για την άστοχη παρένθεσή μου, μπορείτε να συνεχίζετε τον επικοδομητικό (και άκρως ενδιαφέρον) διάλογο σας.
vviolent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Συγγνώμη που διακόπτω την επικοδομητική συζήτηση παιδιά, αλλά μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο. Ο δίσκος είναι εκείνος χωρίς την PCIE κάρτα. Οπότε όποιος τον αγοράζει και δεν έχει MB με υποστήριξη για usb 3.0 να το ξέρει. Και πάλι συγγνώμη για την άστοχη παρένθεσή μου, μπορείτε να συνεχίζετε τον επικοδομητικό (και άκρως ενδιαφέρον) διάλογο σας. Μάλιστα!!! Οπότε πρέπει να βγούμε στη γύρα για αντάπτορα τώρα! Από έρευνα για την ελληνική αγορά βρήκα τα παρακάτω: Turbo-X USB 3.0 x2 Ports (PCI-Express) Sharkoon PCI Express Card USB3.0 Card PCI Express to 2 USB 3.0 ports Logilink PCI Express Card PC0057 PCI Express to 4 USB 3.0 ports Aixcase PCI Express Card AIX-BLPCIEX1U3 PCI Express to 2 USB 3.0 ports Equip PCI Express Card 128285 PCI Express to 4 USB 3.0 ports LC-Power PCI Express Card LC-PCI-USB3 PCI Express to 2 USB 3.0 ports Asus PCI Express Card U3S6 PCI Express to 2 USB 3.0, SATAIII USRobotics PCI Express Card USR808402 PCI Express to 2 USB 3.0 ports Delock PCI Express Card 89297 PCI Express to 4 USB 3.0 ports Delock PCI Express Card 89284 PCI Express to 4 USB 3.0 ports Delock PCI Express Card 89288 PCI Express to 2 Multiport (USB 3.0 / eSATAp) Delock PCI Express Card 89299 PCI Express to 2 USB 3.0, SATAIII Όσα τα έχω με πράσινο χρώμα είναι σε άμεση διαθεσιμότητα υποτίθεται. Δεν έβαλα όσα φορούν το chipset της NEC εκτός από το πρώτο που όπως είδα στη σελίδα του Πλαίσιο έχει κι οδηγούς για κατέβασμα αλλά δεν ξέρω αν διορθώνει το πρόβλημα, τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω τι έχουν οπότε περιμένω συμβουλές και προτάσεις από τους γνώστες του είδους. Έχει πάρει κανένας σας κάποιο από τα παραπάνω και να αποδείχθηκε αξιόπιστο; Ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο που δεν βρήκα και να είναι άμεσα διαθέσιμο ευπρόσδεκτο; Είμαι με M4A785TD-V EVO μητρική αν βοηθάει η πληροφορία. [offtopic]Αν θεωρείτε πως πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη θεματική κατηγορία ας το αναλάβει κάποιος moderator και να βγάλω και το quote.[/offtopic]
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν έβαλα όσα φορούν το chipset της NEC... γιατι τι προβλημα παρουσιαζεται με τα τσιπακια της NEC; Και το Sharkoon που λες παραπανω, NEC εχει. Το ειχα παρει γιατι το ειχα βρει φθηνα, 11 ευρω απο το eshop, αλλα τωρα βλεπω δεν υπαρχει. ΥΓ. Ουτε διαφημιση του visionstudio να εκανες
vviolent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 γιατι τι προβλημα παρουσιαζεται με τα τσιπακια της NEC; Και το Sharkoon που λες παραπανω, NEC εχει. Το ειχα παρει γιατι το ειχα βρει φθηνα, 11 ευρω απο το eshop, αλλα τωρα βλεπω δεν υπαρχει. ΥΓ. Ουτε διαφημιση του visionstudio να εκανες Πρόβλήματα ασυμβατότητας με τον συγκεκριμένο HDD του topic όπως ισχυρίζεται ένα φιλαράκι σου, πάλιουρας insomniac, που σου ρίχνει 1+ χρόνο στο κεφάλι!!! Δεν ξέρω αν αποτελεί διαφήμιση αλλά αυτά βρήκα με το search του γεροσπαγγοραμένου που χρησιμοποίησα.
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πρόβλήματα ασυμβατότητας με τον συγκεκριμένο HDD του topic όπως ισχυρίζεται ένα φιλαράκι σου, πάλιουρας insomniac, που σου ρίχνει 1+ χρόνο στο κεφάλι!!! xaxaxaxa μαλιστα δεν το γνωριζα και να φανταστεις οτι διαβασα το post
papayios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παρελαβα και εγω . Οκ ειναι και με μια καρτα της solytech ( NEC chip ) που εχω δουλευει μια χαρα . Φοραει αυτον τον δισκο : Link
christs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 SOS Βοηθεια!! Ειχα παραγγειλει 2 σκληρους, οπως λεει η προσφορα, απο την electroworld, και σημερα μεσα στη σακουλα του κωτσοβολου αντι για 2 σκληρους, υπηρχε μονο ενας!!!!!! φυσικα, εδωσα λεφτα για 2, καθως δεν ηξερα τι εχει μεσα, και ο κουριερ δε μ αφησε να το ελεγξω λεγοντας μου οτι θα εχει 2 τεμαχια μεσα σιγουρα.... Πηρα στην εταιρια τηλεφωνο, δε ξερω αν θα βγει ακρη παιδια... Παντως, μπορω να αποδειξω οτι οντως υπηρχε μονο ενα κουτι μεσα, γιατι η σακουλα ειναι αδυνατον να χωρουσε 2, φαινεται και αποδεικνυεται ευκολα!!! Να προσεξω κατι? δωστε μου καποια συμβουλη σας παρακαλω με το τι πρεπει να κανω απο δω και περα σας παρακαλω!
armadilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε τηλέφωνο στην Electroworld. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον ντετεκτιβ. Εκεί θα ξέρουν καλύτερα να σου πουν τι έγινε. Γνώμη μου ότι έπρεπε να ελέγξεις πρώτα. Αν δεν συμφωνούσε ο courier να του το έδινες πίσω χωρίς να υπογράψεις.
christs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε τηλέφωνο στην Electroworld. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον ντετεκτιβ. Εκεί θα ξέρουν καλύτερα να σου πουν τι έγινε. Γνώμη μου ότι έπρεπε να ελέγξεις πρώτα. Αν δεν συμφωνούσε ο courier να του το έδινες πίσω χωρίς να υπογράψεις. ειπαν θα με ειδοποιησουν αυτοι. Θα περιμενω λιγο. Οσο για το αλλο που λες, δεν παιζει. Κανενας κουριερας δε θα με αφηνε να σκισω την καλα σφραγισμενη σακουλα που ειχε μεσα το σκληρο, για να ελεγξω αν ειναι 2 τα τεμαχια ή 1. Οποτε ειναι σαν να μου λες οτι ποτε δε θα παραγγειλω ηλεκτρονικα. Το θεμα ειναι ενα, οτι εκ του αποτελεσματος, μετα τσεκαρα τη σακουλα και τις διαστασεις του κουτιου του σκληρου, και δε χωρανε 2 κουτια εκει μεσα με καμια Παναγια. Οποτε, μπορω να αποδειξω οτι ειχε μονο εναν μεσα.
armadilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν νομίζω πάντως ότι θα χάσεις τον δίσκο. Έχουν συστήματα στις αποθήκες τους και μπορούν να δουν τι βγήκε από εκεί και που στάλθηκε. Περίμενε να σε ενημερώσουν και μην αγχώνεσαι.
christs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν νομίζω πάντως ότι θα χάσεις τον δίσκο. Έχουν συστήματα στις αποθήκες τους και μπορούν να δουν τι βγήκε από εκεί και που στάλθηκε. Περίμενε να σε ενημερώσουν και μην αγχώνεσαι. ευχαριστω φιλε, μακαρι να ναι ετσι.. Παντως, παιζει να μην ξανα παραγγειλω τιποτα απο το ιντερνετ ξανα, αν ειναι καθε φορα να ζηταω να ελεγχω τη σακουλα να δω τι ηρθε και να μη μ αφηνει ο κουριερ... τελεια και παυλα, τζαμπα η ταλαιπωρια και το αγχος? ε οχι δεν τα αξιζει.
armadilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μην τα βάφεις μαύρα φίλε. Περίμενε πρώτα να δεις τι θα γίνει. Η πληρωμή ήταν με αντικαταβολή ή πλήρωσες με πιστωτική; Αν πλήρωσες με πιστωτική ίσως να σου τα έχουν στείλει σε ξεχωριστά πακέτα. Πάντως σε προσωπικές παρόμοιες περιπτώσεις με αγορές από το internet (που είτε έλειπαν αντικείμενα, είτε ήταν λάθος) βρήκαμε την άκρη χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Και δεν μιλάω μόνο για ebay και amazon, αλλά και για ελληνικά μαγαζιά.
christs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μην τα βάφεις μαύρα φίλε. Περίμενε πρώτα να δεις τι θα γίνει. Η πληρωμή ήταν με αντικαταβολή ή πλήρωσες με πιστωτική; Αν πλήρωσες με πιστωτική ίσως να σου τα έχουν στείλει σε ξεχωριστά πακέτα. Πάντως σε προσωπικές παρόμοιες περιπτώσεις με αγορές από το internet (που είτε έλειπαν αντικείμενα, είτε ήταν λάθος) βρήκαμε την άκρη χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Και δεν μιλάω μόνο για ebay και amazon, αλλά και για ελληνικά μαγαζιά. ναι αντικαταβολη. Ευτυχως το χαρτι της συσκευασιας που ειναι κολλημενο πανω, γραφει και το βαρος, και ειναι μολις 1.5κιλο, αρα και ετσι αποδεικνυεται τι ειχε μεσα η σακουλα. Θα δειξει, θα περιμενω 1-2 ωρες ακομα να με παρουν τηλεφωνο και βλεπω μετα, ισως ξανα παρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα