dancer_69 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης υπάρχει μια σειρά video tutorials στα ελληνικά από το grc tutorials, και φαίνεται αρκετά καλή, τουλάχιστον σε μένα που είμαι επίσης αρχάριος.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τα tutorials δεν είναι κ άσχημα, αλλά απο μόνα τους δεν κάνουν τίποτα. Θέλει πολλά βιβλία και φοβερή επιμονή ιδιαίτερα στην αρχή που μπορεί να κολλήσεις στα πιο ηλίθια πράγματα. Εκεί θέλει να μείνεις προσηλωμένος και να το προσπαθήσεις.
smilefreeware Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 2-3 Basic, λίγη assembly, Delphi (Pascal) , λίγο C , και τελευταία Html + javascript + Php o τρόπος που χρησιμοποίησα ήταν ίδιος παντού. Εβρισκα προγράμματα που δούλευαν (οσο πιο μικρά μπορούσα) και προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Στη συνέχεια έκανα πολύ μικρές αλλαγές να δω τι κάνουν. Πολύ παίδεμα, αλλά ότι μάθαινα έμπαινε για πάντα στο μυαλό μου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με το Internet, βρίσκεις οτιδήποτε και οπουδήποτε κολλήσεις. Μικρή δουλειά μου φαίνεται στη σελίδα μου. Μεγάλη, κάποτε την πούλαγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα