kostaks3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον οπως λεω στον τιτλο,θελω στο vodafone 858 μου να περασω το τελευταιο (οσο γινεται) cyanogenmod.Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω με αναλυτικες(/κοτατες) οδηγιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το video: www.youtube.c...h?v=Q_8A8kmuhfU .. Πρόσεξε ιδιαίτερα το λινκ που σε παραπέμπει στο xda-developers. Και καλό θα ήταν να κάνεις ένα backup των εφαρμογών που θες να κρατήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 βασικα και εγω οταν εψαχνα,το ειδα αυτο,αλλα δεν μπορω να βαλω το clockworkmod recovery.Μαλλον δεν κανω κατι καλα.Συγκεκριμενα φτανω σε εκεινο το σημειο που πληκτρολογω fastboot flash recovery recovery.img αλλα λεει waititng device .Ξερεις μηπως τι κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς όχι ,αφού δεν έχω στα χέρια μου πια το συγκεκριμένο κινητό να σου πω επακριβώς τα βήματα.. Το link για το xda-developers,φαντάζομαι το είδες και κατέβασες και τα τρία πακετάκια.. Πολλοί δεν κατέβαζαν το gapps και κόλλαγαν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) τι ειναι το gapps;Λες να εφταιγε αυτο; Edit:Το βρηκα το G apps. Να σου πω.Ετσι οπως βλεπεις τις οδηγιες,μπορεις να καταλαβεις και να μου πεις τι ακριβως πρεπει να κανω και με ποια σειρα; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2012 από kostaks3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον,τελος καλο,ολα καλα.Απο ενα αλλο site (android.modeca ή καπως ετσι) βρηκα εναν εναλλακτικο τροπο να τα περασω (με adb) και τελικα εκανα τα installs/updates απο sd.Και εχω να πω οτι το cyanogenmod ειναι τελειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα