Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω το φορουμ

Ψαχνω μια τηλεοραση γυρω στις 21 με 23 ιντσες,οχι παραπανω.Το ποσο που διαθετω ειναι μαξ τα 200 ευρω.Η τηλεοραση ειναι για την μητερα μου οποτε δεν εχουμε τιποτα τρελες απαιτησεις,απλα τα παιζει καλα τα καναλια.Εχω βρει αυτη,που νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της.

Περιμενω και αλλες προτασεις,προτιμηση σε καταστημα δεν υπαρχει.

edit:Μετα απο λιγο πρηξιμο που της εκανα :-D αποφασισε να ανεβει λιγο σε ιντσες και σε χρηματα.Οποτε λεω για αυτη.Απο οτι βλεπω ειναι η ιδια αλλα μεγαλυτερη.Τι λετε;

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.

Γιατί θέλει τόσο μικρή? δεν θα μπορεί να διαβάζει και τους υπότιτλους από τα τούρκικα έργα (μόδα έχουν γίνει -_-)

αυτή πάντως που είδες είναι μονιτορ-τβ κοίτα καλύτερα για απλές τηλεοράσεις αν θες για τον λόγο ότι την θες μόνο για κανάλια!

Και αυτήν να πάρεις Link μια χαρά θα είναι για την μαμά σου! ούτος η άλλος δεν θέλει το 1080p γτ τα mpeg-4 κανάλια είναι 576p οπότε το 768p φτάνει και περισσεύει.

Δημοσ.

τούρκικα έργα

Ναι ναι ισχυει αυτο.Πολυ καλη αυτη που προτεινεις αλλα δεν νομιζω να παμε σε 26 ιντσες γιατι θα φαινεται λιγο καπως στην κουζινα και θα πιασει και ολο το πασο που θα ακουμπαει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Na και μια φθηνή κάπως για 24' tv αλλά δεν την ξέρω την μάρκα!

Link

Δες και αυτές μια

21,5' LED 189e

23'' 199e LCD

24'' 250e LCD

Θα προτιμούσα την samsung 23'' γιατί ειναι και LCD.

23'' :Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 55,6 cm x 23,9 cm x 43,2 cm - with stand

24'' :Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 57.8 cm x 23.9 cm x 44.4 cm - with stand

26'' Wysokość [cm] 43.5 Szerokość [cm] 66.07 Głębokość [cm] 7.86 (μόνο σε ξένω site το βρήκα χαχα είναι για το μοντέλο "SAMSUNG 26" HD LCD TV MODEL LE26D450G")

Επεξ/σία από pontios16
Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στην 23αρα samsung και στις δυο 24αρες.Απο οτι βλεπω ολες εχουν LED backlight,αλλα για μια ιντσα παραπανω πληρωνεις εξτρα 35 ευρω για την lg και 50 για την samsung,απο οτι θα εδινες για την 23αρα samsung.Δυσκολη αποφαση,σε ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Καλα οχι ειναι πολυ μεγαλη η 32αρα.Ξεχασα να πω οτι ειναι για κουζινα και οτι τωρα εχει μια 15αρα crt.Οποτε οτι και να παρω απο 23-24 ιντσες θα της φαινεται τεραστιο.

Δημοσ.

Τελικα καταληξαμε στην 24αρα lg γιατι της αρεσε σαν σχεδιο.Πιστευω μια χαρα θα ειναι.Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν.

Δημοσ.

Θα πω μια κακία τώρα...ο γείτονας μου έχει την ίδια τηλεόραση όμως πριν από αυτην είχε την ίδια αλλά σε μικρότερη ανάλυση!

Λοιπών η παλιά του οθόνη έβγαλε πρόβλημα πριν τελειώσει η εγγύηση και δεν την άναβε σχεδόν καθόλου! μόνο μερικά βράδια που άναβε τον υπολογιστή για να κατεβάσει καμιά ταινία και το έστειλε στην εγγύηση και του δώσανε αυτην που θα πάρεις!

Εγώ πάντως θα έψαχνα μια τηλεόραση και όχι μόνιτορ! Αλλά τέλος πάντων, πάρε αυτήν για να μην σου αλλάξω γνώμη και ψάχνεσαι πάλι!

Δημοσ.

Τι να πω μακαρι να μην μου βγαλει προβλημα,μπορει να ετυχε στον γειτονα σου,ξερεις πως ειναι τα ηλεκτρονικα.Οσο για το μονιτορ εχω μια αλλη που ειναι μονιτορ και δειχνει μια χαρα τηλεοραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...