Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χάλασε ο φορτιστής ενός φίλου. Το μοντέλο του λάπτοπ είναι αυτό. Το θεμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυθεντικό φορτιστή για αυτό το λαπτοπ. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτός ο φορτιστής αλλά δεν ξέρω το κατάστημα. Είναι αξιόπιστο; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν στα μεγάλα μαγαζιά όπως το πλαίσιο φορτιστές. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί δεν βλέπω στο site τους. K για του λόγου το αληθές ορίστε.

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/PSU-Protection.htm

Δεν σε αμφισβητώ απλά πρέπει να ξέρω με σιγουριά γιατί το παιδί θα φύγει απο αθήνα κ στο χωριό λιγο δύσκολο να βρει. Επίσης ξέρεις αν έχουν tα multirama.(μου πέφτουν πιο κοντά :-D )

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χάλασε ο φορτιστής ενός φίλου. Το μοντέλο του λάπτοπ είναι αυτό. Το θεμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυθεντικό φορτιστή για αυτό το λαπτοπ. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτός ο φορτιστής αλλά δεν ξέρω το κατάστημα. Είναι αξιόπιστο; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν στα μεγάλα μαγαζιά όπως το πλαίσιο φορτιστές. Ευχαριστώ.

Τα πλαίσιο κλπ πιάνουν κώλ!@ς ( 75 ευρώ όταν μπορείς να τον βρεις 20 ευρώ από ebay ) , δες από

ebay , στην βάση του φορτιστή σου υπάρχουν κάποιες τιμές

http://www.aboutbuys.com/images/l/-11241-002.jpg

input , output , δες ποιες είναι και βάση αυτού βρες φορτιστή !! :rolleyes:

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν ειναι για εμένα κ δεύτερον ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς από το internet κυρίως γιατί την κυριακή το παιδί φεύγει. Για αυτό ρωτάω για αυτά τα μαγαζιά. Είναι ότι πιο άμμεσο. Σε ευχαριστω πάντως για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν ειναι για εμένα κ δεύτερον ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς από το internet κυρίως γιατί την κυριακή το παιδί φεύγει. Για αυτό ρωτάω για αυτά τα μαγαζιά. Είναι ότι πιο άμμεσο. Σε ευχαριστω πάντως για τον χρόνο σου.

Αν είναι έτσι πάω πάσο , να πας όμως με τον παλιό φορτιστή για να σου δώσουν έναν με τα ίδια

χαρακτηριστικά !! :eek:

Δημοσ.

Αν είναι έτσι πάω πάσο , να πας όμως με τον παλιό φορτιστή για να σου δώσουν έναν με τα ίδια

χαρακτηριστικά !! :eek:

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα μαγαζι και παρε ενα universal με κανα 20αρι το πολυ. ρυθμισε το κ εισαι ετοιμος..Σε 4 διαφορετικα laptop εχω βαλει τετοια κ δουλευουν αψογα..Τα αλλα ειναι ακριβα και δεν υπαρχει και λογος

Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...