onty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εχω την GForce 8600 . Το κουτι μου ηταν αθορυβο ως τωρα, ομως εβαλα αυτη την καρτα και ακουγεται πολυ ο ανεμηστηρας της. Συνδεεται με 2 καλωδιακια πανω στην καρτα. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να το καταφερω η πρεπει να κανω moda? Thanx εκ των προτερων...
kostaks3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εγω θα ελεγα με το speedfan να χαμηλωσεις τις στροφες
onty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το ΜΣΙ το εχψ δοκιμασει και δεν.. Τωρα θα δοκιμασω και το αλλο πουυ ειπες. ! Ευχαριστω! Δυστυχως δεν μου δινει την δυνατοτητα να αυξομιωσω τις στροφες... Μου το βγαζει γκρι ..
dangar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Aν έχει 2 καλώδια παίζει και να μην ρυθμίζεται , δεν είναι απόλυτο όμως. Δοκίμασε με rivatuner - σε μία παλιά 6600GT με 2pin fan μπορούσε να αλλάξει στροφές , χειροκίνητα και αυτόματα και αυτό μόνο μέσω driver (θα πρέπει να αναγνωρίζει τον driver , οπότε μόνο παλιές εκδόσεις υποστηρίζονται) και όταν άλλαζε από 2d σε 3d lowpower και 3d highpower. Όχι πολλά δηλαδή αλλά κάτι ήταν και αυτό. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπορείς να τροποποιήσεις το vga bios με το nibitor , αυτό βέβαια αν στο επιτρέπει (αν υπάρχει επιλογή δηλαδή) και μόνο φυσικά αν ξέρεις τί κάνεις. Διαφορετικά fan controller του εμπορίου ή αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις όρεξη , αυτό http://www.redcircuits.com//Page109.htm .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα