Προς το περιεχόμενο

Amazon Kindle

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πραγματικά ωραίες παρουσιάσεις στο http://www.eanagnostis.gr/

Thanx :)

Ναι απλά αυτό με τις διαφημίσεις δε το στέλνουν Ελλάδα επίσημα από amazon, μόνο από ebay. Ελλάδα στέλνουν αυτό. Σου κρατάνε εξαρχης και τα τελωνειακά έξοδα. Άμα αγοράσεις ένα βγαίνει περίπου 125Ε. Πληρώνεις πάντα σε δολάρια γιατί σε κλέβει στη μετατροπή το amazon. Αν πάρεις παραπάνω πέφτει η τιμή. Εγώ παρήγγειλα 3 και βγήκε 115Ε το καθένα.

Κάνει 3-4 εργάσιμες μέρες (από τις οποίες οι 2 είναι στο τελωνείο στο Βενιζέλος). Και σε παίρνουν ενα τηλ. να στείλεις μια φόρμα με εμαιλ για να εξουσιοδοτήσεις τον εκτελωνισμό.

Για τη μπαταρία. Η πρώτη φόρτιση κράτησε τα εξής: πέρασα καμιά 20αριά βιβλία, το άνοιγα κάθε μισή ώρα για να το χαζεύω και να το δείχνω και διάβασα και 3 βιβλία τούβλα (game of thrones κλπ).

Όπως τα λες. Θυμίζω ότι πια στέλνουν και το Kindle Touch.

Δημοσ.

Όπως τα λες. Θυμίζω ότι πια στέλνουν και το Kindle Touch.

Ναι ναι, απλά νομίζω το touch δεν πρέπει να είναι κ πολύ βολικό. Επειδή και αργό θα είναι κ θα δαχτυλιάζει η οθόνη.

Επίσης όντως το blog είναι πάρα πολύ καλό. Μπαίνω και γω σχεδόν καθημερινά. Μπράβο κ από εμένα. :-D

Offtopic: Απλά δε καταλαβαίνω γιατί οι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι προσανατολίζονται τόσο σε tablets και συγκεκριμένα σε apple. Αφενός δεν συγκρίνεται το ereader με tablet και αφετέρου πουλάνε τα βιβλία μέσω itunes store που ούτε βολεύει και είναι κ μεσάζοντας. :wacko: :wacko:

Δημοσ.

Ναι ναι, απλά νομίζω το touch δεν πρέπει να είναι κ πολύ βολικό. Επειδή και αργό θα είναι κ θα δαχτυλιάζει η οθόνη.

Επίσης όντως το blog είναι πάρα πολύ καλό. Μπαίνω και γω σχεδόν καθημερινά. Μπράβο κ από εμένα. :-D

Offtopic: Απλά δε καταλαβαίνω γιατί οι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι προσανατολίζονται τόσο σε tablets και συγκεκριμένα σε apple. Αφενός δεν συγκρίνεται το ereader με tablet και αφετέρου πουλάνε τα βιβλία μέσω itunes store που ούτε βολεύει και είναι κ μεσάζοντας. :wacko: :wacko:

Thanx again :)

Για δύο λόγους, νόμιζω: 1) Πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει τη σημασία των e-readers 2) Κανένας e-reader δεν έχει ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο όπως έχει το iPad. Και ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο + αγορές κατευθείαν από τη συσκευή σημαίνει περισσότερες πωλήσεις. Πάντως, παντού λίγες είναι ακόμα οι πωλήσεις ebooks.

Δημοσ.

Thanx again :)

Για δύο λόγους, νόμιζω: 1) Πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει τη σημασία των e-readers 2) Κανένας e-reader δεν έχει ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο όπως έχει το iPad. Και ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο + αγορές κατευθείαν από τη συσκευή σημαίνει περισσότερες πωλήσεις. Πάντως, παντού λίγες είναι ακόμα οι πωλήσεις ebooks.

Αν και έχω καταλάβει τι ακριβώς λες, το kindle φυσικά και έχει ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο για αγορές κατευθείαν απο τη συσκευή.

Επιπλέον τα περισσότερα κλασσικά βιβλία, μέσα απο το amazon store είναι δωρεάν, καθώς επίσης σου δίνει την δυνατότητα να κατεβαζεις ένα-δυο κεφάλαια απο κάθε βιβλίο, να δεις αν σου αρέσει και μετα να το αγοράζεις. και ξαναλέω, όλα αυτα απο τη συσκευή.

Δημοσ.

Αν και έχω καταλάβει τι ακριβώς λες, το kindle φυσικά και έχει ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο για αγορές κατευθείαν απο τη συσκευή.

Επιπλέον τα περισσότερα κλασσικά βιβλία, μέσα απο το amazon store είναι δωρεάν, καθώς επίσης σου δίνει την δυνατότητα να κατεβαζεις ένα-δυο κεφάλαια απο κάθε βιβλίο, να δεις αν σου αρέσει και μετα να το αγοράζεις. και ξαναλέω, όλα αυτα απο τη συσκευή.

Ναι, το Amazon είναι ενσωματωμένο στα Kindle, αλλά δεν έχει ελληνικά ebooks (γιατί το Amazon δε δέχεται ελληνικά ebooks)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...