patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε, ο 1ος παιρνει 60 credits κ οταν μαζεψεις αρκετα credits πας εδω κ τα εξαργυρωνεις με δωρακια: http://www.draftstreet.com/store.aspx με τι νικ εισαι ρε να σε δω το βραδυ;
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε, ο 1ος παιρνει 60 credits κ οταν μαζεψεις αρκετα credits πας εδω κ τα εξαργυρωνεις με δωρακια: http://www.draftstreet.com/store.aspx με τι νικ εισαι ρε να σε δω το βραδυ; Andrewwww14!!τους αλλους τους βλεπεις οταν αρχισουν τα ματς και κλειδωσουν οι lineups?
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε στο τσακ προλαβες, συμπληρωθηκε κιολας η 6αδα, απλα προσεχε οτι εχει περιορισμο στα free τουρναμεντς που μπορεις να συμμετεχεις για μια βδομαδα, μην το παρακανεις, γιατι μπορει να σε κοψει κ την αλλη βδομαδα παλι, φτιαξε κ ομαδα ε, μην ξεχασεις το σημαντικοτερο, πας draft room κ διαλεγεις με βαση τα λεφτα που σου δινει (100,000) εχει κ ρολοϊ στο draft room για να βλεπεις ποση ωρα εχεις ακομα 1
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 20 την βδομαδα δεν εχει περιορισμο??ετσι διαβασα στα rules αλλα δεν στο γραφει πουθενα για να σε ενημερωνει την εφτιαξα την ομαδα!!να δουμε πως θα παει! 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 να σου πω ουτε καν το ειχα πετυχει αυτο με τα 20,αλλα για να το λες ετσι θα ναι θυμαμαι οτι επαιζα ενα φεγγαρι αβερτα στα free,μεχρι που τελειωσαν κ περιοριστικα στα κανονικανα κανονισουμε να μαζευτουμε καμια μερα να χωθουμε σε ενα,δοκιμασα να φτιαξω private league,αλλα δεν εχει επιλογη να παιξουμε free,το χαμηλοτερο που εχει ειναι 2 δολαρια,αν κ δεν εχω καταλαβει τι παιζει μετα,ο νικητης μαλλον τα μαζευει ολα
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 να σου πω ουτε καν το ειχα πετυχει αυτο με τα 20, αλλα για να το λες ετσι θα ναι θυμαμαι οτι επαιζα ενα φεγγαρι αβερτα στα free, μεχρι που τελειωσαν κ περιοριστικα στα κανονικα να κανονισουμε να μαζευτουμε καμια μερα να χωθουμε σε ενα, δοκιμασα να φτιαξω private league, αλλα δεν εχει επιλογη να παιξουμε free, το χαμηλοτερο που εχει ειναι 2 δολαρια, αν κ δεν εχω καταλαβει τι παιζει μετα, ο νικητης μαλλον τα μαζευει ολα xaxaxa..το δα ρε..ειπα να κανω και εγω ενα ετσι με τους φιλους μου αλλα δεν εχει τσαμπε! ακυρο τελικα!δεν ειναι 20! There is a limit to 3 free leagues per day and 10 free leagues per week for each user. 1
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εβαλα και εγω το φρι τριαλ με την πιστωτικη ενος φιλου!πρεπει να το ακυρωσουμε πριν μπει δευτερα σε μας ετσι?οχι στο αμερικα..σωστα?
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 τραγικα ξεκινησαμε... in chris paul we trust!
Andy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 νικολα τι εγινε ρε?ξεχαστηκες? :blink: ο γκριφιν τους εχει βαλει κατω και ασελγει πανω τους.. ο πολ χωμα..
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εβαλα και εγω το φρι τριαλ με την πιστωτικη ενος φιλου!πρεπει να το ακυρωσουμε πριν μπει δευτερα σε μας ετσι?οχι στο αμερικα..σωστα? ναι ρε, σωστοστ, εγω βλεπω να το ακυρωνω νωριτερα, ετοιμαζομαι να στησω nba tv (hd ε; ζουπερ) στην δορυφορικη, εχω κ al jazeera, ταμαμ θα μαι νικολα τι εγινε ρε?ξεχαστηκες? :blink: μπας κ τα παρατησε; ο πολ χωμα.. κουτσαινε διαβασα στο τελος ρε, εχει προβλημα ακομα
Andy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 και ο οτε απο οτι εχει πει δειχνει αυτα που δειχνει και το νβα τβ!εγω οτε εχω.. ναι το βλεπα το ματσακι τον κλιπερς!ο παπ@αρας ο ντελ νεγκρο ελεγε πριν τον αγωνα θα τον προσεξω σημερα τον πολ..και στο τελος που κουτσαινε δεν τον εβγαλε εξω... :mad: θα ξεχαστηκε ο νικος ρε! με βλεπω να χανω απο τον αλεξ.. 2
Andy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εσυ επρεπε να τον μοσχοπουλησεις τον βαρεζαο!!! πατρικαρε θα μπουμε σε κανα draftstreet??φαση ειχε!αν ειναι στειλε πμ να συνεννοηθουμε!
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και εμένα με βλέπω να χάνω γενικώς Koιτα μη κανεις καμια μα..ια αυτη την αγωνιστική μονο και κερδίσεις, η ομαδα μου βρισκεται σε φάση αλλαγων.
Andy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αμφιβολος ο κρις πολ για σημερα!!βλακα ντελ νεγκρο!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα