Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ναι στείλτες, αν όχι με pm στείλτες με τον Ντανκαν.
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 κι εκει που ελεγα ενταξει για λιγους εχασα, παλευοταν, παλι στην παρατα η durantula, αντε να κερδισεις ετσι, τον παπαρα παντως στο daily fantasy τον κερδιζω ανετα: (αρχες παρατας ειναι αυτο) 2
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 κι εκει που ελεγα ενταξει για λιγους εχασα, παλευοταν, παλι στην παρατα η durantula, αντε να κερδισεις ετσι, τον παπαρα παντως στο daily fantasy τον κερδιζω ανετα: (αρχες παρατας ειναι αυτο) Που το παιζεις αυτο ρε??
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 υπαρχουν πολλα ρε, draftkings (αυτο εχει φαση γιατι οτι μλκια κ να κανει ο παικτης σου δεν σου αφαιρει ποντους ), draftday & draftstreet, εγω παιζω στο τελευταιο τωρα, περασα κ απο το πρωτο - εκει εκανα την αρχη - αλλα μου την εσπασε που δεν ειχε τα παιχνιδια τα νωρις κ την εκανα, ειναι διαφορετικο το scoring εκει παντως:PTS 1 ptREB 1.25 ptsAST 1.5 ptsTO -1 ptMFT -0.5 ptsMFG -0.5 ptsSTL 2 ptsBLK 2 ptsσε 2 τυπους παιζω:ή head to head, που σημαινει οτι παιζεις με αλλον εναν,χωρις να ξερεις απο πριν ποιος ειναι φυσικα,ουτε τι παικτες εχει, αυτα ανοιγουν με το που ξεκιναν τα παιχνιδιαή στο... double up (μπούγιο), που παιζουμε 100 ατομα κοι 50 πρωτοι διπλασιαζουν τα λεφτα τους,καλη φαση 100 χιλιαρικα σου δινει να παρεις παικτες, καταθεση με paypal κ παιζεις οσα θες σε καθε ματσαπ, απο 2 δολαρια μεχρι πανω απο 100 τελος εχει κ private leagues που σημαινει οτι μπορουμε να διοργανωσουμε μεταξυ μας ματσακια κραταει κατι κ ο διοργανωτης βεβαια, δλδ εγω συνηθως μπαινω με 11 ευρω σε ενα ματσαπ κι αν το κερδισω θα παρω 20 πισω, τα κραταει δλδ το site τα 2 ευρω (1 απο τον καθενα) 1
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 υπαρχουν πολλα ρε, draftkings (αυτο εχει φαση γιατι οτι μλκια κ να κανει ο παικτης σου δεν σου αφαιρει ποντους ), draftday & draftstreet, εγω παιζω στο τελευταιο τωρα, περασα κ απο το πρωτο - εκει εκανα την αρχη - αλλα μου την εσπασε που δεν ειχε τα παιχνιδια τα νωρις κ την εκανα, ειναι διαφορετικο το scoring εκει παντως: PTS 1 pt REB 1.25 pts AST 1.5 pts TO -1 pt MFT -0.5 pts MFG -0.5 pts STL 2 pts BLK 2 pts σε 2 τυπους παιζω: ή head to head, που σημαινει οτι παιζεις με αλλον εναν, χωρις να ξερεις απο πριν ποιος ειναι φυσικα, ουτε τι παικτες εχει, αυτα ανοιγουν με το που ξεκιναν τα παιχνιδια ή στο... double up (μπούγιο), που παιζουμε 100 ατομα κ οι 50 πρωτοι διπλασιαζουν τα λεφτα τους, καλη φαση 100 χιλιαρικα σου δινει να παρεις παικτες, καταθεση με paypal κ παιζεις οσα θες σε καθε ματσαπ, απο 2 δολαρια μεχρι πανω απο 100 τελος εχει κ private leagues που σημαινει οτι μπορουμε να διοργανωσουμε μεταξυ μας ματσακια κραταει κατι κ ο διοργανωτης βεβαια, δλδ εγω συνηθως μπαινω με 11 ευρω σε ενα ματσαπ κι αν το κερδισω θα παρω 20 πισω, τα κραταει δλδ το site τα 2 ευρω (1 απο τον καθενα) αχα.paypal και τετοια δεν εχω..επομενως θα αρκεστω στου ινσομνια που οπως φαινεται η ομαδαρα θα μπει playoff..φτου φτου φτου 1
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Toν Rose που περιμάζεψα απο τα αζήτητα μπορω να τον βαλω IR ή όχι;
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορεις ρε, αφου δεν εχει παιξει αγωνα με την ομαδα σου, τιν αυτα που λες;
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Toν Rose που περιμάζεψα απο τα αζήτητα μπορω να τον βαλω IR ή όχι; nope!! πατρικ μου γραφει αυτο στο ντραφτστριτ..Pursuant to current legislation, legal residents of your state are not permitted to participate in cash leagues on DraftStreet therefore we cannot allow you to deposit or withdraw. Feel free to try out our free leagues by using the filters in the Draft Lobby. εξωτερικο εισαι εσυ?
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε τι state εβαλες ρε; ειναι καποια που δεν τα επιτρεπει, αυτα πηγες κ εβαλες; αχαχαχ εγω δεν εβαλα καθολου διευθυνση: ουτε καν σωστα στοιχεια, αφου ολο το παρε δωσε γινεται με paypal, τι τους νοιαζει ποιος ειμαι; ο κανενας ειμαι
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε τι state εβαλες ρε; ειναι καποια που δεν τα επιτρεπει, αυτα πηγες κ εβαλες; αχαχαχ εγω δεν εβαλα καθολου διευθυνση: ουτε καν σωστα στοιχεια, αφου ολο το παρε δωσε γινεται με paypal, τι τους νοιαζει ποιος ειμαι; ο κανενας ειμαι ναι εβαλα τα κανονικα ο βλακας..
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δεν αλλαζουν τωρα; φτιαξε ενα αλλο ρε, παιζει κ το free, οντως, δεν το χα σκεφτει, χωσου σε κανα free ρε για χαβαλε 1
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δεν αλλαζουν τωρα; φτιαξε ενα αλλο ρε, παιζει κ το free, οντως, δεν το χα σκεφτει, χωσου σε κανα free ρε για χαβαλε αυτο εκανα!!σε ενα pickem!μπορω να μπω και σε κανα σαλαρυ
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 χωθηκα εγω στο 1458652 , ειναι free, ειναι salary cap, χωσου, θα παιξουμε τα δυο μας, αν δεν σε προλαβει κανας αλλος
Andy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 χωθηκα εγω στο 1458652 , ειναι free, ειναι salary cap, χωσου, θα παιξουμε τα δυο μας, αν δεν σε προλαβει κανας αλλος μπηκα!ολοι εναντιον ολων ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα