patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αλλο εννοουσα εγω ρε, ηθελα να δω εννοουσα ποιος θα ηταν ο πιο γρηγορος αλλα δεν πειραζει, μου δωσε εμενα χθες, τσιμπα εσυ σημερα, που λογικα θα παρεις κ περισσοτερους, τον εχω κ εγω στο daily fantasy που παιζω, επιασα τωρα τα h2h, παιζω με εναν αντιπαλο, που δεν ξερεις απο πριν ουτε ποιος ειναι, ουτε την ομαδα του φυσικα, φαση εχει, τελικα τον εχει κι αυτος, οποτε δεν με νοιαζει τι θα κανει, το ηξερα οτι το πιο πιθανο ηταν να μην παιξει ουτε σημερα ο paul, αλλα δεν ηθελα να το ρισκαρω κ να χασω καναν παικτη μου
Andy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορουσες να αφησεις και καποιον ειναι η αληθεια!ισως τον sullinger.. 1:59:50 το εκανα!!
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 σκορια παντως δεν θα ξαναχρειαστει να μου βαλετε, χαλασε το κινητο μου μες στις γιορτες κ πλεον εχω ιντερνετ κ στο κινητο εκσυγχρονιστηκα επιτελους ο φουστης (καλα, οχι οτι πηρα κ κανα σπουδαιο μοντελο, ουτε καν 3g, αλλα την δουλιτσα του την κανει) 1
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 παιζει να κανα την χειροτερη μεταγγραφη εβερ με τον paul!!!γυρνα πισω!!!!!!!!!!!!!! :mad:
3c0r1z Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο chris paul είναι από τους καλύτερους άσσους. Πως σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα βγείς κερδισμένος; Εκτός και αν κατάλαβα λάθος. Αν είναι έτσι πάω πάσο 1
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο chris paul είναι από τους καλύτερους άσσους. Πως σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα βγείς κερδισμένος; Εκτός και αν κατάλαβα λάθος. Αν είναι έτσι πάω πάσο εννοειται αυτο..αλλα οσο περνανε οι μερες και μου τον βγαζουν dtd μου θυμιζει βαρεζαο η φαση.. 1
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε, παει αυτος, ψοφσε bledsoe for ever 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εχω ενα καλο παλτο να ανταλλάξω για τον Paul, ψηνεσαι; 1
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μπααα!!δεν παει πουθενα ο πολ!ειναι και αδυναμια..ελπιζω να μην εχει τιποτα σοβαρο! ασχετο..τον landry θα τον παρει κανεις ρε??
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εξω και ο πεκοβιτς!!!τι γκαντεμοσαυρες ειναι αυτοι οι τιμπεργουλβς?
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν τον εδινες όταν σου ελεγα.. 10 μερες ρε!!σιγα!!τσιμπισα τν κουφο τουλαχιστον(αν και λογικα θα τν πουλεψω απο βδομαδα) και τον φελτον για 3ο playmaker
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ελα μωρε, ουτε 60 δεν εκανε ο Κεβιν. Πες τα ρε Chrisxxx...Αμαν δηλαδη! @Chrisxxx: Χρηστο εχω κατι αποριες μπορω να σου τις στειλω με ενα πμ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα