Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Λογικά θα γίνει trade o Gay. Για να δούμε. Και αυτό που είπε ο Κρίς βασικά, έχω 3 σερί ήττες λόγω κακού πάγκου, στα play-off τι θα γινόταν; Αυτή η κίνηση με συνέφερε πάρα πολύ, γιατί πολλά picks που έκανα φέτος δεν μου βγήκαν (Roy, Gerald Wallace, Okafor).
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειχε τοσο υψηλο συμβολαιο θα έλεγα σιγουρα, τωρα ειναι ενα θεμα για την ομαδα που θα τον παρει.
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε ομάδα που θα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας φέτος θα πάει και θα πάρουν τίποτα πίκς πρώτου γύρου πολύ πιθανά να γεννήσουν και κανέναν πολλά υποσχόμενο ρούκι με χαμηλό συμβόλαιο. Πιθανότατα Wizzards ή Bobcats δηλαδή τον βλέπω. Δεν νομίζω να τον δώσουν εξαιτίας του μεγάλου συμβολαίου του και να πάρουν άλλο μεγάλο συμβόλαιο και άχρηστα πίκς. Φθηνούς παίχτες κοιτάνε και καλά πίκς.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγω διαβαζα Κινγκς που μεταφέρονται και στο Σιατλ. Ακούγονται φήμες για trade Pierce-Gay. Δε νομιζω να δωσουν Pierce οι Celtics ειναι σαν να ξεπουλανε την ιστορια τους, ασχετως αν τους συμφερει λόγω ηλικίας. 1
Andy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 οι κινκς μαλλον θα μεινουν σακραμεντο! Sent from my iPhone using Insomnia
Andy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησω!αν κανω trade εναν παιχτη δικο μου με εναν που ειναι Ο μπορω να τον βαλω στο ir?δεν ειναι O ολη την χρονια ομως..εχει παιξει παιχνιδια απλα οχι σε μενα.
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πατρικαρε δινεις παρσονς?? εξαρταται, εσυ τι δινεις;
Andy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τον παιχταρα τον λαντρυ! Kevin Love (hand) underwent surgery Tuesday morning and his timetable is still unknown!Maybe he will sit out the entire season as everything indicates! trololol
Andy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Oι Swansons με υπερηφανεια καλωσοριζουν στην ομαδα τον τιτανα,τον τρισμεγιστο τον ανεπαναληπτο...
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μπα, προτιμω parsons ρε, εξαλλου εκανες trade o love ειναι εκτος 8-10 βδομαδες διαβασα εγω παντου, ειδωμεν τελος, ηθελα να ξερα τι θα γινοταν αν επαιρνα κ εγω τον bledsoe σημερα
Andy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 θα μαθεις σε κανα δυωρακι!! αλλα λογικα-ελπιζω θα κανει παρτυ με τους τρελους του χιουστον αντε να μεινει εξω ολη την χρονια ο βαρεζαο να εκτοξευθει και ο τομσον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα